Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κ γω στην πρωτη ειχα παρα πολλα πονακια.μαλιστα πονακια δ τα ελεγες αλλα πολυ δυνατους πονους κ τελικα επαιρνα λιγη προγεστερονη,οχι για τους πονους,ειχα δει κ καφε υγρα

παντως το τεστ ειναι θετικο

χοριακη μπορεις να κανεις οποτε νιωθεις εσυ καλα κ αναλογως κ πρωτης επισκεψης

παντως εγω θα σου ευχηθω μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

(μ αρεσε που το ειδες κ αρνητικο:x)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, vikib είπε:

κ γω στην πρωτη ειχα παρα πολλα πονακια.μαλιστα πονακια δ τα ελεγες αλλα πολυ δυνατους πονους κ τελικα επαιρνα λιγη προγεστερονη,οχι για τους πονους,ειχα δει κ καφε υγρα

παντως το τεστ ειναι θετικο

χοριακη μπορεις να κανεις οποτε νιωθεις εσυ καλα κ αναλογως κ πρωτης επισκεψης

παντως εγω θα σου ευχηθω μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

(μ αρεσε που το ειδες κ αρνητικο:x)

εγω νομιζα πως απλα ποτιστηκε καθως περνουσε για να δειξει αποτελεσμα.. δεν εγινε μπλε και το αφησα...μετα απο λιγο ειδα αυτο ποου βλεπετε...

6 minutes ago, μπουμπού92 said:

ναι;;; Δεν τα ξερω βρε κοριτσια αυταααα!χαχαχα! αγχωθηκα...

Νομιζω ότι λεμε για καποια αλλη... χαχαχα

Επίσης έχω λευκα υγρα όπως είναι πριν αδιαθετησω... αυτα δεν ειναι σημαδι ότι ερχεται περιοδος;

όχι κορίτσι μου λευκά άοσμα υγρά μπορεί να έχεις σε όλο το α τρίμηνο διότι αυξάνεται η παραγωγή βλέννης, είναι απόλυτα φυσιολογικό, έτσι μου είχε πει ο γιατρός!

Αχ δεν ξέρω δεν είμαι γιατρός αλλά το τεστ σου είναι θετικό, τα συμπτώματα που έχεις είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι επιφυλακτική γιατι φοβάμαι τις απογοητεύσεις, οπότε πριν πω πολλά απλά πήγαινε για χοριακή και να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι και να μην σηκώνεις βάρη. Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι να έχουμε τα καλύτερα νέα!!!!

πρίν από 27 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

ειναι μια παρα παρα πολυ αχνη γραμμη που μπορει να μην ειναι και τιποτα. μπορει τα ματια μου να κανουν πουλάκια

Εγω μια χαρα βλεπω την γραμμουλα.ολα ειναι καλα.θα δεις θα κανεις την χοριακη σου και θα τα συζηταμε τα ευχατιστα εδω :-)

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

μετα απο ποση ωρα το ειδες;μεσα σε ενα δεκαλεπτο νομιζω ειναι εγκυρο

η καρδια μου παει να σπασει! χαχαχχα

Μετα από πέντε λεπτά και μετα συνεχεια χαχαχα ετσι ηταν απο τα πρωτα λεπτα αλλα νομιζα πως ηταν αρνητικο... στα αλλα που ειχα κανει παλαιοτερα δεν ειχε εμφανιστει ποτε η γραμμη...

Όταν το εκανα ειχε εμφανιστεει στη μεση το τετραγωνακι, εκει που ενωνονται οι δυο γραμμες. αλλα δεν εδωσα και βαση.. τι να πω μπερδευτηκα μονη μου!χαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 20 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τι ομορφη εκπληξη! Συγχαρητηρια @μπουμπού92 ευχομαι μια μπουμπου ή εναν μπομπιρα ή και τα δυο! :D

Εγώ νομίζω πως θα σηκωθώ το πρωι και θα έχω περίοδο... φοβάμαι πολύ γιατί δεν ήταν καθαρό.. μακάρι αύριο να μην εξανεμιστούν οι ελπίδες μας και να βγείτε αληθινές.. είμαι πολύ συγκρατημένη γιατί ήταν αναπάντεχο... 

πρίν από 20 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Εγώ νομίζω πως θα σηκωθώ το πρωι και θα έχω περίοδο... φοβάμαι πολύ γιατί δεν ήταν καθαρό.. μακάρι αύριο να μην εξανεμιστούν οι ελπίδες μας και να βγείτε αληθινές.. είμαι πολύ συγκρατημένη γιατί ήταν αναπάντεχο... 

Νομιζω οτι οταν εισαι πριν την καθυστερηση ή ακομα και τις πρωτες μερες της καθυστερησης η ορμονη ειναι ακομα σχετικα χαμηλα επομενως δινει αχνες γραμμες στα τεστ! Αυτο δεν σημαινει οτι κατι απαραιτητα παει στραβα! Ψυχραιμια! Ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει καταλληλα! Ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέα στο forum και επειδή έχω προβληματιστεί είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Τέλη Μαίου πήγα σε γυναικολόγο και μου βρήκε πολυκυστικές. Τότε είχα κύκλο 45-50 ημερών. Μου έδωσε αγωγή glucophage + inofert και από τότε ο κύκλος μου μειώνεται συνεχώς, τώρα είναι 30-35 ημερών περίπου. Τελευταία περίοδος είχα 8 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου και είχαμε ελεύθερες επαφές 15-16 Αυγούστου. Τις τελευταίες μέρες νοιώθω ανοιχτή από κάτω και κάποιες φορές πονάκια. Επίσης πονάει λίγο η μέση μου. Στις 28-29 Αυγούστου είδα λίγο ροζ καθώς σκουπίστηκα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος; Σήμερα νιώθω κάπως το στομάχι μου αλλά επειδή έφαγα πολύ χθες σκέφομαι μήπως είναι από αυτό. Αν πάρω τεστ εγκυμοσύνης θα δείξει ή είναι πολύ νωρίς;  Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα!

1 hour ago, kalliopaki-s είπε:

Καλώς σας βρήκα! Είμαι νέα στο forum και επειδή έχω προβληματιστεί είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Τέλη Μαίου πήγα σε γυναικολόγο και μου βρήκε πολυκυστικές. Τότε είχα κύκλο 45-50 ημερών. Μου έδωσε αγωγή glucophage + inofert και από τότε ο κύκλος μου μειώνεται συνεχώς, τώρα είναι 30-35 ημερών περίπου. Τελευταία περίοδος είχα 8 Αυγούστου έως 14 Αυγούστου και είχαμε ελεύθερες επαφές 15-16 Αυγούστου. Τις τελευταίες μέρες νοιώθω ανοιχτή από κάτω και κάποιες φορές πονάκια. Επίσης πονάει λίγο η μέση μου. Στις 28-29 Αυγούστου είδα λίγο ροζ καθώς σκουπίστηκα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος; Σήμερα νιώθω κάπως το στομάχι μου αλλά επειδή έφαγα πολύ χθες σκέφομαι μήπως είναι από αυτό. Αν πάρω τεστ εγκυμοσύνης θα δείξει ή είναι πολύ νωρίς;  Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα!

με επαφες 15-16/8 αν εμεινες τοτε μπορει να φανει.τα συμπτωματα σου ειναι καλα.με βαση τον κυκλο πρεπει να περιμενεις 1βδομαδα.τουλ να παιρνεις φολικο,που το ξεκιναμε απο τις προσπαθειες,κ λιγο προσοχη.αν δ κρατιεσαι καλυτερα χοριακη για πιο σιγουρο αποτελεσμα

πρίν από 48 λεπτά , Smile89 είπε:

@μπουμπού92 που σαι συ παιδί μου?. Ολα καλα!!?!! Πηγες τελικα για χοριακη?? 

κοριτσια με δουλεια και γαμο και σπίτι δεν παλευονται ολα μαζι!! Πήγα για χοριακή και 2 η ωρα θα εχω αποτελεσματα!! Σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες και τη δυναμη που μου δίνεται!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

κοριτσια με δουλεια και γαμο και σπίτι δεν παλευονται ολα μαζι!! Πήγα για χοριακή και 2 η ωρα θα εχω αποτελεσματα!! Σας ευχαριστω παρα πολύ για τις ευχες και τη δυναμη που μου δίνεται!!!

Γαμο; αχ Αντε να δούμε! Περιμένουμε!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...