Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@orianna το εχω διαβασει αυτο!λενε οτι επειδη οι ορμονες ανεβαινουν γιαυτο στο δειχνει...απλα αν δεν ειναι το ιδιο αξιόπιστο με τα τεστ!ααα...εχω κάποια τεστ ωορρηξιας...θα κανω ενα το μεσημερι κ θα σου πω..φανταζεσαι να μου βγει τερμα σκουρο??θα γελασω γτ στην ωορρηξια δεν μου βγηκε ποτε!!! μου ειπε ο γιατρος να τον παρω μολις παρω τα αποτελεσματα της χοριακης να μου πει ποτε θα παω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

@orianna το εχω διαβασει αυτο!λενε οτι επειδη οι ορμονες ανεβαινουν γιαυτο στο δειχνει...απλα αν δεν ειναι το ιδιο αξιόπιστο με τα τεστ!ααα...εχω κάποια τεστ ωορρηξιας...θα κανω ενα το μεσημερι κ θα σου πω..φανταζεσαι να μου βγει τερμα σκουρο??θα γελασω γτ στην ωορρηξια δεν μου βγηκε ποτε!!! μου ειπε ο γιατρος να τον παρω μολις παρω τα αποτελεσματα της χοριακης να μου πει ποτε θα παω!

αχ ναι... κανε ενα να μας πεις...αμα σου βγει θα κανω και γω...χαχαχαχα αντε μια ωρα εμεινε...

6penp2.png

On 15/7/2017 at 11:38 ΠΜ, Ani ani είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ++++++ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!:)

Γλυκιά μου συγχαρητήριαααα!!!Σου εύχομαι με μια μεγάλη χοριακή και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

αχ ναι... κανε ενα να μας πεις...αμα σου βγει θα κανω και γω...χαχαχαχα αντε μια ωρα εμεινε...

οοκ!!!και μην βγει αρνητικο ενω εισαι κ σε παρει απο κατω!

@Ani ani που εισαι κοριτσι,??

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

οοκ!!!και μην βγει αρνητικο ενω εισαι κ σε παρει απο κατω!

@Ani ani που εισαι κοριτσι,??

δεν νομιζω οτι ειμαι οποτε καλα θα το παρω. εχω 2 τεστ εγκυμοσυνης και ενα για τον αλλο μηνα.και σκεφτομαι μηπως δεν φτασουν.θελω να κανω ενα αυριο.οποτε σημερα που τρωγομαι αμα σου βγει θα κανω ενα ωορρηξιας να μπαινω στο κλιμα τι να περιμενω.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

δεν νομιζω οτι ειμαι οποτε καλα θα το παρω. εχω 2 τεστ εγκυμοσυνης και ενα για τον αλλο μηνα.και σκεφτομαι μηπως δεν φτασουν.θελω να κανω ενα αυριο.οποτε σημερα που τρωγομαι αμα σου βγει θα κανω ενα ωορρηξιας να μπαινω στο κλιμα τι να περιμενω.

οτι θες!!!εγω εκανα 6 κ εχω ακομα 2-3 τεστ εγκυμοσυνης!

@Alekagala  σμρ θα πηγαινε!φανταζομαι οταν παρει αποτελεσματα θα μας πει!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

1η χοριακη 15/7  137

2η χοριακη 17/7  362

προγεστερόνη στα πατώματα....13

Γιατί στα πατώματα ποσό πρέπει να είναι;πάνω από δέκα έχω την εντύπωση η κάνω λάθος ;

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

1η χοριακη 15/7  137

2η χοριακη 17/7  362

Mπράβο κορίτσι μου διπλασιαστηκε!!Για την προγεστερόνη δεν γνωρίζω.Ρώτα τον γιατρό αν χρειαστεί προγεστερόνη να την πάρεις σε χάπια ή σε υπόθετα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια περιμενω τηλ ακομα απο την ενδοκρινολογο, την πηρα τηλ αλλα βγαινει τηλεφωνητης :?

@elenakii22 μια χαρα σου βγηκε η χοριακη σου :wub:

@Ani ani εσυ αγαπη τι εγινε εκανες?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

12. Ani ani   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ !!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. Olivia3 28/6/2017!!!

3. giota@ 10/7/2017!!!

4. alina80 15/7/2017!!!

5. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

6. orianna  20/7/2017!!!

7. Nati85 23/7/2017!!!

8. caramel_83  24-28/7/2017!!!

9. λουπιτα 26/7/2017!!!

10. marillia 30/7/2017!!!

11. linaa  30/77/2017!!!

12. andrianni  1/8/2017!!!

13. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Just now, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια περιμενω τηλ ακομα απο την ενδοκρινολογο, την πηρα τηλ αλλα βγαινει τηλεφωνητης :?

Καραμελίτσα αν έχεις το κινητό της μήπως να την έπαιρνες εκεί?

Just now, marillia είπε:

Καραμελίτσα αν έχεις το κινητό της μήπως να την έπαιρνες εκεί?

ρε γαμωτο το σκεφτηκα αλλα δεν θελω να γινω και κουραστικη, ειχα ξαναπαρει την προηγουμενη εβδομαδα και μιλησα με την γραμματεα της και μου ειπε οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει.... αλλα ποτε? με βλεπω αν θελει τελικα να με δει απο κοντα να πηγαινω Σεπτεμβρη γιατι το κενο για ραντεβου που ειχε ηταν τελη Ιουλιου, τωρα σιγουρα θα το εχει καλυψει και σιγα μην δεχεται Αυγουστο :? 

πρίν από 26 λεπτά , elenakii22 είπε:

1η χοριακη 15/7  137

2η χοριακη 17/7  362

πολυ καλη χοριακη μπραβοοοο...δεν ειναι χαλια η προγεστερονη για τη εβδομαδα σου.στο μικροβιολογικο σου ειπαν κατι?οι υπολοιπες τι εγιναν?

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

ρε γαμωτο το σκεφτηκα αλλα δεν θελω να γινω και κουραστικη, ειχα ξαναπαρει την προηγουμενη εβδομαδα και μιλησα με την γραμματεα της και μου ειπε οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει.... αλλα ποτε? με βλεπω αν θελει τελικα να με δει απο κοντα να πηγαινω Σεπτεμβρη γιατι το κενο για ραντεβου που ειχε ηταν τελη Ιουλιου, τωρα σιγουρα θα το εχει καλυψει και σιγα μην δεχεται Αυγουστο :? 

Εγώ λέω να την πάρεις.Καμιά φορά και οι γιατροί με τους πολλούς ασθενείς ξεχνιούνται.Μπορείς να προτείνεις είτε στη ίδια είτε στην γραμματέα να μπείς σφήνα σε κάποιο ραντεβού.Αν δεν κάνω λάθος τις εξετάσεις θές να δείξεις και να σου πεί τι να πιεις.Πόση ώρα θα πάρει?Εστω και έσω τηλ. να σου πει.Αν περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη θα είσαι στη μέση για επανέλεγχο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...