Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 hours ago, μπουμπού92 said:

Καλημέρα, κορίτσια... εγώ δεν αδιαθέτησα ακόμη και η θερμοκρασία στα 37.... θα με τρελάνει! :P

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Καλό σημάδι αυτό!!! Μακάρι να μην έρθει!!!

Σύμφωνα με τον υπολογισμό μου θα πρέπει λογικά να είμαι στην ωορρηξία αλλά δεν έχω κανένα σημάδι από αυτές που είχα συνήθως (φούσκωμα και πρησμένο στήθος)... Δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω σε αυτόν τον κύκλο μετά την βιοχημική κύηση. Πάντως επαφές έχουμε συνέχεια μήπως και την πετύχουμε. Θα δούμε κορίτσια και ελπίζω το φθινόπωρο να μας βρει με το πολυπόθητο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, smaro30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Καλό σημάδι αυτό!!! Μακάρι να μην έρθει!!!

Σύμφωνα με τον υπολογισμό μου θα πρέπει λογικά να είμαι στην ωορρηξία αλλά δεν έχω κανένα σημάδι από αυτές που είχα συνήθως (φούσκωμα και πρησμένο στήθος)... Δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω σε αυτόν τον κύκλο μετά την βιοχημική κύηση. Πάντως επαφές έχουμε συνέχεια μήπως και την πετύχουμε. Θα δούμε κορίτσια και ελπίζω το φθινόπωρο να μας βρει με το πολυπόθητο!!!

Μην κανεις υπολογισμούς!!!. Πήγανε το όπως το πας!!. Απλα σεξ!!!. Χεχε

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

8 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου.οριστε καλο σημαδι αυτο.ποτε περιμενεις;;

Περίμενα το Σάββατο. Την κυριακή (χθες) εκανα τεστ και ήταν αρνητικό και δεν ξέρω αν φαινόταν γραμμη...το εχω φωτογραφία, αλλά δε ξέρω πώς ανεβάζω...

7 ώρες πρίν, Rinaki88 είπε:

Μακάρι να έχουμε θετικά αποτελέσματα όλες. ΣΤον πόσο καιρό προσπαθειων ειστε;

κι εγώ το εύχομαι!!!Δύο μήνες συστηματικά προσπαθούμε....

πρίν από 37 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Περίμενα το Σάββατο. Την κυριακή (χθες) εκανα τεστ και ήταν αρνητικό και δεν ξέρω αν φαινόταν γραμμη...το εχω φωτογραφία, αλλά δε ξέρω πώς ανεβάζω...

Βαλε το φωτο προφιλ!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

59 minutes ago, μπουμπού92 said:

βάλε φωτό όπως είπε η @Smile89! Και η αχνή γραμμή ξέρεις ίσως είναι θετική!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

@μπουμπού92 βαλτο βρε προφιλ!!! 

ειναι μια παρα παρα πολυ αχνη γραμμη που μπορει να μην ειναι και τιποτα. μπορει τα ματια μου να κανουν πουλάκια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

ειναι μια παρα παρα πολυ αχνη γραμμη που μπορει να μην ειναι και τιποτα. μπορει τα ματια μου να κανουν πουλάκια

κοριτσι μου γλυκο εισαι εγκυος!κανε αυριο μια χοριακη κ παρε τον γιατρο σου.να παιρνεις φολικο.ευχομαι να πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, μπουμπού92 said:

ίσως και τα δικά μου να κάνουν πουλάκια αλλά νομίζω ότι κάτι βλέπω! Δεν θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες αλλά και σε εμένα έτσι ήταν και ήμουν έγκυος. Θα σου έλεγα να περιμένεις άλλες 2 ημέρες και να πας για χοριακή!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , vikib είπε:

κοριτσι μου γλυκο εισαι εγκυος!κανε αυριο μια χοριακη κ παρε τον γιατρο σου.να παιρνεις φολικο.ευχομαι να πανε ολα καλα!

Λες;;;; σκεφτομουν να κανω αυτο που λεει η @smaro30 .. να περιμενω 2 μερουλες γιατι φοβαμαι μην ερθει... Έχω πονάκια πού και πού χαμηλα και στη μεση... Φοβάμαι να ελπίσω μην κανω λαθος....

πρίν από 5 λεπτά , smaro30 είπε:

ίσως και τα δικά μου να κάνουν πουλάκια αλλά νομίζω ότι κάτι βλέπω! Δεν θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες αλλά και σε εμένα έτσι ήταν και ήμουν έγκυος. Θα σου έλεγα να περιμένεις άλλες 2 ημέρες και να πας για χοριακή!!!

@vikib σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου!!! Φοβαμαι να το πιστεψω....

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Ρε μπουμπουκα???? Με δουλευς???? Τι αρνητικό????. Αχνό θετικό πουλακι μου!!!! Αύριο χοριακη!!!!! 

nlmNp2.png

1 minute ago, μπουμπού92 said:

Λες;;;; σκεφτομουν να κανω αυτο που λεει η @smaro30 .. να περιμενω 2 μερουλες γιατι φοβαμαι μην ερθει... Έχω πονάκια πού και πού χαμηλα και στη μεση... Φοβάμαι να ελπίσω μην κανω λαθος....

τα πονάκια και τα τραβήγματα στη μέση είναι φυσιολογικά στην αρχή της εγκυμοσύνης γιατι μεγαλώνει η μήτρα, επίσης φυσιολογικό είναι και το πρησμένο στήθος. Ο μόνος λόγος που λέω να περιμένεις 2 ημέρες είναι για να κλείσεις το 5ήμερο καθυστέρησης και να βγάλεις υψηλό ποσοστό χοριακής. Βέβαια αφού το τεστ το ανίχνευσε σημαίνει η χοριακή σου θα δείξει από αύριο κιόλας! Αν δεν κρατιέσαι πήγαινε αύριο το πρωι!!!!Αχ με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

@vikib σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου!!! Φοβαμαι να το πιστεψω....

Τηλ τον γιατρό για φολικο!!! Αν θες Πηγαινε σε δυο μέρες. Προσεχε βαρη κ σκυψιματα!! Ααααχ τι καλα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε μπουμπουκα???? Με δουλευς???? Τι αρνητικό????. Αχνό θετικό πουλακι μου!!!! Αύριο χοριακη!!!!! 

ναι;;; Δεν τα ξερω βρε κοριτσια αυταααα!χαχαχα! αγχωθηκα...

Νομιζω ότι λεμε για καποια αλλη... χαχαχα

@smaro30 @Smile89 Επίσης έχω λευκα υγρα όπως είναι πριν αδιαθετησω... αυτα δεν ειναι σημαδι ότι ερχεται περιοδος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...