Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kali m min stenaxoriese mexri na erthi an erthi na exis elpides. Endomitriosi exo kai ego kai ta katafera. Ekane epemvasi ? Ego ixa kani isteroskopisi polipoda kai meta apo 4-5 mines emfanistike kai i endomitriosi sti aristeri salpigka. Ta ixa vayi mavra elega telos pali xirourgio pali apo ti arxi. Meta apo ena mina pou xalarosa ipa terma opote erthi kai xeniasa oti den tha mino tora tsouk irthe to spori. 

Συγχαρητήρια.

Έχω κάνει δύο επαμβασεις. Μία στα 23 και μία στα 29.  Και πολλές θεραπείες με  η διακοπή περιόδου. Στη δεύτερη επεμβαση ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα, η δεξιά σάλπιγγα είναι άχρηστη πια. Μόλις τελείωσε και η θεραπεία (σχεδόν 8 μήνες χωρίς περίοδο) τσουπ ξανά η κύστη. Ο γιατρός μου είπε δεν θα κάνουμε συνέχεια επεμβάσεις. Το αφήνουμε και βλέπουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και αν πάμε για εξωσωματική, τότε λέει θα το δούμε μήπως προηγηθεί άλλη μια επέμβαση για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. 

Εσύ πόσο καιρό προσπαθούσες; Και σε τι στάδιο η ενδομητρίωση; (Εγώ τρία προς τέσσερα). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Πότε περιμένεις; 

μαλλον 20 του μηνα. θελω γνωμη απ οσες γνωριζουν..μηπως εχω υπολογισει λαθος. ειχα θετικα τεστ 4+5 του μηνα μεχρι το βραδυ.στις 6 το μεσημερι αχνο  ποτε μπορει να εγινε η ωορρηξια?και ποτε περιμενω?

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

μαλλον 20 του μηνα. θελω γνωμη απ οσες γνωριζουν..μηπως εχω υπολογισει λαθος. ειχα θετικα τεστ 4+5 του μηνα μεχρι το βραδυ.στις 6 το μεσημερι αχνο  ποτε μπορει να εγινε η ωορρηξια?και ποτε περιμενω?

Λογικά γύρω στις 6 έκανες. Οπότε στις 20 περιμένεις. Σωστά τα έχεις υπολογίσει νομίζω. 

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Λογικά γύρω στις 6 έκανες. Οπότε στις 20 περιμένεις. Σωστά τα έχεις υπολογίσει νομίζω. 

ειμαι αναμεσα σε 5 και 6. τελευταια μερα υγρων ηταν 6.ειχα λιγοτερα.μετα τις 6 παντως αποκλειεται.εσενα οι πονοι πως πανε?τωρα διαβαζα περιπτωση κοπελας που ηταν 19 μερες μετα την ωορρηξια αχνο τεστ μετα απο μιση ωρα που σου λενε οτι ειναι ακυρο  και χοριακη 45.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 26 λεπτά , orianna είπε:

νομιζω οι οδηγιες λενε στο πρωτο θετικο 24-48 ωρες...μπορει οσες εχου  δυο θετικα να ισχυει γιαυτες το 48 δλδ 6 του μηνα οπως σου ειπε η alina...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Καλε κοριτσια  τι εγινε χαμος ε? Ani ani συνχαρητηρια μια τελεια εγκυμοσυνη κ σε εσενα κ στο elenaki22 μας!!! Alina80 μην απογοητευεσε ακου εκει δεν θα γινεις μανα κ τι εχει η ηλικια μας?? Αααααα παιδι μου μια χαρα θα τα πας κ οκ μπορει να χρειαστουμε κ βοηθεια καποιες απο εμας κ τι εγινε?? Σε ολα υπαρχει μια λυση λιγο ετσι λιγο αλλιως θα τα καταφερουμε!!!

• Μου αρέσει 2

@oriannaΑυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι Απο την στιγμή που θα δεις θετικό τεστ πρεπει να έρθεις σε επαφή στις επόμενες 48 ώρες γιατι μέσα στις 24 ώρες θα εχει σκάσει το αυγούλακι και άλλες 24 ακομα που ειναι βιώσιμο ακομα. Όποτε πιστεύω ανάμεσα 4 μέχρι 5 εγινε η ωορρηξία απλώς ηταν γόνιμο μέχρι την 6 μέρα. Μήπως περιμενεις στις 18 με 19 ; Δεν ξερω έβγαλες νόημα χαχαχα; Τωρα θα μου πεις μια μέρα πάνω μια κάτω δεν εχει μεγάλο νόημα αλλα για εμάς που τα αναλύουμε θελουμε να ξέρουμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@linaa σε ευχαριστω!ευχομαι συντομα ευχαριστα νεα κ σε εσενα!

@Nati85 εγω ειχα θετικο τεστ απογευμα στις 1/7 και επαφη ειχα 1/7 το βραδυ 2/7 μεσημερι και βραδυ...

Θυμάμαι οτι δεν έβρισκες εύκολα θετικό τεστ λογικά η ωορρηξία σου θα εγινε απο απόγευμα 1/7 μέχρι απόγευμα 2/7 και μετά θα έζησε κάποιες ώρες συνήθως μέχρι άλλες 24 ώρες η και 12. Άρα 14 με 15 περίμενες περίοδο.Κορίτσια δεν ξερω ετσι τα εχω στο μυαλό μου απο ολα αυτα που εχω μελετήσει πλέον!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Θυμάμαι οτι δεν έβρισκες εύκολα θετικό τεστ λογικά η ωορρηξία σου θα εγινε απο απόγευμα 1/7 μέχρι απόγευμα 2/7 και μετά θα έζησε κάποιες ώρες συνήθως μέχρι άλλες 24 ώρες η και 12. Άρα 14 με 15 περίμενες περίοδο.Κορίτσια δεν ξερω ετσι τα εχω στο μυαλό μου απο ολα αυτα που εχω μελετήσει πλέον!

Όχι μόνο δεν εβρισκα ευκολα αλλα με το ζορι...και το θετικο που σου λεω αχνο ηταν απλα πιο σκουρο απο τα αλλα...ποτε δεν μ έγιναν ιδιπ χρωμα οι δυο γραμμμες!σκεφτομουν μηως δεν κανω καλη ωορρηξια αλλα ο γυναικολόγος μου ειπα οτι μπορει να εχω πιο χαμηλη τιμη κ απλα να μενει ψηλα λιγο κ να μην την πετυχαίνω γιαυτο εκανα 2 τεστ την ημερα...φαντασου εκανα πεμπτη κ Παρασκευή νομιζα οτι ηταν πιο ανοιχτο κ οτι περασε η ωορρηξια...αλλα επειδη ειχα κανεο υπέρηχο κ ειχαμε υπολογισει ωορρηξια το σ/κ τα συνεχισα!ημασταν διακοπες(αν το λες διακοπές στην αθηνα)..1/7 είχαμε μια γαμοβαφτιση!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μ κ απο εμενα! Η εκπληξη πηρε περιφημα! Και ο αντρας εκλαιγε απο τη χαρα του..Τωρα πια που το συνειδητοποιησε με εχει στα οπα οπα.Αυριο πρωι θα παω κ για χοριακη να ειμαι κ πιο σιγουρα και τελος βδομαδας σε γυναικολογο. Φυσικα το ανακοινωσα στις κολλητες μου που εμειναν κ αυτες παγωτο..Αγχωνομαι βεβαια λιγο μεχρι να σιγουρεψουμε οτι το σπορακι ειναι καλα!!! @elenakii22 πως εισαι?

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σας κοριτσια μ κ απο εμενα! Η εκπληξη πηρε περιφημα! Και ο αντρας εκλαιγε απο τη χαρα του..Τωρα πια που το συνειδητοποιησε με εχει στα οπα οπα.Αυριο πρωι θα παω κ για χοριακη να ειμαι κ πιο σιγουρα και τελος βδομαδας σε γυναικολογο. Φυσικα το ανακοινωσα στις κολλητες μου που εμειναν κ αυτες παγωτο..Αγχωνομαι βεβαια λιγο μεχρι να σιγουρεψουμε οτι το σπορακι ειναι καλα!!! @elenakii22 πως εισαι?

στα ιδια με εσενα!αγχος!το στηθος μου το πρωι δεν το ειδα πρησμένο αλλα τελικα ενταξει ειναι οχι οπως πριν αλλα βαρυνε..μαλλον εμεινε απλα σταθερο γιαυτο το ειδα ετσι το πρωι...θερμοκρασια σταθερη τις τελευταιες μερες(το πρωι εχω +-.2 το μεσημερι σταθερα 37.2)...αντε να παμε αυριο να δουμε πως παμε!εσυ θα πρεπει λογικα να εχεις μεγαλυτερη χοριακη απο εμενα...εισαι σιγουρη για την ωορρηξια?ποτε εγινε?φανταζομαι τον ενθουσιασμό του!!!!!λογικο!!!κ εγω το ειπα σε φιλες μου δεν κρατηθηκα!!!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

στα ιδια με εσενα!αγχος!το στηθος μου το πρωι δεν το ειδα πρησμένο αλλα τελικα ενταξει ειναι οχι οπως πριν αλλα βαρυνε..μαλλον εμεινε απλα σταθερο γιαυτο το ειδα ετσι το πρωι...θερμοκρασια σταθερη τις τελευταιες μερες(το πρωι εχω +-.2 το μεσημερι σταθερα 37.2)...αντε να παμε αυριο να δουμε πως παμε!εσυ θα πρεπει λογικα να εχεις μεγαλυτερη χοριακη απο εμενα...εισαι σιγουρη για την ωορρηξια?ποτε εγινε?φανταζομαι τον ενθουσιασμό του!!!!!λογικο!!!κ εγω το ειπα σε φιλες μου δεν κρατηθηκα!!!

Καλα εκανες κ το πες..Εγω δεν βαζω θερμομετρο ουτε ειμαι σιγουρη για ωορυξια..αλλα κατι μ λεει οτι ολα θα μας πανε καλα κ να μην αγχωνομαστε.. τα πονακια τυπου περιοδου συνεχιζονται κ το στηθος υπεροχα πρησμενο μιας κ ειναι μικρο χαχα!.κ μπορω να πω οτι δεν χωνευω ιδιαιτερα ευκολα τα φαγητα..Κατα τα αλλα καλα!

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

Όχι μόνο δεν εβρισκα ευκολα αλλα με το ζορι...και το θετικο που σου λεω αχνο ηταν απλα πιο σκουρο απο τα αλλα...ποτε δεν μ έγιναν ιδιπ χρωμα οι δυο γραμμμες!σκεφτομουν μηως δεν κανω καλη ωορρηξια αλλα ο γυναικολόγος μου ειπα οτι μπορει να εχω πιο χαμηλη τιμη κ απλα να μενει ψηλα λιγο κ να μην την πετυχαίνω γιαυτο εκανα 2 τεστ την ημερα...φαντασου εκανα πεμπτη κ Παρασκευή νομιζα οτι ηταν πιο ανοιχτο κ οτι περασε η ωορρηξια...αλλα επειδη ειχα κανεο υπέρηχο κ ειχαμε υπολογισει ωορρηξια το σ/κ τα συνεχισα!ημασταν διακοπες(αν το λες διακοπές στην αθηνα)..1/7 είχαμε μια γαμοβαφτιση!

Ναι δύσκολο οταν δεν βρίσκεις την ωορρηξία! Πας λιγο στα τυφλά! Είδες το πέτυχες όμως! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!ολα καλα θα πανε να ξεκουράζεσαι και μην αγχώνεσαι όσο μπορείς βέβαια γιατι καταλαβαίνω οτι σκέφτεσαι διαφορά τωρα στην αρχή μόλις πας να τα σκεφτείς διωξτα μακριαααααα!δουλευεις;

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλα εκανες κ το πες..Εγω δεν βαζω θερμομετρο ουτε ειμαι σιγουρη για ωορυξια..αλλα κατι μ λεει οτι ολα θα μας πανε καλα κ να μην αγχωνομαστε.. τα πονακια τυπου περιοδου συνεχιζονται κ το στηθος υπεροχα πρησμενο μιας κ ειναι μικρο χαχα!.κ μπορω να πω οτι δεν χωνευω ιδιαιτερα ευκολα τα φαγητα..Κατα τα αλλα καλα!

εγω παλι απο πονους τπτ!κατι τραβηγματακια που κ που αλλα ως εκει!απο υγρα πως πας??καλα κ εμενα το στηθος μου μικρο ειναι αλλα οπως ειχαμε πει αρχισε να πρηζεται 1-2 μερες πριν την περιοδο..εγω λαχανιαζω ευκολα...τωρα η εχω ταχυπαλμία κ γιαυτο λαχανιαζω η απλα λαχανιαζω κ μου προκαλεί ταχυπαλμια!χαχα..

@Nati85 σε ευχαριστω!!!ευχομαι κ σε εσενα γρηγορα θετικα αποτελεσματα!!ναι δουλευω αλλα ευτυχως ειναι δικο μας το μαγαζι κ το δουλεύω εγω κ η μανα μου...το μονο κακο ειναι οτι δεν εχουμε υπαλληλο κ τωρα τον Αύγουστο θα πρέπει να ειμαστε καθε μερα πρωι απόγευμα κ οι δυο!μεχρι τωρα δεν ανοίγουμε Κυριακές κ παμε εγω πρωι και απογευμα η μανα μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...