Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Μαρθα Κ κοπελα Μου μακάρι να είσαι όσο για τα καφέ τα είχα και εγώ 4-5 βδομάδα τα πρωτα γιατί γενικά είχα καφέ και αιματακι το πρωτο τρίμηνο βέβαια επειδή βιαστικά ήξερα ήδη οτι είμαι έγκυος όταν τα είδα και τώρα έχω αγκαλιτσα την φραουλιτσα μου...απλά ξεκουρασου γιατί εγώ ήθελα ξάπλα το πρωτο τρίμηνο και επειδή μπορεί να είσαι μην κανείς τιποτα μονο να είσαι χαλαρή και ξεκουράστει...όλα τα σημάδια είναι πολύ θετικά να ξέρεις 

@caramel_83 μην απογοητεύεσαι κούκλα Μοθ οι πιθανότητες συλλήψεις είναι πολλές τα σημάδια είναι πολύ ευνοϊκά να ξέρεις άντε να μπιλει η άνοιξη με πολλά μωρακια στις κοιλιτσες σας

3yKGp2.png

@sonia@ μου σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου, δεν απογοητευομαι θα ερθει καποια στιγμη ;)απλα δεν θεωρω οτι εχω σημαδια αυτο τον μηνα!Δεν πιστευω οτι ηταν της εμφυτευσης τα προχθεσινα αιματακια.

Ειχα παλι την προηγουμενη εβδομαδα για 2 μερες που μαλλον ηταν ωορηξιας(ημερομηνιακα εστεκε) και παλι προχθες που σας ειχα πει, οποτε ειναι καθαρα ορμονικο το θεμα, σημερα ειμαι καθαρη μεχρι στιγμης με λιγες ενοχλησεις στην κοιλια, δεν νιωθω τιποτα περιεργο ουτε διαφορετικο γι'αυτο και το αποκλειω να ειμαι, αλλα δεν με πειραζει καθολου, ας ερθει στις 22-23 του μηνα που περιμενω, να τελειωσει και να παω στον γυναικολογο μου να κανω παπ και να μου δωσει και εξετασεις για τις ορμονες μου να δουμε πως θα ειναι παλι:)

Εσενα το μπουμπουκακι σου τι κανει?

Αντε βρε @Olivia3 και @Μαρθα Κ που ειστε να μας πειτε?βιαζομαι να σας ανεβασω στο πανω μερος του πινακα μας:):wub:

Διαφημίσεις

Κοριτσια τωρα καταφερα να μπω...ετρεχα σημερα...ολη μερα υποφερω απο τους πονους... επρεπε να παρω χαπι μηπως και μου περασουν και ακομα με ταλαιπωρουν πολυ. Ειδα λιγο αιμα ομως οταν πηγα τουαλετα. Δεν νομιζω να πονας τοσο πολυ....εαν εισαι εγκυος...οποτε λογικα θα αδιαθετησω... ειμαι λιγο στεναχωρημενη η αληθεια

@elenakii22 Εγω δεν εχω ιδεα απο τα τεστ ωορρηξίας για να σε βοηθησω αλλα εγω θα σου ελεγα να τα πιασειε να τα πεταξεις και να μην ξανα ασχοληθεις!!!! Εμενα ο κυκλος μ ειναι σταθερος και την ημερα που ειχα ωορρηξία ειχα κανει ελευθερο! Οποτε κανε ερωτα με τον αντρα σου και μη σπαταλας τα λεφτα σου εκει! Καλυτερα να τα κρατησεις για να ψωνισεις στο μωρο σου οταν με το καλο θελησει να στο στειλει!!! 

• Μου αρέσει 1

@Olivia3 κανε ενα τεστακι κοριτσι μου ετσι κι αλλιως εχει περασει η ημερομηνια που περιμενες περιοδο, μηπως το αιματακι ειναι της εμφυτευσης

@Μαρθα Κ εγω στην θεση σου απο την στιγμη που περασε 1 μερα θα εκανα τεστ και μετα θα επραττα αναλογα, αν ηταν θετικο θα πηγαινα την επομενη για χοριακη, αν ηταν αρνητικο θα περιμενα και αν συνεχιζε και δεν ερχοταν θα πηγαινα την Παρασκευη η Δευτερα για χοριακη

@elenakii22 κοριτσι μου κανε μεχρι την 25 και μετα θα  σου ελεγα να μην ξαναασχοληθεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Olivia3 πρωτη φορα τα χρησιμοποιησα...εγω ομως εχω αστατους κυκλους φτανουν κ τις 38 ημέρες...αν ειχα σταθερο εννοειται δεν θα επαιρνα..παρολαυτα εχω παρεο ενα πακετο κ δεν νομιζω όταν τελειωσει να παρω αλλα..απλα καλο ειναι να δω ποτε εχω ωορρηξια κ αν κανω καθε μηνα η οχι..

@caramel_83 λεω κ εγω να κανω μεχρι την 25η...μετα τελος 

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@caramel_83Δύο μέρες εμειναν ας περάσει λίγο παραπάνω για να δείξει σίγουρα μη νομίζεις ότι δεν ανυπόμονο να μάθω ..  

@elenakii22 αγάπη μου και εγω ανώμαλο κύκλο έχω άστα να πάνε έχω φτάσει και 44 μέρες αλλά δεν πήρα τεστ απλα με το που μου τελείωσε αρχίσαμε εντατικά να προσπαθουμε και πρώτη φορά κατάλαβα τις γόνιμες μερες μου γιατί είχα πονάκια και υγρά οπότε κάναμε και τοτε και ηταν ακριβώς δεκαπέντε μέρες απο την μερα που εμφανίστηκε η περίοδος.. 

4 hours ago, sonia@ είπε:

@Μαρθα Κ κοπελα Μου μακάρι να είσαι όσο για τα καφέ τα είχα και εγώ 4-5 βδομάδα τα πρωτα γιατί γενικά είχα καφέ και αιματακι το πρωτο τρίμηνο βέβαια επειδή βιαστικά ήξερα ήδη οτι είμαι έγκυος όταν τα είδα και τώρα έχω αγκαλιτσα την φραουλιτσα μου...απλά ξεκουρασου γιατί εγώ ήθελα ξάπλα το πρωτο τρίμηνο και επειδή μπορεί να είσαι μην κανείς τιποτα μονο να είσαι χαλαρή και ξεκουράστει...όλα τα σημάδια είναι πολύ θετικά να ξέρεις 

@caramel_83 μην απογοητεύεσαι κούκλα Μοθ οι πιθανότητες συλλήψεις είναι πολλές τα σημάδια είναι πολύ ευνοϊκά να ξέρεις άντε να μπιλει η άνοιξη με πολλά μωρακια στις κοιλιτσες σας

Αγαπη μου δυστυχώς δουλεύω και πολλες ωρες μάλιστα όρθια είμαι ενια ώρες από τις έξι το πρωί ως της τρεις το μεσημέρι… μακάρι να είναι συμπτώματα… το στηθος μου πάντως φαίνονται έντονα οι φλέβες και έχει μαυρίσει λίγο… θα δείξει.. Εσύ πότε έκανες τεστ ή χοριακη ??να σου ζήσει ή φραουλιτσα σου και να νε καλότυχο στην ζωή του ❤

• Μου αρέσει 2

@caramel_83 δεν εχουν περασει οι μερες μου. Ειναι νταν! 15 μαρτιου ελεγε η εφαρμογη θα αδιαθετησω και μου ηρθε η καταραμενη... βεβαια λιγο αιμα εχω δει αλλα πιστευω μεχρι αυριο θα εχω κανονικά :( Μακαρι οι υπόλοιπες να εχετε ευχάριστα νεα!!!

2 minutes ago, Olivia3 είπε:

@caramel_83 δεν εχουν περασει οι μερες μου. Ειναι νταν! 15 μαρτιου ελεγε η εφαρμογη θα αδιαθετησω και μου ηρθε η καταραμενη... βεβαια λιγο αιμα εχω δει αλλα πιστευω μεχρι αυριο θα εχω κανονικά :( Μακαρι οι υπόλοιπες να εχετε ευχάριστα νεα!!!

Αγαπη μου κάτσε να δούμε πρωτα να σου έρθει κανονικά και μετά πάμε δυναμικά για τον άλλον μήνα… αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα περιμένουνε να δούμε αν θα σου ερθει.. 

Γεια σας κοριτσια μου...ηρθα επιτελους κι εγω...εψαχνα τοσο καιρο να σας βρω αλλα ματαια...μεχρι που ανοιξα ενα καινουργιο topic χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση...ειχαμε καμμια εγκυουλα?πως παμε?

5 hours ago, elenakii22 είπε:

ειναι πιο εντονη η γραμμη...μηπως να κανω κ αυριο ενα?ειμαι 22η μερα

20170315_151348.jpg

@Olivia3 λυπάμαι κ κοπελα μου!μην απογοητευεσαι ομως!πατε δυναμικα για τον επόμενο μηνα!

Κοριτσι μου κι εγω αυτα ειχα παρει...τα υμνουν πολυ στο ιντερνετ ωστοσο εγω τρεις κυκλους τωρα πιο πολυ εχω μπερδευτει παρα εχω βγαλει ακρη...αυτο το μηνα τα σταματησα...και παω μερα παρα μερα χαλαρα...αυτο σου προτεινω να κανεις κι εσυ...θα σε αγχωσουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...