Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Ani ani προσπαθω βρε κοριτσι...και φαντασου γενικα δεν αγχώνομαι...τωρα με εχει πιασει...πάντως αφου ο γιατρος δεν μ ζητησε αλλη χοριακη δεν θα κανω αλλη...θα κατσω μα ηρεμήσω...αν δω τπτ περιεργο θα παω αλλιως οχι...ποσο εισαι???προσπαθουσατε καιρο εσεις?(μπορει να σε εχω ξαναρωτησει αλλα ειμαστε πολλες κ μπερδευομαι!!

@reniatzo κοιταξε να δεις εγω μια μερα πριν την ημερα που θα μου ερχόταν ειχα 37.4...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις εγω μια μερα πριν την ημερα που θα μου ερχόταν ειχα 37.4...

Και γω όταν ήμουν έγκυος το πρωί είχα 36,2 και το μεσημέρι 37,4 για 2 μέρες και την επόμενη είχα πάει για χοριακή..Το είχα παρατηρήσει γιατί είχα λίγες κρυάδες και σκέφτηκα θα είχα ίωση.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani προσπαθω βρε κοριτσι...και φαντασου γενικα δεν αγχώνομαι...τωρα με εχει πιασει...πάντως αφου ο γιατρος δεν μ ζητησε αλλη χοριακη δεν θα κανω αλλη...θα κατσω μα ηρεμήσω...αν δω τπτ περιεργο θα παω αλλιως οχι...ποσο εισαι???προσπαθουσατε καιρο εσεις?(μπορει να σε εχω ξαναρωτησει αλλα ειμαστε πολλες κ μπερδευομαι!!

@reniatzo κοιταξε να δεις εγω μια μερα πριν την ημερα που θα μου ερχόταν ειχα 37.4...

Κοιτα δε λεω σε καταλαβαινω κ εγω αγχωνομαι αλλα αφου ειδα κ τη χοριακη κ εσυ κ την δευτερη ολα καλα! Παντα υπαρχουν απροοπτα αλλα δεν ειμαστε σε θεση να τα σκεφτομαστε! Εμεις λοιπον προσπαθουσαμε 5 μηνες περιπου χωρις τεστ ωορυξιας και ιδιατερα προγραμμα. Αυτος ηταν ο πιο χαλαρος μας μηνας παντως που πιασαμε το σπορακι κ νομιζω οτι μετραει!! Παρολα αυτα αν δεν τα καταφερναμε σε αλλους 2-3 μηνες θα επαιρνα πιο δραστικα μετρα με τεστ θερμομετρα και τετοια..αλλα τελικα δεν χρειαστηκε...κ εσεις περισσοτερο καιρο προσπαθουσατε αν θυμαμαι καλα ε?

@reniatzo @marillia μακαρι να εισαι κ εσυ σε αυτην την περιπτωση!εγω μετριομουν κ πρωι κ μεσημερι κ μια μερα πριν ειχα 36.9 το πρωι και 37.4 το μεσημερι!εγω δεν εδωσα σημασια στη θερμοκρασια επειδη εχω ξαναδει σε κυκλο μου μια μερα πριν να εχω αυξημενη...

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοιτα δε λεω σε καταλαβαινω κ εγω αγχωνομαι αλλα αφου ειδα κ τη χοριακη κ εσυ κ την δευτερη ολα καλα! Παντα υπαρχουν απροοπτα αλλα δεν ειμαστε σε θεση να τα σκεφτομαστε! Εμεις λοιπον προσπαθουσαμε 5 μηνες περιπου χωρις τεστ ωορυξιας και ιδιατερα προγραμμα. Αυτος ηταν ο πιο χαλαρος μας μηνας παντως που πιασαμε το σπορακι κ νομιζω οτι μετραει!! Παρολα αυτα αν δεν τα καταφερναμε σε αλλους 2-3 μηνες θα επαιρνα πιο δραστικα μετρα με τεστ θερμομετρα και τετοια..αλλα τελικα δεν χρειαστηκε...κ εσεις περισσοτερο καιρο προσπαθουσατε αν θυμαμαι καλα ε?

προσπαθουσαμε απο περυσι τον γεναρη ομως το σπερμοδιαγραμμα του ανδρα μου το φτιαξαμε μαιο...οποτε οπως καταλαβαμε αν δεν ειχε παρει ολες αυτες τις βλακειες δεν θα ειχαν θεμα οι ορμονες κ θα ειχαμε πιασει νωριτερα!

πρίν από 9 λεπτά , reniatzo είπε:

ωχ μην μου λες τετοια... δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα μου ερθει...

πρεπει να μετρας καθε μηνα για να καταλαβεις!σε πολλες κοπελες αρχίζει η πτωση 2-3 μερες πριν!μπορει να εισαι σε αυτην την κατηγορια!μην σκεφτεσαι αρνητικα απλα σου λεω ότι απο κοπελα σε κοπελα αλλαζουν..δεν ειδες τα συμπτωματα τα δικα μου κ της Αννης καμια σχεση!

Διαφημίσεις

ναι τα ειδα... εχω ακομα ελπιδες μεσα μου γτ ποναει ακομα το στηθος μου και ξεκινησε πριν καν περιμενω περιοδο.. και δεν μου εχει ξανα συμβει. επισης εχω πονους περιοδου σε σημειο που λεω παει αδιαθετησα... αλλα ευτυχως ακομα τπτ... ελπιζω να μην απογοητευτω παλι αυριο

πρίν από 3 λεπτά , reniatzo είπε:

ναι τα ειδα... εχω ακομα ελπιδες μεσα μου γτ ποναει ακομα το στηθος μου και ξεκινησε πριν καν περιμενω περιοδο.. και δεν μου εχει ξανα συμβει. επισης εχω πονους περιοδου σε σημειο που λεω παει αδιαθετησα... αλλα ευτυχως ακομα τπτ... ελπιζω να μην απογοητευτω παλι αυριο

Ενα εχω να σου πω...εγω αρχισα να εχω υποψιες οταν πρηστηκε το στηθος μου απο πολυ νωρις πριν τη περιοδο κατι το οποιο δεν ειχε ξανασυμβει..οποτε...:)

αχχχχχ τετοια λεγε μουυυυ... μακαριιιιι.... θα τρελαθω... μου δινεις κουραγιο να ξερεις... εμενα για την ακριβεια πονανε οι ρογες μου σε σημειο που δυσκολευομαι να κοιμηθω μπρουμητα... ασε που πλεον δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια

• Μου αρέσει 1

Just now, reniatzo είπε:

αχχχχχ τετοια λεγε μουυυυ... μακαριιιιι.... θα τρελαθω... μου δινεις κουραγιο να ξερεις... εμενα για την ακριβεια πονανε οι ρογες μου σε σημειο που δυσκολευομαι να κοιμηθω μπρουμητα... ασε που πλεον δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια

Δεν πεταγεσαι να πάρεις ένα τεστάκι;; :-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...