Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ουφ! Αμαν! Μην πέφτεις ε... δεν θα μας χαλάσει το ΣΚ μας τώρα! Σε 10 μέρες θα είμαστε πάλι στις επαλξεις!!

Καλό μήνα κοριτσιαααα... καρπερό φθινόπωρο!

Ε εντάξει τωρα ειμαι πολυ χαλια με πηρε ηδη απο κατω αλλα αύριο θα ειμαι καλυτερα θελω να πιστεύω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ε εντάξει τωρα ειμαι πολυ χαλια με πηρε ηδη απο κατω αλλα αύριο θα ειμαι καλυτερα θελω να πιστεύω 

Σου στέλνω μια αγωνιστική αγκαλιά συντροφισσα! Ως αύριο θα συνέλθεις!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, μπουμπού92 είπε:

Γιατι δε θελω να ερθει η περιοδος....

Σε ευχαριστω πολύ ζουζούνα!!! Το ελπίζω. Το μονο "συμπτωμα" που δεν είχα τις αλλες φορές είναι οι πόνοι περιοδου. Πονάω πού και πού χαμηλά δεξιά. Πριν μου έρθει η περίοδος πονάω στο κέντρο. Από εκεί καταλαβαινω ότι θα έρθει σύντομα η περίοδος.

Εύχομαι να μηηην!!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

18 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Εύχομαι να μηηην!!!! 

Καλημερααααααααααα!! Έκανα το τεστ και τελικά αρνητικο... Έπεσε και η θερμοκραασία. Επομένως έρχεται. Ελπίζω σύντομα να έρθει ένα μωράκι!

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια και στα κορίτσια που προσπαθούν να μη σταματήσουν να παλεύουν! Πίστη και ελπίδα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Καλημερααααααααααα!! Έκανα το τεστ και τελικά αρνητικο... Έπεσε και η θερμοκραασία. Επομένως έρχεται. Ελπίζω σύντομα να έρθει ένα μωράκι!

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια και στα κορίτσια που προσπαθούν να μη σταματήσουν να παλεύουν! Πίστη και ελπίδα!

Καλημέρα αγαπη μου!!!! Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, μπουμπού92 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου αντε ο επομενος μηνας να ειναι πιο τυχερος για ολες μας :-)

Γειά σας κορίτσια. Ήθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε διατρητικο αλλά σύντομο πόνο στο κέντρο, γύρω στις 7 μέρες μετά την ωορρηξία. Αλλά συμπτώματα δεν έχω από αυτά που αναφέρουν ως συνηθέστερα και περιμένω περίοδο αύριο. 

Lilypie Pregnancy tickers

2 ώρες πρίν, Rinaki88 είπε:

Γειά σας κορίτσια. Ήθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε διατρητικο αλλά σύντομο πόνο στο κέντρο, γύρω στις 7 μέρες μετά την ωορρηξία. Αλλά συμπτώματα δεν έχω από αυτά που αναφέρουν ως συνηθέστερα και περιμένω περίοδο αύριο. 

Καλησπερα, εγω ειχα πονους περιοδου γυρω σε αυτες τις μερες για 2 βραδια..τωρα περιμενω σε 4-6  μερες..

1 hour ago, Jennak83 said:

Καλησπερα, εγω ειχα πονους περιοδου γυρω σε αυτες τις μερες για 2 βραδια..τωρα περιμενω σε 4-6  μερες..

Εύχομαι να σου πάνε όλα κατ ευχή. Εγώ από αύριο περιμένω να αδιαθετησω. Ελπίζω να μην αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. 

Lilypie Pregnancy tickers

1 hour ago, Rinaki88 είπε:

Εύχομαι να σου πάνε όλα κατ ευχή. Εγώ από αύριο περιμένω να αδιαθετησω. Ελπίζω να μην αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. 

Σε ευχαριστω πολυ αλλα και γω πιστευω οτι θα αδιαθετησω, δεν εχω και κανενα αλλο συμπτωμα ουτε τρελα πρησμενο στηθος που λενε,ουτε αλλες ενοχλησεις,ουτε υψηλη θερμοκρασια..Μακαρι να εισαι, ποτε δε ξερεις..ευχομαι να μας πεις ευχαριστα νεα αυριο!

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα, κορίτσια... εγώ δεν αδιαθέτησα ακόμη και η θερμοκρασία στα 37.... θα με τρελάνει! :P

Καλημερα κοριτσι μου.οριστε καλο σημαδι αυτο.ποτε περιμενεις;;

• Μου αρέσει 1

On 31/8/2018 at 6:26 ΜΜ, Elfer είπε:

@kido σου ήρθε τελικά ε; Μην πτοεισαι... Τον επόμενο κανεις την εξετασουλα σου και μετα παλι βουρ!!!! *Πάντως καλα θυμόμουν ότι είμαστε μαζί. Σίγουρα δε μετρησες τπτ λάθος αυτο το μήνα; 

Και τι κάνεις στο φόρουμ τώρα που είσαι στις γόνιμες;;;;; :-P

Χαχαχα ενταξει εχουμε τις επαφες μας αλλα μπαινω να διαβασω και τα νεα εδω...ειχαμε παει κ εκδρομουλα το σκ ηταν πολυ ωραια..και ηταν κ γονιμες..χεχε

• Μου αρέσει 1

On 31/8/2018 at 6:17 ΜΜ, kido είπε:

Τοιχο τοίχο μη σε πετυχω οωρρηξια μου!! Το ξέρεις αυτό?  Χαχα! Ναι πάρε να κάνεις έναν κυκλο έτσι για επιβεβαίωση αν και εσείς κάνετε έτσι κι αλλιώς καθημερινά! Τώρα που γύρισε θα πιαστει!

Το ξέρω! Θα αξιωθουμε όλες μια μέρα... αργά ή γρήγορα, γιατί το θέλουμε!

Χαχα  λες κιντο μου?καλα την πρωτη βδομαδα που γυρισε με κυνηγουσε..χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...