Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Κακώς απογοητεύεσαι!! Περίμενε να δεις και αύριο και αν δε σου έρθει κάνε ένα τεστ μεθαύριο.

Δεν απογοητεύομαι για μένα. Για τον άντρα μου στεναχωριέμαι. Εγώ παλεύω με την ενδομητρίωση από 18 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδεχτεί ότι μπορεί και να μην μου συμβεί ποτέ. Και ενώ το θέλω πολύ, ξέρω ότι θα είμαι ok και χωρίς παιδί. Ο άντρας μου όμως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς παιδί. Και δεν μπορώ να του το στερήσω. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια το έκανα. Ειναι αρνητικό:-(

Μην απογοητευεσαι όσο δεν έρχεται έχεις πιθανότητες. Πόση ώρα είχες να ούρησης;η γραμμή ελέγχου βγήκε έτσι;σταυρό η δεύτερη γραμμή έπρεπε να βγάλει;Όσο για το δύσκολη περίπτωση ξέρεις σε πόσες οι γιατροί λένε δύσκολη περίπτωση και μένουν έγκυες;μια φίλη μου πρόσφατα 34 πολυκυστικες και οινομυωμα Και τώρα είναι 6ο.

6penp2.png

Καλημερα και απο μας....  Σημερα ειναι μια διαφορετική μερα γιαυτο κοίταξτε να την χαρείτε..... Σε λιγες μερες φεύγουν τα τερατακια μου και γιαυτο χθες τα πηγα σε νεροτσουληθρες και την αραξα στην ξαπλώστρα και σημερα θα παμε βολτα με υποβρυχειο να δούνε το βυθό.....  Απολαύστε τις μερες την ξενοιασια τον ήλιο αφηστε στην ακρη άγχη και στρες 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν απογοητεύομαι για μένα. Για τον άντρα μου στεναχωριέμαι. Εγώ παλεύω με την ενδομητρίωση από 18 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδεχτεί ότι μπορεί και να μην μου συμβεί ποτέ. Και ενώ το θέλω πολύ, ξέρω ότι θα είμαι ok και χωρίς παιδί. Ο άντρας μου όμως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς παιδί. Και δεν μπορώ να του το στερήσω. 

Θερμοκρασία πήρες;θα κανεις παιδί να θυμάσαι τι σου λέω. Καμία βιταμίνη παίρνεις; 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

Μην απογοητευεσαι όσο δεν έρχεται έχεις πιθανότητες. Πόση ώρα είχες να ούρησης;η γραμμή ελέγχου βγήκε έτσι;σταυρό η δεύτερη γραμμή έπρεπε να βγάλει;Όσο για το δύσκολη περίπτωση ξέρεις σε πόσες οι γιατροί λένε δύσκολη περίπτωση και μένουν έγκυες;μια φίλη μου πρόσφατα 34 πολυκυστικες και οινομυωμα Και τώρα είναι 6ο.

Ένα τρίωρο τουλάχιστον είχα. Και είχα πιει μόνο έναν καφέ. Και η γραμμή ελέγχου βγήκε και μια ωραιότατη παύλα στο άλλο παραθυράκι. Ένα συν θέλαμε. Μείναμε στο πλην. 

Το ξέρω κοριτσάκι μου αυτό που λες και για αυτό προσπαθώ. Αλλά δεν βοηθάει και η ηλικία μου, μην το ξεχνάμε. 

Παίρνουμε και οι δύο τις profertil δύο μήνες τώρα. 

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Ένα τρίωρο τουλάχιστον είχα. Και είχα πιει μόνο έναν καφέ. Και η γραμμή ελέγχου βγήκε και μια ωραιότατη παύλα στο άλλο παραθυράκι. Ένα συν θέλαμε. Μείναμε στο πλην. 

Το ξέρω κοριτσάκι μου αυτό που λες και για αυτό προσπαθώ. Αλλά δεν βοηθάει και η ηλικία μου, μην το ξεχνάμε. 

Παίρνουμε και οι δύο τις profertil δύο μήνες τώρα. 

Άσε την ηλικία στην άκρη. 37 είσαι δεν είσαι 47.μια γιατρός που έχω 36 έκανα δίδυμα. Και μένα η μάνα μου 36 ήταν όταν με έκανε. Έχω προαίσθημα θα μείνεις εγκυος. Και οι βιταμίνες αυτές έχω ακούσει τα καλύτερα. Το θέμα είναι ότι μπορεί και να είσαι.βάση ωορρηξιας αν και αύριο δεν να ξανακάνεις τεστ. 

6penp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ @orianna μου. Αν και έχω και πονάκια περιόδου. Δεν πειράζει, τώρα πήρα και το κολάι του τεστ! Ποιος με πιάνει! Τον άλλο μήνα. Λέω να παραγγείλω και κανενα τεστ ωορρηξίας. Και μην ξεχνάμε έχουμε ήδη δύο ευχάριστα αυτό το σκ! Μην είμαστε πλεονέκτες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @orianna μου. Αν και έχω και πονάκια περιόδου. Δεν πειράζει, τώρα πήρα και το κολάι του τεστ! Ποιος με πιάνει! Τον άλλο μήνα. Λέω να παραγγείλω και κανενα τεστ ωορρηξίας. Και μην ξεχνάμε έχουμε ήδη δύο ευχάριστα αυτό το σκ! Μην είμαστε πλεονέκτες. 

Αυτό θα στο πρότεινα και γω. Να πάρεις να είσαι σίγουρη πότε κάνεις. Θα μάθεις κ πιο καλά τον κύκλο σ. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Συμφωνώ κ εγώ! Μια χαρά είναι η ηλικία σου.ετσι μπράβο.επιτέλους είδες πως είναι κ το τεστ.πάρε κ τεστ ωορηξίας κ θα ξέρεις ακριβώς.συνεχίστε τις προσπάθειες...εξάλλου δεν προσπαθείτε εδώ κ καιρό.μην απελπίζεσαι! Υπομονή κ επιμονή να έχουμε κ άλλα θετικά για όλες!!!!!!!!!!

Ασε που δεν ξέρεις ακόμα.....

Κ εμένα με βοήθησε η παρεουλα κ μαθαινεις κ πολλά που βοηθάνε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@orianna καλημερα!!!φολικο παιρνω απο τον φεβρουαριο!θα κανω εξετασεις αυριο!μου ζητησε κ σακχαρο ο ενδοκρινολογος!! @alina80  βλεπω η ψηφοφορια εδειξε σμρ το πρωι!για να δουμε!

καλημερα κιολας σε ολες!!απο χθες το στηθος μου ξεπρηστηκε (οχι τελειως αλλα εχει)βεβαια εχω μπερδευτεί γτ το βλεπω πιο ξεπρησμενο αλλα το νιωθω πιο βαρυ οποτε δεν ξερω μηπως μου φαινεται ετσι επειδη βάρυνε...μολις εβγαλα εχθες το σουτιεν ενιωσα λες κ επεσε ενας τονος(τωρα με στηθος 75b γελανε κ οι πετρες)...οποτε δεν ξερω τι να πιστεψω...ειναι μαλακο το στηθος μου(απο παλια τα αντισυλληπτικά μου το δημιουργησαν) οποτε δεν ξερω...θα παω να κανω αυριο εξετασεις κ οτι γινει!τι να κανουμε!

Χαχαχα τι θες κάθε μέρα να σαι τούμπανο; Όλα καλά είναι μην ανησυχείς. Θα δεις και διαφορετικά συμπτωματα καθώς περνάνε οι μέρες.Και μένα ξεπρηστηκε και δεν πονάει οπότε μάλλον θα έρθει η περίοδος .θερμοκρασία πρωινή 36.8 οπότε έχω λίγο ακομα. 

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Χαχαχα τι θες κάθε μέρα να σαι τούμπανο; Όλα καλά είναι μην ανησυχείς. Θα δεις και διαφορετικά συμπτωματα καθώς περνάνε οι μέρες.Και μένα ξεπρηστηκε και δεν πονάει οπότε μάλλον θα έρθει η περίοδος .θερμοκρασία πρωινή 36.8 οπότε έχω λίγο ακομα. 

Πότε περιμένεις; 

@alina80 λυπαμαι για το τεστ..ομως κατσε να περιμένουμε οσο δε σου ερχεται ειναι καλο...μπορει να εκανες πιο μετα ωορρηξια!

@ΧρυσαΜ @orianna τωρα που σηκωθηκα απο το κρεβατι(ειπα μα ξεκουραστω σμρ) τα νιωθω ευαισθητα ,βαρια,κ την δεξια μερια πιο πρησμενη χαχα...μαλλον ενταξει ημουν λιγο υπερβολική...και εμενα η θερμοκρασια εχει πεσει...εχω 36.7-36.8...δεν εχω δλδ 37αρια αλλα ενταξει οσο δεν παει 36 που εχω γενικα καλα ειμαστε!οριανα μην βιαζεσαι κατσε να περασουν οι μερες!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα παρεουλα :D 

οι εγκυουλες μας πως ειναι?

@orianna αγαπη κατσε να περασουν λιγο οι μερες και ξανακανεις αν δεν εχει ερθει, δεν απογοητευομαστε ;) 

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Kali m min stenaxoriese mexri na erthi an erthi na exis elpides. Endomitriosi exo kai ego kai ta katafera. Ekane epemvasi ? Ego ixa kani isteroskopisi polipoda kai meta apo 4-5 mines emfanistike kai i endomitriosi sti aristeri salpigka. Ta ixa vayi mavra elega telos pali xirourgio pali apo ti arxi. Meta apo ena mina pou xalarosa ipa terma opote erthi kai xeniasa oti den tha mino tora tsouk irthe to spori. 

Kalimeraaaa. Pos iste simera ? Pies kopeles exoume sti anamoni ? Mpoliki mpempedoskoni sas stelno xxx :):)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...