Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

του δωσατε και καταλαβε ε?χαχχαχα κανατε και ενα ρεπο...μια χαρα ειναι οι επαφες.υπομονη μια μερα...

Χαχα. Ναι. Επειδή δεν είναι σίγουρη με ακρίβεια η ωορρηξία, παίρνω σαν βάση ολο το διάστημα που λέμε "γόνιμες μέρες". Από την 8η-9η μέρα του κύκλου μέχρι τη 15η-16η προσπαθούμε κάθε μέρα. Δεν είναι πάντα εφικτό, παίρνουμε και κανένα ρεπό. Και η συμβουλή του γιατρού μου αυτή ήταν. Σήμερα όμως του το δήλωσα. Πλέον οι προσπαθειες θα γίνουν πιο εντατικές.

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@alina80μετα τπτ??

Μετά στις 6 Ιουλίου πάλι. Οπότε αν έκανα ας πούμε ωορρηξία στις 3,4,5 το χάσαμε το παιχνίδι. Από αυτό το μήνα τον ενημέρωσα ότι με το τέλος της περιόδου και για 20 μέρες εντατική προσπάθεια. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Χαχα. Ναι. Επειδή δεν είναι σίγουρη με ακρίβεια η ωορρηξία, παίρνω σαν βάση ολο το διάστημα που λέμε "γόνιμες μέρες". Από την 8η-9η μέρα του κύκλου μέχρι τη 15η-16η προσπαθούμε κάθε μέρα. Δεν είναι πάντα εφικτό, παίρνουμε και κανένα ρεπό. Και η συμβουλή του γιατρού μου αυτή ήταν. Σήμερα όμως του το δήλωσα. Πλέον οι προσπαθειες θα γίνουν πιο εντατικές.

τον απειλησες ανοιχτα δλδ...θα σε ξεζουμισω τελειωσαν τα ψεμματα...χαχαχα με τα τεστ θα εισαι καλυμμενη μην ανησυχεις.τα τρια σεναρια που σου ειπα παιζουν..μετα καμια επαφη που ρωταει η ελενη?

ο αντρας σου εχει κανει εξετασεις σπερματος?

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

τον απειλησες ανοιχτα δλδ...θα σε ξεζουμισω τελειωσαν τα ψεμματα...χαχαχα με τα τεστ θα εισαι καλυμμενη μην ανησυχεις.τα τρια σεναρια που σου ειπα παιζουν..μετα καμια επαφη που ρωταει η ελενη?

Άσε. Μετά στις 6 Ιουλίου πάλι. Είχαμε και οι δύο πολλή δουλειά.  Οπότε αν έκανα ας πούμε ωορρηξία στις 3,4,5 το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν τον απείλησα. Απλώς τον ενημέρωσα να ξέρει τι τον περιμένει. Μόλις τελειώσει η περίοδος μου και για τουλάχιστον 20 μέρες έχουμε δουλειά :-D:-P

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

ο αντρας σου εχει κανει εξετασεις σπερματος?

Έχει κάνει και είναι οκ.

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Άσε. Μετά στις 6 Ιουλίου πάλι. Είχαμε και οι δύο πολλή δουλειά.  Οπότε αν έκανα ας πούμε ωορρηξία στις 3,4,5 το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν τον απείλησα. Απλώς τον ενημέρωσα να ξέρει τι τον περιμένει. Μόλις τελειώσει η περίοδος μου και για τουλάχιστον 20 μέρες έχουμε δουλειά :-D:-P

δεν το χασατε...αν το σπερμα ειναι καλο κραταει κανα τριημερο.. γι αυτο συστηνουν ανα δυο μερες επαφες.και γι αυτο ρωταω αν εχει κανει κανα σπερμοδιαγραμμα..

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

δεν το χασατε...αν το σπερμα ειναι καλο κραταει κανα τριημερο.. γι αυτο συστηνουν ανα δυο μερες επαφες.και γι αυτο ρωταω αν εχει κανει κανα σπερμοδιαγραμμα..

Θα πάρω και τα τεστ, αλλά και πάλι. Τέρμα τα αστεία. Δεν θα ρισκάρω να μας ξεφύγει ωορρηξία... Μου φαίνεται ήμασταν πολύ χαλαροί μέχρι τώρα. 

Επεξεργάστηκαν by alina80
Ορθογραφικό που έβγαζε ματι

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Θα πάρω και τα τεστ, αλλά και πάλι. Τέρμα τα αστεία. Δεν θα ρισκάρω να μας ξεφύγει ωορρηξία... Μου φαίνεται ήμασταν πολύ χαλαροί μέχρι τώρα. 

πάρτα για σιγουρια!!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

χαχαχα εγω τα εχω και τα δυο ακομα δεν μου βγηκε το ματι...ουτε που το καταλαβα...

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Έχει κάνει και είναι οκ.

φιλεναδα κατσε καλα...θα του ξεκανεις το σπερμα καθε μερα για 20 μερες.θελει να καθεται και λιγο να δυναμωνει το υλικο.μια παρα μια να το πας και μολις παρεις θετικο τεστ καθε μερα για 3 μερες.μετα μια παρα μια.γι αυτο ειναι τα τεστακια. 

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχα εγω τα εχω και τα δυο ακομα δεν μου βγηκε το ματι...ουτε που το καταλαβα...

Εσύ είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος που δύο μέρες τώρα με έχεις αναλάβει! Για αυτό δεν το είδες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω ειχα παρει το πακετο με τα 40 και τωρα ειχα παρει τα 20...

Θυμησε μου τα χάρτινα είπες ή με το πλαστικό; 

Και γιατί είσαι ξύπνια ακόμα έγκυος γυναίκα; 

Εσύ είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος που δύο μέρες τώρα με έχεις αναλάβει! Για αυτό δεν το είδες. 

η αληθεια ειναι οτι χαρηκα και συγκινηθηκα πολυ,δακρυσα και λιγο με τα κοριτσια σαν να εμεινα εγω εγκυος.εχουμε γινει μια παρεουλα εδω λες και ειμαστε φιλες κανονικα σαν να γνωριζομαστε..εχουμε το ιδιο στοχο να γινουμε μανουλες,,και θελω να μεινεις και συ εγκυουλα συντομα αν δεν εισαι ηδη δλδ.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

φιλεναδα κατσε καλα...θα του ξεκανεις το σπερμα καθε μερα για 20 μερες.θελει να καθεται και λιγο να δυναμωνει το υλικο.μια παρα μια να το πας και μολις παρεις θετικο τεστ καθε μερα για 3 μερες.μετα μια παρα μια.γι αυτο ειναι τα τεστακια. 

Καλά έτσι και αλλιώς το κάθε μέρα δεν είναι εφικτό. Ούτε εγώ δεν θα άντεχα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...