Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

Και δεν σου έδωσε χάπι για να πέσει?Καλά  κάνεις και θα πάρεις και δεύτερη γνώμη.

οχι δεν μου εδωσε μωρε και αυτος!

αν ξερει καποια κοπελα καλο ενδοκρινολογο στην αθηνα ας μου στειλει ενα πμ

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

διαβασα σε ενα αρθρο που λεει οτι σε αυτη την περιπτωση δεν δινουν χαπι.βεβαια εμεις θελουμε παιδακι οποτε λογικο να χρειαζεται να πεσει ο δεικτης αρα και χαπι

ναι γτ ειναι στα φυσιολογικα ορια.αν θες παιδι πρεπει να παρεις. κ η τιμη δειχνει οτι κατι υποβοσκει. σε καποια χρονια ακομα και δεν προσπαθουσες μπορει να ανεβει κι αλλο και να επαιρνες ουτως η αλλως.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

ναι γτ ειναι στα φυσιολογικα ορια.αν θες παιδι πρεπει να παρεις. κ η τιμη δειχνει οτι κατι υποβοσκει. σε καποια χρονια ακομα και δεν προσπαθουσες μπορει να ανεβει κι αλλο και να επαιρνες ουτως η αλλως.

εντωμεταξυ μ αρεσει που νιωθω και κατι λιγα συμπτωματα!!χαχα καλα κρασια!!ονειρευομαι!!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

εντωμεταξυ μ αρεσει που νιωθω και κατι λιγα συμπτωματα!!χαχα καλα κρασια!!ονειρευομαι!!!!

χαχχαχα πιο δυσκολο ειπαμε μπορει να ειναι οχι επιστημονικη φαντασια...εγω κατεβασα παπλωμα παντως και παω συνεχεια στο ψυγειο.ολο πειναω σημερα... ερχεται η ρουφιαν@ ερχεται...

θερμοκρασια ακομα 37  

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εγω εκανα το τεστ δεν ειδα τπτ κ το πεταξα...κ βασα στο ίντερνετ οτι σε κάποιες αργησε να βγει το αποτελεσμα κ παω μετα απο κανα 15-20 το βρισκω κ βλεπω να αχνοφαίνεται η γραμμη κοντεψα να τρελαθω...τα αρνητικα τα ειχα συνηθισει,αυτο το αποτελεσμα με ξαφνιασε...ειχα πιστεψει παρολο ποθ ξεραμε οτι εχει ο ανδρας μου πρόβλημα οτι εχω κ εγω κ οτι δεν θα πιαναμε ευκολα...δεν το περιμενα καθολου..πραγματικα εφτιαχνα προγραμμα για σαλπιγγογραγια κ υστεροσκοπηση...ημουν σιγουρη οτι είχαν πρόβλημα οι σαλπιγγες μου...μετα ειδα κ το στηθος που εμενε πλακα κ λεω καλα παει!

Ειναι γεγονος κ εγω το περιμενα αρνητοκο οπως παντα και επαθα σοκ οταν εγινε θετικο!!! Πραγματικα ετρεμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

χαχχαχα πιο δυσκολο ειπαμε μπορει να ειναι οχι επιστημονικη φαντασια...εγω κατεβασα παπλωμα παντως και παω συνεχεια στο ψυγειο.ολο πειναω σημερα... ερχεται η ρουφιαν@ ερχεται...

θερμοκρασια ακομα 37  

ειχες πει το απογευμα να ειναι 36.6 για να ερθει μην ξεχνιομαστε!!!αρα ακομα 37!δεν ειναι σιγουρο οτι θα ερθει!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@reniatzo Καλά αποτελέσματα κορίτσι. Πώς άντεξες 13 μέρες χωρίς τεστ; Σε θαυμαζω! 

@orianna μου, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα - γύρω στις 20 (δεν) περιμένεις ή θυμάμαι λάθος; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...