Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κοριτσια μουυυυυ καλημερααααα.... εκανα το τεστ κατα τις 7 γτ τοτε κατουριομουν πολυ συγνωμη για την εκφραση... και βγηκε ΘΕΤΙΚΟΟΟΟ πολυ εντονες οι γραμμες.. τρελαθηκααααα..... αμεσως βγηκε το αποτελεσμα.... αχ ειαμι παρα πολυ χαρουμενη και πηγα και εκανα β χοριακη και θα ειναι ετοιμη 12 ηωρα...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@reniatzo Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν θετικό! Άντε και με μια τεράστια χοριακή. Στον άντρα σου το είπες; Προσπαθούσατε καιρό; 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σχεδόν κάθε μέρα έχουμε και ένα θετικό τεστ! Έχουμε πάρει φόρα και ποιος μας σταματά! Άντε να παίρνουμε σειρά όλες γρήγορα γρήγορα!

Καλημερα όμορφες!

• Μου αρέσει 2

του το ειπα δεν κρατηθηκα το επιασα στον υπνο.... τρελαθηκε.... 6 μηνες περιπου προσπαθουσαμε αλλα οχι συστηματικα... και περιμενει να τον παρω τηλ να του πω τι εδειξε η χοριακη...

7 minutes ago, alina80 said:

@reniatzo Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν θετικό! Άντε και με μια τεράστια χοριακή. Στον άντρα σου το είπες; Προσπαθούσατε καιρό; 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σχεδόν κάθε μέρα έχουμε και ένα θετικό τεστ! Έχουμε πάρει φόρα και ποιος μας σταματά! Άντε να παίρνουμε σειρά όλες γρήγορα γρήγορα!

Καλημερα όμορφες!

μεσα στην χαρα μου ξεχασα να σε ευχαριστησω... ευχαριστω παρα πολυυυυυυ και συντομα θα εχετε και εσεις τα ευχαριστα νεα ειμαι σιγουρη...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , reniatzo είπε:

θα την παρω το απογευμα να της πω τα ευχαριστα και να κλεισουμε ραντεβου...σε ευχαριστω παρα πολυ και ανταποδιδω.... οτι επιθυμεις να το εχεις συντομα... 

Μην αγχωνεσαι για μενα!!!!  Οτι πεθύμησα το εχω και το αλλο ερχεται τον οκτωμβρη!!!!  Για σας χαιρομαι παρα πολυ γιατι προσπαθείτε και τα καταφέρνετε!!! 

@alina80 ναι πολυ γουρλιδικος αυτος ο μήνας μακαρι να συνεχίσουν να έρχονται και αλλα θετικά τεστακια.... Σας ειπα καλοκαίριασε και εχουνε ψιλοχαλαρωσει γιαυτο και θα γεμίσουμε μωράκια! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Just now, Alekagala said:

Μην αγχωνεσαι για μενα!!!!  Οτι πεθύμησα το εχω και το αλλο ερχεται τον οκτωμβρη!!!!  Για σας χαιρομαι παρα πολυ γιατι προσπαθείτε και τα καταφέρνετε!!! 

@alina80 ναι πολυ γουρλιδικος αυτος ο μήνας μακαρι να συνεχίσουν να έρχονται και αλλα θετικά τεστακια.... Σας ειπα καλοκαίριασε και εχουνε ψιλοχαλαρωσει γιαυτο και θα γεμίσουμε μωράκια! 

με το καλο τοτε.... υγεια και ευτυχια ευχομαι... αυτα τα δυο ειναι τα σημαντικα!!!

1 hour ago, reniatzo είπε:

κοριτσια μουυυυυ καλημερααααα.... εκανα το τεστ κατα τις 7 γτ τοτε κατουριομουν πολυ συγνωμη για την εκφραση... και βγηκε ΘΕΤΙΚΟΟΟΟ πολυ εντονες οι γραμμες.. τρελαθηκααααα..... αμεσως βγηκε το αποτελεσμα.... αχ ειαμι παρα πολυ χαρουμενη και πηγα και εκανα β χοριακη και θα ειναι ετοιμη 12 ηωρα...

Μπραβοοοοοοοο!!!!!!ποσο χαρηκα βρε κοριτσι!!!!!να μας πεις την χοριακη σου!!!!!

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! μάλλον ένας ακόμη μήνας αποτυχίας.:-( εκανα ενα home test Τώρα και ούτε καν μια άχνη γραμμουλα.2 μερες πριν την περιοδο σήμερα . Είμαι να σκάσω!!! 

καλημερα!καταρχας βρε κοριτσι εγω που την ημερα που περιμενα ειχα 137 μου το εδειξε αχνο!να περιμενεις γτ της hometest θελουν λιγο χρονο και φυσικα να διαβαζεις το αποτελεσμα στα 5 λεπτα!

@Alekagala καλημερα!!!νομιζα οτι μονο εγω ημουν με τοσο αγχος αλλα ενταξεο κ εσυ ετσι εισαι κ περιμενεις κ το 3ο!!!!

εγω κοριτσια απο χθες νιωθω ποιο χαλαρη!κοιμηθηκα πολυ καλα,ειχα μερες να κοιμηθω ετσι...αφου φανταστείτε ειπα να σταματησω κ τις θερμομετρησεις αλλα μετρηθηκα σμρ γτ ηθελα να επαληθευσω οτι παιζει ρολο να κοιμασαι καλα και πράγματι 36.9 ενω τις αλλες μερες με το ζορι 36.7!οποτε οσες κοιτατε θερμοκρασια να εχετε το νου σας!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου σου ειπα ειμαι πρωταθλήτρια στο αγχος και πιστοποιημένη απο γιατρούς!!!! Πραγματικα την πρωτη φορα που εκανα την ορμόνη του στρες νομιζα οτι μου εκαναν πλακα!!!! 

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Ελενάκι μου σου ειπα ειμαι πρωταθλήτρια στο αγχος και πιστοποιημένη απο γιατρούς!!!! Πραγματικα την πρωτη φορα που εκανα την ορμόνη του στρες νομιζα οτι μου εκαναν πλακα!!!! 

τοσο πολυ ε???να σε ρωτησω κατι..θα ηθελες και αλλα παιδακια?

@reniatzo ποτε σου ειπαν οτι θα βγουν?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, reniatzo είπε:

Μπράβοοοοοοοο γλυκιά μου!!Πολύ χάρηκααα!!Να γεμίζει το πάνω πινακάκι!!

Οχι δε μπορω να κανω αλλα....  Δε θελω να ξαναχω το αγχος αν πάθω κατι εγω η το παιδι....  Θα ραφτω και ειναι και επιλογή δικια μου αλλα και των γιατρών μου (γυναικολόγου ρευματολογου) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...