Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Η αλήθεια είναι άμα είναι να έρθει οπωσδήποτε, ας έρχεται νωρίς να ξεμπερδεύουμε. Ή έστω στην ώρα της ακριβώς. Εμ αργεί εμ έρχεται μετά. Τουλάχιστον αγένεια από μέρους της. Κυρία μου η έλα στην ώρα σου ή μην έρθεις καθόλου (δηλαδή καθόλου να μην έρθεις γιατί δεν θυμάμαι να σε κάλεσε και καμιά μας...). 

χαχαχαχα θεικο...ε μα σαν δεν ντρεπεται κι αυτη ακαλεστη παντα....

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχαχα ναι ρε συ δεν θα βρισκουμε δωματιο...10 10 θα μας βαζουν...αμα ειναι να ερθει ας ερθει γτ εχω και ορεξηηηη και με ξενερωνουν τα πονακια των δευτερολεπτων....

εσυ ρε κοριτσι δεν μας ειπες τι εγινε με τα ωορρηξιας..επεσε η ορμονη?επαφες ειχατε?

Ναι επεσε μεσα στα θετικα των κοριτσιων κ δεν τα ειπαμε!!! Εννοητε επαφες ειχαμε κ επεσε η ορμονη βεβαια η δευτερη γραμμη παντα εμφανιζετε αλλα ειναι πιο αχνη απο την αλλη που συγκρινουμε μου βγηκαν τα ματια βεβαια κ εκανα ενα σωρο τεστ μεχρι να καταλαβω οτι ολα οκ ελπιζω δηλαδη.!

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

Τρεις περιμενετε ταυτόχρονα; Άντε κορίτσια να κάνετε εσείς το τρία στα τρία - και το σκ τρεις ήμασταν, τα δύο κοριτσάκια το πέτυχαν. Εγώ το χαλασα το σερί. 

η reniatzo εχεις πολλες μερες καθυστερηση αυριο θα κανει τεστ η orianna στις 20 και εγω στις 23!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

χα χα κρατας ιατρικους φακελους εσυ!!! Ναι εκανε καλουτσικα ηταν τωρα ξεκινησε κ βιταμινες μηπως γινουν καλητερα κ ελπιζουμε!!!!

στην κινητικοτητα η στην ποσοτητα?μορφολογια ενταξει?κ εμενα τα τεστ αχνα εβγαιναν!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

Ναι επεσε μεσα στα θετικα των κοριτσιων κ δεν τα ειπαμε!!! Εννοητε επαφες ειχαμε κ επεσε η ορμονη βεβαια η δευτερη γραμμη παντα εμφανιζετε αλλα ειναι πιο αχνη απο την αλλη που συγκρινουμε μου βγηκαν τα ματια βεβαια κ εκανα ενα σωρο τεστ μεχρι να καταλαβω οτι ολα οκ ελπιζω δηλαδη.!

εμενα καποιες φορες καθολου γραμμη καποιες αχνη και στην ωορρηξια ιδια και πιο σκουρα απο  αυτην που συγκρινουμε.

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

στην κινητικοτητα η στην ποσοτητα?μορφολογια ενταξει?κ εμενα τα τεστ αχνα εβγαιναν!

Σε ολα ηταν μεσα στα φυσιολογικα μας ειπε ο doc. Τα τεστ εμενα βγηκε σκουρο τις δυο πρωτες μερες κ μετα πιο αχνο εγω βρηκα ευκολα το θετικο μετα δυσκολευτηκα να βρω το αρνητικο αναποδα πραγματα παιδι μου!!

2 ώρες πρίν, reniatzo είπε:

αχχχχχ τετοια λεγε μουυυυ... μακαριιιιι.... θα τρελαθω... μου δινεις κουραγιο να ξερεις... εμενα για την ακριβεια πονανε οι ρογες μου σε σημειο που δυσκολευομαι να κοιμηθω μπρουμητα... ασε που πλεον δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια

Εγώ νομίζω είσαι... Άντε περιμένουμε αύριο!!κ Εγώ το ίδιο είχα με τις ρόγες..Κ Μάλιστα υπάρχουν φορές που ξαφνικά πονάνε τόσο πολύ Κ πετάγονται Αλλά δεν ξέρω από τι προκαλείται αυτό..  εύχομαι τεράστιο συν!!κ με τόσες μέρες καθυστέρησης..ουυυ.μεγάλες πιθανότητες!

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ευτυχώς δηλαδή που παρήγγειλα πολλά. Θα χρειαστούν! Μία φορά η δύο την ημέρα έκανες;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Σε ολα ηταν μεσα στα φυσιολογικα μας ειπε ο doc. Τα τεστ εμενα βγηκε σκουρο τις δυο πρωτες μερες κ μετα πιο αχνο εγω βρηκα ευκολα το θετικο μετα δυσκολευτηκα να βρω το αρνητικο αναποδα πραγματα παιδι μου!!

αααα...εισαι καλη εσυ!!!εγω εψαχνα το θετικο!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Στο μεταξυ ανχωθηκα γιατι κατα διαβολικη συμπτωση με το πουηηρθαν τα τεστ σπιτι κ εκανα βγηκε θετικο κ μαλιστα καθαροτατο θετικο κ λεω ναειμαι τοσο τυχερη ή κατι παει στραβα!!

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Στο μεταξυ ανχωθηκα γιατι κατα διαβολικη συμπτωση με το πουηηρθαν τα τεστ σπιτι κ εκανα βγηκε θετικο κ μαλιστα καθαροτατο θετικο κ λεω ναειμαι τοσο τυχερη ή κατι παει στραβα!!

χαχχαχα εισαι τυχερη...μπαμ μπαμ...

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Ευτυχώς δηλαδή που παρήγγειλα πολλά. Θα χρειαστούν! Μία φορά η δύο την ημέρα έκανες;

Ναι αλινα εγω εκανα μια μερα κ τρια δεν εβγαζα ακρη μεχρι να τα μαθεις θελει λιγο πειραματα. Αφου μου βγηκαν τα ματια!! Τωρα οκ το καταλαβα εμενα στο θετικο γινετε μπορντο σε δευτερολεπτα ενω στο αρνητικο απλα μωβακι απαλο κ το διπλα μπορτντο

Just now, linaa είπε:

Ναι αλινα εγω εκανα μια μερα κ τρια δεν εβγαζα ακρη μεχρι να τα μαθεις θελει λιγο πειραματα. Αφου μου βγηκαν τα ματια!! Τωρα οκ το καταλαβα εμενα στο θετικο γινετε μπορντο σε δευτερολεπτα ενω στο αρνητικο απλα μωβακι απαλο κ το διπλα μπορτντο

Άμα έρθουν και τα αρχίσω θα σας τρελάνω στις ερωτήσεις μου φαίνεται! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...