Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Οχι δε μπορω να κανω αλλα....  Δε θελω να ξαναχω το αγχος αν πάθω κατι εγω η το παιδι....  Θα ραφτω και ειναι και επιλογή δικια μου αλλα και των γιατρών μου (γυναικολόγου ρευματολογου) 

καλα θα κανεις τοτε!να χαρεις τα παιδακια σου χωρις αγχος!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Καλημέρα σε ολες σας!!!!  Σήμερα εχω γιατρο και απο το αγχος μου δεν κοιμήθηκα ως συνηθως! 

Τελος παντων στα δικα σας τωρα.... Ποια ειναι αυτη η @reniatzo να σου δώσουμε βραβειο υπομονής!!!! 13μερες χωρις τεστ????  Καλα μπορει να ειχα αυτοκτονήσει κιολας.... Μονο αλυσοδεμενη θα κρατιομουν τοσο!!!!  Καντο αγαπη μου να μας πεις το τεραστιο θετικο να πάρουμε δυναμεις!!!! 

Αχχχχ ρε κοριτσι μου πόσο σε νιώθω!!!!!!!!! Και εγώ όταν πλησιάζει ραντεβού με το γιατρό τρελαίνομαι από το άγχος!!!!

@reniatzo στο είπα, ήμουν 100% σίγουρη!!!! Με το καλό σου εύχομαι!!!!

Όλα τα καλά εύχομαι σε όλες!!!! 

@ΧρυσαΜ ποτε εχεις ραντεβου???

εγω κοριτσια εκλεισα ραντεβου την παρασκευη..να δουμε κυριως οτι ειναι ενδομητρια κυηση...τωρα που το σκεφτομαι με αγχωνει λιγο μηπως κ ειναι εξωμητρια αλλα δεν θα ειχα πονο ή αιμα κατι τελοσπαντων?η χοριακη θα ανεβαινε κανονικα?

πρίν από 1 λεπτό , reniatzo είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας 12 ήωρα βγαίνει η χοριακη. Θα σας ενημερώσω 

καλα αποτελεσματα!!!τον γιατρο σ τον πηρες??γτ εμενα μου εδωσε 3 σελιδες εξετασεις!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ΧρυσαΜ ποτε ειχες ραντεβου???

εγω κοριτσια εκλεισα ραντεβου την παρασκευη..να δουμε κυριως οτι ειναι ενδομητρια κυηση...τωρα που το σκεφτομαι με αγχωνει λιγο μηπως κ ειναι εξωμητρια αλλα δεν θα ειχα πονο ή αιμα κατι τελοσπαντων?η χοριακη θα ανεβαινε κανονικα?

Τον Αύγουστο μου είπε να ξαναπάω, αλλά μόλις βρω χρήματα τώρα θα του ξανακάνω μια επίσκεψη γιατί έχω κάτι πονάκια που με ανησυχούν. Η μαμά μου και η μαμά του αγοριού μου θεωρούν ότι είναι από το βάρος του μωρού.

Θα σου πω από την εμπειρία μιας φίλης μου, εκείνη είχε αιματακια λίγα. Συνήθως αν είναι έκτοπη, ανεβαίνει η χοριακή αλλά όχι με καλό ρυθμό. Κάπου κάπου σκαλώνει...

Δε μπορείς να φανταστείς τι άγχη πέρασα και περνάω!!! Εντάξει τα περισσότερα ήταν στις αρχές. Αφού να φανταστείς όταν είδα το θετικό τεστ δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος. Έκανα τις χοριακές και πάλι δεν το πίστευα. Ήμουν 1000000% σίγουρη ότι ήταν για κάποιο άλλο παθολογικό λόγο. Μέχρι και όγκο νόμιζα ότι είχα... Όταν πήγα στο γιατρό και μου το επιβεβαίωσε τον κοίταζα στο στόμα και περίμενα να πει κάτι δυσάρεστο. Μου έλεγε όλα καλα και του έλεγα ναι και τι άλλο; αρνούμουν να το πιστέψω. Ήμουν τόσο σίγουρη πως κάτι θα στραβώσει που έψαχνα και για καλοκαιρινές δουλειές σε καφετέριες κλπ. Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα στραβώσει κάτι και απλά περίμενα πότε θα γίνει για να ξεκινήσω trx προπονήσεις... Να μη σου περιγράψω σκηνικό που είχα πιει εσπρέσο και έπαιξαν τα νεύρα μου αλλά εγώ η ηλίθια νόμιζα ότι είμαι έτσι γιατί θα αποβάλλω... Κλάμα η κατάσταση!!!!!

@ΧρυσαΜ πωπω βρε Χρυσα!!!θυμαμαι παντως που ας ειχες πει οτι εχεις πολυ αγχος!!!!κ εγω θεωρω παντως οτι τα πονακια ειναι απο το βαρος του μωρου!μεγαλωνει κ σε πιεζει!!!φοβαμαι πολυ την εξωμητρια κυηση...ενταξει μου ανεβηκε καλα η χοριακη απο 137 σε 362 (48ωρες)πονους δεν εχω αιμα δεν εχω...ευχομαι να μην ειναι..

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια καλημερα να κανω.μια ερωτηση ειναι απαρετιτο αν εχεις υγρα να.ειναι και ωορρηξία?

Ειμαι στην 8 μερα του κυκλου μου και ειδα υγρα να κανω το τεστ να δω?

μου ειχε τυχει μια φορα!μπορει ομως να κανεις σε 3-4 μερες...καλο ειναι να κανεις τεστ γτ δεν αποκλειεται!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μολις γύρισα απο το γιατρο....  Ολα καλα ξεπεράσαμε εντελως το κίνδυνο της αρρυθμιας και παμε μια χαρα.... Το Κάλι ειναι οτι αν και χανω κιλα ο μπομπιρας μεγαλώνει κανονικότατα ειναι ηδη 1.100 και 37 πόντους λιγο μεγαλουλης θα μας βγει ο άτιμος!!!! 

Κοντοζυγωνει η ωρα για τη χοριακη αντε περιμενω

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 38 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Τον Αύγουστο μου είπε να ξαναπάω, αλλά μόλις βρω χρήματα τώρα θα του ξανακάνω μια επίσκεψη γιατί έχω κάτι πονάκια που με ανησυχούν. Η μαμά μου και η μαμά του αγοριού μου θεωρούν ότι είναι από το βάρος του μωρού.

Θα σου πω από την εμπειρία μιας φίλης μου, εκείνη είχε αιματακια λίγα. Συνήθως αν είναι έκτοπη, ανεβαίνει η χοριακή αλλά όχι με καλό ρυθμό. Κάπου κάπου σκαλώνει...

Δε μπορείς να φανταστείς τι άγχη πέρασα και περνάω!!! Εντάξει τα περισσότερα ήταν στις αρχές. Αφού να φανταστείς όταν είδα το θετικό τεστ δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος. Έκανα τις χοριακές και πάλι δεν το πίστευα. Ήμουν 1000000% σίγουρη ότι ήταν για κάποιο άλλο παθολογικό λόγο. Μέχρι και όγκο νόμιζα ότι είχα... Όταν πήγα στο γιατρό και μου το επιβεβαίωσε τον κοίταζα στο στόμα και περίμενα να πει κάτι δυσάρεστο. Μου έλεγε όλα καλα και του έλεγα ναι και τι άλλο; αρνούμουν να το πιστέψω. Ήμουν τόσο σίγουρη πως κάτι θα στραβώσει που έψαχνα και για καλοκαιρινές δουλειές σε καφετέριες κλπ. Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα στραβώσει κάτι και απλά περίμενα πότε θα γίνει για να ξεκινήσω trx προπονήσεις... Να μη σου περιγράψω σκηνικό που είχα πιει εσπρέσο και έπαιξαν τα νεύρα μου αλλά εγώ η ηλίθια νόμιζα ότι είμαι έτσι γιατί θα αποβάλλω... Κλάμα η κατάσταση!!!!!

Δεν το πιστευω οτι εζησες ολη αυτη την κατασταση!!! Δραμα δηλαδη!!! Ποσο μηνων εισαι τωρα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Μολις γύρισα απο το γιατρο....  Ολα καλα ξεπεράσαμε εντελως το κίνδυνο της αρρυθμιας και παμε μια χαρα.... Το Κάλι ειναι οτι αν και χανω κιλα ο μπομπιρας μεγαλώνει κανονικότατα ειναι ηδη 1.100 και 37 πόντους λιγο μεγαλουλης θα μας βγει ο άτιμος!!!! 

Κοντοζυγωνει η ωρα για τη χοριακη αντε περιμενω

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!ενας μικρος γιγαντας!!!χαχα!!!λες να παει κοντα 4???

@Ani ani τι κανεις?ποτε θα πας στο γιατρο?

• Μου αρέσει 1

Just now, elenakii22 είπε:

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!ενας μικρος γιγαντας!!!χαχα!!!λες να παει κοντα 4???

Δε νομιζω λογω καισαρικης λογικα 3600 τον υπολογίζω σαν την κορη μου....  Ο γιος μου ηταν σαν ποντικάκι!!! Αχ ας ειναι γέρος και να εχουμε κανενα προβλημα και ας βγει και 5 κιλα

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

μου ειχε τυχει μια φορα!μπορει ομως να κανεις σε 3-4 μερες...καλο ειναι να κανεις τεστ γτ δεν αποκλειεται!

Ευχαριστω ναι λεω να το κανω μωληε παω σπιτι αμεσως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...