Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

τα χαρτινα!!!δε κοιμαμαι νωρις!!!δε ξερω...κ σμρ ειχα κ δουλεια γτ εχουμε μαγαζι με τσαντες αξεσουαρ κ αλλαξαμε σε ολα θεση!

λιγο η συνηθεια λιγο η αγωνια για το καινουργιο που να κοιμηθεις και συ..

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

η αληθεια ειναι οτι χαρηκα και συγκινηθηκα πολυ,δακρυσα και λιγο με τα κοριτσια σαν να εμεινα εγω εγκυος.εχουμε γινει μια παρεουλα εδω λες και ειμαστε φιλες κανονικα σαν να γνωριζομαστε..εχουμε το ιδιο στοχο να γινουμε μανουλες,,και θελω να μεινεις και συ εγκυουλα συντομα αν δεν εισαι ηδη δλδ.

Και εγώ το ίδιο (σας διάβαζα και πριν μπω). Και πήρα μεγάλη χαρά με τις δύο νέες εγκυούλες. Κορίτσι θα τα καταφέρουμε όλες. Το αποφάσισα (και είδες πόσο αποφασιστική είμαι όταν βγάζω προγράμματα). Οι δικές μου φίλες έχουν όλες παιδιά και καμία δεν ταλαιπωρήθηκε. Οπότε δεν μπορούν να μπουν στη θέση μου όπως εσύ. Ούτε να κατανοήσουν την τρέλα που με πιάνει με.πονακια, δεκατα, ημερομηνίες και όλα αυτά. Εδώ όμως όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. 

• Μου αρέσει 1

καλα την παρασκευη που εκανα το τεστ δεν μπορεσα να κοιμηθω!!γενικα κοιμαμαι αργα!κ εγω κοριτσια γραφτημα περυσι το γεναρη...ενταξεο χρειάστηκα λιγο καιρο αλλα τα καταφερα...ολες θα τα καταφετε απλα καποιες πιο γρηγορα αλλες λιγο πιο αργα!κ εμενα ολες οι γυρω μου εμειναν αμεσως...κ ελεγα γτ εγω οχι...εχω κ μια φιλη που οποτε λεμε για τους κυκλους μας εχουμε τα ιδια συμπτωματα κ τους ιδιους κυκλους!αυτη ειχε εναν κυκλο χωρις ωορρηξια κ μετα τον επομενο το επιασε...μου το ειπε 5 μερες πριν την ωορρηξια μου!της ελεγα για πλακα πες μου τι κυκλο εκανες τωρα για να δω κ εγω τι θα κανω κ να που βγηκε...της ειπα εισαι το γούρι μου...ειναι στον 3ο αυτη κ της ειπαν κοριτσακι...της λεω λες κ εγω να κανω κοριτσι???!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Και εγώ το ίδιο (σας διάβαζα και πριν μπω). Και πήρα μεγάλη χαρά με τις δύο νέες εγκυούλες. Κορίτσι θα τα καταφέρουμε όλες. Το αποφάσισα (και είδες πόσο αποφασιστική είμαι όταν βγάζω προγράμματα). Οι δικές μου φίλες έχουν όλες παιδιά και καμία δεν ταλαιπωρήθηκε. Οπότε δεν μπορούν να μπουν στη θέση μου όπως εσύ. Ούτε να κατανοήσουν την τρέλα που με πιάνει με.πονακια, δεκατα, ημερομηνίες και όλα αυτά. Εδώ όμως όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε. 

ετσι ακριβως αλινα μου ολες εδω την ιδια τρελα βαραμε και αυτο μας ενωνει κιολας. ετσι σε θελω αποφασιστικη..

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Με κάθε επισημότητα σας ανακοινώνω ότι το τεστ είχε δίκιο (και η φαρμακοποιός που μου είπε να περιμένω λίγο. Μόλις ήρθε η λατρεμένη μου #not. 

ρε τη ρουφιανα... :-(

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Με κάθε επισημότητα σας ανακοινώνω ότι το τεστ είχε δίκιο (και η φαρμακοποιός που μου είπε να περιμένω λίγο. Μόλις ήρθε η λατρεμένη μου #not. 

#nooooot μπα παναθεμα την...να ξερεις οτι αν αφαιρέσεις 14 μερες σου δινει ωορρηξια 2-3...την επομενη να συνεχισεις επαφες κ μετα απο την ημερομηνια που πιστεύεις!! μην σε παρει απο κατω!τον επομενο μηνά καντε πιο συστηματικες επαφες κ θα το τσακωσετε!

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

ρε τη ρουφιανα... :-(

Χαχα! Να σαι καλά, γελάω μόνη μου! 

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

#nooooot μπα παναθεμα την...να ξερεις οτι αν αφαιρέσεις 14 μερες σου δινει ωορρηξια 2-3...την επομενη να συνεχισεις επαφες κ μετα απο την ημερομηνια που πιστεύεις!! μην σε παρει απο κατω!τον επομενο μηνά καντε πιο συστηματικες επαφες κ θα το τσακωσετε!

Τον επόμενο μήνα ή που θα πάμε για χοριακή ή που θα πάει ο καλός μου για εξετάσεις λόγω ...αδυναμίας:-P

@alina80  αχαχα...βλεπω μα εφαρμοζεις την δικη μου τακτικη κ να τον στελνεις χαχαχα...κοιτα κ εμεις που είχαμε τοσες επαφες δεν είχαμε παντα ορεξη απο την αρχη(αλλα ξερεις τρώγοντας έρχεται η ορεξη)και εμεις επειδη προσπαθούσαμε καιρο επρεπε να προσπαθησουμε πιο εντατικα γτ απο Σεπτέμβρη θα ξεκιναγαμε καινουργιο γυρω εξετασεων...

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@alina80  αχαχα...βλεπω μα εφαρμοζεις την δικη μου τακτικη κ να τον στελνεις χαχαχα...κοιτα κ εμεις που είχαμε τοσες επαφες δεν είχαμε παντα ορεξη απο την αρχη(αλλα ξερεις τρώγοντας έρχεται η ορεξη)και εμεις επειδη προσπαθούσαμε καιρο επρεπε να προσπαθησουμε πιο εντατικα γτ απο Σεπτέμβρη θα ξεκιναγαμε καινουργιο γυρω εξετασεων...

Και εμείς όταν δεν έχουμε πολλή όρεξη το ρίχνουμε στην πλάκα και τελικά λειτουργεί. Και επαφή έχουμε, αλλά το πιο σημαντικό φεύγει από το μυαλό μας. Δεν σκεφτόμαστε "τώρα πάμε για παιδί"... Τουλάχιστον η διαδικασία είναι ευχάριστη - χαχαχα...

Κοριτσακια- νυχτοπουλια σας καληνυχτώ, έχω και πολλή δουλειά αύριο. @elenakii22 μια χοριακη αύριο όπως ακριβώς τη θέλεις! 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Και εμείς όταν δεν έχουμε πολλή όρεξη το ρίχνουμε στην πλάκα και τελικά λειτουργεί. Και επαφή έχουμε, αλλά το πιο σημαντικό φεύγει από το μυαλό μας. Δεν σκεφτόμαστε "τώρα πάμε για παιδί"... Τουλάχιστον η διαδικασία είναι ευχάριστη - χαχαχα...

να σου πω των αληθεια εγω στις επαφες το σκεφτόμουν...παντα θέλοντας κ μη τριγυρνούσε στην σκέψη μου...μονο τις μερες που ηξερα πως αποκλειεται δεν το σκεφτομουν...

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

να σου πω των αληθεια εγω στις επαφες το σκεφτόμουν...παντα θέλοντας κ μη τριγυρνούσε στην σκέψη μου...μονο τις μερες που ηξερα πως αποκλειεται δεν το σκεφτομουν...

Και γω έτσι στην ωορρηξια το σκέφτομαι. Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου αύριο κοριτσι

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...