Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Συγχαρητήρια.

Έχω κάνει δύο επαμβασεις. Μία στα 23 και μία στα 29.  Και πολλές θεραπείες με  η διακοπή περιόδου. Στη δεύτερη επεμβαση ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα, η δεξιά σάλπιγγα είναι άχρηστη πια. Μόλις τελείωσε και η θεραπεία (σχεδόν 8 μήνες χωρίς περίοδο) τσουπ ξανά η κύστη. Ο γιατρός μου είπε δεν θα κάνουμε συνέχεια επεμβάσεις. Το αφήνουμε και βλέπουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και αν πάμε για εξωσωματική, τότε λέει θα το δούμε μήπως προηγηθεί άλλη μια επέμβαση για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. 

Εσύ πόσο καιρό προσπαθούσες; Και σε τι στάδιο η ενδομητρίωση; (Εγώ τρία προς τέσσερα). 

Μην το βάζεις κάτω αν δεν έρθει μέσα στις επόμενες μερες κάνε αλλο ενα τεστ αλλα όχι ακομα άσε να περάσουν ξανά 2 μερες! Έζησες την εμπειρία του πρώτου τεστ! Πιστεύω πλέον οτι οποίος θέλει να κανει παιδάκι αργά η γρήγορα το πετυχαίνει  και αφού το θέλετε θα γίνει ειμαι σίγουρη και ειναι πολυ καλο που μπορείτε να προςπαθηςετε και χωρίς εξωσωματική για αρχή  Το ψυχολογικό κομμάτι ειναι το πιο δύσκολο μέχρι να το καταφέρεις μαζί και οι δυο δυνατοί θα προχωρήσετε και ολα θα γίνουν.

και εμείς απο πέρυσι το καλοκαίρι περνάμε μια πολυ δύσκολη φάση με μια απώλεια πολυ κοντινού μας προσώπου και μας εχει δυαλισει όλο αυτο ψυχολογικά.ολα έγιναν τόσο γρήγορα που μείναμε αποσβολωμένοι και προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε τόσο δύσκολες καταστάσεις που ειμαστε κουρέλια πλέον αλλα το προσπαθούμε γιατι θελουμε να έρθει η χαρα και πάλι.καποια στιγμή για όλους έρχεται αυτή η χαρα και πάλι, το πιστεύω και θα έρθει και σε σένα προσπάθησε να βγάλεις το άγχος σου δώσε το περιθώριο στον οργανισμό σου η καλη ψυχολογία κανει θαύματα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω παλι απο πονους τπτ!κατι τραβηγματακια που κ που αλλα ως εκει!απο υγρα πως πας??καλα κ εμενα το στηθος μου μικρο ειναι αλλα οπως ειχαμε πει αρχισε να πρηζεται 1-2 μερες πριν την περιοδο..εγω λαχανιαζω ευκολα...τωρα η εχω ταχυπαλμία κ γιαυτο λαχανιαζω η απλα λαχανιαζω κ μου προκαλεί ταχυπαλμια!χαχα..

@Nati85 σε ευχαριστω!!!ευχομαι κ σε εσενα γρηγορα θετικα αποτελεσματα!!ναι δουλευω αλλα ευτυχως ειναι δικο μας το μαγαζι κ το δουλεύω εγω κ η μανα μου...το μονο κακο ειναι οτι δεν εχουμε υπαλληλο κ τωρα τον Αύγουστο θα πρέπει να ειμαστε καθε μερα πρωι απόγευμα κ οι δυο!μεχρι τωρα δεν ανοίγουμε Κυριακές κ παμε εγω πρωι και απογευμα η μανα μου...

Ευχαριστώ πολυ! Ζόρικο να δουλεύεις πολλές ώρες αλλα και εγω τότε δούλευα 12ωρα και πάνω γιατι δεν γινόταν αλλιώς αλλα ολα καλα πήγαν απλώς μου έλεγε ο γιατρός όποτε έβρισκα ευκαιρία να κάθομαι να τρώω καλα και μην σηκώνω πολλα βάρη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω παλι απο πονους τπτ!κατι τραβηγματακια που κ που αλλα ως εκει!απο υγρα πως πας??καλα κ εμενα το στηθος μου μικρο ειναι αλλα οπως ειχαμε πει αρχισε να πρηζεται 1-2 μερες πριν την περιοδο..εγω λαχανιαζω ευκολα...τωρα η εχω ταχυπαλμία κ γιαυτο λαχανιαζω η απλα λαχανιαζω κ μου προκαλεί ταχυπαλμια!χαχα..

@Nati85 σε ευχαριστω!!!ευχομαι κ σε εσενα γρηγορα θετικα αποτελεσματα!!ναι δουλευω αλλα ευτυχως ειναι δικο μας το μαγαζι κ το δουλεύω εγω κ η μανα μου...το μονο κακο ειναι οτι δεν εχουμε υπαλληλο κ τωρα τον Αύγουστο θα πρέπει να ειμαστε καθε μερα πρωι απόγευμα κ οι δυο!μεχρι τωρα δεν ανοίγουμε Κυριακές κ παμε εγω πρωι και απογευμα η μανα μου...

Υγρα οχι δεν μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερα ομως που κ που εμφανιζονται λιγες ταχυκαρδιες.. να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη να μην σηκωνεις βαρη και να μην πολυ κουραζεσακ

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 λυπαμαι για την απωλεια σας...σιγουρα θα ερθει συντομα το μωρακι σας!

@Nati85Και εγω εχω ζησει απωλεια και πολλα αλλα και ειναι πολυ δυσκολο ν το διαχειριστεις..για αυτο αφηνεις.το χρονο να περασει μενεις με τις καλες μνημες και προχωρας..και απο εκει που δεν το περιμενεις θα ερθουν και τα ευχαριστα!:)

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Υγρα οχι δεν μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερα ομως που κ που εμφανιζονται λιγες ταχυκαρδιες.. να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη να μην σηκωνεις βαρη και να μην πολυ κουραζεσακ

@Nati85Και εγω εχω ζησει απωλεια και πολλα αλλα και ειναι πολυ δυσκολο ν το διαχειριστεις..για αυτο αφηνεις.το χρονο να περασει μενεις με τις καλες μνημες και προχωρας..και απο εκει που δεν το περιμενεις θα ερθουν και τα ευχαριστα!:)

Έχεις δίκιο ετσι ειναι! Ευχομαι και σε σένα τα καλύτερα με το μωράκι σου αγκαλίτσα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@Nati85 @Ani ani το βαρος ειναι λιγο σχετικο..κατι που φαινεται βαρυ σε καποια που δεν γυμναζεται σε αλλη φαινεται ελαφρυ...ενταξει τα ρουχα απο το πλυντηριο λεω στον ανδρα μου να τα βγαζει αλλα γενικα λογο γυμναστικης σηκωνω αρκετα κιλα..περιμένω να παω κ στον γιατρο να μου πει ποτε μπορω να ξεκινησω!θα ξεκινησω γυμναστηριο εννοείται πως αν δω οτι κατι δεν παει καλα δεν θα παω..αλλα είναι κατι που το κανω χρονια δεν ξεκιναω τωρα...τωρα οτι πει ο γιατρος αλλα εγω θα του πω οτι θελω να ξεκινησω κ να μου πει ποιες ασκησεος να μην κανω! υγρα δεν εχω ουτε εγω..ενταξει στο εσωρουχο μου θα δω κατι αλλα ελαχιστα...ευτυχως εχουμε κατι κοινο...εβαλα τωρα το πιεσομετρο κ εχω 97!χαχα..την Λετα μου θυμίζω....

ξέρει καποια να μου πει με 137 χοριακη την παρασκευη απο ποια τιμή θεωρείται καλη να εχω αυριο????ξερω για τον διπλασιασμο αλλα αν δεν ειναι 500+ και είναι 400 ειναι ασχημα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 @Ani ani το βαρος ειναι λιγο σχετικο..κατι που φαινεται βαρυ σε καποια που δεν γυμναζεται σε αλλη φαινεται ελαφρυ...ενταξει τα ρουχα απο το πλυντηριο λεω στον ανδρα μου να τα βγαζει αλλα γενικα λογο γυμναστικης σηκωνω αρκετα κιλα..περιμένω να παω κ στον γιατρο να μου πει ποτε μπορω να ξεκινησω!θα ξεκινησω γυμναστηριο εννοείται πως αν δω οτι κατι δεν παει καλα δεν θα παω..αλλα είναι κατι που το κανω χρονια δεν ξεκιναω τωρα...τωρα οτι πει ο γιατρος αλλα εγω θα του πω οτι θελω να ξεκινησω κ να μου πει ποιες ασκησεος να μην κανω! υγρα δεν εχω ουτε εγω..ενταξει στο εσωρουχο μου θα δω κατι αλλα ελαχιστα...ευτυχως εχουμε κατι κοινο...εβαλα τωρα το πιεσομετρο κ εχω 97!χαχα..την Λετα μου θυμίζω....

ξέρει καποια να μου πει με 137 χοριακη την παρασκευη απο ποια τιμή θεωρείται καλη να εχω αυριο????ξερω για τον διπλασιασμο αλλα αν δεν ειναι 500+ και είναι 400 ειναι ασχημα?

Το εχω ακούσει και εγω οτι όσες κοπέλες γυμνάζονται χρόνια μπορούν να κανουν γυμναστική!αλλωστε όπως μου έλεγε η γιατρος εγκυος εισαι όχι άρρωστη! Κανένα 8κιλο με 10κιλο το σήκωνα λόγω δουλειάς αλλα μέχρι εκεί και όχι συνέχεια μόνο οταν ήμουν μόνη και έβαζα το βάρος στα χέρια μην πιέζω κάτω την κοιλιά όσο μπορούσα. 

Τωρα για την χοριακη δεν ξερω είχα κανει μόνο μια φορά αν θυμάμαι καλα απλώς ξερω θέλουν να διπλασιάζεται και δεν εχει ιδιαίτερη σημασία ποσό ξεκινάει.νομιζω εσενα ειναι μια χαρα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλε τι 400? εσυ στα 274 κ πανω θα πρεπει να εχεις αυριο. Τωρα αν δεν ειναι 274 κ ειναι 265 οκ δεν εγινε κ τιποτα βεβαια αν ειναι παρακατω θα σου μπαινουν ψιλοι στα αφτια οχι οτι σημαινει κατι αλλα θα εχεις αγωνια μεχρι την επομενη. Θυμισου η εξεταση στο ιδιο μικροβιολογικο εχω ακουσει για αποκλισεις  χιλιαδων μοναδων απο εργαστηριο σ εργαστηριο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

Το Σαββατο δεν έκανες χοριακή; αν έκανες Παρασκευή σου προτείνω να πας μεθαύριο για επαναληπτική. Καλό είναι να υπάρχει ένα διάστημα 4 ημερών.

Καλέ τι 400; εκεί γύρω στο 1000 πρέπει να είναι... Το διπλάσιο του 137 είναι κοντά στο 250 :-P

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Καλε τι 400? εσυ στα 274 κ πανω θα πρεπει να εχεις αυριο. Τωρα αν δεν ειναι 274 κ ειναι 265 οκ δεν εγινε κ τιποτα βεβαια αν ειναι παρακατω θα σου μπαινουν ψιλοι στα αφτια οχι οτι σημαινει κατι αλλα θα εχεις αγωνια μεχρι την επομενη. Θυμισου η εξεταση στο ιδιο μικροβιολογικο εχω ακουσει για αποκλισεις  χιλιαδων μοναδων απο εργαστηριο σ εργαστηριο.

Πολύ περισσότερο θα είναι

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το Σαββατο δεν έκανες χοριακή; αν έκανες Παρασκευή σου προτείνω να πας μεθαύριο για επαναληπτική. Καλό είναι να υπάρχει ένα διάστημα 4 ημερών.

Καλέ τι 400; εκεί γύρω στο 1000 πρέπει να είναι... Το διπλάσιο του 137 είναι κοντά στο 250 :-P

Πολύ περισσότερο θα είναι

Μπορει να ειναι πολυ περισσοτερο αλλα στις δυο μερες οι γιατροι θελουν διπλασιασμο. Μην μπερδευεσε εκανε σαββατο χοριακη σε 48 ωρες πρεπει να ειναι απο 274 κ πανω δεν ειναι διπλασιασμος καθε μερα ειναι διπλασιασμος καθε δυο μερες.

Γιαυτο ζητανε χοριακη σε 48 ωρες γιατι αν κανεις τηνεπομενη μερα η ανοδος θα ειναι πολυ μικρη κ δεν θα καταλαβεις. 

@linaa @ΧρυσαΜ 500 και κλεισαμε!!χαχαχα!!!ισως θα ηταν καλυτερα τριτη αλλα θα εχω αγχος οποτε ας παω καλυτερα...σαββατο εκανα την πρωτη!!δεν θα την κανω στο ιδιο γτ σαββατο ηταν μονο ενα ανοιχτο...θα παω στο αλλο αφου ο γιατρος εχει πιο πολυ εμπιστοσύνη!(πολυ πιθανον να συνεργαζονται κ γιαυτο αλλα τι να κανουμε)οταν ειχα κανει το σπερμοδιαγραμμα μου(ολες μου τις εξετασεις τις κανω σε αυτο που εκανα κ την χοριακη το σαββατο) ειχε πει οτι είχαν κανει σε αλλες περιπτωσεις αρκετα λάθη και σε χοριακη(απο το Μάιο μου το έχει πει αυτο)οποτε εστω κ 1/100 να εχει δικιο να μην το ρισκαρω...απλα εδω στο νησι πολλα μικροβιολογικα σου λενε αα δεν την δέχομαι αυτήν την εξεταση μεσω ταμειου γτ μας δινει λιγα κ εμεις εχουμε κανει απειρες εξετασεις κ δεν μπορουσα ν ψαχνω καθε φορα τι καλυπτω κ τι οχι ουτε να δινω 100€ ενω στο αλλο που παω τις δεχονται ολες κ η χοριακη 15€ και σε 2 ωρες μου ειχαν πει κ τα απιτελεσματα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@linaa @ΧρυσαΜ 500 και κλεισαμε!!χαχαχα!!!ισως θα ηταν καλυτερα τριτη αλλα θα εχω αγχος οποτε ας παω καλυτερα...σαββατο εκανα την πρωτη!!δεν θα την κανω στο ιδιο γτ σαββατο ηταν μονο ενα ανοιχτο...θα παω στο αλλο αφου ο γιατρος εχει πιο πολυ εμπιστοσύνη!(πολυ πιθανον να συνεργαζονται κ γιαυτο αλλα τι να κανουμε)οταν ειχα κανει το σπερμοδιαγραμμα μου(ολες μου τις εξετασεις τις κανω σε αυτο που εκανα κ την χοριακη το σαββατο) ειχε πει οτι είχαν κανει σε αλλες περιπτωσεις αρκετα λάθη και σε χοριακη(απο το Μάιο μου το έχει πει αυτο)οποτε εστω κ 1/100 να εχει δικιο να μην το ρισκαρω...απλα εδω στο νησι πολλα μικροβιολογικα σου λενε αα δεν την δέχομαι αυτήν την εξεταση μεσω ταμειου γτ μας δινει λιγα κ εμεις εχουμε κανει απειρες εξετασεις κ δεν μπορουσα ν ψαχνω καθε φορα τι καλυπτω κ τι οχι ουτε να δινω 100€ ενω στο αλλο που παω τις δεχονται ολες κ η χοριακη 15€ και σε 2 ωρες μου ειχαν πει κ τα απιτελεσματα!

Γνωμη μου ειναι να την κανεις στο ιδιο γιατι δεν θα βγαλεις συμπερασμα καν σου την βγαλει μικροτερη θα τρελαθεις εχω φιλη που το ενα εργαστηριο της εβγαζε 5000 χοριακη κ το αλλο 2500 φυσικα νομιζε οτι παει παλλινδρομησε χοριακη δεν θα χρειαστει να ξανακανεις μετα θα πας για υπερηχο κ καρδια σε δυο εβδομαδες περιπου.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Μην το βάζεις κάτω αν δεν έρθει μέσα στις επόμενες μερες κάνε αλλο ενα τεστ αλλα όχι ακομα άσε να περάσουν ξανά 2 μερες! Έζησες την εμπειρία του πρώτου τεστ! Πιστεύω πλέον οτι οποίος θέλει να κανει παιδάκι αργά η γρήγορα το πετυχαίνει  και αφού το θέλετε θα γίνει ειμαι σίγουρη και ειναι πολυ καλο που μπορείτε να προςπαθηςετε και χωρίς εξωσωματική για αρχή  Το ψυχολογικό κομμάτι ειναι το πιο δύσκολο μέχρι να το καταφέρεις μαζί και οι δυο δυνατοί θα προχωρήσετε και ολα θα γίνουν.

και εμείς απο πέρυσι το καλοκαίρι περνάμε μια πολυ δύσκολη φάση με μια απώλεια πολυ κοντινού μας προσώπου και μας εχει δυαλισει όλο αυτο ψυχολογικά.ολα έγιναν τόσο γρήγορα που μείναμε αποσβολωμένοι και προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε τόσο δύσκολες καταστάσεις που ειμαστε κουρέλια πλέον αλλα το προσπαθούμε γιατι θελουμε να έρθει η χαρα και πάλι.καποια στιγμή για όλους έρχεται αυτή η χαρα και πάλι, το πιστεύω και θα έρθει και σε σένα προσπάθησε να βγάλεις το άγχος σου δώσε το περιθώριο στον οργανισμό σου η καλη ψυχολογία κανει θαύματα!

Λυπάμαι για την απώλεια σας. Δυστυχως όλα είναι μέσα στο  προγραμμα. Εύχομαι ότι επιθυμείτε σύντομα να το αποκτήσετε. 

• Μου αρέσει 1

@elenakii22 μήπως να έπαιρνες αύριο το πρωί τον γιατρό σου να σε συμβουλέψει για να μην έχεις αμφιβολίες;

εγω πάλι νιώθω αυτο το βάρος σήμερα και σαν να έρχεται η περίοδος και εχω πολλές μερες ακομα για να ερθει

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...