Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω σημερα νιώθω πάλι αυτο το βάρος και πονάκια αλλα στήθος καθόλου πρησμένο. 

ειμαστε πανω κατω στα ιδια...την τριτη εμεις εχουμε επετειο γνωριμιας....θα ηταν ωραιο να του εκανα ενα τετοιο δωρο...παντως κρατιεμαι να μην κανω τεστ...αλλα την τριτη θα κανω και οτι γινει.ειναι νωρις αλλα θα δοκιμασω..το πιο πιθανο ειναι το αρνητικο αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις μην χασω και τη μερα...χαχχαχαχα

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

κατα διαστηματα πονακια περιοδου θερμοκρασια πρωινη 36.8. ξεπρηστηκε το στηθος μου και δεν ποναει...δεν το βλεπω γι αυτον το μηνα. δεν πειραζει βεβαια τωρα ξεκινησαμε.

εσυ?

κοριτσι τωρα ξεκινησατε κ σε βλεπω πολυ διαβασμενη. να φανταστω κ εσυ ανχωδης τυπος να τα πας ολα σωστα χα χα κ εγω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , orianna είπε:

η αλινα περιμενε χτες.σημερα πρωτη μερα καθυστερησης...

και ενα αρνητικο τεστ το πρωι οχι με πρωινα ουρα.

@Nati85 όπως ακριβώς τα είπε η @orianna. Ποτέ (δεν) περιμένεις περίοδο;

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Οχι δεν εχω μιλησει. Αυριο θα παω για χοριακη και την πεμπτη θα κλεισω στο γυναικολογο και οτι μου πει.Ακομα δεν παιρνω τιποτα. Θα του τα πω βεβαια αυτα.

ανι το filicine πηγαινε σε ενα φαρμακειο αυριο και ξεκινα με ενα την ημερα μετα φαγητου.ειναι φυλλικο οξυ απαραιτητο για το μωρο και την αναπτυξη του νευρικου συστηματος και διατηρηση πλακουντα στο πρωτο τριμηνο.ειναι και φτηνο.οι γυναικολογοι το δινουν απο πριν κατα την διαρκεια της προσπαθειας.αποψη μου μολις παρεις χοριακη. αν θες  παρτον ενα τηλ και ρωτα τον.κακο δεν προκειται να κανει σε καμια περιπτωση.

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι το στηθος δεν ειναι απαραιτητο να σου πρηστει αμεσως κ εχω ακουσει πολλες κοπελες που εχουν παιδακι να λενε οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη το στηθος δεν πρηστηκε απο την αρχη οπως στην πρωτη οποτε εχε κ μια ελπιδα παραπανω

Λες ε; Μακάρι!το μόνο διαφορετικό που νιώθω απο τους προηγούμενους μήνες  που προσπαθώ ειναι αυτο το βάρος χαμηλα και οτι αρχιςαν και πονάκια σχεδον μετά την ωορρηξία. 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι τωρα ξεκινησατε κ σε βλεπω πολυ διαβασμενη. να φανταστω κ εσυ ανχωδης τυπος να τα πας ολα σωστα χα χα κ εγω!!

α εχω και γω ενα χομπι...τη βρισκω με τα ιατρικα και τα κτηνιατρικα...μ αρεσει να μελεταω γενικα ιατρικης φυσεως πραγματα.οι περισσοτεροι γιατροι αν δεν με ξερουν με ρωτανε αν ειμαι συναδερφος...χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Οχι δεν εχω μιλησει. Αυριο θα παω για χοριακη και την πεμπτη θα κλεισω στο γυναικολογο και οτι μου πει.Ακομα δεν παιρνω τιποτα. Θα του τα πω βεβαια αυτα.

ναι εχει δικιο η orianna κανονικα το ξεκινανε τρεις μηνες πριν την εγκυμοσυνη το φυλλικο οξυ αποτρεπει στο να παθει το εμβρυο μια γεννετικη ανωμαλια την δισχυδη ραχη. οποτε αυριο αμεσως παρε τον γιατρο να ξεκινησεις βιταμινη ειναι αν επερνες αλλο συμπληρωμα με βιταμινες για εγκυμοσυνη δεν χρειαζετε αλλιως πρεπει να το ξεκινησεις δεν θελει συνταγη απτο τηλεφωνο θα στο πει 

κοριτσια εμενα μου πρηστηκε 2 μερες ουτε 2 πριν την ημερομηνια που θα ειχα περιοδο!!εγω πηρα της hometest αυτα που ειναι σαν ταινιες κ τα βουτάς στο κυπελακι!καλα ειναι απλα εγω εκανα λιγο για να τα μαθω καθως δεν μου σκουρενε πολυ κ επρεπε να καταλαβω μεχρι που φτανει...

ημουν στο πανηγυρι του χωριο καθως έχουμε εκκλησια Αγίας Μαρινας εδω..ειχε ερθει η πεθερα μου αρχες ιουνιου(μενουμε σε αλλα νησια) καο ειχε κανει ταμα στην εκκλησια να κανουμε μωρο κ να το βαφτισουμε εδω(ηξερε οτι σε αυτην τημ εκκλησια ηθελα)και λεει του ανδρα μου αναψε μου ενα κερακι για το ταμα που εκανα!δεν της το εχουμε πει ακομα..αυριο μετα την χοριακη...ειναι κ της Αγιας Μαρινας αυριο οποτε μια χαρα!

@Ani ani αυριο παω για την δευτερη!σε αλλο μικροβιολογικο βεβαια αλλα δεν πειραζει!περνω κ ενω ινοφερτ(φολλικο οξυ)απο τον φεβρουαριο κ το συνεχίζω κανονικα

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ναι εχει δικιο η orianna κανονικα το ξεκινανε τρεις μηνες πριν την εγκυμοσυνη το φυλλικο οξυ αποτρεπει στο να παθει το εμβρυο μια γεννετικη ανωμαλια την δισχυδη ραχη. οποτε αυριο αμεσως παρε τον γιατρο να ξεκινησεις βιταμινη ειναι αν επερνες αλλο συμπληρωμα με βιταμινες για εγκυμοσυνη δεν χρειαζετε αλλιως πρεπει να το ξεκινησεις δεν θελει συνταγη απτο τηλεφωνο θα στο πει 

Ωραια θα το κανονισω αυριο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

α εχω και γω ενα χομπι...τη βρισκω με τα ιατρικα και τα κτηνιατρικα...μ αρεσει να μελεταω γενικα ιατρικης φυσεως πραγματα.οι περισσοτεροι γιατροι αν δεν με ξερουν με ρωτανε αν ειμαι συναδερφος...χαχαχαχα

χα χα κ κτηνιατρικα ε? εχω μια γατουλα 13 χρονια ξερω κ εγω πολλα χα χα ωραια θα ανταλασουμε αποψεις

χα χα κ κτηνιατρικα ε? εχω μια γατουλα 13 χρονια ξερω κ εγω πολλα χα χα ωραια θα ανταλασουμε αποψεις

τελειααα...εγω εχω πολλα ζωακια γτ εχω κτημα... οποτε αναγκαστικα εμαθα και απο αυτα.χαχαχα ειχα απο οταν γεννηθηκα ζωα.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

τελειααα...εγω εχω πολλα ζωακια γτ εχω κτημα... οποτε αναγκαστικα εμαθα και απο αυτα.χαχαχα ειχα απο οταν γεννηθηκα ζωα.

α κ αλλο κοινο κ εμενα ειχαν οι παππουδες μου κτημα με ολα τα ζωακια οποτε τα εχω ζησει κ εγω. δεν μενεις αθηνα? 

πρίν από 30 λεπτά , orianna είπε:

ειμαστε πανω κατω στα ιδια...την τριτη εμεις εχουμε επετειο γνωριμιας....θα ηταν ωραιο να του εκανα ενα τετοιο δωρο...παντως κρατιεμαι να μην κανω τεστ...αλλα την τριτη θα κανω και οτι γινει.ειναι νωρις αλλα θα δοκιμασω..το πιο πιθανο ειναι το αρνητικο αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις μην χασω και τη μερα...χαχχαχαχα

Το καλύτερο δώρο θα του κανεις!ευχομαι να εισαι!και εγω σκέφτομαι πως θα του το έλεγα τωρα αν ήμουν.μαλλον θα πω στον μικρό να του πει η μαμά εχει μωράκι στην κοιλιτσα!τι ωραία που θα ηταν!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

α κ αλλο κοινο κ εμενα ειχαν οι παππουδες μου κτημα με ολα τα ζωακια οποτε τα εχω ζησει κ εγω. δεν μενεις αθηνα? 

οχι δεν ειμαι αθηνα.εμενα ειχαν οι γονεις μου ζωα οικοσιτα.τωρα εχω γατια σκυλια ενα κουνελι pet και λιγες κοτες γτ δεν τρωω αυγα απ εξω, πεθαινουν απο γηρατεια οι κοτες μου δεν σφαζονται διοτι ειμαι χορτοφαγος τα τελευταια 6 χρονια.

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Το καλύτερο δώρο θα του κανεις!ευχομαι να εισαι!και εγω σκέφτομαι πως θα του το έλεγα τωρα αν ήμουν.μαλλον θα πω στον μικρό να του πει η μαμά εχει μωράκι στην κοιλιτσα!τι ωραία που θα ηταν!

χαχαχα φοβερο θα ηταν...ξερεις ο αντρας σουθα μεινει.. θα του πει...τιιιιιιι?που το ακουσες εσυ αυτο?χαχαχχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...