Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

στις 20 περιμενω. θετικο τεστ 4 και 5 και μαλλον ωορρηξια 6 .και επαφες 3-5-6-7.τα σπυρακια στο σαγονι που ειχες βγαλει πως ηταν?ειδα κ γω σημερα. καμια δεκαρια στο ντεκολτε.

δεν ηταν σπυρακια....σπυρουκλες ηταν!!!χαχα!!!μια χαρα κ οι επαφες σας!!εμεις με θετικο τεστ 1 απόγευμα στις 6 για την ακριβεια(εκανα τεστ πρωι απόγευμα γτ δεν ανεβαινει πολυ η ορμονη μου κ ειναι αχνα) επαφες ειχαμε 29-30-1(αφου γυρισαμε απο ενα γαμο γυρω στις 2 το βραδυ κ δεν σηκωθηκα καθόλου κοιμήθηκα οπως ημουν)-2 (ειχαμε 2 επαφες)!τωρα πολλες λεπτομερειες αλλα κατι απο ολα βοήθησε...χαχα....κοιτα ο γιατρος δεν με πιεζε με τις επαφες αλλα μου ειπε αν ξερω τημ ωορρηξια να κανω δυο φορες επαφη για να υπαρχει αρκετο σπερμα μεσα...πρωτη φορα ακολουθησα την συμβουλη του κ επιασε!χαχα!εγώ ελεγα με τοσες συνεχομενες επαφες θα το εχουμε εξασθενήσει 

νιώθω βρε κοριτσια πονω να το πω πιεση να το πω δεν ξερω πως να το πω μεση και δεξια οχι συνεχομενο,ερχεται φευγει απο χθες βραδυ..οχι στην ωοθηκη  αλλα ουτε μεση...να αγχωθω?? @Ani ani εσυ νιωθεις τπτ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν ηταν σπυρακια....σπυρουκλες ηταν!!!χαχα!!!μια χαρα κ οι επαφες σας!!εμεις με θετικο τεστ 1 απόγευμα στις 6 για την ακριβεια(εκανα τεστ πρωι απόγευμα γτ δεν ανεβαινει πολυ η ορμονη μου κ ειναι αχνα) επαφες ειχαμε 29-30-1(αφου γυρισαμε απο ενα γαμο γυρω στις 2 το βραδυ κ δεν σηκωθηκα καθόλου κοιμήθηκα οπως ημουν)-2 (ειχαμε 2 επαφες)!τωρα πολλες λεπτομερειες αλλα κατι απο ολα βοήθησε...χαχα....κοιτα ο γιατρος δεν με πιεζε με τις επαφες αλλα μου ειπε αν ξερω τημ ωορρηξια να κανω δυο φορες επαφη για να υπαρχει αρκετο σπερμα μεσα...πρωτη φορα ακολουθησα την συμβουλη του κ επιασε!χαχα!εγώ ελεγα με τοσες συνεχομενες επαφες θα το εχουμε εξασθενήσει 

νιώθω βρε κοριτσια πονω να το πω πιεση να το πω δεν ξερω πως να το πω μεση και δεξια οχι συνεχομενο,ερχεται φευγει απο χθες βραδυ..οχι στην ωοθηκη  αλλα ουτε μεση...να αγχωθω?? @Ani ani εσυ νιωθεις τπτ?

Εγω εχω πρησμενο στηθος και αισθητους πονους περιοδου! Τιποτα αλλο κοριτσι μου! Επισης αυτο το μηνα ειχα λιγες επαφες και χωρις προγραμμα και ιδιαιτερο αγχος..Ισως και αυτο να βοηθησε τι να πω...

@Ani ani μα τπτ κοινο βρε κοριτσι???χαχαχα!!εγω μια πιεση εχω αλλα επειδη εκεινο το σημειο το πιεσα κ χθες σε ενα ξυλο αγχωθηκα λιγο....αλλα πριν δυο μερες εκανα βαρη τωρα για μια μικρη πιεση να μου δημιουργησε προβλημα?

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani μα τπτ κοινο βρε κοριτσι???χαχαχα!!εγω μια πιεση εχω αλλα επειδη εκεινο το σημειο το πιεσα κ χθες σε ενα ξυλο αγχωθηκα λιγο....αλλα πριν δυο μερες εκανα βαρη τωρα για μια μικρη πιεση να μου δημιουργησε προβλημα?

Πραγματικα δεν εχουμε σχεδον κανενα κοινο.Αν δεν εκανα το τεστ θα ελεγα οτι περιμενω περιοδο! Ολοιδιοι οι πονοι. Το μονο μας κοινο ειναι οτι κ εμενα εχουν μεγαλωσει οι θηλες λιγο. Το βασικο ειναι οτι θα το περασουμε μαζι 9 μηνες σχεδον χαχα :)

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Πραγματικα δεν εχουμε σχεδον κανενα κοινο.Αν δεν εκανα το τεστ θα ελεγα οτι περιμενω περιοδο! Ολοιδιοι οι πονοι. Το μονο μας κοινο ειναι οτι κ εμενα εχουν μεγαλωσει οι θηλες λιγο. Το βασικο ειναι οτι θα το περασουμε μαζι 9 μηνες σχεδον χαχα :)

αχ βρε κοριτσι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!ξερεις μετα απο τοσα αρνητικα αν δεν περασει ο καιρος χαιρομαι συγκρατημενα!τοσο εντονους πονους εχεις δλδ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!ξερεις μετα απο τοσα αρνητικα αν δεν περασει ο καιρος χαιρομαι συγκρατημενα!τοσο εντονους πονους εχεις δλδ? 

Ε ναι λογικο ειναι αλλα αφου εκανες κ χοριακη ολα καλα! Ε ναι ανα διατηματα ειναι αρκετα εντονοι και πρηξιμο στη κοιλια εννοειται!! Ευχομαι κ εγω να εχουμε μια υπεροχη και ηρεμη εγκυμοσυνη

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@elenakii22 και @Ani ani μην ανησυχείτε, όλα καλά θα πάνε. Και που δεν έχετε κοινά συμπτώματα λογικό ειναι, κάθε οργανισμός, κάθε εγκυμοσύνη και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Ερώτηση: στο τεστ λέει 5 δευτερόλεπτα η άκρη να έχει επαφή με τα ούρα. Πώς το κάνατε; Βάλατε χρονόμετρο; Επίσης μέσα σε δοχείο ή κατευθείαν; Δεν έχω ξανακάνει και αγχώνομαι αν θα καταφέρω να το κάνω σωστά (δεν έχω πάει πολύ ώρα στην τουαλέτα, και μπαίνω σε πειρασμό να το κάνω). 

@alina80 εγω τα μαζεψα σε ποτηρι κ το αφησα μεσα για 15"...ποια εταιρεια πηρες?? @Ani ani εχω φιλη κ με την δική μου περίπτωση και με την δικη σου!!με την δικη σου φοραγε ταμπο γτ θεωρουσε οτι ερχεται...τωρα εχει το μωράκι της γεννήθηκε το φεβρουαριο..η αλλη φιλη μου που ειναι σαν κ εμενα(με αυτην παντα οταν λεγαμε για τους κυκλους μας ειχαμε ακριβως τα ιδια!λιγες μερες πριν κανω ωορρηξια μου ειπε οτι ειναο εγκυος κ τα συμπτωματα κ να μαι κ εγώ τωρα)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

@elenakii22 και @Ani ani μην ανησυχείτε, όλα καλά θα πάνε. Και που δεν έχετε κοινά συμπτώματα λογικό ειναι, κάθε οργανισμός, κάθε εγκυμοσύνη και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. 

Ερώτηση: στο τεστ λέει 5 δευτερόλεπτα η άκρη να έχει επαφή με τα ούρα. Πώς το κάνατε; Βάλατε χρονόμετρο; Επίσης μέσα σε δοχείο ή κατευθείαν; Δεν έχω ξανακάνει και αγχώνομαι αν θα καταφέρω να το κάνω σωστά (δεν έχω πάει πολύ ώρα στην τουαλέτα, και μπαίνω σε πειρασμό να το κάνω). 

Ή στο δοχειο ή κατευθειαν το ιδιο ειναι εγω εκανα λιγο παντως απλα ηταν πρωινα τα ουρα.και στα πρωτα δευτερολεπτα ειχα αποτελεσματα!

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@alina80 εγω τα μαζεψα σε ποτηρι κ το αφησα μεσα για 15"...ποια εταιρεια πηρες?? @Ani ani εχω φιλη κ με την δική μου περίπτωση και με την δικη σου!!με την δικη σου φοραγε ταμπο γτ θεωρουσε οτι ερχεται...τωρα εχει το μωράκι της γεννήθηκε το φεβρουαριο..η αλλη φιλη μου που ειναι σαν κ εμενα(με αυτην παντα οταν λεγαμε για τους κυκλους μας ειχαμε ακριβως τα ιδια!λιγες μερες πριν κανω ωορρηξια μου ειπε οτι ειναο εγκυος κ τα συμπτωματα κ να μαι κ εγώ τωρα)

Ελενακι κ η κολλητη μ στη δευτερη εγκυμοσυνη της ηταν σαν εμενα..εγω το clearblue πηρα

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Μπραβο το καλυτερο! Κ διπλο τελεια! Περιμενουμε......

Αύριο λεω ή τη Δευτέρα, αν κρατηθώ (και αν χρειαστεί τελικά). Όσο θέλω να το κάνω άλλο τόσο δεν θέλω. Γιατί όσο η περίοδος μου δεν έρχεται έχω ελπίδες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...