Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Πολύ ωραία ιδέα! Δεν θα το ξεχάσετε ποτέ αυτό το βράδυ!

Χαιρομαι που σας αρεσε!! Αντε με το καλο να μεινετε κ εσεις και να το ανακοινωσετε στους αντρες σας οπως επιθυμειτε! Ή και ετσι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Χαιρομαι που σας αρεσε!! Αντε με το καλο να μεινετε κ εσεις και να το ανακοινωσετε στους αντρες σας οπως επιθυμειτε! Ή και ετσι!!

Ούτε το έχω σκεφτεί καν πως θα του το έλεγα/ του το πω. Κάτι πρέπει να σκεφτώ, θέλω να είναι ιδιαίτερο... Του ειπα χτες βέβαια ότι θα αγοράσω τεστ, αλλά παίζει να το έχει ξεχάσει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Ani ani είπε:

Ε δεν ειχα ποτε τετοια καθυστερηση κ απο τη λαχταρα μ φανταζεσαι...ναι ειναι ουδετερο ασπρο με μικρα αρκουδακια καφε.. Τωρα δεν το ξανα αλλαζω!

ωραιοοοο!!!!!!θα το θυμαται σιγουρα!!!!! @alina80 δεν νομιζω να το έχει ξεχασει...μπορει να μην σε ρωταει για να μην σε αγχωσει!ετσι θα εκανε ο δικος μου τουλαχιστον!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ωραιοοοο!!!!!!θα το θυμαται σιγουρα!!!!! @alina80 δεν νομιζω να το έχει ξεχασει...μπορει να μην σε ρωταει για να μην σε αγχωσει!ετσι θα εκανε ο δικος μου τουλαχιστον!

Απλώς είναι σίγουρος ότι αν το είχα αγοράσει θα του το είχα πει. Γιατι, μου φαίνεται άλλωστε, μιλάω πολύ. Μάλλον θεωρεί ότι αφού δεν το ανέφερα δεν θα το αγόρασα καν. 

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Απλώς είναι σίγουρος ότι αν το είχα αγοράσει θα του το είχα πει. Γιατι, μου φαίνεται άλλωστε, μιλάω πολύ. Μάλλον θεωρεί ότι αφού δεν το ανέφερα δεν θα το αγόρασα καν. 

αααα μπορει!!!πως πας εσυ?????

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , elenakii22 είπε:

αααα μπορει!!!πως πας εσυ?????

Όσο δεν έρχεται η περίοδος μια χαρά! Θα πάμε σινεμά τώρα και λογικά θα ξεχαστώ... 

@Ani ani θα περιμένουμε λεπτομέρειες. 

Καλό Σαββατόβραδο σε όλες. 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Όσο δεν έρχεται η περίοδος μια χαρά! Θα πάμε σινεμά τώρα και λογικά θα ξεχαστώ... 

@Ani ani θα περιμένουμε λεπτομέρειες. 

Καλό Σαββατόβραδο σε όλες. 

καλα να περασετε!!!!

20 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ακομα δε το εχω συνηδητοποιησει!σαν ψεμα μοιαζει...με τόσα αρνητικα πως να πιστεψω το θετικο!!άντε περιμενω και νεα απο τα κοριτσια που ειμαστε μαζι!! @Ani ani @alina80 μαζι δεν ημασταν κοριτσια?αντε να ακουσουμε νεα σας!καλο βραδυ!θα τα πουμε αυριο!

Μπράβο Elenakii!! Συγχαρητήρια!!!!!!!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή

πρίν από 7 λεπτά , Angelina01 είπε:

Μπράβο Elenakii!! Συγχαρητήρια!!!!!!!! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή

ευχαριστω!!!!!εκανα χοριακη....τεραστια δεν είναι αλλα για την βδομαδα που ειμαι ειναι καλα...137!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ευχαριστω!!!!!εκανα χοριακη....τεραστια δεν είναι αλλα για την βδομαδα που ειμαι ειναι καλα...137!

Είναι μια χαρά τεράστια!! Super για ούτε μια μέρα καθυστέρησης!! Να το χαρείς :-)

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Angelina01 είπε:

Ναι είναι μια χαρά είναι! Θα στο πει κ ο γιατρος σου! Εγώ είμαι έγκυος elenakii, στον 4 μήνα. 

μα ρωτησα διστακτικα γτ δεν ημουν 100% σιγουρη!!!για πες μου τιμες που είχες!!!!!

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

μα ρωτησα διστακτικα γτ δεν ημουν 100% σιγουρη!!!για πες μου τιμες που είχες!!!!!

Εγώ ήμουν από εξωσωματική αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, εφόσον ξέρεις και εσυ ακριβώς την ημερομηνία ωορρηξιας σου. Την 15 μέρα μετά την ωοληψια -ωορρηξία για εσένα- είχα 160 μονάδες β χοριακή. Μου είχε πει ο γιατρός ότι από 70 και πάνω είναι μια χαρά 

πρίν από 4 λεπτά , Angelina01 είπε:

Εγώ ήμουν από εξωσωματική αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, εφόσον ξέρεις και εσυ ακριβώς την ημερομηνία ωορρηξιας σου. Την 15 μέρα μετά την ωοληψια -ωορρηξία για εσένα- είχα 160 μονάδες β χοριακή. Μου είχε πει ο γιατρός ότι από 70 και πάνω είναι μια χαρά 

αααα...εγω εκανα ωορρηξια η 1 η 2(θετικο τεστ ειχα 1) οποτε 14η μερες υπολογιζω...περίπου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...