Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα πάω να ξανακάνω αυτές τις μέρες εξετάσεις.δεν είχα δώσει σημασία σε αυτό πίστευα θα το έλεγαν οι γιατροί.αρχες του χρόνου τις είχα κάνει.με χάπι μπορώ να το ρυθμίσω;

ναι με ενα χαπακι ρυθμιζεται!ειναι κριμα πραγματικα!να πας σε ενδοκρινολογο!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna ειδες τι σ έγραψα για το τεστ?

ειδα ειδα και περιμενα το τεστ για να σου γραψω...εμενα ειναι καρα αρνητικο... οποτε δεν περιμενω τιποτα αυτο το μηνα.λεω να μην κανω αυριο και το εγκυμοσυνης.ειδες τι ανακαλυψη καναμε ελενακι?χαχαχαχα φτου μας!!!!!

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ναι με ενα χαπακι ρυθμιζεται!ειναι κριμα πραγματικα!να πας σε ενδοκρινολογο!

Πήγα και σε ενδοκρινολόγο γιατί μου είπε ο γυναικολόγος είναι ειδικοί με τις ορμόνες θα σε βοηθήσει καλύτερα και δεν μου είπε τίποτα!!αχ αυτοί οι γιατροί άσε διαβάζω και διαφορά τώρα και έχω αναστατωθεί.

ευχαριστω πολύ κορίτσια πάντως είμαι λίγο καιρό εδώ και με έχετε βοηθήσει πολύ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα πάω να ξανακάνω αυτές τις μέρες εξετάσεις.δεν είχα δώσει σημασία σε αυτό πίστευα θα το έλεγαν οι γιατροί.αρχες του χρόνου τις είχα κάνει.με χάπι μπορώ να το ρυθμίσω;

Ναι η tsh σου ειναι απαγορευτικη για εγκυμοσυνη. Πρεπει να ειναι κατω απο  2,5 οπως ειπε το elenaki22 κ ιδανικα πρεπει να ειναι κ κατω απτο 2. Ναι ρυθμιζετε ευκολα η fsh σου ειναι τελεια!!! Να πας σε εναν ενδοκρινολογο να σου δωσει κ υπερηχο κ αντισωματα εξετασεις. Ισως δεν σου ειπαν τιποτα για να σε αφησουν να προσπαθησεις λιγο μονησου η tsh αλλαζει ετσι κ αλλιως κ μονη της καποιες φορες.

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

ειδα ειδα και περιμενα το τεστ για να σου γραψω...εμενα ειναι καρα αρνητικο... οποτε δεν περιμενω τιποτα αυτο το μηνα.λεω να μην κανω αυριο και το εγκυμοσυνης.ειδες τι ανακαλυψη καναμε ελενακι?χαχαχαχα φτου μας!!!!!

ρε κοριτσι εχω μια μερα πριν με το ζορι ειδα γραμμη στις εγκυμοσυνης...δεν ξερεις ποτε ανεβαινει η lh! 

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Πήγα και σε ενδοκρινολόγο γιατί μου είπε ο γυναικολόγος είναι ειδικοί με τις ορμόνες θα σε βοηθήσει καλύτερα και δεν μου είπε τίποτα!!αχ αυτοί οι γιατροί άσε διαβάζω και διαφορά τώρα και έχω αναστατωθεί.

ευχαριστω πολύ κορίτσια πάντως είμαι λίγο καιρό εδώ και με έχετε βοηθήσει πολύ!!!

μαλλον πρεπει να πας σε αλλον!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

φυσικα... ενα χαπακι θα παρεις οπως η καραμελ το πρωι μολις ξυπνας. και μετα απο μιση ωρα θα τρως η θα πινεις γαλα καφε κτλ.και θα ξανα κανεις εξεταση πανω κατω 40 μερες απο την εναρξη του χαπιου.

6penp2.png

On 16/7/2017 at 1:07 ΜΜ, alina80 είπε:

Συγχαρητήρια.

Έχω κάνει δύο επαμβασεις. Μία στα 23 και μία στα 29.  Και πολλές θεραπείες με  η διακοπή περιόδου. Στη δεύτερη επεμβαση ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα, η δεξιά σάλπιγγα είναι άχρηστη πια. Μόλις τελείωσε και η θεραπεία (σχεδόν 8 μήνες χωρίς περίοδο) τσουπ ξανά η κύστη. Ο γιατρός μου είπε δεν θα κάνουμε συνέχεια επεμβάσεις. Το αφήνουμε και βλέπουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και αν πάμε για εξωσωματική, τότε λέει θα το δούμε μήπως προηγηθεί άλλη μια επέμβαση για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. 

Εσύ πόσο καιρό προσπαθούσες; Και σε τι στάδιο η ενδομητρίωση; (Εγώ τρία προς τέσσερα). 

Sovara se talepori etsi i endomitriosi popo :-(. 6 mines akrivos prospathies meta tin epemvasi tou polipoda prin to polipoda 2-3 mines ala m ipe i giatros min ta ipologizis prin tin epemvasi giati ixes to polipoda ixes kisti. Den xero se pio stadio ine ala to vrika telios sta arxika tou giati otan ekana kai analisis ematos gia kistes kai endomitriosi itan poli xamiles i times.  Afou oute i giatros kala den mporouse me tin exetasi na 3exorisi an ine kisti i andomitriosi. Tora pou tha geniso kai an prepi na kano kesariki m ipe i giatros tha to aferesi tha glitoso 1 xirourgio. Ala pros to paro gia fisiki ipame ektos an exo kanena provlima. 

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 @Nati85 @orianna υπαρχουν 2 ειδων χαπια θυροειδη...το ενα που γραφεται κ προσεχεις ποτε το παιρνεις και το αλλο που παιρνει κ ο ανδρας μου δεν γραφεται εχει 8ε απορροφάται πιο ευκολα αν θυμαμαι καλα κ δεν σε επηρεαζει το φαγητο κ ο χρονος...ενταξει απο την στιγμή που θα το παιρνεις για παντα ειναι ακριβο αλλα το θεμα ειναι να παρεις κ το πιο καλο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι η tsh σου ειναι απαγορευτικη για εγκυμοσυνη. Πρεπει να ειναι κατω απο  2,5 οπως ειπε το elenaki22 κ ιδανικα πρεπει να ειναι κ κατω απτο 2. Ναι ρυθμιζετε ευκολα η fsh σου ειναι τελεια!!! Να πας σε εναν ενδοκρινολογο να σου δωσει κ υπερηχο κ αντισωματα εξετασεις. Ισως δεν σου ειπαν τιποτα για να σε αφησουν να προσπαθησεις λιγο μονησου η tsh αλλαζει ετσι κ αλλιως κ μονη της καποιες φορες.

αρχες του μηνα ειχα 3.2 tsh και ο γιατρος μου ειπε οτι δυσκολευει τη συλληψη.οταν τον ρωτησα αν μπορω να αποβαλω με αυτη τη τιμη μου ειπε οχι μ αυτη την τιμη ειναι πολυ σπανιο κατι τετοιο μην ανησυχεις...και αυξησαμε τη δοση.

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Κάτσε να βρω και τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης μου λογικά θα έκανα Και tsh είχα κάνει και υπέρηχο τότε.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

μια χαρα πας λοιπον!!!!!αφου περασαν κ οι πονοι!!!προγεστερονη ειδες??λενε καθε 48-72 να διπλασιαζεται...εγω ειχα 137 και μετα απο 48ωρες 362 ...οποτε ανεβαινει καλα....

@Nati85 απο οτι ξερω ειναι λογος αποβολης...θα προτεινα να ξανακανεις εξετασεις  ...ποτε ειχες κανει παλι?

Μαλιστα..οντως μια χαρα φτου φτου! Αντε να μαθω κ τα πρωτα αποτελεσματα γιατι θα σκασω..

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 @Nati85 @orianna υπαρχουν 2 ειδων χαπια θυροειδη...το ενα που γραφεται κ προσεχεις ποτε το παιρνεις και το αλλο που παιρνει κ ο ανδρας μου δεν γραφεται εχει 8ε απορροφάται πιο ευκολα αν θυμαμαι καλα κ δεν σε επηρεαζει το φαγητο κ ο χρονος...ενταξει απο την στιγμή που θα το παιρνεις για παντα ειναι ακριβο αλλα το θεμα ειναι να παρεις κ το πιο καλο!

αυτο δεν το εχω ξανα ακουσει.εγω ξερω την θυροξινη το τ4 δλδ. που εχει 2 ε.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Κάτσε να βρω και τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης μου λογικά θα έκανα Και tsh είχα κάνει και υπέρηχο τότε.

Αν τα ειχες κανει ενω ησουν εγκυος ειναι διαφορετικα η εγκυμοσυνη τα αλλαζει αυτα. Τωρα πρεπει να τα επαναλαβεις 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Αν τα ειχες κανει ενω ησουν εγκυος ειναι διαφορετικα η εγκυμοσυνη τα αλλαζει αυτα. Τωρα πρεπει να τα επαναλαβεις 

Αυτή την τιμή την είχα αρχές του χρόνου! Απλώς έλεγα να κοιτάξω της εγκυμοσύνης να κάνω σύγκριση.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , orianna είπε:

αρχες του μηνα ειχα 3.2 tsh και ο γιατρος μου ειπε οτι δυσκολευει τη συλληψη.οταν τον ρωτησα αν μπορω να αποβαλω με αυτη τη τιμη μου ειπε οχι μ αυτη την τιμη ειναι πολυ σπανιο κατι τετοιο μην ανησυχεις...και αυξησαμε τη δοση.

Ναι αποβολη δεν γινετε με αυτη την τιμη αλλα η συλληψη ειναι απαγορευτικη με τιμη 3. Αλλα η tsh αλλαζει κ μονη της εγω εχω πετυχει κ 2,5 εχω πετυχει 1,60 σε εξετασεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...