Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 37 λεπτά , Ungry girl είπε:

θα εκμεταλευτω τα τεστ αυτα που πηρα και τον αλλο μηνα θα παρω της ταινιες απο το ιντερνετ αν και θα πρεπει να παω σε ενα γιατρο δεν εχω βρει ακομα καποιον 

29αρι κυκλο εχεις βαση ημερομηνιων που εδωσες

6penp2.png

11 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Πωπω κοριτσια εχω ενα πονοκεφαλο απο τις 16:00 κοντευει να σπασει το κεφαλι μ...τι βολτα καναμε τι μπανιο τιποτα ο ατιμος και χωρις παυσιπονο δυσκολα τα πραγματα..ουφ μη σας τυχει...εγω αυριο παω για χοριακη εσυ @elenakii22 aυριο για την δευτερη?

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 σήμερα ειναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης;μπερδευτικα λιγο ειμαστε πολλές κοπέλες!!!

η αλινα περιμενε χτες.σημερα πρωτη μερα καθυστερησης...

και ενα αρνητικο τεστ το πρωι οχι με πρωινα ουρα.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Πωπω κοριτσια εχω ενα πονοκεφαλο απο τις 16:00 κοντευει να σπασει το κεφαλι μ...τι βολτα καναμε τι μπανιο τιποτα ο ατιμος και χωρις παυσιπονο δυσκολα τα πραγματα..ουφ μη σας τυχει...εγω αυριο παω για χοριακη εσυ @elenakii22 aυριο για την δευτερη?

ani ani βλεπω απο συμπτωματα καλα πας σε βρισκουν ενα ενα . για τον πονοκεφαλο δοκιμασε χαμομηλακι να πιεις κ πολυ νερο γενικα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Ani ani είπε:

κοιτα και συ να πας σ αυτον το μικροβιολογο που θα πηγαινεις απο δω και περα..μην μας κανεις τα ιδια με το ελενακι.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ani ani βλεπω απο συμπτωματα καλα πας σε βρισκουν ενα ενα . για τον πονοκεφαλο δοκιμασε χαμομηλακι να πιεις κ πολυ νερο γενικα. 

Α κ αυτο συπτωμα ειναι! Μαλιστα..σε ευχαριστω πολυ!!! :)

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

κοιτα και συ να πας σ αυτον το μικροβιολογο που θα πηγαινεις απο δω και περα..μην μας κανεις τα ιδια με το ελενακι.

Ναι εχω σταθερη μικροβιολογο  καλα που μ τα λετε!!

Just now, Nati85 είπε:

@orianna πως εισαι σήμερα;

κατα διαστηματα πονακια περιοδου θερμοκρασια πρωινη 36.8. ξεπρηστηκε το στηθος μου και δεν ποναει...δεν το βλεπω γι αυτον το μηνα. δεν πειραζει βεβαια τωρα ξεκινησαμε.

εσυ?

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

ναι ειναι οι ορμονες που ανεβαινουν κυριως η προγεστερονη φερνει πονοκεφαλους. θα περασει κανε ολα τα γιατροσοφια για να αποφυγεις παυσιπονο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ναι ειναι οι ορμονες που ανεβαινουν κυριως η προγεστερονη φερνει πονοκεφαλους. θα περασει κανε ολα τα γιατροσοφια για να αποφυγεις παυσιπονο

Ναι βεβαια εχω πολυ υπομονη το εχω ριξει στα νερα 2-3 μερες βεβαια αλλα και τωρα συνεχιζω δυναμικα.. κουδουνι το κεφαλι!! Ωχχχχχ.Παντως δεν γνωριζα αυτες τις πληροφοριες :)

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κατα διαστηματα πονακια περιοδου θερμοκρασια πρωινη 36.8. ξεπρηστηκε το στηθος μου και δεν ποναει...δεν το βλεπω γι αυτον το μηνα. δεν πειραζει βεβαια τωρα ξεκινησαμε.

εσυ?

Εγω σημερα νιώθω πάλι αυτο το βάρος και πονάκια αλλα στήθος καθόλου πρησμένο. 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι εχω σταθερη μικροβιολογο  καλα που μ τα λετε!!

με γυναικολογο μιλησες?προγεστερονη και τιποτα αλλες μηπωςκανεις.αμα περιμενεις απο τους γιατρους να στα πουνε οπως ειπε και μια αλλη κοπελα αυτοι περιμενουν να δουμε καφε και μετα να δωσουν συμπληρωματα. και ξεκινα αν δεν παιρνεις το filicine. ενα σιγουρα η  δυο χαπια ρωτα το γυναικολο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω σημερα νιώθω πάλι αυτο το βάρος και πονάκια αλλα στήθος καθόλου πρησμένο. 

κοριτσι το στηθος δεν ειναι απαραιτητο να σου πρηστει αμεσως κ εχω ακουσει πολλες κοπελες που εχουν παιδακι να λενε οτι στην δευτερη εγκυμοσυνη το στηθος δεν πρηστηκε απο την αρχη οπως στην πρωτη οποτε εχε κ μια ελπιδα παραπανω

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

με γυναικολογο μιλησες?προγεστερονη και τιποτα αλλες μηπωςκανεις.αμα περιμενεις απο τους γιατρους να στα πουνε οπως ειπε και μια αλλη κοπελα αυτοι περιμενουν να δουμε καφε και μετα να δωσουν συμπληρωματα. και ξεκινα αν δεν παιρνεις το filicine. ενα σιγουρα η  δυο χαπια ρωτα το γυναικολο.

Οχι δεν εχω μιλησει. Αυριο θα παω για χοριακη και την πεμπτη θα κλεισω στο γυναικολογο και οτι μου πει.Ακομα δεν παιρνω τιποτα. Θα του τα πω βεβαια αυτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...