Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!ενας μικρος γιγαντας!!!χαχα!!!λες να παει κοντα 4???

@Ani ani τι κανεις?ποτε θα πας στο γιατρο?

Καλημερουδια  @elenakii22 δυστυχως την δευτερα απογευμα μου εκλεισε θα πρεπει να κανω υπομονη ουφφ ισως να επαναλαβω καμια χωριακη απο μονη μ να δω οτι ολα εξελιζονται καλα! Εσυ πως εισαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Alekagala μια χαρα θα πανε ολα!!!!τι ΠΗΤ εχετε?

@Ani ani τουλαχιστον θα το δεις σιγουρα!!!!εγω εχω την παρασκευη αλλα θα δουμε κυριως αν ειναι ενδομήτριο!

Α ναι σωστο και αυτο! Ολα καλα θα πανε και για τις δυο μας θα δεις!! :)Ξεκινησες αλλαγες στη διατροφη σου?

• Μου αρέσει 1

Τελειο και η δικια σου φωτο στο προφιλ μακαρι να ειναι ολα τα προφιλ με σταυρους! Ειμασταν 18/10 κατεβήκαμε 11/10 αλλα τωρα ξαναπηγαμε στο 18/10!

Just now, Ani ani είπε:

Α ναι σωστο και αυτο! Ολα καλα θα πανε και για τις δυο μας θα δεις!! :)Ξεκινησες αλλαγες στη διατροφη σου?

Αντε βρε αλλαγες στη διατροφή και βλακείες κοιτάξτε να χαρειτε τις κοιλιτσες σας και φατε άφοβα! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Alekagala είπε:

Τελειο και η δικια σου φωτο στο προφιλ μακαρι να ειναι ολα τα προφιλ με σταυρους! Ειμασταν 18/10 κατεβήκαμε 11/10 αλλα τωρα ξαναπηγαμε στο 18/10!

Αντε βρε αλλαγες στη διατροφή και βλακείες κοιτάξτε να χαρειτε τις κοιλιτσες σας και φατε άφοβα! 

Χαχα αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Εγω απλα ξεκινησα να πινω χυμο απο φρεσκα φρουτα! Σε ολα τα αλλα πανω κατω ψιλοπροσεχα απο πριν μιας κ μισω τα πολλα λιπη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Χαχα αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Εγω απλα ξεκινησα να πινω χυμο απο φρεσκα φρουτα! Σε ολα τα αλλα πανω κατω ψιλοπροσεχα απο πριν μιας κ μισω τα πολλα λιπη! 

Μπορει εσύ να τα μισείς αλλα το μωρακι σου ναα τα ζητησει!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Alekagala είπε:

Μπορει εσύ να τα μισείς αλλα το μωρακι σου ναα τα ζητησει!!!! 

Χαχαχ ε αμα τα ζητησει θα του δωσω!Εννοω τα πα'ι'δακια και τα πολλα λιπη απο τα κρεατα ως εκει. Μη φανταστεις δεν ειμαι καμια λιτοδιαιτη! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Χαχαχ ε αμα τα ζητησει θα του δωσω!Εννοω τα πα'ι'δακια και τα πολλα λιπη απο τα κρεατα ως εκει. Μη φανταστεις δεν ειμαι καμια λιτοδιαιτη! :)

Εμενα ζηταει συνεχεια κρέας ο άτιμος και σάντουιτς!!!  Το κακο ειναι οτι λογω κούρασης δε πολυτρωω

@Alekagala @Ani ani εγω κοριτσια ειμαι της γυμναστικης και προσεχω απο πριν...ενταξει απο παλια ειμαι λιγο πιο χαλαρη...το πρωί τρωω ενα ψωμακι..μετα τρωω οτι εχουμε το μεσημερι(δεν τα φτιαχνουμε βαρια ουτε με πολλες σαλτσες κ υδατανθρακες) το απογευμα τρωω ενα φρουτο(νεκταρινι τις τελευταιες μερες)και το βραδυ αναλογα(πιο ελαφρια εννοειται)...γλυκα αποφασισα να τρωω 1 φορα τη βδομαδα...ευτυχώς το τελευταιο διαστημα τα ειχα κοψει ετσι κ αλλιως!ζυγιστηκα σμρ το πρωι...59 κιλα ειμαι...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Alekagala είπε:

Εσύ το γυμναστήριο για το πρωτο τρίμηνο ξέχασε το!!!!  Αστο που λεμε να πιαστεί καλα

μς ζοριζει αυτο να ξερεις...γτ δεν το κανω για να χασω κιλα..ειναι τρόπος ζωης..ηδη ειχα μειωσει τις μερες και εκει που πήγαινε 6-7 απο οταν ηρθαμε στο νησι παω 4...θελω εστω λιγο αεροβιο να με αφησει...θα τον ρωτησω να δω τι θα πει...

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Alekagala @Ani ani εγω κοριτσια ειμαι της γυμναστικης και προσεχω απο πριν...ενταξει απο παλια ειμαι λιγο πιο χαλαρη...το πρωί τρωω ενα ψωμακι..μετα τρωω οτι εχουμε το μεσημερι(δεν τα φτιαχνουμε βαρια ουτε με πολλες σαλτσες κ υδατανθρακες) το απογευμα τρωω ενα φρουτο(νεκταρινι τις τελευταιες μερες)και το βραδυ αναλογα(πιο ελαφρια εννοειται)...γλυκα αποφασισα να τρωω 1 φορα τη βδομαδα...ευτυχώς το τελευταιο διαστημα τα ειχα κοψει ετσι κ αλλιως!ζυγιστηκα σμρ το πρωι...59 κιλα ειμαι...

Μια χαρα! Θα σε τρελανω τωρα! Ειμαι 59 κιλα και εγω χαχαχα:):)

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Μια χαρα! Θα σε τρελανω τωρα! Ειμαι 59 κιλα και εγω χαχαχα:):)

τελειαααα...χαχα...να ρωτησω κ υψος??

Just now, reniatzo είπε:

κοριτσια η χοριακη ειναι 6477.00 

τελειαααα...τρεχα γρηγορα να δεις το μωρο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...