Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αύριο λεω ή τη Δευτέρα, αν κρατηθώ (και αν χρειαστεί τελικά). Όσο θέλω να το κάνω άλλο τόσο δεν θέλω. Γιατί όσο η περίοδος μου δεν έρχεται έχω ελπίδες. 

αφου εισαι σιγουρη οτι 15 θα ερχοταν αυριο μπορεις να κανεις τεστ!εκτος αν θες να περιμένεις δευτερα χοριακη ολες μαζι!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Το clearblue πήρα, τη διπλή συσκευασία. 

βυθισε το σε κυπελακι για να μην αγχωθεις. βαλε χρονομετρο τα δευτερολεπτα που λεει να το βυθισεις και  κρατα το χρονομετρο και για την ωρα που λεει να το διαβασεις.εγω ετσι το κανω γτ την πρωτη φορα που το ουρησα δεν ηταν για  αρκετη ωρα και βγηκε ακυρο..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

βυθισε το σε κυπελακι για να μην αγχωθεις. βαλε χρονομετρο τα δευτερολεπτα που λεει να το βυθισεις και  κρατα το χρονομετρο και για την ωρα που λεει να το διαβασεις.εγω ετσι το κανω γτ την πρωτη φορα που το ουρησα δεν ηταν για  αρκετη ωρα και βγηκε ακυρο..

Ευχαριστώ. Το κυπελάκι πρέπει να είναι αποστηρωμενο σωστά; Και δεν πήρα, η φαρμακοποιός μου είπε κατευθείαν. Ντρέπομαι λίγο για όλες αυτές τις ερωτήσεις, 37 χρόνων γυναίκα, αλλά είμαι πραγματικά πρωτάρα. 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Το κυπελάκι πρέπει να είναι αποστηρωμενο σωστά; Και δεν πήρα, η φαρμακοποιός μου είπε κατευθείαν. Ντρέπομαι λίγο για όλες αυτές τις ερωτήσεις, 37 χρόνων γυναίκα, αλλά είμαι πραγματικά πρωτάρα. 

Παρε ενα μιας χρησης αν εχεις σπιτι σου και εισαι οκ. Αλλιως οτι βρεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

αφου εισαι σιγουρη οτι 15 θα ερχοταν αυριο μπορεις να κανεις τεστ!εκτος αν θες να περιμένεις δευτερα χοριακη ολες μαζι!

Αν δεν αδιαθετήσω, εννοείται ότι ανεξαρτήτως τεστ Δευτέρα πρωί πάω για χοριακή. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας. Πραγματικά αν δεν το μοιραζόμουν όλο αυτό, και μάλιστα με ανθρώπους που έχουν κατανόηση, δεν ξέρω αν θα το άντεχα. Στον άντρα μου δεν θέλω να τα λέω, γιατί δεν μπορεί να με βοηθήσει. Μην στεναχωριεσαι όλα θα γίνουν λέει. Νομίζω δεν θέλει ή δεν μπορεί να παραδεχτεί το πρόβλημα. 

@Ani ani έχεις κατά νου συγκεκριμένο τρόπο που θα το ανακοινώσεις στον άντρα σου; 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

ενα απλο ποτηρι μιας χρησης χρειαζεσαι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας. Πραγματικά αν δεν το μοιραζόμουν όλο αυτό, και μάλιστα με ανθρώπους που έχουν κατανόηση, δεν ξέρω αν θα το άντεχα. Στον άντρα μου δεν θέλω να τα λέω, γιατί δεν μπορεί να με βοηθήσει. Μην στεναχωριεσαι όλα θα γίνουν λέει. Νομίζω δεν θέλει ή δεν μπορεί να παραδεχτεί το πρόβλημα. 

@Ani ani έχεις κατά νου συγκεκριμένο τρόπο που θα το ανακοινώσεις στον άντρα σου; 

Ναι αμε πρωτα απο ολα του ειπα οτι μ ηρθε περιοδος κ εχει ξενερωσει κ επειτα θα βγουμε το βραδυ για φαγητο και μιας κ εχει γενεθλια σε μια βδομαδας του εφτιαξα ενα δωρο που θα το δωσω αποψε κ εχει μεσα ενα λιλιπουτιο φορμακι κ το τεστ!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Ναι αμε πρωτα απο ολα του ειπα οτι μ ηρθε περιοδος κ εχει ξενερωσει κ επειτα θα βγουμε το βραδυ για φαγητο και μιας κ εχει γενεθλια σε μια βδομαδας του εφτιαξα ενα δωρο που θα το δωσω αποψε κ εχει μεσα ενα λιλιπουτιο φορμακι κ το τεστ!

υπεροχη ιδεα......:-D

Just now, Ani ani είπε:

αααχ τι τελειο!!!κ εγω τοσους μηνες ειχα σκεφτει απειρους τροπους αλλα μου τα χαλασε το παααααααααρα πολυ αχνο τεστ... δε πειραζει!!κανεις εσυ την εκλπηξη κ για τις δυο!ποσο καιρο προσπαθουσατε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

αααχ τι τελειο!!!κ εγω τοσους μηνες ειχα σκεφτει απειρους τροπους αλλα μου τα χαλασε το παααααααααρα πολυ αχνο τεστ... δε πειραζει!!κανεις εσυ την εκλπηξη κ για τις δυο!ποσο καιρο προσπαθουσατε?

Προσπαθουσαμε 5 μηνες περιπου και χωρις ιδιαιτερο προγραμμα. Παρολα αυτα πριν 2 μηνες ειχα παλι καθηστερηση απο το αγχος μου και ειχα ετοιμη την ιδια εκπληξη χωρις το τεστ βεβαια και το επεστρεψα το φορμακι...σνιφ:confused: Τωρα ομως??? Χιχι

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ani ani είπε:

Προσπαθουσαμε 5 μηνες περιπου και χωρις ιδιαιτερο προγραμμα. Παρολα αυτα πριν 2 μηνες ειχα παλι καθηστερηση απο το αγχος μου και ειχα ετοιμη την ιδια εκπληξη χωρις το τεστ βεβαια και το επεστρεψα το φορμακι...σνιφ:confused: Τωρα ομως??? Χιχι

καλα βρε χωρις να εχεις κανει τεστ αγορασες φορμακι???κ για πες μου...τωρα τι χρωμα πηρες???ουδετερο?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα βρε χωρις να εχεις κανει τεστ αγορασες φορμακι???κ για πες μου...τωρα τι χρωμα πηρες???ουδετερο?

Ε δεν ειχα ποτε τετοια καθυστερηση κ απο τη λαχταρα μ φανταζεσαι...ναι ειναι ουδετερο ασπρο με μικρα αρκουδακια καφε.. Τωρα δεν το ξανα αλλαζω!

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Ε δεν ειχα ποτε τετοια καθυστερηση κ απο τη λαχταρα μ φανταζεσαι...ναι ειναι ουδετερο ασπρο με μικρα αρκουδακια καφε.. Τωρα δεν το ξανα αλλαζω!

Αχχχχχ είναι πολύ γλυκό!!! Και εγώ κάπως έτσι θα ήθελα να του το ανακοινώσω αλλά... Δυστυχώς εμείς δεν το έχουμε με τις εκπλήξεις.... Να μας πεις τις αντιδράσεις του!!!! :-):-):-):-)

πρίν από 4 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Αχχχχχ είναι πολύ γλυκό!!! Και εγώ κάπως έτσι θα ήθελα να του το ανακοινώσω αλλά... Δυστυχώς εμείς δεν το έχουμε με τις εκπλήξεις.... Να μας πεις τις αντιδράσεις του!!!! :-):-):-):-)

Ευχαριστωωω!! Ναι θα σας πω πεθαινω και εγω η ιδια να τον δω..θεωρω πως θα μ μεινει παγωτο! Οσο για την εκπληξη παλι καλα ειναι ευκολοπιστος κ πιστεψε οτι αδιαθετησα.

πρίν από 37 λεπτά , Ani ani είπε:

Πολύ ωραία ιδέα! Δεν θα το ξεχάσετε ποτέ αυτό το βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...