Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Όσο για εμένα, η περίοδος άφαντη ακόμα. Πρήξιμο στην κοιλιά, πίεση και κάποια πονάκια χαμηλά. Και το μεσημέρι φάγαμε στους δικούς μου ψαρόσουπα (που εγώ τρελαίνομαι) και δεν μπορούσα να φάω ούτε σούπα ούτε ψάρι. Σούπα μολις που δοκίμασα και το ψάρι δεν μπορούσα ούτε να το αγγίξω. Δεν ανακατεύτηκα, απλώς δεν μπορούσα. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... Με τα υπόλοιπα φαγητά δεν είχα θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 31 λεπτά , alina80 είπε:

Όσο για εμένα, η περίοδος άφαντη ακόμα. Πρήξιμο στην κοιλιά, πίεση και κάποια πονάκια χαμηλά. Και το μεσημέρι φάγαμε στους δικούς μου ψαρόσουπα (που εγώ τρελαίνομαι) και δεν μπορούσα να φάω ούτε σούπα ούτε ψάρι. Σούπα μολις που δοκίμασα και το ψάρι δεν μπορούσα ούτε να το αγγίξω. Δεν ανακατεύτηκα, απλώς δεν μπορούσα. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... Με τα υπόλοιπα φαγητά δεν είχα θέμα. 

εγω το επαθα με κατι φρουτα αυτο!!περιμενε λιγες μερες ακομα κ αν δεν έρθει κανε χοριακη απευθείας!

@linaa θα παω στο αλλο αφου μου το προτεινε ο γιατρος κ αν δω μεγαλη διαφορα θα κανω παλι στο πρωτο για να συγκρινω!ευτυχως που δεν εχω θεμα με τις ενεσεις!!χαχα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

εγω το επαθα με κατι φρουτα αυτο!!

@linaa θα παω στο αλλο αφου μου το προτεινε ο γιατρος κ αν δω μεγαλη διαφορα θα κανω παλι στο πρωτο για να συγκρινω!ευτυχως που δεν εχω θεμα με τις ενεσεις!!χαχα!

Χα χα σε βλεπω να τρεχεις αυριο απο εδω κ απο εκει για να εισαι σιγουρη!!!!! Εγω να σου πω ειτε μεγαλη ειτε μικρη διαφορα ακομα κ προς τα πανω να ηταν θα με ετρωγε θα ελεγα κ αν την εβγαλε φυσιολογικα αλλα ειναι διαφορετικη μετρηση? Ασε ειμαι ανχωδεις σε τετοια θεματα μονο ευτυχως δυστηχως..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω το επαθα με κατι φρουτα αυτο!!περιμενε λιγες μερες ακομα κ αν δεν έρθει κανε χοριακη απευθείας!

Αυτό που σου πρότεινε ο γιατρός είναι που τα δέχονται όλα και δεν σου λένε μλκς;  η κάνε κλικ στα δύο η καντο στο καινούργιο που θα συνεχίσεις και πάρτο σαν πρώτη χοριακη. Άλλωστε τη τέταρτη θα ξανακάνεις.Κάνε προγεστερόνης και θυρεοειδή. Μίλα και με ενδοκρινολογος το πρωί. Μήπως θέλει τίποτα άλλο. Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Όλα τέλεια να είναι.

1 hour ago, alina80 είπε:

Περίεργο και αυτό.Όσο δεν έρχεται είναι τέλεια. Μπορεί να είναι η χοριακη χαμηλή και να μην έδειξε. Το τεστ το πέταξες; Παραμένει παύλα; Δεν αχνοφαίνεται τίποτα. Στο φως;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

Αυτό που σου πρότεινε ο γιατρός είναι που τα δέχονται όλα και δεν σου λένε μλκς;  η κάνε κλικ στα δύο η καντο στο καινούργιο που θα συνεχίσεις και πάρτο σαν πρώτη χοριακη. Άλλωστε τη τέταρτη θα ξανακάνεις.Κάνε προγεστερόνης και θυρεοειδή. Μίλα και με ενδοκρινολογος το πρωί. Μήπως θέλει τίποτα άλλο. Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Όλα τέλεια να είναι.

Περίεργο και αυτό.Όσο δεν έρχεται είναι τέλεια. Μπορεί να είναι η χοριακη χαμηλή και να μην έδειξε. Το τεστ το πέταξες; Παραμένει παύλα; Δεν αχνοφαίνεται τίποτα. Στο φως;

Το πέταξα ναι. Δεν αχνοφαινόταν τίποτα. Θα περιμένω και αύριο, και αν δεν...θα κάνω το δεύτερο που είχε το κουτί την Τρίτη το πρωί. Τι να πω. Καμία φορά υπάρχει και καθυστέρηση χωρίς να σημαίνει τίποτα. Αν δεν προσπαθούσαμε δεν θα έδινα καν σημασία. Πάντως δεν έχω παράπονο, το πρήξιμο στην κοιλιά μου το λες και τεσσάρων μηνών έγκυος, χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μπορει να ειναι πολυ περισσοτερο αλλα στις δυο μερες οι γιατροι θελουν διπλασιασμο. Μην μπερδευεσε εκανε σαββατο χοριακη σε 48 ωρες πρεπει να ειναι απο 274 κ πανω δεν ειναι διπλασιασμος καθε μερα ειναι διπλασιασμος καθε δυο μερες.

Γιαυτο ζητανε χοριακη σε 48 ωρες γιατι αν κανεις τηνεπομενη μερα η ανοδος θα ειναι πολυ μικρη κ δεν θα καταλαβεις. 

Εγώ είπα ότι θα είναι τόσο υψηλή γιατί έγραφε ότι την έκανε Παρασκευή και ότι θα ξαναπάει Δευτέρα. Υπολόγισα παραπάνω μέρες.

@elenakii22 όπως νομίζεις πράξε, απλά συνήθως όλοι συμβουλεύουν να γινονται στο ίδιο εργαστήριο οι μετρήσεις

πρίν από 10 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ είπα ότι θα είναι τόσο υψηλή γιατί έγραφε ότι την έκανε Παρασκευή και ότι θα ξαναπάει Δευτέρα. Υπολόγισα παραπάνω μέρες.

@elenakii22 όπως νομίζεις πράξε, απλά συνήθως όλοι συμβουλεύουν να γινονται στο ίδιο εργαστήριο οι μετρήσεις

Α οκ οχι το σαββατο την εκανε  παρασκευη ηταν το θετικο τεστ!!!!!

αυτο που λεει ο γιατρος να το κανω δεν τα δεχεται ολα...θα ξανακανω τεταρτη η πεμπτη κ θα συγκρινω!τελικα σε τι ποσο καταληξαμε στη χοριακη???ο ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω σάκχαρο...οποτε θα κανω χοριακη προγεστερονη,σακχαρο και tsh(θα εχει ανεβει απο τωρα?)...

@alina80 τοσο πολυ πρήξιμο? ??χαχαχ!! οπως βλεπεις εγω δεν ειχα τπτ απο πονους πρηξιματα ενω η ανι ειχε!οποτε δε βγαζουμε ακρη απο συμπτωματα!!!!

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

αυτο που λεει ο γιατρος να το κανω δεν τα δεχεται ολα...θα ξανακανω τεταρτη η πεμπτη κ θα συγκρινω!τελικα σε τι ποσο καταληξαμε στη χοριακη???ο ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω σάκχαρο...οποτε θα κανω χοριακη προγεστερονη,σακχαρο και tsh(θα εχει ανεβει απο τωρα?)...

@alina80 τοσο πολυ πρήξιμο? ??χαχαχ!! οπως βλεπεις εγω δεν ειχα τπτ απο πονους πρηξιματα ενω η ανι ειχε!οποτε δε βγαζουμε ακρη απο συμπτωματα!!!!

Χα χα χα ελα 274 εισαι τελεια τωρα αν εισαι κ πιο πανω ακομα καλητερα καμια φορα παει πιο γρηγορα αναλογα κ τον οργανισμο αλλα ο διπλασιασμος αρκει!!! Μην ανχωνεσε λιγες ωρες μειναν!

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

Το πέταξα ναι. Δεν αχνοφαινόταν τίποτα. Θα περιμένω και αύριο, και αν δεν...θα κάνω το δεύτερο που είχε το κουτί την Τρίτη το πρωί. Τι να πω. Καμία φορά υπάρχει και καθυστέρηση χωρίς να σημαίνει τίποτα. Αν δεν προσπαθούσαμε δεν θα έδινα καν σημασία. Πάντως δεν έχω παράπονο, το πρήξιμο στην κοιλιά μου το λες και τεσσάρων μηνών έγκυος, χαχαχα

Χαχαχα τόσο πολύ ε; Κοίτα απ όσο ξέρω από τη στιγμή που κάνεις ωορρηξια καθυστέρηση δεν υφίσταται.το πολύ σε 16 μέρες αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση έρχεται περιοδος. Η ωορρηξια κανονίζει το πότε θα έρθει η περίοδος. Αυτό που λέμε άργησε η περίοδος είναι λάθος. Άργησε η ωορρηξια και κατά συνέπεια άργησε και η περίοδος.θερμοκρασία πόσο έχεις;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

Χαχαχα τόσο πολύ ε; Κοίτα απ όσο ξέρω από τη στιγμή που κάνεις ωορρηξια καθυστέρηση δεν υφίσταται.το πολύ σε 16 μέρες αν δεν υπάρχει γονιμοποίηση έρχεται περιοδος. Η ωορρηξια κανονίζει το πότε θα έρθει η περίοδος. Αυτό που λέμε άργησε η περίοδος είναι λάθος. Άργησε η ωορρηξια και κατά συνέπεια άργησε και η περίοδος.θερμοκρασία πόσο έχεις;

Μετρήθηκαν γύρω στις 12 και είχα 36,9. Ένα απλό θερμόμετρο έχω. 

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

Μλκ αυτό. Έχω τύχει σε τέτοιο εργαστήριο. Μια-δύο μετά το άλλαξα. Κοίτα Δευτέρα χοριακη στο ίδιο μιλάμε για 274 μονάδες και πανω.  να πας περίπου ίδια ώρα.Αν δεις κάνα 500αρι πήγαινε σε μαγαζι με βρεφικά να πάρεις ιδέες για δίπλα καρότσια... Χαχαχαχα τώρα για το άλλο εργαστήριο τι να σου πω δεν έχω ιδέα.Είναι βάση του κάθε πίνακα που έχει το Μικροβιολογικο. Αν στον δείξουν βγαλτον μια φώτο με το κινητό. Ναι για την tsh οι ορμόνες τρελαίνονται και θέλει να έχεις το πολύ 2 μου είπε ο δικός μου.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

Συγνωμη δηλαδη μπορει ενα μηνα να.κανεις ωορρηξία 14 του μηνα.και πχ τον άλλο μηνα 17 18??? Δεν ειναι πανω κατω στανταρ?

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μετρήθηκαν γύρω στις 12 και είχα 36,9. Ένα απλό θερμόμετρο έχω. 

Καλό είναι το απλό.δεν βλέπω να είναι θερμοκρασία για να αδιαθετησεις αυτή σύντομα .

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Συγνωμη δηλαδη μπορει ενα μηνα να.κανεις ωορρηξία 14 του μηνα.και πχ τον άλλο μηνα 17 18??? Δεν ειναι πανω κατω στανταρ?

ναι!γιαυτο καποιες φορες κανεις μεγαλους κυκλους!!!εγω τωρα εκανα 22η μετα...ναι μεν το κινητο βαση τελευταιας περιοδου με βγαζει 5 βδομαδες αλλα δεν ειμαι τοσο...αν ειχα ωορρηξια 14η μερα θα ημουν 5η

@alina80απο το στομα μετρηθηκες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...