Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελειαααα...χαχα...να ρωτησω κ υψος??

τελειαααα...τρεχα γρηγορα να δεις το μωρο!!!!!

Τελεια βρε @reniatzo Συγχαρητηρια!! 

Ναι συμφωνω με την @Alekagala οσο για τη διατροφη σου  μια χαρα τα βρισκω και τα σαντουιτσακια! Η κουραση ειναι αναποφευκτη δυστυχως. 1.66 @elenakii22 εσυ? 

Κορίτσια μου έχω κάτι νεύρα.Εφυγε ο άντρας μου για τη δουλειά και καταλάθος πήρε τα δικά μου κλειδιά.Και τα δεύτερα είναι στο αμάξι του.Δεν μπορώ να βγώ από το σπίτιι.....!!Ακούω ιδεές τι να τον κάνω όταν γυρίσει......

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Μπραβοοοοοοοο!!!!!!ποσο χαρηκα βρε κοριτσι!!!!!να μας πεις την χοριακη σου!!!!!

καλημερα!καταρχας βρε κοριτσι εγω που την ημερα που περιμενα ειχα 137 μου το εδειξε αχνο!να περιμενεις γτ της hometest θελουν λιγο χρονο και φυσικα να διαβαζεις το αποτελεσμα στα 5 λεπτα!

@Alekagala καλημερα!!!νομιζα οτι μονο εγω ημουν με τοσο αγχος αλλα ενταξεο κ εσυ ετσι εισαι κ περιμενεις κ το 3ο!!!!

εγω κοριτσια απο χθες νιωθω ποιο χαλαρη!κοιμηθηκα πολυ καλα,ειχα μερες να κοιμηθω ετσι...αφου φανταστείτε ειπα να σταματησω κ τις θερμομετρησεις αλλα μετρηθηκα σμρ γτ ηθελα να επαληθευσω οτι παιζει ρολο να κοιμασαι καλα και πράγματι 36.9 ενω τις αλλες μερες με το ζορι 36.7!οποτε οσες κοιτατε θερμοκρασια να εχετε το νου σας!

λες ε?τι να πω μακαρι.υποτιθετε ειναι πολυ ευαισθητα αυτα τι να πω.25 uml ειναι.το τεστ οωρηξιας βγηκε θετικο πριν 11 μερες!

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Τελεια βρε @reniatzo Συγχαρητηρια!! 

Ναι συμφωνω με την @Alekagala οσο για τη διατροφη σου  μια χαρα τα βρισκω και τα σαντουιτσακια! Η κουραση ειναι αναποφευκτη δυστυχως. 1.66 @elenakii22 εσυ? 

μια χαρα εισαι! 1.72 ειμαι εγω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Α εχεις κορμαρα γυμναστριουλα! Και εγω εχω παρει αυτο το μηνα κανα 2 κιλα σκεψου.

μια χαρα εισαι!εγω το χειμωνα ημουν γυρω στα 62(καλοκαιρι προσπαθω να χασω κ χειμωνα παιρνω )ευτυχως προλαβα κ τα εχασα...βεβαια αν ξεκινησεις την μασα οχι 2 ,200 παιρνεις!!χαχα

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@linaa Λοιπόν τις βρήκα τις εξετάσεις fsh είχα 5.5 και λέει δίπλα και τις φάσεις παραγωγική ωορρηξία εκκρητικη είμαι μέσα στα πλαίσια που γράφουν μόνο στην φάση εμμηνόπαυσης δεν είμαι μέσα ευτυχώς δηλαδή!! Η tsh είναι 3.88 μήπως είναι ανεβασμένη; εσυ @caramel_83 ποσό είχες; 

καλημερα κοριτσουδια....!!!

αγαπη εχεις αρκετο κι εσυ, εγω περυσι 3,1 και σκεφτομουν λες αυτη η μιση μοναδα που ειχε ανεβει απο προπερσι να μου ειχε κανει τη ζημια με την περιοδο? αλλα αφου ηταν φυσιολογικο και ολο με ετρωγε μεσα μου, μεχρι που αφου με εβλεπε ο γυναικολογος μου και δεν ειχαμε αποτελεσματα με το χασιμο κιλων μου ειπε πλεον ειναι καθαρα ορμονικο και με εστειλε σε ενδοκρινολογο, πηγα και φετος ανεβηκε στο 4,32. Χθες μιλησα μαζι της οπως σας εγραψα και σημερα ξεκινησα τ4 μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κατω απο 2,5. οποτε καλη μου καλο ειναι να πας σε εναν ενδοκρινολογο, ειναι δυσκολο με τετοια τιμη να γινει συλληψη και να κρατηθει το εμβρυο

πρίν από 12 λεπτά , reniatzo είπε:

σας ευχαριστω πολυ ολες.... μεσα απο την καρδια μου ενα μεγαλο ευχαριστω..

Συγχαρητήρια!!!!!!μπραβογια την υπομονή σου! Και εγω στην πρώτη άργησα να κανω τεστ και είχα πάνω απο 4000 χοριακη μόνο καρδούλα δεν είχαμε ακούσει στον υπέρηχο.σου ευχομαι μια υπέροχη εγκυμοσυνη

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσουδια....!!!

αγαπη εχεις αρκετο κι εσυ, εγω περυσι 3,1 και σκεφτομουν λες αυτη η μιση μοναδα που ειχε ανεβει απο προπερσι να μου ειχε κανει τη ζημια με την περιοδο? αλλα αφου ηταν φυσιολογικο και ολο με ετρωγε μεσα μου, μεχρι που αφου με εβλεπε ο γυναικολογος μου και δεν ειχαμε αποτελεσματα με το χασιμο κιλων μου ειπε πλεον ειναι καθαρα ορμονικο και με εστειλε σε ενδοκρινολογο, πηγα και φετος ανεβηκε στο 4,32. Χθες μιλησα μαζι της οπως σας εγραψα και σημερα ξεκινησα τ4 μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κατω απο 2,5. οποτε καλη μου καλο ειναι να πας σε εναν ενδοκρινολογο, ειναι δυσκολο με τετοια τιμη να γινει συλληψη και να κρατηθει το εμβρυο

Ναι κατάλαβα δεν μου το ειχε πει ο ενδοκρινολόγος Κάν αυτο.θα πάω κάπου άλλου να το ρυθμίσω και ελπιζω να φτιάξει!

e6OVp3.pngExilp3.png

20 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Θα πάω να ξανακάνω αυτές τις μέρες εξετάσεις.δεν είχα δώσει σημασία σε αυτό πίστευα θα το έλεγαν οι γιατροί.αρχες του χρόνου τις είχα κάνει.με χάπι μπορώ να το ρυθμίσω;

ναι αγαπη ρυθμιζεται με χαπι, αν εισαι Αθηνα, μπορω να σου πω την δικη μου ειναι στον Πειραια το ιατρειο της, ειναι γλυκια και συζητήσιμη  και ειναι και στο ΙΑΣΩ ειδικευεται και στον διαβητη κυησης

Κοριτσια σορι που τα γραφω ετσι αλλα σας διαβαζω απο εκει που ειχα μεινει και απανταω παρλληλα σε αυτα :D μα γραψατε 13 σελιδες απο χθες τς τς τς :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...