Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

οχι δεν ειμαι αθηνα.εμενα ειχαν οι γονεις μου ζωα οικοσιτα.τωρα εχω γατια σκυλια ενα κουνελι pet και λιγες κοτες γτ δεν τρωω αυγα απ εξω, πεθαινουν απο γηρατεια οι κοτες μου δεν σφαζονται διοτι ειμαι χορτοφαγος τα τελευταια 6 χρονια.

χαχαχα φοβερο θα ηταν...ξερεις ο αντρας σουθα μεινει.. θα του πει...τιιιιιιι?που το ακουσες εσυ αυτο?χαχαχχα

Ναι θα μείνει κάγκελο! Ελπιζω να το κανω ετσι γιατι την προηγούμενη φορά ξύπνησα στις 3 το βραδυ για τσίσα και λέω κάτσε να κανω και το τεστ και σηκώθηκε μαζί μου και το είδαμε μαζί!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι θα μείνει κάγκελο! Ελπιζω να το κανω ετσι γιατι την προηγούμενη φορά ξύπνησα στις 3 το βραδυ για τσίσα και λέω κάτσε να κανω και το τεστ και σηκώθηκε μαζί μου και το είδαμε μαζί!

και γω λεω να μπορεσω να κρατηθω οποτε ειναι αλλα δεν ξερω μηπως απ τη χαρα μου του το πω αμεσως.θα θελα κατι πιο ιδιαιτερο παντως..

πρίν από 42 λεπτά , alina80 είπε:

@Nati85 όπως ακριβώς τα είπε η @orianna. Ποτέ (δεν) περιμένεις περίοδο;

κοριτσι μου τι γινεται πως εισαι?

6penp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχα εχω μερες ακομα που δεν περιμένω. Στις 23! Εσυ πως νιώθεις τωρα ;

Τα ίδια λίγο πολύ. Καμία αλλαγή. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι λίγο που δεν έρχεται να ξεμπερδεύω...

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Τα ίδια λίγο πολύ. Καμία αλλαγή. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι λίγο που δεν έρχεται να ξεμπερδεύω...

Μπορεί και να μην έρθει. Είχες πει ότι κατάλαβες την ωορρηξία σου ποτέ ήταν;

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

οι πονοι ειναι οι συνιθισμενοι που εχεις πριν σου ερθει?ειναι τοσο εντονοι δλδ και δεν σου ερχεται?

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Μπορεί και να μην έρθει. Είχες πει ότι κατάλαβες την ωορρηξία σου ποτέ ήταν;

Στο τέλος του Ιούνη. Ακριβώς δεν ξέρω, υπολογίζω 30/6, 1/7 εκεί. Μετά δεν είχα πονάκια (έτσι το καταλαβαίνω). Αν ήταν να μην έρθει δεν θα είχε φανεί στο τεστ; 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Στο τέλος του Ιούνη. Ακριβώς δεν ξέρω, υπολογίζω 30/6, 1/7 εκεί. Μετά δεν είχα πονάκια (έτσι το καταλαβαίνω). Αν ήταν να μην έρθει δεν θα είχε φανεί στο τεστ; 

Έχω ακούσει κάποια κορίτσια που είδαν αρνητικό τεστ και τελικά ήταν λάθος.το αρνητικό τεστ μπορεί να είναι λάθος το θετικό δεν είναι.κανε λίγο υπομονή ακόμα και κάνε Τρίτη τεστ η μια χοριακη αν μπορείς που είναι αξιόπιστη.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

οι πονοι ειναι οι συνιθισμενοι που εχεις πριν σου ερθει?ειναι τοσο εντονοι δλδ και δεν σου ερχεται?

Συνήθως πονάω περισσότερο όταν είναι και κυρίως συνεχόμενα. Κατά τα άλλα τα περισσότερα ίδια - τα σπυράκια μου τα έβγαλα, την αίσθηση ότι θέλω τουαλέτα (λόγω της κατάστασης επηρεάζεται και το εντερο) την έχω και αυτή πάντα πριν. Μία απλή καθυστέρηση είναι, αλλιώς θα είχε δείξει το τεστ. Να αδιαθετήσω να ξεμπερδεύω. Αποφάσισα να ξεκινήσω και τα τεστ ωορρηξίας αφού η περίοδος φαίνεται να μην είναι τόσο σταθερή όσο νόμιζα. 

Διαφημίσεις

δεν ειναι απαραιτητο οτι θα φαινοταν.γι αυτο σου ειπε στο φαρμακειο αν θες να περιμενεις λιγο. ειναι το θεμα ποτε εγινε η εμφυτευση στο ενδομητριο.μετα αρχιζει να παραγεται η χοριακη.αν εγινε προχτες ας πουμε μπορει τα επιπεδα να ηταν χαμηλοτερα απο αυτα που δειχνει το τεστ.φαντασου η γιατρος μου ειχε πει χοριακη 14 μερες μετα την ωορρηξια για σιγουρο αποτελεσμα.γιατι μπορει να εμφυτευτει και 12 μερες μετα. και θελει και καποιες ωρες να αρχισει να παραγεται.τι να πω..εισαι οριακα. η εισαι εγκυος η εκανες αργοτερα ωορρηξια η δεν εκανες αυτο το μηνα.αν και αυριο δεν πρεπει να ξανα κανεις.η τεστ η χοριακη.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@alina80 επαφες θυμασαι ποτε ειχες εκεινες τις μερες?

Εννοείται. Τα σημειώνω πάντα για να ξέρω έστω εκ τω υστέρων αν είχαμε σωστές επαφές. Είχαμε λοιπον 25, 26,27,29, 30 Ιουνίου και 1 και 2 Ιουλίου. 

Εννοείται. Τα σημειώνω πάντα για να ξέρω έστω εκ τω υστέρων αν είχαμε σωστές επαφές. Είχαμε λοιπον 25, 26,27,29, 30 Ιουνίου και 1 και 2 Ιουλίου. 

του δωσατε και καταλαβε ε?χαχχαχα κανατε και ενα ρεπο...μια χαρα ειναι οι επαφες.υπομονη μια μερα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...