Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Άμα έρθουν και τα αρχίσω θα σας τρελάνω στις ερωτήσεις μου φαίνεται! 

εσυ εχεις το θετικο οτι εχεις σταθερο κυκλο μην αγχωνεσαι.λοιπον θα ξεκινησεις τα τεστ την 8η μερα γιατι εκανες και ενα 25αρι κυκλο θυμαμαι. οποτε μην το χασουμε.απο την 10η μπορεις να κανεις και δυο την ημερα.να διαβασεις καλα τις οδηγιες.  οχι πρωινα ουρα οχι υγρα δυο ωρες πριν το τεστ και να εχουν διαφορα ενα 6 ωρο 7ωρο μεταξυ τους.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

εσυ εχεις το θετικο οτι εχεις σταθερο κυκλο μην αγχωνεσαι.λοιπον θα ξεκινησεις τα τεστ την 8η μερα γιατι εκανες και ενα 25αρι κυκλο θυμαμαι. οποτε μην το χασουμε.απο την 10η μπορεις να κανεις και δυο την ημερα.να διαβασεις καλα τις οδηγιες.  οχι πρωινα ουρα οχι υγρα δυο ωρες πριν το τεστ και να εχουν διαφορα ενα 6 ωρο 7ωρο μεταξυ τους.

Φοβερή μνήμη έχεις φιλενάδα. Από 8η μέρα θα αρχίσω και βλέπουμε. Τουλάχιστον θα είμαι πιο σίγουρη για την επόμενη περίοδο και δεν θα ξεσηκωνομαι χωρίς λόγο. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Φοβερή μνήμη έχεις φιλενάδα. Από 8η μέρα θα αρχίσω και βλέπουμε. Τουλάχιστον θα είμαι πιο σίγουρη για την επόμενη περίοδο και δεν θα ξεσηκωνομαι χωρίς λόγο. 

Ναι οντως ειναι καλη περιπτωση ξερεις τι να περιμενεις! Αν κ πιστευω οτι αμεσως θα το καταλαβω αμα ειμαι. Ολες κατι ειχαν περιεργο ακομα κ το elenaki22 ειχε μια κηλιδα αιμα κ μπορει να μην ηθελε να το πιστεψει απτα πολλα αρνητικα αλλα σιγουρα ηταν η αιτια να κανει τεστ εγκυμοσυνης πριν την καθηστερηση.

• Μου αρέσει 1

βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον site που υπολογιζει ποτε γινεται η εμφυτευση βαση της ωορρηξιας..σου λεει βαση στατιστικων ποια μερα ειναι η πιο πιθανη η λιγοτερη συχνη κτλ. για το ελενακι πεφτει μεσα παντως.δινει την ημερα τριτη σαν την πιο πιθανη εμφυτευση.τεταρτη πρωι ειδε τα καφε υγρα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον site που υπολογιζει ποτε γινεται η εμφυτευση βαση της ωορρηξιας..σου λεει βαση στατιστικων ποια μερα ειναι η πιο πιθανη η λιγοτερη συχνη κτλ. για το ελενακι πεφτει μεσα παντως.δινει την ημερα τριτη σαν την πιο πιθανη εμφυτευση.τεταρτη πρωι ειδε τα καφε υγρα.

Link?

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Ναι οντως ειναι καλη περιπτωση ξερεις τι να περιμενεις! Αν κ πιστευω οτι αμεσως θα το καταλαβω αμα ειμαι. Ολες κατι ειχαν περιεργο ακομα κ το elenaki22 ειχε μια κηλιδα αιμα κ μπορει να μην ηθελε να το πιστεψει απτα πολλα αρνητικα αλλα σιγουρα ηταν η αιτια να κανει τεστ εγκυμοσυνης πριν την καθηστερηση.

Δεν είναι σίγουρο αυτό, γιατί δεν υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια ή συμπτώματα. Εγώ θα προσπαθήσω να σταματήσω να κοιτάω για συμπτώματα γιατί με αγχώνει και δεν έχει και νόημα τελικά. Και πολλές φορές βλέπουμε αυτό που θελουμε να δούμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν είναι σίγουρο αυτό, γιατί δεν υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια ή συμπτώματα. Εγώ θα προσπαθήσω να σταματήσω να κοιτάω για συμπτώματα γιατί με αγχώνει και δεν έχει και νόημα τελικά. Και πολλές φορές βλέπουμε αυτό που θελουμε να δούμε. 

η αληθεια αυτη ειναι οτι μονο τελικα η αποδεδειγμενη καθυστερηση μπορει να ειναι σημαδι. αντε και το αιμα της εμφυτευσης και αυτο παλι οταν ξερεις την ωορρηξια εχεις κανει προσφατο υπερηχο και τεστ παπ κτλ.

6penp2.png

1 hour ago, oneira_glyka said:

Εγώ νομίζω είσαι... Άντε περιμένουμε αύριο!!κ Εγώ το ίδιο είχα με τις ρόγες..Κ Μάλιστα υπάρχουν φορές που ξαφνικά πονάνε τόσο πολύ Κ πετάγονται Αλλά δεν ξέρω από τι προκαλείται αυτό..  εύχομαι τεράστιο συν!!κ με τόσες μέρες καθυστέρησης..ουυυ.μεγάλες πιθανότητες!

Μακάρι να ισχύουν όλα όσα λες και μα είμαι... Έιχα παρεα σπίτι και ξεχάστηκα για λίγο αλλά τώρα άναψε η φωτιά παλι μεσα μου... Ελπίζω μα κοιμηθώ το βράδυ.. Θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο και ελπίζω να δείξει θετικό αλλιώς τον άλλον μήνα πάλι προσπάθεια μετά την περίοδο... 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

ναι το χειροτερο ειναι τα φανταστικα συμπτωματα αλλα τι να πω πλεον ολους τους μηνες που τα παρακολουθω τα εχω βαλει ολα σε μια ταξη.  κ δεν με ξαφνιαζουν πια τα ψιλοξεχωριζω κ πιστευω οτι κατι απο ολα θα κανει πολυ μπαμ αμα μεινω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , elenakii22 είπε:

ποιο link ειναι αυτο που τα υπολογιζει??ωραιο!!κοριτσια δεν ειχα αιμα...το πρωί σε ενα σκουπισμα ειχα λιγα καφε υγρα...πολυ λιγα...

Ε αυτα τα καφε υγρα ειναι αιμα που απλα ειναι παλιο κ αργισε να κατεβει γιαυτο εγινε καφε. Ειναι παντως κατι περιεργο κ σε βαζει σε υποψιες!

Καλημέρα σε ολες σας!!!!  Σήμερα εχω γιατρο και απο το αγχος μου δεν κοιμήθηκα ως συνηθως! 

Τελος παντων στα δικα σας τωρα.... Ποια ειναι αυτη η @reniatzo να σου δώσουμε βραβειο υπομονής!!!! 13μερες χωρις τεστ????  Καλα μπορει να ειχα αυτοκτονήσει κιολας.... Μονο αλυσοδεμενη θα κρατιομουν τοσο!!!!  Καντο αγαπη μου να μας πεις το τεραστιο θετικο να πάρουμε δυναμεις!!!! 

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! μάλλον ένας ακόμη μήνας αποτυχίας.:-( εκανα ενα home test Τώρα και ούτε καν μια άχνη γραμμουλα.2 μερες πριν την περιοδο σήμερα . Είμαι να σκάσω!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...