Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

λεει το χαρτι για 4η-5η βδομαδα 1500-23000 και εγω εχω 1387...ειμαι χαμηλα...

@caramel_83  μα αφου δε σε παιρνει τι να κανείς?να γινεις κουραστική...κ εμενα στον ενδοκρινολογο μου έλεγαν ξαναπαρε γτ μπορει να το ξεχάσουμε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εγώ λέω να την πάρεις.Καμιά φορά και οι γιατροί με τους πολλούς ασθενείς ξεχνιούνται.Μπορείς να προτείνεις είτε στη ίδια είτε στην γραμματέα να μπείς σφήνα σε κάποιο ραντεβού.Αν δεν κάνω λάθος τις εξετάσεις θές να δείξεις και να σου πεί τι να πιεις.Πόση ώρα θα πάρει?Εστω και έσω τηλ. να σου πει.Αν περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη θα είσαι στη μέση για επανέλεγχο.

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε γαμωτο το σκεφτηκα αλλα δεν θελω να γινω και κουραστικη, ειχα ξαναπαρει την προηγουμενη εβδομαδα και μιλησα με την γραμματεα της και μου ειπε οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει.... αλλα ποτε? με βλεπω αν θελει τελικα να με δει απο κοντα να πηγαινω Σεπτεμβρη γιατι το κενο για ραντεβου που ειχε ηταν τελη Ιουλιου, τωρα σιγουρα θα το εχει καλυψει και σιγα μην δεχεται Αυγουστο :? 

να την παρεις ρε κοριτσι στο κινητο...μια ερωτηση ειναι αλλωστε.. περιμενεις ηδη ποσες μερες.πες οτι επειδη κανεις προσπαθειες και ειναι ετσι η τιμη τι να κανεις?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ λέω να την πάρεις.Καμιά φορά και οι γιατροί με τους πολλούς ασθενείς ξεχνιούνται.Μπορείς να προτείνεις είτε στη ίδια είτε στην γραμματέα να μπείς σφήνα σε κάποιο ραντεβού.Αν δεν κάνω λάθος τις εξετάσεις θές να δείξεις και να σου πεί τι να πιεις.Πόση ώρα θα πάρει?Εστω και έσω τηλ. να σου πει.Αν περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη θα είσαι στη μέση για επανέλεγχο.

εχεις δικιο την πηρα τηλ μολις τωρα και μου ειπε οτι οδηγαει και μολις φτασει σε κανα μισαωρο στο ιασω θα με παρει τηλ εκεινη, να ξερω τουλαχιστον αν θελει να τα πουμε απο κοντα να παρω αυριο την γραμματεα της να κλεισω ραντεβου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83  μα αφου δε σε παιρνει τι να κανείς?να γινεις κουραστική...κ εμενα στον ενδοκρινολογο μου έλεγαν ξαναπαρε γτ μπορει να το ξεχάσουμε!

Εγω μπερδευτηκα. Το 1387 τι είναι; με το γιατρό σου μίλησες; τον είδες να ανησυχεί; γιατί αν όχι, κακώς αγχώνεσαι εσύ...

Διαφημίσεις

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Εγω μπερδευτηκα. Το 1387 τι είναι; με το γιατρό σου μίλησες; τον είδες να ανησυχεί; γιατί αν όχι, κακώς αγχώνεσαι εσύ...

13.87 εννοει

προγεστερονη

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν ειναι κακη..μπορει να χρειαστει αν το κρινει ο γιατρος να παρεις συμπληρωμα αλλα δεν εχεις θεμα προς το παρον για το μωρο.αν ηταν 4-5 να πω.πανω απο δεκα ειμαστε καλα.ετσι νομιζω εγω.τωρα ο γιατρος θα στα πει σιγουρα.μην αγχωνεσαι.

6penp2.png

η τιμη ειναι 13.87 η αλλιως 1387 αναλογα σε τι την μετρανε(ng  η mIU)...δεν με αγχωνει...θα ξεκινησω χαπι...ευτυχως αυτο δεν με αγχωνει!!! @caramel_83 αν δεν σε παρει σε 1 ωρα ξαναπαρε!

• Μου αρέσει 1

On 15/7/2017 at 3:16 ΜΜ, reniatzo είπε:

15 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσι το στηθος δεν ειναι απαραιτητο να σου πρηστει αμεσως κ εχω ακουσει πολλες κοπελες που εχουν παιδακι να λενε οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη το στηθος δεν πρηστηκε απο την αρχη οπως στην πρωτη οποτε εχε κ μια ελπιδα παραπανω

Ούτε εμένα πρηστηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη..Κ είχα αγχωθεί γτ μ είχε πει μια φίλη μ ότι αν δεν πρηστεί το στήθος στην εγκυμοσύνη δεν είναι καλό..Αλλά της το είχε πει η γυναικολογος κάτι το οποίο είναι μεγάλη κοτσάνα..μ το είπε Κ Η δική μ γιατρός..δεν χρειάζεται ν αγχώνομαι .. Και δικαίως Γιατί μετά από λίγο καιρό έως τώρα Ούτε ν το αγγίξω δεν τολμάω .. Η θηλές δλδ..είναι τόσο ευαίσθητες Κ πονάνε Κ μονο Π θα τις κοιτάξω..Χαχαχα.. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση είχε πρηστεί κανονικά πονούσε Κ μάλιστα επειδή δεν περιμένα ν Είμαι έγκυος άφησα Κ έκανα τεστ μετά από δυόμιση βδομάδες καθυστέρησης..που ν φανταστώ το Μια Κ έξω.. 

Να ευχηθώ στις εγκυουλες μας Κ Εγώ με τη σειρά μου μια υπέροχη Κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Χάρηκα πάρα ππολυ!! Μέχρι Κ όταν ξυπνάω ν τσέκαρω Τον μικρό το βράδυ σας διαβάζω στα γρήγορα..χαχα.. Και σε όσες προσπαθουν εύχομαι πίστη ελπίδα υπομονή και επιμονή!Κ όλα Θ γίνουν!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!

Τώρα για τιμές χοριακης κλπ δεν μπορώ ν εκφέρω άποψη γιατι Εκτός του ότι είμαι η επιτομή της ασχετοσύνης δεν έκανα Κ ποτέ μ χοριακη..ενα τεστ έκανα(ψέματα...στη δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα καμία δεκαριά...Μπορεί ν λέω Κ λιγΑ...δε βαριέσαι..Μόνο εσείς το ξέρετε..) Κ μετά υπέρηχο..Ούτε η γιατρό μ ζήτησε χοριακη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ούτε εμένα πρηστηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη..Κ είχα αγχωθεί γτ μ είχε πει μια φίλη μ ότι αν δεν πρηστεί το στήθος στην εγκυμοσύνη δεν είναι καλό..Αλλά της το είχε πει η γυναικολογος κάτι το οποίο είναι μεγάλη κοτσάνα..μ το είπε Κ Η δική μ γιατρός..δεν χρειάζεται ν αγχώνομαι .. Και δικαίως Γιατί μετά από λίγο καιρό έως τώρα Ούτε ν το αγγίξω δεν τολμάω .. Η θηλές δλδ..είναι τόσο ευαίσθητες Κ πονάνε Κ μονο Π θα τις κοιτάξω..Χαχαχα.. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση είχε πρηστεί κανονικά πονούσε Κ μάλιστα επειδή δεν περιμένα ν Είμαι έγκυος άφησα Κ έκανα τεστ μετά από δυόμιση βδομάδες καθυστέρησης..που ν φανταστώ το Μια Κ έξω.. 

Να ευχηθώ στις εγκυουλες μας Κ Εγώ με τη σειρά μου μια υπέροχη Κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Χάρηκα πάρα ππολυ!! Μέχρι Κ όταν ξυπνάω ν τσέκαρω Τον μικρό το βράδυ σας διαβάζω στα γρήγορα..χαχα.. Και σε όσες προσπαθουν εύχομαι πίστη ελπίδα υπομονή και επιμονή!Κ όλα Θ γίνουν!! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!

Τώρα για τιμές χοριακης κλπ δεν μπορώ ν εκφέρω άποψη γιατι Εκτός του ότι είμαι η επιτομή της ασχετοσύνης δεν έκανα Κ ποτέ μ χοριακη..ενα τεστ έκανα(ψέματα...στη δεύτερη εγκυμοσύνη έκανα καμία δεκαριά...Μπορεί ν λέω Κ λιγΑ...δε βαριέσαι..Μόνο εσείς το ξέρετε..) Κ μετά υπέρηχο..Ούτε η γιατρό μ ζήτησε χοριακη

να το χαιρεσαι το μωρο σου!κ εμενα δεν εχει πρηστει ιδιαιτερα αλλα τωρα (περασα μια κριση αγχους στην αρχη)δεν το κοιταω...κ εγω 6 τεστ εκανα!χαχα...κ ειχα μια εταιρειας που σου λεει να τπ διαβασεις στα 5 λεπτα κ εγω νομιζα πως επειδη ηξερα οτι ειμαι εγκυος θα γινει αμεσως και σε δευτερρολεπτα εκανα 3 κ λεω παει δεν δειχνει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ναι εμένα θυμάμαι ήταν αλλιώς η μέτρηση και έλεγε πάνω από 9.3 φυσιολογική τιμή όποτε μην σε μπερδεύω ότι σου πει ο γιατρός σου.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

να το χαιρεσαι το μωρο σου!κ εμενα δεν εχει πρηστει ιδιαιτερα αλλα τωρα (περασα μια κριση αγχους στην αρχη)δεν το κοιταω...κ εγω 6 τεστ εκανα!χαχα...κ ειχα μια εταιρειας που σου λεει να τπ διαβασεις στα 5 λεπτα κ εγω νομιζα πως επειδη ηξερα οτι ειμαι εγκυος θα γινει αμεσως και σε δευτερρολεπτα εκανα 3 κ λεω παει δεν δειχνει!

Καλά κάνεις..Κ εγώ που έψαχνα τ πάντα τι αισθανόμαι Κ τι Όχι Κ τα έλεγα στη γιατρό μ έλεγε γτ πρέπει ν έχεις Όλα τα συμπτώματα?τι ψάχνεις συνέχεια.. ν χαίρεσαι Που δεν έχεις..  Όχι το στήθος δεν πρηστηκε..Όχι η κοιλιά δεν πονάει αρα δε μεγαλώνει η μήτρα.. Όχι δεν έχω αναγούλες αρα κάτι πάει στραβά... Κατά φαντασίαν ασθενής ήμουν..αφού με μαλωσε μετά..δε γινόταν.. Κ τι κατάλαβα..έβγαλα τους πέντε μήνες με αναγούλα Κ τους υπόλοιπους με καουρες.. Καλά ν πάθω..Χαχαχα..αντί ν Ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη μ.. Οπότε μια χαρά σε βρίσκω κορίτσι! Μια χαρά εγκυμοσύνη Θ έχεις!:mad:

elenaki22 τελεια η χοριακη σου περιμενουμε κτην τεταρτη επαναληψη!!! Προγεστερονη μην ανησυχεις θα ανεβει απλα αφου εχεις χαμηλη προσεχε οχι δουλειες οχι βαρη κ οχι γυμναστικη μεχρι να ανεβει κ να γατζωθει καλα το μωρακι. 

Σήμερα μέτρησα το πρωί θερμοκρασία ήταν 36.4 τώρα το μεσημέρι πήγε 36.7 ενώ εχθές είχα όλο 37 σημαίνει κάτι που κατέβηκε σήμερα;περιμένω περίοδο στις 23 τα πονάκια πάνε και έρχονται κλασσικά 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Σήμερα μέτρησα το πρωί θερμοκρασία ήταν 36.4 τώρα το μεσημέρι πήγε 36.7 ενώ εχθές είχα όλο 37 σημαίνει κάτι που κατέβηκε σήμερα;περιμένω περίοδο στις 23 τα πονάκια πάνε και έρχονται κλασσικά 

και μενα επεσε 37.2 χτες 37 σημερα.το πρωι 36.7 απο 36.8 χτες. μπορει να ειναι και απο τον καιρο?δεν ξερω...εσυ εχεις και αρκετες μερες ακομα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...