Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

σας ευχαριστω ολες!!εμένα η θερμοκρασια μου ξεκινησε μετα την ωορρηξια στο 36.8 και μετα για 10 μερες 36.5...καταλαβα οτι παίζουν πολλα ρολο...ο υπνος ειδικα!

λενε για την πρωινη θερμοκρασια αλλα πιστευω και στη δικη σου περιπτωση το απογευμα εδειξε πιο πολυ την κατασταση σου που εφτασε 37,4και σου εκανε εντυπωση....ελενακι ποτε θα κανεις το πειραματικο τεστακι να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε..?ποσο μ αρεσει αυτη η βροχη ρε κοριτσια... να καθομαι σκεπασμενη να χουχουλιαζω και να την ακουω...χαλαρωσηηηη

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , CME2205 είπε:

Αφού έχει περάσει την ηλικία που θέλει να φάει την πλαστελίνη, σε καλό δρόμο είσαι! Τουλάχιστον απλά θα καθαρίζεις και δεν θα τρέχεις να του την βγάλεις από το στόμα!! :-D Η παθούσα μίλησε...

Χαχαχα κατάλαβα! Μέχρι στο κεφάλι μου έβαζε κομματάκια και έλεγε να σου βάλω ατα να πεασει ο πομοκεφαλος.

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ε δεν χρειαζετε να ανχωνεστε κ εσεις ασε το ανχος μην χανεις την ζωη σου με τετοια θα ερθει κ το δευτερο  Ισως ειναι οι πολυκυστικες που το καθηστερουν. Κανε ενα τσεκ σε ορμονες κ ωορηξια κατι θα θελει ισως να ρυθμιστει απτην αρχη γιαυτο εχετε κολλησει κ μολις ερθει κ το ανχος εκει ειναι που δεν ξεκολλαει με τιποτα!! Ξεκινηστε ενα τσεκ κ μην το σκεφτεστε αμα γινειμια φορα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξαναγινει.

Έκανα αρχές του χρόνου ορμόνες και πήγα και σε ενδοκρινολόγο μου είπε απλώς με τις πολυκιστικες αργείς να κανείς ωορρηξία και χάνεις ευκαιρίες τώρα θα δούμε! Περίπου στις 37 μέρες έρχεται.να φανταστείς δεν ήξερα ότι είχα πολυκιστικες είχα κύκλο 33 με 34 μέρες και μετά την εγκυμοσύνη χάλασε εντελώς και έτσι το έψαξα. πριν δεν είχα κύστες και δεν φαινόταν πήρα κιλά και μετά τσουπ εμφανίστηκε!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχα κατάλαβα! Μέχρι στο κεφάλι μου έβαζε κομματάκια και έλεγε να σου βάλω ατα να πεασει ο πομοκεφαλος.

Έκανα αρχές του χρόνου ορμόνες και πήγα και σε ενδοκρινολόγο μου είπε απλώς με τις πολυκιστικες αργείς να κανείς ωορρηξία και χάνεις ευκαιρίες τώρα θα δούμε! Περίπου στις 37 μέρες έρχεται.να φανταστείς δεν ήξερα ότι είχα πολυκιστικες είχα κύκλο 33 με 34 μέρες και μετά την εγκυμοσύνη χάλασε εντελώς και έτσι το έψαξα. πριν δεν είχα κύστες και δεν φαινόταν πήρα κιλά και μετά τσουπ εμφανίστηκε!

Ααα να ειδες μετα την εγκυμοσυνη αλλαξαν οι ορμονες σου κ εμφανιστικαν εντονα οι πολυκυστικες αυτος ειναι ενας λογος που δεν εχει ερθει ακομα το δευτερο. Στις πολυκυστικες θελει λιγο απλα να τσεκαρεις τις ωορηξιες σου γιατι ισως να μην γινετε παντα ωορηξια κ χανεις την μπαλα απλα θελει λιγο περισσοτερο χρονο η προσπαθεια αυτο ειναι ολο κ ολο γιαυτο μην απελπιζεσε ειναι θεμα χρονου!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Τι καιρός, ζέστη μέσα, ψύχρα έξω! Μόλις παρήγγειλα τα τεστ ωορρηξίας! Τι ευγενικοί και εξυπηρετικοί που είναι! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και με αυτά!

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ααα να ειδες μετα την εγκυμοσυνη αλλαξαν οι ορμονες σου κ εμφανιστικαν εντονα οι πολυκυστικες αυτος ειναι ενας λογος που δεν εχει ερθει ακομα το δευτερο. Στις πολυκυστικες θελει λιγο απλα να τσεκαρεις τις ωορηξιες σου γιατι ισως να μην γινετε παντα ωορηξια κ χανεις την μπαλα απλα θελει λιγο περισσοτερο χρονο η προσπαθεια αυτο ειναι ολο κ ολο γιαυτο μην απελπιζεσε ειναι θεμα χρονου!

Ναι έχεις δίκιο σε ευχαριστώ πολύ!ξετεις με μαυρίζουν διάφορες σκέψεις και δεν σκέφτομαι καθαρά και ψύχραιμα πάντα.τον είχα ρωτήσει αν βρω την ωορρηξία μου το ωάριο θα είναι εντάξει η λόγω πολυκιστικων μπορεί να μην είναι καλό και μου απάντησε όχι θα είναι μια χαρά.αλλα δεν ρώτησα και τον γυναικολόγο και με τρώει λίγο η σκέψη αυτή!!! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι καιρός, ζέστη μέσα, ψύχρα έξω! Μόλις παρήγγειλα τα τεστ ωορρηξίας! Τι ευγενικοί και εξυπηρετικοί που είναι! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε και με αυτά!

Μπράβο καλορίζικα!!!Θα επιβεβαιώσεις τα πονάκια που νιώθεις ότι είναι η ωορρηξία σου.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

λενε για την πρωινη θερμοκρασια αλλα πιστευω και στη δικη σου περιπτωση το απογευμα εδειξε πιο πολυ την κατασταση σου που εφτασε 37,4και σου εκανε εντυπωση....ελενακι ποτε θα κανεις το πειραματικο τεστακι να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε..?ποσο μ αρεσει αυτη η βροχη ρε κοριτσια... να καθομαι σκεπασμενη να χουχουλιαζω και να την ακουω...χαλαρωσηηηη

καθως κατουρουσα εφαγα φλασια κ το θυμήθηκα!θα περιμενω καμια ωρα κ θα κανω...να μην βγει νερο...

@alina80 καλη αρχη!!!!!ειδες τι καλος που ειναι???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε ευχαριστώ πολύ!ξετεις με μαυρίζουν διάφορες σκέψεις και δεν σκέφτομαι καθαρά και ψύχραιμα πάντα.τον είχα ρωτήσει αν βρω την ωορρηξία μου το ωάριο θα είναι εντάξει η λόγω πολυκιστικων μπορεί να μην είναι καλό και μου απάντησε όχι θα είναι μια χαρά.αλλα δεν ρώτησα και τον γυναικολόγο και με τρώει λίγο η σκέψη αυτή!!! 

Να μην σε τρωει αν οι ορμονες σου fsh ειναι φυσιολογικες το ωαριο θα ειναι τελειο. Στις πολυκυστικες το θεμα ειναι οτι δεν γινετε ωορηξια δεν μεγαλωνει δηλαδη κανενα ωαριο ωστε να απελευθερωθει οταν γινετε ωορηξια ειναι ολα μια χαρα αρκει να την βρεις!!!!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Αα τελεια εγω την εκανα  online δεν μιλησα σε κανεναν ατυχησα χα χα !!! τεταρτη θα τα εχεις σπιτι ή μπορει κ αυριο ειναι πολυ γρηγοροι !!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Να μην σε τρωει αν οι ορμονες σου fsh ειναι φυσιολογικες το ωαριο θα ειναι τελειο. Στις πολυκυστικες το θεμα ειναι οτι δεν γινετε ωορηξια δεν μεγαλωνει δηλαδη κανενα ωαριο ωστε να απελευθερωθει οταν γινετε ωορηξια ειναι ολα μια χαρα αρκει να την βρεις!!!!

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποσό ήταν  αλλά θυμάμαι που έκανα fsh.δεν έδωσα βάση αλλά τις έδειξα και σε ενδοκρινολόγο και σε γυναικολόγο δεν θα μου έλεγαν αν υπήρχε πρόβλημα; πάω να ψάξω τις εξετάσεις να δω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αα τελεια εγω την εκανα  online δεν μιλησα σε κανεναν ατυχησα χα χα !!! τεταρτη θα τα εχεις σπιτι ή μπορει κ αυριο ειναι πολυ γρηγοροι !!!!!!

Τετάρτη πρωί. Βαρέθηκα να συμπληρώνω στοιχεία και πήρα τηλέφωνο. Μία κυρία ήταν και ήταν εξαιρετική. Μου είπε αν είχα πάρει νωρίτερα θα προλάβαιναν για αύριο.

Παρήγγειλα 30 και τώρα σκέφτομαι ότι ασυνείδητα αυτό φανερώνει απαισιοδοξία!

Τετάρτη πρωί. Βαρέθηκα να συμπληρώνω στοιχεία και πήρα τηλέφωνο. Μία κυρία ήταν και ήταν εξαιρετική. Μου είπε αν είχα πάρει νωρίτερα θα προλάβαιναν για αύριο.

Παρήγγειλα 30 και τώρα σκέφτομαι ότι ασυνείδητα αυτό φανερώνει απαισιοδοξία!

Οχι γιατι στην αρχη μεχρι να τα καταλαβεις θα κανεις δυο φορες μπορει κ τρεις την μερα. Εγω μολις ειδα θετικο επειδη εκανα πρωτη φορα γραφουν οι οδηγιες μεσα οτι πρεπει να συνεχισεις να κανεις τεστ μεχρι να δεις κ αρνητικο αλλιως αν βλεπεις συνεχεια θετικα εχεις προβλημα κ χαλασα καμια δεκαρια ετσι μπαμ μπαμ!!!

Διαφημίσεις

κ εγω πολυκυστικες εχω..μπορει να ειχα κυκλους εως 38 ημερες αλλα εκανα ωορρηξια!ειναο διαφορες περιπτωσεις πολυκυστικων!

@alina80 και εγω την τελευταια φορα 20 πηρα!κ οπως σου λεει κ η λινα μπορει να χρειαστεις κ δυο..εμενα που δεν ανεβαινε η ορμονη εκανα 2!

Ωραία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το κάνατε την ίδια ώρα; Ευτυχώς δουλεύω σπίτι, οπότε μπορώ να το κάνω άνετα. Αλλά αν έχω ραντεβού ή πρέπει να πάω γραφείο;

Just now, alina80 είπε:

Ωραία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το κάνατε την ίδια ώρα; Ευτυχώς δουλεύω σπίτι, οπότε μπορώ να το κάνω άνετα. Αλλά αν έχω ραντεβού ή πρέπει να πάω γραφείο;

Καλο ειναι περιπου την ιδια ωρα αλλα οχι πρωι λενε οι οδηγιες μεταξυ 10-20:00 εγω το εκανα κατα της 5 το απογευμα. 

ναι την ιδια κ να μην εχεις πιει υγρα 1-2 ωρες πριν!εγω οταν εκανα 1 το εκανα στις 14.00 οταν ξεκινησα 2 εκανα 12.00 και 18.00

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...