Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

αααα...εγω εκανα ωορρηξια η 1 η 2(θετικο τεστ ειχα 1) οποτε 14η μερες υπολογιζω...περίπου!

Super λοιπόν!! Να το χαρείς, να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε καλά! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Βρε κορίτσια όλες είστε τόσο διαβασμενες!πείτε μου λίγο τι γίνεται με τις θερμοκρασίες και πώς μπορώ να τις εκμεταλλευτω? @elenakii22 περιμένω τη βοήθεια σου,γτ με έχεις αναλάβει εδώ στο parentscafe!!!!

πρίν από 7 λεπτά , Hope girl είπε:

Βρε κορίτσια όλες είστε τόσο διαβασμενες!πείτε μου λίγο τι γίνεται με τις θερμοκρασίες και πώς μπορώ να τις εκμεταλλευτω? @elenakii22 περιμένω τη βοήθεια σου,γτ με έχεις αναλάβει εδώ στο parentscafe!!!!

Εγώ δεν έχω ιδέα για τις θερμοκρασίες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για να σε βοηθήσει πρέπει να τη μετράς κάθε μέρα για κάνα  δύο κύκλους, ώστε να έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα. 

Kalispera koritsiaaasa. Popo apo ti pempti exo na mpo kai diavasa 20 selides axaxa. Ala axize to kopo diavasa ta ipetoxa neaaaaa. Vre kala sas ipa tha minete oles mazi egkioules axaxa. Na po ena megalo sigxaritiria sti @elenakii22 kai sti @Ani ani. Mpravo koritsia xalaroste kai apolauste autes tis stigmes kai pernane poli grigora kai tha tis anapolite. Ego leo san na itan ktes pou emina egkios kai tora kontevo na mpo ston ogdoo. Oso gia ta ponakia pou legate ego ixa sxedo mexri to trito ponaga poli les kai tha ixa periodo kai imoun mesto agxos oti kati den pai kala fisika ixa kai ta kafetia kai ligo emataki ala ok meta tipota kai voltes kai doulies kano mia xara ime :). Xarika poli poli meta nea sas mpravo. Ante na akousoume sintoma kai ala tetia nea. Stelno kiali mpempedoskoni xxxx

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κ σε εσενα ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

αν ειχες θετικο τεστ στις 1 τοτε πρεπει να εκανες ωορρηξια 2-3. γιατι οι οδηγιες λενε 24-48 ωρες απο το θετικο τεστ.αρα ουτε 14 μερες.παντα βαση του τι λενε οι οδηγιες. μου κανει διακοπες το ιντερνετ σημερα...μου χει σπασει τα νευρα. λεω θα κανει καμια ακομα τεστ και θα το χασω...χαχαχαχα

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ δεν έχω ιδέα για τις θερμοκρασίες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για να σε βοηθήσει πρέπει να τη μετράς κάθε μέρα για κάνα  δύο κύκλους, ώστε να έχεις μία αντιπροσωπευτική εικόνα. 

πως πας κοριτσι εσυ?απο συμπτωματα τι παιζει.κανενα θερμομετρο εβαλες?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 45 λεπτά , alina80 είπε:

Πρέπει να το μάθουμε και αυτό,μηπως κάτι καταφέρουμε!!!

πρίν από 36 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsiaaasa. Popo apo ti pempti exo na mpo kai diavasa 20 selides axaxa. Ala axize to kopo diavasa ta ipetoxa neaaaaa. Vre kala sas ipa tha minete oles mazi egkioules axaxa. Na po ena megalo sigxaritiria sti @elenakii22 kai sti @Ani ani. Mpravo koritsia xalaroste kai apolauste autes tis stigmes kai pernane poli grigora kai tha tis anapolite. Ego leo san na itan ktes pou emina egkios kai tora kontevo na mpo ston ogdoo. Oso gia ta ponakia pou legate ego ixa sxedo mexri to trito ponaga poli les kai tha ixa periodo kai imoun mesto agxos oti kati den pai kala fisika ixa kai ta kafetia kai ligo emataki ala ok meta tipota kai voltes kai doulies kano mia xara ime :). Xarika poli poli meta nea sas mpravo. Ante na akousoume sintoma kai ala tetia nea. Stelno kiali mpempedoskoni xxxx

Στειλε στειλε μπεμπεδοσκονη να μας φέρεις γούρι,ειμαστε και άλλες που τη χρειαζόμαστε!!!!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Χαιρομαι που σας αρεσε!! Αντε με το καλο να μεινετε κ εσεις και να το ανακοινωσετε στους αντρες σας οπως επιθυμειτε! Ή και ετσι!!

πολυ ομορφο και ρομαντικο αυτο που σκεφτηκες...τελεια ιδεα!!!!

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Το κυπελάκι πρέπει να είναι αποστηρωμενο σωστά; Και δεν πήρα, η φαρμακοποιός μου είπε κατευθείαν. Ντρέπομαι λίγο για όλες αυτές τις ερωτήσεις, 37 χρόνων γυναίκα, αλλά είμαι πραγματικά πρωτάρα. 

το κυπελο δεν χρειαζεται να ειναι αποστειρωμενο. μονο να ειναι καθαρο και στεγνο.

On 14/7/2017 at 6:34 ΜΜ, linaa είπε:

αααα ναι εχεις δικιο το δυο μερες δεν το ειχα προσεξει.  περιμενω να δω κ αυριο κ μεθαυριο για σιγουρια κ θα σας πω. 

λινα τι εγινε με το τεστακι? ενταξει? επεσε η ορμονη?

6penp2.png

@orianna πολυ πιθανον να εκανα και 2...απλα εμενα τα τεστ μου εδειχναν αχνο κ αυτο με 2 φορες την ημερα...δυσκολευομουν πολυ να βρω το θετικο! 1/7 ωρα 12.00 αρνητικο 1/7 ωρα 18.00 θετικο 2/7 ωρα 12.00 αρνητικο!κοιτα 48 ωρες δεν μ εκανρ σιγουρα...ουτε 24 μη σου πω....12 πιο πιθανο το βρίσκω!

1 hour ago, Hope girl είπε:

μα δε καταλαβες...πρωτος μηνας που ξεκινησα συστηματικα θερμομετρηση!οποτε κοιμομουν με ανοιχτα τα παράθυρα (κατι η ζεστη κατι τα σκυλια ξυπναγα 2-3 φορες)η θερμοκρασια μου 36.5....οταν ανοιξα το κλιματιστικο κ εκλεισα παραθυρα 36.8-36.9 ....καταλαβα οτι ειναι σημαντιμο να εχεις κοιμηθει καλα...ξεκινα απο τωρα για να δεις πως θα παει!εμενα με βοήθησε μονο στο να καταλαβω οτι εγινε ωορρηξια ...ενα μηνα εκανα τυχαια μετρηση μια μερα πριν την περιοδο κ ηταν αυξημενη κ αδιαθετησα...πρεπει να το παρακολουθησεις γτ υπάρχουν κοπελες που μειώνεται 1-2 μερες πριν ερθει κ ετσι καταλαβαινουν τι γινεται!!

@Garifalia1 σε Ευχαριστώ!!!!κ εγω σαν χθες θυμαμαι κ εσενα κ την Λετα που μας ειπατε τα θετικα νεα!!!περασε ο καιρος!!αντε να ερθει το μωρακι σας!

@Ani ani περιμένουμε να μας πεις πως πηγε η εκπληξη!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 47 λεπτά , orianna είπε:

πως πας κοριτσι εσυ?απο συμπτωματα τι παιζει.κανενα θερμομετρο εβαλες?

Ξαγρυπνάω και παραφυλάω μην και αδιαθετήσω! Το μόνο σταθερό σύμπτωμα είναι το έντονο πρήξιμο χαμηλά. Έχω και κάτι τσιμπήματακια αλλά μπορεί να είναι και το έντερο (το οποίο που και που με ζοριζει λόγω κύστης). Σήμερα το πρωί θερμόμετρηθηκα και είχα 36,8, αλλά εφόσον δεν μετριέμαι συστηματικά δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα κάνω αύριο το πρωί τεστ ή όχι. 

Κορίτσια ψηφιστε, ποιες είστε υπέρ και ποιες λέτε να περιμένω... 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna πολυ πιθανον να εκανα και 2...απλα εμενα τα τεστ μου εδειχναν αχνο κ αυτο με 2 φορες την ημερα...δυσκολευομουν πολυ να βρω το θετικο! 1/7 ωρα 12.00 αρνητικο 1/7 ωρα 18.00 θετικο 2/7 ωρα 12.00 αρνητικο!κοιτα 48 ωρες δεν μ εκανρ σιγουρα...ουτε 24 μη σου πω....12 πιο πιθανο το βρίσκω!

μα δε καταλαβες...πρωτος μηνας που ξεκινησα συστηματικα θερμομετρηση!οποτε κοιμομουν με ανοιχτα τα παράθυρα (κατι η ζεστη κατι τα σκυλια ξυπναγα 2-3 φορες)η θερμοκρασια μου 36.5....οταν ανοιξα το κλιματιστικο κ εκλεισα παραθυρα 36.8-36.9 ....καταλαβα οτι ειναι σημαντιμο να εχεις κοιμηθει καλα...ξεκινα απο τωρα για να δεις πως θα παει!εμενα με βοήθησε μονο στο να καταλαβω οτι εγινε ωορρηξια ...ενα μηνα εκανα τυχαια μετρηση μια μερα πριν την περιοδο κ ηταν αυξημενη κ αδιαθετησα...πρεπει να το παρακολουθησεις γτ υπάρχουν κοπελες που μειώνεται 1-2 μερες πριν ερθει κ ετσι καταλαβαινουν τι γινεται!!

@Garifalia1 σε Ευχαριστώ!!!!κ εγω σαν χθες θυμαμαι κ εσενα κ την Λετα που μας ειπατε τα θετικα νεα!!!περασε ο καιρος!!αντε να ερθει το μωρακι σας!

@Ani ani περιμένουμε να μας πεις πως πηγε η εκπληξη!!!

μπορει η ορμονη να μην σου κραταει πολυ αλλα αυτο δεν ξερω αν αλλαζει και τα δεδομενα των οδηγιων οτι η απελευθερωση γινεται μετα απο 24-48 ωρες.οπου διαβαζω λεει μεσο ορο 36 ωρες...ειναι κατι που θα το ψαξω για να το γνωριζουμε.φυλλικο παιρνεις?συμβουλη..να κανονισεις  προγεστερονη και θυροειδη να δεις αμεσα.μηπως σου πει ο ενδοκρινολογος και για χαπακι.ο αντρουλης σου τι λεει?ενθουσιαστηκε?ξεπερασατε το  προβλημα μετα απο τοσο κοπο και καιρο πρεπει να πεταει..

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ξαγρυπνάω και παραφυλάω μην και αδιαθετήσω! Το μόνο σταθερό σύμπτωμα είναι το έντονο πρήξιμο χαμηλά. Έχω και κάτι τσιμπήματακια αλλά μπορεί να είναι και το έντερο (το οποίο που και που με ζοριζει λόγω κύστης). Σήμερα το πρωί θερμόμετρηθηκα και είχα 36,8, αλλά εφόσον δεν μετριέμαι συστηματικά δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Προσπαθώ να αποφασίσω αν θα κάνω αύριο το πρωί τεστ ή όχι. 

Κορίτσια ψηφιστε, ποιες είστε υπέρ και ποιες λέτε να περιμένω... 

ειμαστε σιγουρη για την ημερομηνια που περιμενες?ωορρηξια καταλαβες?σταθερος κυκλος?δωσε λεπτομερειες να αρχισει η ψηφοφορια...

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

μπορει η ορμονη να μην σου κραταει πολυ αλλα αυτο δεν ξερω αν αλλαζει και τα δεδομενα των οδηγιων οτι η απελευθερωση γινεται μετα απο 24-48 ωρες.οπου διαβαζω λεει μεσο ορο 36 ωρες...ειναι κατι που θα το ψαξω για να το γνωριζουμε.φυλλικο παιρνεις?συμβουλη..να κανονισεις  προγεστερονη και θυροειδη να δεις αμεσα.μηπως σου πει ο ενδοκρινολογος και για χαπακι.ο αντρουλης σου τι λεει?ενθουσιαστηκε?ξεπερασατε το  προβλημα μετα απο τοσο κοπο και καιρο πρεπει να πεταει..

ειμαστε σιγουρη για την ημερομηνια που περιμενες?ωορρηξια καταλαβες?σταθερος κυκλος?δωσε λεπτομερειες να αρχισει η ψηφοφορια...

η θερμοκρασια μου ακουγεται καλη για μερα που περιμενεις.δλδ φυσιολογικα τι θα μπορουσες να εχεις 37?μαλλον ειναι ανεβασμενη.

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

η θερμοκρασια μου ακουγεται καλη για μερα που περιμενεις.δλδ φυσιολογικα τι θα μπορουσες να εχεις 37?μαλλον ειναι ανεβασμενη.

χαχαχαχα βεβαια δεν εχουμε μεινει και πολλες τετοια ωρα να ψηφισουμε αλλα οκ....χαχαχα

6penp2.png

Σχετικά σίγουρη, τι να πω. Ωορρηξία καταλαβαίνω γιατί πονάω αρκετά. Και είχα αυτά τα πονάκια στο τέλος του Ιούνη. Τώρα αν έγινε στις 30/6 ή 1/7 δεν ξέρω. Πάντως αργότερα από 1/7 δεν το νομίζω. Γενικά ο κύκλος μου είναι 27 ημέρες. Ξέχασα να σου πω ότι έχω και περισσότερα υγρά από συνήθως. 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Σχετικά σίγουρη, τι να πω. Ωορρηξία καταλαβαίνω γιατί πονάω αρκετά. Και είχα αυτά τα πονάκια στο τέλος του Ιούνη. Τώρα αν έγινε στις 30/6 ή 1/7 δεν ξέρω. Πάντως αργότερα από 1/7 δεν το νομίζω. Γενικά ο κύκλος μου είναι 27 ημέρες. Ξέχασα να σου πω ότι έχω και περισσότερα υγρά από συνήθως. 

κι αυτο θετικο...λευκα υγρα?τελευταια περιοδος στις 19?

6penp2.png

κι αυτο θετικο...λευκα υγρα?τελευταια περιοδος στις 19?

Δύσκολη ερώτηση δεν ξέρω. Τελευταία περίοδος στις 18 (και μάλιστα στις 25 μερες τότε). 

Καλά εγώ ξενυχτάω γιατί είπαμε φυλάω τσιλιες, εσύ γιατί δεν κοιμάσαι;

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δύσκολη ερώτηση δεν ξέρω. Τελευταία περίοδος στις 18 (και μάλιστα στις 25 μερες τότε). 

ημασταν εξω για φαγητο και εχω υπερενταση ακομα παρολο που νυσταζω κιολας...χαχαχχα οτι να ναι δλδ.λοιπον με τερ στις 18 και 27 κυκλο εχεις ωορρηξια στις 30 και περιοδο στις 15.ειναι οπως τα λες λοιπον..τσιλιες δεν χρειαζεται να κρατας βεβαια γτ απ οτι καταλαβα αν κανει να σου ερθει θα εχεις πονους πρωτα οπως και γω... ευχομαι να μην σου ερθει και να εισαι εγκυος μιας που φαινεται να κολλαει η μια την αλλη...χαχαχχα. εγω ψηφιζω να κανεις με πρωινα ουρα με την προυποθεση οτι θα κρατας μικρο καλαθι γτ τα τεστ ειναι τεστ. μην κοιτας που στα κοριτσια βγηκαν σωστα...εχουν δειξει αρνητικα λαθος παμπολες φορες.εννοω δλδ αν τυχον δεν δειξει αυτο που θελουμε να μην το δεσεις κομπο και να μην χαλαστεις...να συνεχισεις να περιμενεις με αισιοδοξια.να ξερεις οτι η εμφυτευση στο κυκλο σ μπορει να γινει μεχρι 24η μερα  επειδη μεχρι τοτε ειναι δεκτικο το ενδομητριο..και αρχιζει να ανεβαινει μετα απο 24-48 ωρες η ορμονη.οποτε ειναι σχετικο και τι θα πιασει το τεστ.δεν εχεις ξανα κανει τεστ ποτε...που σημαινει οτι ποτε δεν ειχες καθυστερηση η οτι κρατιοσουν και δεν εκανεσ?

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

κανε και μια θερμομετρηση το πρωι οπως την εκανες σημερα..εγω οταν ειναι να αδιαθετισω απο 37 πεφτω κατω του 36.6 την προηγουμενη μερα αν αδιαθετισω πρωι η την ιδια μερα αν αδιαθετισω πιο αργα μες τη μερα.ευχομαι να δω και απο σενα το πρωι ενα ++++++

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...