Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , alina80 είπε:

Δύσκολη ερώτηση δεν ξέρω. Τελευταία περίοδος στις 18 (και μάλιστα στις 25 μερες τότε). 

Καλά εγώ ξενυχτάω γιατί είπαμε φυλάω τσιλιες, εσύ γιατί δεν κοιμάσαι;

Και εγώ αϋπνίες έχω κορίτσια! Κάνε ένα τεστακι το πρωί να δεις τι γίνεται εγώ δεν θα μπορούσα να κρατηθώ νομίζω...

@orianna πως πάνε τα συμπτώματα; τι νιώθεις σήμερα; θερμοκρασία;

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Και εγώ αϋπνίες έχω κορίτσια! Κάνε ένα τεστακι το πρωί να δεις τι γίνεται εγώ δεν θα μπορούσα να κρατηθώ νομίζω...

χαχχαχα οριστε και μια ακομα ψηφοφορος...εσυ τι γινεται που ειχαμε και τα ιδια συμπτωματα? για κανα τριωρο σημερα το βραδυ ειχα πονακια εγω

Just now, orianna είπε:

χαχχαχα οριστε και μια ακομα ψηφοφορος...εσυ τι γινεται που ειχαμε και τα ιδια συμπτωματα? για κανα τριωρο σημερα το βραδυ ειχα πονακια εγω

θερμοκρασια μεχρι πριν βγω 37.4 στομα 37.2 μασχαλη. 

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

Εγώ σήμερα είχα πονοκέφαλο.πηγε να σπάσει το κεφάλι μου από πονάκια για καμμία ώρα είχα το μεσημέρι και λίγο αυτό το βάρος νιώθω πάλι χαμηλά.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Εγώ σήμερα είχα πονοκέφαλο.πηγε να σπάσει το κεφάλι μου από πονάκια για καμμία ώρα είχα το μεσημέρι και λίγο αυτό το βάρος νιώθω πάλι χαμηλά.

ακομα εχω στηθος που ποναει πισω απο τη θηλη. συνηθως με ποναει κοντα στη μασχαλη.σπυρακια κατω απο το λαιμο και ντεκολτε μικρα. και  ειχα μια αφθα απο χτες και μετα το φαγητο σημερα εβγαλα κι αλλη μια...:confused: δεν ξερω βεβαια αν εχουν σχεση....οτι εχω το λεω χαχαχαχα

εσυ θερμοκρασια τι λεει?

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ακομα εχω στηθος που ποναει πισω απο τη θηλη. συνηθως με ποναει κοντα στη μασχαλη.σπυρακια κατω απο το λαιμο και ντεκολτε μικρα. και  ειχα μια αφθα απο χτες και μετα το φαγητο σημερα εβγαλα κι αλλη μια...:confused: δεν ξερω βεβαια αν εχουν σχεση....οτι εχω το λεω χαχαχαχα

εσυ θερμοκρασια τι λεει?

Καλό που πονάει το στήθος σου.ενας λόγος που πιστεύω ότι δεν είμαι είναι ότι δεν με πονάει το στήθος.και το elenakii είχε σπυράκια θυμάμαι γενικά πιστεύω ότι διαφορετικό μας συμβαίνει μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη επειδή αλλάζουν οι όρμονες και τρελενεται ο οργανισμος. Από θερμοκρασία πριν πέσω στο κρεβάτι είχα 36.6 απλώς εμένα το φυσιολογικό μου είναι γύρω στο 36.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλό που πονάει το στήθος σου.ενας λόγος που πιστεύω ότι δεν είμαι είναι ότι δεν με πονάει το στήθος.και το elenakii είχε σπυράκια θυμάμαι γενικά πιστεύω ότι διαφορετικό μας συμβαίνει μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη επειδή αλλάζουν οι όρμονες και τρελενεται ο οργανισμος. Από θερμοκρασία πριν πέσω στο κρεβάτι είχα 36.6 απλώς εμένα το φυσιολογικό μου είναι γύρω στο 36.

για να δουμε τι θα δουμε..εγω δεν εχω υγρα πολλα γι αυτο κραταω επιφυλαξεις.αλλα αυτη η ζεστη που νιωθω ειναι το πιο δυνατο που εχω.σκαω δεν τη παλευω.κοριτσι παω για υπνο κλεινουν τα ματια μου..καληνυχτα καλη ξεκουραση να εχεις.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

για να δουμε τι θα δουμε..εγω δεν εχω υγρα πολλα γι αυτο κραταω επιφυλαξεις.αλλα αυτη η ζεστη που νιωθω ειναι το πιο δυνατο που εχω.σκαω δεν τη παλευω.κοριτσι παω για υπνο κλεινουν τα ματια μου..καληνυχτα καλη ξεκουραση να εχεις.

Μόνο να περιμένουμε μπορούμε με την αγωνία μας μαζί!καληνυχτα καλή ξεκούραση και σε σένα :)

e6OVp3.pngExilp3.png

@orianna καλημερα!!!φολικο παιρνω απο τον φεβρουαριο!θα κανω εξετασεις αυριο!μου ζητησε κ σακχαρο ο ενδοκρινολογος!! @alina80  βλεπω η ψηφοφορια εδειξε σμρ το πρωι!για να δουμε!

καλημερα κιολας σε ολες!!απο χθες το στηθος μου ξεπρηστηκε (οχι τελειως αλλα εχει)βεβαια εχω μπερδευτεί γτ το βλεπω πιο ξεπρησμενο αλλα το νιωθω πιο βαρυ οποτε δεν ξερω μηπως μου φαινεται ετσι επειδη βάρυνε...μολις εβγαλα εχθες το σουτιεν ενιωσα λες κ επεσε ενας τονος(τωρα με στηθος 75b γελανε κ οι πετρες)...οποτε δεν ξερω τι να πιστεψω...ειναι μαλακο το στηθος μου(απο παλια τα αντισυλληπτικά μου το δημιουργησαν) οποτε δεν ξερω...θα παω να κανω αυριο εξετασεις κ οτι γινει!τι να κανουμε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna καλημερα!!!φολικο παιρνω απο τον φεβρουαριο!θα κανω εξετασεις αυριο!μου ζητησε κ σακχαρο ο ενδοκρινολογος!! @alina80  βλεπω η ψηφοφορια εδειξε σμρ το πρωι!για να δουμε!

Καλημέρα @elenakii22. Ναι η ψηφοφορία μίλησε, αλλά χάσαμε τα πρώτα πρωινά (6 το πρωί σαν το ζόμπι πήγα τουαλέτα, όχι τεστ ούτε το όνομα μου δεν θυμόμουν). Μάλλον θα το κάνω εστω και τώρα και ότι δείξει. (Δεν έχω πιει τίποτα). Περιμένω να φύγει και ο καλός μου, να έχω την άνεσή μου. 

Όσο για σένα, προσπάθησε να μην παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια γιατί αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Μήπως να μιλήσεις αύριο με το γιατρό σου; 

Καλημέρα κορίτσια! @Ani ani μάλλον το ξενυχτήσατε χτες. Περιμένουμε λεπτομέρειες. 

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα @elenakii22. Ναι η ψηφοφορία μίλησε, αλλά χάσαμε τα πρώτα πρωινά (6 το πρωί σαν το ζόμπι πήγα τουαλέτα, όχι τεστ ούτε το όνομα μου δεν θυμόμουν). Μάλλον θα το κάνω εστω και τώρα και ότι δείξει. (Δεν έχω πιει τίποτα). Περιμένω να φύγει και ο καλός μου, να έχω την άνεσή μου. 

Όσο για σένα, προσπάθησε να μην παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια γιατί αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Μήπως να μιλήσεις αύριο με το γιατρό σου; 

Καλημέρα κορίτσια! @Ani ani μάλλον το ξενυχτήσατε χτες. Περιμένουμε λεπτομέρειες. 

χαχαχα!!δε πειραζει!!κατσε να περασει 1-2 ωρες μην πιεις νερο κ καντο! προσπαθω να μην τα παρατηρω!ενταξει νομιζω οτι μπορει να ειμαι κ λιγο υπερβολικη...θα κανω αυριο εξετασεις κ θα δουμε αυριο!οποτε κ να αγχωνομαι δε θα αλλαξει κατι!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχα!!δε πειραζει!!κατσε να περασει 1-2 ωρες μην πιεις νερο κ καντο! προσπαθω να μην τα παρατηρω!ενταξει νομιζω οτι μπορει να ειμαι κ λιγο υπερβολικη...θα κανω αυριο εξετασεις κ θα δουμε αυριο!οποτε κ να αγχωνομαι δε θα αλλαξει κατι!!

Δεν είσαι υπερβολικη. Απλώς τόσο όσο είμαστε στην προσπάθεια αλλά και στην αρχή όπως εσυ - που είναι και δύσκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς αμέσως, ε;- είναι όλες οι κεραίες μας τεντωμένες και παρατηρούμε πράγματακια που μπορεί πάντα να συνέβαιναν στο σώμα μας και δεν τα παίρναμε χαμπάρι. Εγώ ας πούμε τα κολπικά υγρά δεν τα παρατηρούσα ποτέ. 

Δεν μου φτάνει που δεν φεύγει το καλό μου (είπε ότι έχει μια δουλειά) ήρθε και ο πατέρας μου στο σπίτι. Άντε να κάνεις τεστ με τέτοιες συνθήκες. 

@orianna Όσο καιρό προσπαθούμε (6-7 μήνες τώρα) μία φορά στην αρχή είχα 5 μέρες καθυστέρηση αλλά το ήξερα ότι θα αδιαθέτουσα. Πονούσα πολύ, είχα και κάτι ροζ... Πιο πριν δεν έδινα σημασία σε πιθανές καθυστερήσεις (δεν ήταν και συχνές), γιατί προσέχαμε. 

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κιολας σε ολες!!απο χθες το στηθος μου ξεπρηστηκε (οχι τελειως αλλα εχει)βεβαια εχω μπερδευτεί γτ το βλεπω πιο ξεπρησμενο αλλα το νιωθω πιο βαρυ οποτε δεν ξερω μηπως μου φαινεται ετσι επειδη βάρυνε...μολις εβγαλα εχθες το σουτιεν ενιωσα λες κ επεσε ενας τονος(τωρα με στηθος 75b γελανε κ οι πετρες)...οποτε δεν ξερω τι να πιστεψω...ειναι μαλακο το στηθος μου(απο παλια τα αντισυλληπτικά μου το δημιουργησαν) οποτε δεν ξερω...θα παω να κανω αυριο εξετασεις κ οτι γινει!τι να κανουμε!

Γενικά να ξέρεις ότι δε θα είναι μονίμως πρησμένο. Μια θα φουσκώνει μια θα ξεφουσκώνει. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί :-)

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια το έκανα. Ειναι αρνητικό:-(

Έχω μπερδέψει τις περιπτώσεις της καθεμιάς εδώ μέσα και δε θυμάμαι, πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; 

Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις σήμερα, αλλά δε σε πρόλαβα δυστυχώς :-\ μην απογοητεύεσαι, ίσως είναι και λάθος...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Γενικά να ξέρεις ότι δε θα είναι μονίμως πρησμένο. Μια θα φουσκώνει μια θα ξεφουσκώνει. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί :-)

Έχω μπερδέψει τις περιπτώσεις της καθεμιάς εδώ μέσα και δε θυμάμαι, πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις; 

Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις σήμερα, αλλά δε σε πρόλαβα δυστυχώς :-\ μην απογοητεύεσαι, ίσως είναι και λάθος...

Σήμερα είμαι στην πρώτη μέρα καθυστέρησης. Θεωρώ απίθανο να είναι λάθος, είναι δύσκολη η περίπτωσή μου. Δεν πειράζει, μία εμπειρία ήταν και αυτό -δεν είχα ξανακάνει. Ίσως μια άλλη φορά, ίσως και ποτέ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Σήμερα είμαι στην πρώτη μέρα καθυστέρησης. Θεωρώ απίθανο να είναι λάθος, είναι δύσκολη η περίπτωσή μου. Δεν πειράζει, μία εμπειρία ήταν και αυτό -δεν είχα ξανακάνει. Ίσως μια άλλη φορά, ίσως και ποτέ...

Κακώς απογοητεύεσαι!! Περίμενε να δεις και αύριο και αν δε σου έρθει κάνε ένα τεστ μεθαύριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...