Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, alina80 είπε:

Καραμελιτσα βγάλε με από την αναμονή, αδιαθέτησα!

ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε ανανεωσω ;)  δεν το βαζουμε κατω, παμε δυνατα για τον επομενο :D 

λοιπον κοριτσια μου, μιλησα με την γιατρο και μου ειπε οτι εχω πυποκλινικο υποθυρεοειδισμο και να παιρνω το πρωι τ4 και μετα απο μιση ωρα να φαω πρωινο και μολις τελειωσω το πρωινο να ψεκαζω κατω απο την γλωσσα μου σπρευ με βιταμινη d γιατι ειναι πολυυ χαμηλη, Εχω μια μκρη υπερινσουλιναιμια μου ειπε και γι'αυτο το μεσημερι στην μεση του γευματος θα παιρνω και γλουκοφαζ. μεσα Οκτωβρη να κοιταξω παλι τις τιμες σε ινσουλινη ζαχαρο d και θυρεοειδη και να τα ξαναπουμε. Την ρωτησα σε ποσο καιρο θα δω διαφορα με την περιοδο και ειπε οτι σε 3 εβδομαδες περιπου θα εχει πεσει η tsh οποτε την επομενη φορα λογικα θα δω διαφορα στην ροη της περιοδου μου ;) εγω απο θεμα εγκυμοσυνης αυτο τον μηνα δεν περιμενω τιποτα απολυτως διοτι ειχαμε μονο μια φορα επαφη μολις τελειωσα τη περιοδο και η ωορηξια ηταν προχθες καταλαβα απο τα σημαδια, αρα απο τον αλλον μηνα αναλογα και την διαθεση βλεπουμε τι κανουμε :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, elenakii22 είπε:

@caramel_83 μια χαρα!οσα εχεις φτιαχνονται!εκτος απο θυροειδη ολα τα αλλα τα επαιρνα κ εγω!παρε κ ινοφερτ!ειναι καλο!

ναι θα βγαλω ακρη που θα παει, λεω γαι αρχη να μην παρω ινοφερτ και να το συζητησω μαζι της την επομενη φορα, τα ινοφερτ θυμισε μου που βοηθανε?

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια περιμενω τηλ ακομα απο την ενδοκρινολογο, την πηρα τηλ αλλα βγαινει τηλεφωνητης :?

@elenakii22 μια χαρα σου βγηκε η χοριακη σου :wub:

@Ani ani εσυ αγαπη τι εγινε εκανες?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

12. Ani ani   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ !!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. Olivia3 28/6/2017!!!

3. giota@ 10/7/2017!!!

4. alina80 15/7/2017!!!

5. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

6. orianna  20/7/2017!!!

7. Nati85 23/7/2017!!!

8. caramel_83  24-28/7/2017!!!

9. λουπιτα 26/7/2017!!!

10. marillia 30/7/2017!!!

11. linaa  30/77/2017!!!

12. andrianni  1/8/2017!!!

13. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Κοριτσια αν με περιμενατε χθες δεν αντεξα και κοιμηθηκα με τον πονοκεφαλο!!Εκανα τη χοριακη κ σε καμια ωρα θα σας πω αποτελεσματα! @elenakii22 ειμαι μια χαρα σημερα εσυ? Εκανες τη χοριακη σου?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ποτε ειναι η επομενη ημερομηνια αναμονης για να σε ανανεωσω ;)  δεν το βαζουμε κατω, παμε δυνατα για τον επομενο :D 

λοιπον κοριτσια μου, μιλησα με την γιατρο και μου ειπε οτι εχω πυποκλινικο υποθυρεοειδισμο και να παιρνω το πρωι τ4 και μετα απο μιση ωρα να φαω πρωινο και μολις τελειωσω το πρωινο να ψεκαζω κατω απο την γλωσσα μου σπρευ με βιταμινη d γιατι ειναι πολυυ χαμηλη, Εχω μια μκρη υπερινσουλιναιμια μου ειπε και γι'αυτο το μεσημερι στην μεση του γευματος θα παιρνω και γλουκοφαζ. μεσα Οκτωβρη να κοιταξω παλι τις τιμες σε ινσουλινη ζαχαρο d και θυρεοειδη και να τα ξαναπουμε. Την ρωτησα σε ποσο καιρο θα δω διαφορα με την περιοδο και ειπε οτι σε 3 εβδομαδες περιπου θα εχει πεσει η tsh οποτε την επομενη φορα λογικα θα δω διαφορα στην ροη της περιοδου μου ;) εγω απο θεμα εγκυμοσυνης αυτο τον μηνα δεν περιμενω τιποτα απολυτως διοτι ειχαμε μονο μια φορα επαφη μολις τελειωσα τη περιοδο και η ωορηξια ηταν προχθες καταλαβα απο τα σημαδια, αρα απο τον αλλον μηνα αναλογα και την διαθεση βλεπουμε τι κανουμε :) 

Μολις σε πιασουν τα φαρμακα κ ρυθμιστεις θα μεινεις εγκυος μην το σκεφτεσε καθολου!!! Αυτη ηταν κ η αιτια που δεν ειχες μεινει τοσο καιρο με αρυθμιστο θυροειδη πως να πιασει κ το μωρακι τωρα μην φοβασε τιποτα θα ερθει μπαμ μπαμ!!!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια εχω 13 τεστ  ωορρηξιας!!!χαχα!!θα τα δωσω σε μια φιλη μου!ελπιζω να ειναι τυχερα!αν κ ευχομαι να μην τα χρειαστει!

@Ani ani εχεις πονοκεφαλο??εχω νιωθω καποιες στιγμες ανακατοσουρα αλλα δεν κανω εμετο! πονους εχεις ακομα?εκανα κ εχω 362....η προγεστερονη ειναι λιγο πιο χαμηλη κ θα ξεκινησω χαπι!!περιμενω νεα σ!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@linaa Λοιπόν τις βρήκα τις εξετάσεις fsh είχα 5.5 και λέει δίπλα και τις φάσεις παραγωγική ωορρηξία εκκρητικη είμαι μέσα στα πλαίσια που γράφουν μόνο στην φάση εμμηνόπαυσης δεν είμαι μέσα ευτυχώς δηλαδή!! Η tsh είναι 3.88 μήπως είναι ανεβασμένη; εσυ @caramel_83 ποσό είχες; 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοριτσια εχω 13 τεστ  ωορρηξιας!!!χαχα!!θα τα δωσω σε μια φιλη μου!ελπιζω να ειναι τυχερα!αν κ ευχομαι να μην τα χρειαστει!

@Ani ani εχεις πονοκεφαλο??εχω νιωθω καποιες στιγμες ανακατοσουρα αλλα δεν κανω εμετο! πονους εχεις ακομα?εκανα κ εχω 362....η προγεστερονη ειναι λιγο πιο χαμηλη κ θα ξεκινησω χαπι!!περιμενω νεα σ!!!

Ναι ειχα χθες πολυ εντονο και κοιμηθηκα και ξυπνησα με αυτον σημερα αλλα υποχωρησε! Χθες βραδυ επισης ειχα κατι ψιλοανακατωσουρες αλλα και εχω δεν εκανα εμετο. Σημερα ειμαι καλυτερα και οι πονοι υποχωρησαν επισης! Φανταζομαι ειναι μια χαρα η χοριακη σου!!! (δεν ξερω και απο αυτα) :)

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@linaa Λοιπόν τις βρήκα τις εξετάσεις fsh είχα 5.5 και λέει δίπλα και τις φάσεις παραγωγική ωορρηξία εκκρητικη είμαι μέσα στα πλαίσια που γράφουν μόνο στην φάση εμμηνόπαυσης δεν είμαι μέσα ευτυχώς δηλαδή!! Η tsh είναι 3.88 μήπως είναι ανεβασμένη; εσυ @caramel_83 ποσό είχες; 

οχι μπορει ειναι ανεβασμενη!!ο γιατρος μου τονισε για εγκυμοσυνη κατω απο 2.5

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

οχι μπορει ειναι ανεβασμενη!!ο γιατρος μου τονισε για εγκυμοσυνη κατω απο 2.5

Καλά εμένα δεν μου το είπαν αυτό κανένας τους!κοιτα να δεις τι έπαθα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι ειχα χθες πολυ εντονο και κοιμηθηκα και ξυπνησα με αυτον σημερα αλλα υποχωρησε! Χθες βραδυ επισης ειχα κατι ψιλοανακατωσουρες αλλα και εχω δεν εκανα εμετο. Σημερα ειμαι καλυτερα και οι πονοι υποχωρησαν επισης! Φανταζομαι ειναι μια χαρα η χοριακη σου!!! (δεν ξερω και απο αυτα) :)

μια χαρα πας λοιπον!!!!!αφου περασαν κ οι πονοι!!!προγεστερονη ειδες??λενε καθε 48-72 να διπλασιαζεται...εγω ειχα 137 και μετα απο 48ωρες 362 ...οποτε ανεβαινει καλα....

@Nati85 απο οτι ξερω ειναι λογος αποβολης...θα προτεινα να ξανακανεις εξετασεις  ...ποτε ειχες κανει παλι?

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

ειναι ανεβασμενη κοριτσι..δυσκολευει τη συλληψη...πρεπει να ειναι το πολυ 2.5

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

ειναι ανεβασμενη κοριτσι..δυσκολευει τη συλληψη...πρεπει να ειναι το πολυ 2.5

Θα πάω να ξανακάνω αυτές τις μέρες εξετάσεις.δεν είχα δώσει σημασία σε αυτό πίστευα θα το έλεγαν οι γιατροί.αρχες του χρόνου τις είχα κάνει.με χάπι μπορώ να το ρυθμίσω;

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...