Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι!γιαυτο καποιες φορες κανεις μεγαλους κυκλους!!!εγω τωρα εκανα 22η μετα...ναι μεν το κινητο βαση τελευταιας περιοδου με βγαζει 5 βδομαδες αλλα δεν ειμαι τοσο...αν ειχα ωορρηξια 14η μερα θα ημουν 5η

@alina80απο το στομα μετρηθηκες?

Ναι αλλα αν δεν κανεις μεγαλητερους κυκλους?και κανεις παντα σταθερους?

Just now, alina80 είπε:

Ναι. Εδώ από εσάς το διάβασα. Δεν το ήξερα πριν. 

κοίτα αν δεν μετρας καθε μερα με μια φορα δε μπορεις να ξερεις...φυσιολογικη θερμοκρασια ποσο εχεις??εγω πριν την ωορρηξια οποιαδηποτε στιγμη (εκτος απο το πρωι που εχω λιγοτερο) κ αν εβαζα ειχα 36.5...

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι αλλα αν δεν κανεις μεγαλητερους κυκλους?και κανεις παντα σταθερους?

μπορει να κανεις κ 12η κ 13η μερα ωορρηξια κ να σ ερχεται σε 14-16 μερες...εχεις σταθερο 28?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Συγνωμη δηλαδη μπορει ενα μηνα να.κανεις ωορρηξία 14 του μηνα.και πχ τον άλλο μηνα 17 18??? Δεν ειναι πανω κατω στανταρ?

Κατά βάση όταν έχεις σταθερό κύκλο και έχεις τσεκάρει ότι κάνεις ωορρηξια πχ στις 14 τότε ναι. Αλλά αν για κάποιο λόγο πχ στρες διακοπές ορμονικο κτλ η ωορρηξια αργήσει να γίνει ο κύκλος θα είναι μεγαλύτερος και η ωορρηξια θα έχει απόκλιση όσες μέρες άργησε η περίοδος. Αυτά κατά βάση πάντα γιατί υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Δλδ γυναίκες με 28αρι. Κύκλο και ωορρηξια αντί 14η  μερα την 12η η την 17η. Για οποία έχει σταθερό πάντα κύκλο πρέπει να τσεκάρει μια δυο φορές μέσω τεστ η υπέρηχο πότε κάνει ωορρηξια αν προσπαθεί για μωρό. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοίτα αν δεν μετρας καθε μερα με μια φορα δε μπορεις να ξερεις...φυσιολογικη θερμοκρασια ποσο εχεις??εγω πριν την ωορρηξια οποιαδηποτε στιγμη (εκτος απο το πρωι που εχω λιγοτερο) κ αν εβαζα ειχα 36.5...

μπορει να κανεις κ 12η κ 13η μερα ωορρηξια κ να σ ερχεται σε 14-16 μερες...εχεις σταθερο 28?

Δεν μετράω συστηματικά οπότε δεν ξέρω τι σημαίνει και αν σημαίνει κάτι. Γενικά όμως η θερμοκρασιαου είναι γύρω στο 36,5-36,6 όχι πιο πάνω. Όταν αδιαθετήσω θα ξεκινήσω να μετράω πιο συστηματικά. 

Τεστ ωορρηξίας ποια χρησιμοποιούσες; Είδα στη hometest έχει δύο είδη. Κάποια σαν απλά χαρτονακια και κάποια που μοιάζουν πιο πολύ με τα τεστ εγκυμοσύνης του φαρμακείου. Ποια να παραγγείλω; Η διαφορά στην τιμή τους δεν είναι πολύ μεγάλη. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ναι εγω εχω στανταρ 28 βασικα αν ειναι να.μου ερθει 15 πχ μ ερχεται 2 3 μερες νωρητερα..

Τν πρωιγουμενο μηνα πχ μ ηρθε 14 τν επομενο 12 κ αυτον 11 δηλαδη δν εχω μεγαλο αποκλησμο αλλα αν ειναι αποκλησμος μεγαλος με την ωορρηξία ειναι δυνατον ενα.μηνα να κανω 13 μερα και τν αλλο πχ 20 μερα?

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν μετράω συστηματικά οπότε δεν ξέρω τι σημαίνει και αν σημαίνει κάτι. Γενικά όμως η θερμοκρασιαου είναι γύρω στο 36,5-36,6 όχι πιο πάνω. Όταν αδιαθετήσω θα ξεκινήσω να μετράω πιο συστηματικά. 

Τεστ ωορρηξίας ποια χρησιμοποιούσες; Είδα στη hometest έχει δύο είδη. Κάποια σαν απλά χαρτονακια και κάποια που μοιάζουν πιο πολύ με τα τεστ εγκυμοσύνης του φαρμακείου. Ποια να παραγγείλω; Η διαφορά στην τιμή τους δεν είναι πολύ μεγάλη. 

εγω πηρα κ απτα δυο αλλα μου φαινονται πιο ευκολα αυτα που ειναι σαν τεστ εγκυμοσυνησ γιατι τα κανεις χωρις να τα βουτας σε κυπελακι ενω τα αλλα μου φαινετε πρεπει μονο σε κυπελακι κτλ τα αλλα ειναι κ πιο ανθεκτικα απο την αποψη ειναι γυρω γυρω το πλαστικο κ μου φαινονται πιο ευκολα τι να πω ετσι τα βλεπω εγω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

Κατά βάση όταν έχεις σταθερό κύκλο και έχεις τσεκάρει ότι κάνεις ωορρηξια πχ στις 14 τότε ναι. Αλλά αν για κάποιο λόγο πχ στρες διακοπές ορμονικο κτλ η ωορρηξια αργήσει να γίνει ο κύκλος θα είναι μεγαλύτερος και η ωορρηξια θα έχει απόκλιση όσες μέρες άργησε η περίοδος. Αυτά κατά βάση πάντα γιατί υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Δλδ γυναίκες με 28αρι. Κύκλο και ωορρηξια αντί 14η  μερα την 12η η την 17η. Για οποία έχει σταθερό πάντα κύκλο πρέπει να τσεκάρει μια δυο φορές μέσω τεστ η υπέρηχο πότε κάνει ωορρηξια αν προσπαθεί για μωρό. 

βασικα εγω τωρα θα ξεκινησω γιαναδω με τατεστακια το μονο που ηξερα ειναι μια φορα ειχα παειγια μια εξεταση και μου ειχε πει μια κυταρολογος πως ειχα ωοριξια εκεινη τη μερα και ηταν 13 επομενος πηστευα πως καθεμηνα 13 μερα κανω

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι εγω εχω στανταρ 28 βασικα αν ειναι να.μου ερθει 15 πχ μ ερχεται 2 3 μερες νωρητερα..

Τν πρωιγουμενο μηνα πχ μ ηρθε 14 τν επομενο 12 κ αυτον 11 δηλαδη δν εχω μεγαλο αποκλησμο αλλα αν ειναι αποκλησμος μεγαλος με την ωορρηξία ειναι δυνατον ενα.μηνα να κανω 13 μερα και τν αλλο πχ 20 μερα?

κοριτσι μην μπερδευεσαι οπως πολυ σωστα ειπε η orianna  η περιοδος ερχετε 14-16 μερες μετα την ωορηξια. αν ο κυκλος σου ειναι σταθερος ετσι θα υπολογιζεισ για να βρεις την ημερα που εγινε ωορηξια. θα βαζεις την πρωτη μερα της περιοδου κ θα μετρας προς τα πισω για να βρισκεις τις προηγουμενες ωορηξιες σου κ θα βλεπεις στο ημερολογιο αν ειχες σωστες μερες επαφες. τωρα βεβαια πρεπει να τσεκαρεις εστω κ μια φορα με τον γιατρο σου σε υπερηχο την ωορηξια σου για να δεις τι μεγεθος εχει το ωαριο σου κτλ επισης εστω κ μια φορα να τσεκαρεις με τεστ αν οντως κανεις ωορηξια

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ έχω πάρει τα χαρτονε και τα βουτάω σε κυπελο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κοριτσι μην μπερδευεσαι οπως πολυ σωστα ειπε η orianna  η περιοδος ερχετε 14-16 μερες μετα την ωορηξια. αν ο κυκλος σου ειναι σταθερος ετσι θα υπολογιζεισ για να βρεις την ημερα που εγινε ωορηξια. θα βαζεις την πρωτη μερα της περιοδου κ θα μετρας προς τα πισω για να βρισκεις τις προηγουμενες ωορηξιες σου κ θα βλεπεις στο ημερολογιο αν ειχες σωστες μερες επαφες. τωρα βεβαια πρεπει να τσεκαρεις εστω κ μια φορα με τον γιατρο σου σε υπερηχο την ωορηξια σου για να δεις τι μεγεθος εχει το ωαριο σου κτλ επισης εστω κ μια φορα να τσεκαρεις με τεστ αν οντως κανεις ωορηξια

βασικα εγω οσο καιρο προσπαθω βαση κυκλου 28 νωμιζα πως η ωοριξια μου γινεται 13 14 μερα απο την αρχη της περιοδου ειπα και ποιο πανω οτι μια φορα ειχα παει για ασχετη εξεταση και μου ειχαν πει οτι ημουν στη 13 μερα και ειχα ωοριξια τωρα θα δοκιμασω τα τεστ αυτο το μηνα αλλα ειναι μονο 6 και ειναι πανακριβα τα πηρα απο φαρμακειο οπωτε δεν θα μπορω να κανω καθημερινα πρεπει να πιασω καποιες μερες κατα προσεγκιση 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Να σημειώσω Λίνα ότι μπορεί να είναι και 12 οι μέρες τις ωχρινικης φάσης. 12-16 βάση γιατρών. Το πιο συνηθισμένο 14. Αφού έχεις σταθερό κύκλο μπορείς να βρεις πότε περίπου κάνεις αλλά έτσι μπορεί να έχεις κάποιες μέρες απόκλιση. Πρέπει για στανταρ να το δεις με τους τρόπους που ανέφερα πιο πανω

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

Να σημειώσω Λίνα ότι μπορεί να είναι και 12 οι μέρες τις ωχρινικης φάσης. 12-16 βάση γιατρών. Το πιο συνηθισμένο 14. Αφού έχεις σταθερό κύκλο μπορείς να βρεις πότε περίπου κάνεις αλλά έτσι μπορεί να έχεις κάποιες μέρες απόκλιση. Πρέπει για στανταρ να το δεις με τους τρόπους που ανέφερα πιο πανω

θα εκμεταλευτω τα τεστ αυτα που πηρα και τον αλλο μηνα θα παρω της ταινιες απο το ιντερνετ αν και θα πρεπει να παω σε ενα γιατρο δεν εχω βρει ακομα καποιον 

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

θα εκμεταλευτω τα τεστ αυτα που πηρα και τον αλλο μηνα θα παρω της ταινιες απο το ιντερνετ αν και θα πρεπει να παω σε ενα γιατρο δεν εχω βρει ακομα καποιον 

πρίν από 39 λεπτά , Ungry girl είπε:

βασικα εγω τωρα θα ξεκινησω γιαναδω με τατεστακια το μονο που ηξερα ειναι μια φορα ειχα παειγια μια εξεταση και μου ειχε πει μια κυταρολογος πως ειχα ωοριξια εκεινη τη μερα και ηταν 13 επομενος πηστευα πως καθεμηνα 13 μερα κανω

δεν φανταζομαι καν πως μια κυτταρολογος θα μπορουσε να ξερει ποτε εχεις οωρρηξια...απο τα υγρα?τα υγρα δεν ειναι μονο  μια μερα.

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

τσαμπα πηρες τοσο ακριβα βρε κοριτσι.ολα την ιδια δουλεια κανουν. ξεκινα 10η μερα μεχρι 15η. αν εχεις 28αρι κυκλο. αν καποια κοπελα εχει αλλη προταση ας μας πει.μετρα λιγο τις μερες σου αφου εχεις τις ημερομηνιες σου.μετρα απο την μερα που σου ρθε περιοδος.η μερα τις περιοδου μετρα ως ημερα πρωτη.και μετρας μεχρι την τελευται καθαρη μερα πριν την επομενη περιοδο.ποσες μερες βγαζεις?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

δεν φανταζομαι καν πως μια κυτταρολογος θα μπορουσε να ξερει ποτε εχεις οωρρηξια...απο τα υγρα?τα υγρα δεν ειναι μονο  μια μερα.

τσαμπα πηρες τοσο ακριβα βρε κοριτσι.ολα την ιδια δουλεια κανουν. ξεκινα 10η μερα μεχρι 15η. αν εχεις 28αρι κυκλο. αν καποια κοπελα εχει αλλη προταση ας μας πει.μετρα λιγο τις μερες σου αφου εχεις τις ημερομηνιες σου.μετρα απο την μερα που σου ρθε περιοδος.η μερα τις περιοδου μετρα ως ημερα πρωτη.και μετρας μεχρι την τελευται καθαρη μερα πριν την επομενη περιοδο.ποσες μερες βγαζεις?

28 μερες.. ναι δεν ηξερα θα παρω την επομενη τα αλλα ειδα εχει πολυ οικονομικα αν.και ευχομαι να.μην μου χριαστουν αλλο μηνα και ευχωμαι το ιδιο και σε ολες οσες θελουν ενα.μωρακι..

Just now, Ungry girl είπε:

28 μερες.. ναι δεν ηξερα θα παρω την επομενη τα αλλα ειδα εχει πολυ οικονομικα αν.και ευχομαι να.μην μου χριαστουν αλλο μηνα και ευχωμαι το ιδιο και σε ολες οσες θελουν ενα.μωρακι..

Δεν εχω ιδεα ετσι μου ειπαι κ το εδεσα λεω 13 μερα θα κανω ωορρηξία καθε μηνα και βασικα δεν εχω γυναικολογο δεν εχω κανει εξετασεις εκτος απο τς βασικες που τς εκανα οπου να.ναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...