Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια μου τι κανετε? συγχαρητηρια και παλι στα κοριτσια μας... μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι... εγω πηρα σημερα τεστ να το κανω αυριο το πρωι. σημερα εχω 13 μερες καθυστερηση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Mπράβο  Ανι μουυ!!Λογικά μ αυτή τη χοριακή θα δεις και σάκο!!Ποιά μέρα του κύκλου είσαι?

Σε ευχαριστω πολυ! 33η μερα απο την τελευταια περιοδο αν εννοεις αυτο γιατι τωρα τα μαθαινω κ εγω!! 

Ευχομαι σε ολες σας μια τεραστια χοριακη και με ενα χαζο χαμογελο σα το δικο μου!!! 

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ καλή χοριακη!!συγχαρητηρια ευχομαι μια υπέροχη εγκυμοσυνη!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! 33η μερα απο την τελευταια περιοδο αν εννοεις αυτο γιατι τωρα τα μαθαινω κ εγω!! 

Ευχομαι σε ολες σας μια τεραστια χοριακη και με ενα χαζο χαμογελο σα το δικο μου!!! 

Σ ευχαριστούμε πολύυυ!!!Να μας φέρεται γούρι!!Ημουν σίγουρη ότι ήσουν εγκυούλα μ αυτά που μας έλεγες!!Να πω μια άποψη που μπορεί να είναι και λάθος!!Λες να χεις διδυμάκια?Μ αυτή τη χοριακή έτσι νομίζω!!Ας μας πει και κανένα άλλο κορίτσι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

τα hometest δεν είναι τοσο ευαισθητα!!τεστ ωορρηξιας ειχα θετικο το απογευμα..το πρωι αρνητικο... δεν νομίζω να εκανα μετα απο 24 ωρες..την άλλη μερα το πρωι παλι αρνητικο ηταν!!τελοσπαντων η 1 η 2!θα μας το πει ο εμβρυολογοε αργοτερα που θα δει ακριβως την ηλικία!

@Ani ani εμεμα μου εκλεισε παρασκευη ραντεβου που θα εχω περασει τα 1000 κ θα μπορει να δει κατι!πηρες τον γιατρο σ εσυ??πες μου λιγο το πρωτο η το δεύτερο μωρακι ειναι?

Εγω περιμενω να μου στειλουν το τηλ. Του γιατρου για να κλεισω πεμπτη παρασκευη πρωι διοτι δεν εχω καποιον καλο δικο μου! Ειναι το πρωτο μωρακι εχω τρελαθει!!! Κ εσενα το πρωτο?

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύυυ!!!Να μας φέρεται γούρι!!Ημουν σίγουρη ότι ήσουν εγκυούλα μ αυτά που μας έλεγες!!Να πω μια άποψη που μπορεί να είναι και λάθος!!Λες να χεις διδυμάκια?Μ αυτή τη χοριακή έτσι νομίζω!!Ας μας πει και κανένα άλλο κορίτσι

Αγαπητη το σκεφτηκα αυτο γιατι εχω ελπιδες απο τις οικογενειες μου αλλα δεν ξερω. Για πειτε οι υπολοιπες?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Ani ani κ εμενα το πρωτο!!!αντε γρηγορα να κλεισεις ραντεβου!εμενα 3 σελιδες εξετασεις μου εγραψε!!!εγω να σου πω δε χαμογελάω...αν δεν ακουσουμε καρδια δεν μπορω να χαρω!

@reniatzo καλα αποτελεσματα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , reniatzo είπε:

κοριτσια μου τι κανετε? συγχαρητηρια και παλι στα κοριτσια μας... μια υπεροχη εγκυμοσυνη ευχομαι... εγω πηρα σημερα τεστ να το κανω αυριο το πρωι. σημερα εχω 13 μερες καθυστερηση

Κορίτσι μου να σου ευχηθώ με το καλό να κάνεις το τεστάκι και βγεί ένα ωραιότατο++++++!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , reniatzo είπε:

ευχαριστω πολυ χρυσα μου.... καλα αποτελεσματα σε ολες μας...

καλα αποτελεσματα κοριτσι...εσυ με τοσες μερες καθυστερηση αν εισαι εγκυος θα μας γραψεις τρελη χοριακη..χαχαχα

6penp2.png

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani κ εμενα το πρωτο!!!αντε γρηγορα να κλεισεις ραντεβου!εμενα 3 σελιδες εξετασεις μου εγραψε!!!εγω να σου πω δε χαμογελάω...αν δεν ακουσουμε καρδια δεν μπορω να χαρω!

@reniatzo καλα αποτελεσματα!

Ενταξει ομως ετσι αγχωνεσαι! Εγω ειμαι αισιοδοξη κ θελω να γινεις κ εσυ!! Ολα καλα θα πανε αφου το βλεπεις! 

@reniatzo και απο μενα καλα αποτρλεσματα

πρίν από 9 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@Ani ani έχεις κλείσει ήδη ένα μήνα κύησης!!! Με το καλό!!!

@reniatzo καλά αποτελέσματα!!!!!

Τελικα ναι!! Σε ευχαριστωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...