Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

33 minutes ago, Wannabemommy 27 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου...ηρθα επιτελους κι εγω...εψαχνα τοσο καιρο να σας βρω αλλα ματαια...μεχρι που ανοιξα ενα καινουργιο topic χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση...ειχαμε καμμια εγκυουλα?πως παμε?

Κοριτσι μου κι εγω αυτα ειχα παρει...τα υμνουν πολυ στο ιντερνετ ωστοσο εγω τρεις κυκλους τωρα πιο πολυ εχω μπερδευτει παρα εχω βγαλει ακρη...αυτο το μηνα τα σταματησα...και παω μερα παρα μερα χαλαρα...αυτο σου προτεινω να κανεις κι εσυ...θα σε αγχωσουν..

κοιτα εμεις κανουμε μερα παρα μερα ετσι κ αλλιώς γτ μ ειπε ο γιατρος να ξεκινησουνς συστηματικα...τα πηρα γτ ηθελα να τα δοκιμάσω..40 εχω..οταν τελειωσουν δεν θα παρω αλλα..αγχος δεν εχω καθολου..εχω επιγκεντρωθει στην γυμναστικη γτ ειχα κανει λιγο κοιλια κ ξαναξεκινησα δυναμικα με πολλα κιλα κ δυσκολες ασκησεις..αυτο εχω σαν προτεραιοτητα αυτη την στιγμη  

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 minutes ago, elenakii22 είπε:

κοιτα εμεις κανουμε μερα παρα μερα ετσι κ αλλιώς γτ μ ειπε ο γιατρος να ξεκινησουνς συστηματικα...τα πηρα γτ ηθελα να τα δοκιμάσω..40 εχω..οταν τελειωσουν δεν θα παρω αλλα..αγχος δεν εχω καθολου..εχω επιγκεντρωθει στην γυμναστικη γτ ειχα κανει λιγο κοιλια κ ξαναξεκινησα δυναμικα με πολλα κιλα κ δυσκολες ασκησεις..αυτο εχω σαν προτεραιοτητα αυτη την στιγμη  

Just now, Wannabemommy 27 είπε:

Πολυ καλα κανεις...κι εγω ξεκινησα χορο...καπου να ξεσπασουμε δεν γινεται αλλιως...

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, elenakii22 είπε:

Αγαπη άμα θες να χάσεις βάρος κάνε την δίαιτα με τις μονάδες.. Βασικά διατροφή είναι τρως και χάνεις εγω μεσα σε δύο μήνες εχω χασει κοντά δέκα κιλά !!

Διαφημίσεις

9 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Η γυμναστική κάνει πολυ καλο…!!

το ξερω οτι κανει καλο...απλα κανω βαρια γυμναστικη κ ειπα να την μειωσω...τωρα ομως την ξανανεβαζω..του ανδρα μου φαντασου του ειπε να μειωσει.. 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Wannabemommy 27 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου...ηρθα επιτελους κι εγω...εψαχνα τοσο καιρο να σας βρω αλλα ματαια...μεχρι που ανοιξα ενα καινουργιο topic χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση...ειχαμε καμμια εγκυουλα?πως παμε?

Κοριτσι μου κι εγω αυτα ειχα παρει...τα υμνουν πολυ στο ιντερνετ ωστοσο εγω τρεις κυκλους τωρα πιο πολυ εχω μπερδευτει παρα εχω βγαλει ακρη...αυτο το μηνα τα σταματησα...και παω μερα παρα μερα χαλαρα...αυτο σου προτεινω να κανεις κι εσυ...θα σε αγχωσουν..

Καλως ηρθες κοπελα μου κι εδω, σου ειχα στειλει και οταν μας εκλεισαν το θεμα προσωπικο μηνυμα για να ερθεις εδω αλλα δεν ξερω μαλλον δεν σου ηρθε και σημερα σε ξαναβρηκα και σου ξαναεστειλα;)

τι κανεις?ποτε δεν την περιμενεις την κυρια να σε βαλω στο πινακακι μας?

4 hours ago, Olivia3 είπε:

@caramel_83 δεν εχουν περασει οι μερες μου. Ειναι νταν! 15 μαρτιου ελεγε η εφαρμογη θα αδιαθετησω και μου ηρθε η καταραμενη... βεβαια λιγο αιμα εχω δει αλλα πιστευω μεχρι αυριο θα εχω κανονικά :( Μακαρι οι υπόλοιπες να εχετε ευχάριστα νεα!!!

Κοπελα μου κατσε να δουμε και αυριο τι θα γινει, μπορει να ειναι εμφυτευση;)

εγω κοριτσια μου και το βραδακι και τωρα εχω λιγο αιματακι καφεκοκκινο αλλα ειναι και σαν βλεννη ειναι καπως περιεργο:unsure: και εχω ενοχλησεις στην κοιλια και ανα διαστηματα μονο απο την δεξια πλευρα κατι τσιμπηματα

θα τα πουμε αυριο καλο βραδυ σε ολες σας και ελπιζω να εχουμε καποιο καλο νεο @Μαρθα Κ και @Olivia3:wub:

8 hours ago, Μαρθα Κ είπε:

@caramel_83Δύο μέρες εμειναν ας περάσει λίγο παραπάνω για να δείξει σίγουρα μη νομίζεις ότι δεν ανυπόμονο να μάθω ..  

@elenakii22 αγάπη μου και εγω ανώμαλο κύκλο έχω άστα να πάνε έχω φτάσει και 44 μέρες αλλά δεν πήρα τεστ απλα με το που μου τελείωσε αρχίσαμε εντατικά να προσπαθουμε και πρώτη φορά κατάλαβα τις γόνιμες μερες μου γιατί είχα πονάκια και υγρά οπότε κάναμε και τοτε και ηταν ακριβώς δεκαπέντε μέρες απο την μερα που εμφανίστηκε η περίοδος.. 

Αγαπη μου δυστυχώς δουλεύω και πολλες ωρες μάλιστα όρθια είμαι ενια ώρες από τις έξι το πρωί ως της τρεις το μεσημέρι… μακάρι να είναι συμπτώματα… το στηθος μου πάντως φαίνονται έντονα οι φλέβες και έχει μαυρίσει λίγο… θα δείξει.. Εσύ πότε έκανες τεστ ή χοριακη ??να σου ζήσει ή φραουλιτσα σου και να νε καλότυχο στην ζωή του ❤

Κορίτσι μου εγώ είχα κανει 6μερες νωρίτερα τεστ το ηλεκτρονικο της clear blue και βγήκε θετικό και μετα πήγα για χοριακη..η ορθοστασία δεν θα σε βοηθήσει και να μείνεις με το καλό θα πρέπει να ξεκουράζεται εγώ μάλλον αυτό το επαθα γιατί ήμουν στην ομάδα ΔΙΑΣ και λογο της μηχανής που Δούλευα κάθε μέρα μάλλον το επαθα όλο αυτό εννοείται βέβαια με το που έμαθα πως είμαι έγκυος το είπα στο διοικητή μου και με έβαλε για λίγο γραφείο αλλά όταν ο γιατρός μου είπε ξεκούραση βγήκαν σε αναρρωτική γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσω το σπορακι μου..εγώ σου εύχομαι να πάνε όλα καλά να είσαι αλλά να ξεκουράζεται για να μην περάσει ούτε εσύ ουτε αλλη εγκυουλα αυτό που περασα

Wannabemommy καλώς ήρθες κούκλα μου

3yKGp2.png

@sonia@ μαζι με τον ανδρα μου κ εσυ στις μηχανες!!!ννα παρεις την αδεια σου..εχετε αυτο το καλο εσεις στην δουλεια σας οποτε εκμεταλλευσου το!!θα παρεις κ το 9μηνο τωρα?

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Wannabemommy 27 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου... @caramel_83 ουτε ξερω ποτε περιμενω...μιλαμε για εντελως αστατο κυκλο...τελευταια περιοδος 10 Φεβρουαριου...με βαση την εφαρμογη στο κινητο περιμενω 3 Απριλιου...χαχαχα

@sonia@ μου σε ευχαριστω να σου ζησει και το μωρακι σου...γερο και καλοτυχο να ειναι...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε?'

@Wannabemommy 27 :unsure: α εχεις τοσο αστατο κυκλο? και πως θα ξερεις ποτε εχεις καθυστερηση για να κανεις καποιο τεστ η χοριακη?ο γιατρος σου τι σου εχει πει?

@Μαρθα Κ και @Olivia3 τι γινεται?εχουμε κανενα νεοτερο??:)

@elenakii22 κοπελα μου εκανες σημερα τεστ?

7 minutes ago, Alekagala είπε:

Ελενάκι βλεπω με την ωορρηξία σου να κανουμε παρτυ!!!! 

χαχαχα...πες το ψέμματα!!για να δουμε θα ρθει???επειδη εχω αυξημενα υγρα ελπίζω να ερχεται!!!

• Μου αρέσει 1

14 hours ago, elenakii22 είπε:

@sonia@ μαζι με τον ανδρα μου κ εσυ στις μηχανες!!!ννα παρεις την αδεια σου..εχετε αυτο το καλο εσεις στην δουλεια σας οποτε εκμεταλλευσου το!!θα παρεις κ το 9μηνο τωρα?

Ελα καλέ συνάδελφός ???εννοείται θα πάρω την άδεια έχω απο Ιούλιο αναρρωτική τώρα έχω την λογχειας μέχρι Ιούνιο και μετα 9μηνες θα πάρω την ανατροφής τέκνου σιγά μην τους τη χαρίζω..ευτυχώς είναι και ο άντρας μου απο περισυ αναρρωτική τελειώνει σε ενα μήνα και όλο αυτό το διαστημα με βοηθούσε..

Ελενακι μου να σου πω κάτι δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι μηχανές επειδή είμαστε πολλές ώρες πανω προκαλούν κι αυτές θέματα στους αντρες να το ξέρεις εγώ είχα αρκετά παιδιά που συνεργαζομουν με τέτοια θέματα και διάφοροι γιατροί τους ειπαν πως φταίει σε μεγαλο ποσοστό η μηχανή δεν ξέρω αν το ξέρεις..εμένα ο δικός μου θα πάρει μετάθεση πλεον δεν ξανά γυρνάει εκει

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...