Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες ...

@caramel_83 μου καλέ τι ορμονικό μην το σκέφτεσαι καν τώρα θα ερθει το ορμονικό που είσαι στην προσπαθεια δεν νομιζω για εμφύτευση το κόβω και εγώ θετική σκέψη..όσο για την περιγραφή την ίδια κάνουμε όλες όταν περιμένουμε το πολυποθετο σπορακι...

@Alekagala καλέ τι χαλιά λες απο τώρα πρώτον νωρίς για μένα έχει κρυο ακόμα αλλά και δεύτερον πρόσεχε πολύ έχεις ενα νινακι μην ζοριζεσαι και ζητά βοήθεια κορίτσι μου..

@elenaki22 πως είσαι κορίτσι μου γιατί καλέ απο Σεπτέμβριο?? Ως τοτε θα  χει φουσκώσει καλέ η κοιλιτσα σου..

@Olivia3 υπομονή δύσκολο κοπελα μουαλλα θαναι πιο έγκυρο το αποτέλεσμα εδώ θαμαστε να περιμένουμε Μάχι σου..

@Μαρθα Κ κορίτσι μου τι έγινε δεν προλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα 

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια σπίτι χθες ζυγισαμε την μπουμπου φτάσαμε 4.300 της αρέσει πολύ το γαλατάκι μου φαίνεται κσι είμαστε 3 εβδομάδων η παιδίατρος είμαι πάμε υπέροχα.. Δεν την χορταινω αλλά από τώρα φαίνεται θα μου βγει γλωσσου χα χα χα..απόψε κοιμηθηκα παρά πολύ καλά την ανέλαβε ο μπαμπάς της επιτέλους υπνοςςςς

• Μου αρέσει 3

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

οχι δεν με πειραζει και να μην ειμαι, με πειραζει ομως που γιεται αυτη η ανωμαλια αλλα ετσι κι αλλιως αρχες Απριλη θα παω στον γιατρο μου να κανω παπ και ορμονολογικες:)

καποια στιγμη θα ερθει σε ολες ,μας ενα μωρακι

• Μου αρέσει 3

Να ξέρεις ο καλός καιρός ευνοεί η ζέστη βοηθάει το κόλπο της γυναίκας γι αυτό και λένε πριν την επαφη να κάνουμε ενα ζεστό μπανακι κοπελα μου..θα ερθει και ειδικα αν το πάτε χαλαρά χωρις άγχος..

Καλά είναι εδώ μας κανει τα ναζακια της και τρελαινομαστε..τώρα κοιμάται και βρήκα λίγο χρονο..αλλά σε λίγο θα θέλει να φάει παλι..δεν την χορταινω

• Μου αρέσει 2

3yKGp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!Πονοι περιοδου ακομα...ποναω χαμηλα...εκει στις ωοθηκες απο εχθες που σας ειπα και σημερα ειναι εντονοτεροι. για καποια στιγμη ενιωσα πως ειχα λιγο παραπανω υγρα και νομιζα πως αδιαθετησα νωριτερα.. αλλα οταν πηγα να δω απλα ειχα υγρα λιγο πιο παχυρεστα βεβαια. Δε ξερω εαν σημαινει κατι αλλα θα φανει. Εμενα ο κυκλος  μου ειναι σχεδον σταθερος εχω μια μικρη αποκλιση συν πλην  μια μερα ή και την ιδια. 

@Μαρθα Κ και εγω λεω να πας να παρεις τεστ!!

@Garifalia1 δεν ειχα καθολου καφετι 

@caramel_83 γτ δεν παιρνεις τον γιατρο σου να τον ρωτησεις τι ηταν αυτο?

@Alekagala αστα χαλιά ειναι νωρις ακομα! Μαρτης γδαρτης λεει η παροιμία. Εχει κρυα ακομα και δεν ειναι αναγκη να κουραζεσαι αυτη τη στιγμη για κανεναν λογο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Olivia3 γεια σου κοπελα μου, μακαρι να εχεις μωρακιιι :D 

δεν τον ενοχλω τωρα γιατι δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος να μπω σε αυτη την διαδικασια απο την στιγμη που σε 15-20 μερες θα βρεθω μαζι του και θα τα πουμε απο κοντα;)

2 minutes ago, Olivia3 είπε:

Αχ μακαρι!!! Μια μερα εμεινε! Και θα μαθουμε!!! Ενταξει αφου θα πας τωρα κοντα στο γιατρο μην τον παρεις!! 

Βρε κοριτσι μου θυμισε μου πρωτος μηνας προσπαθειας σου ειναι?

Μπορώ να πω οτι τελείωσα για σημερα! Ολα στη θεση τους! Μη νομιζετε οταν κουράζομαι πινω το καφεδακι μου περνώ μια ανασα και συνεχίζω! Αυριο μενει η αποθήκη για να αποθηκευω σιγα σιγα!!!!  Προσπαθω να μην τα εχω για μετα για αμα μεγαλώσει η κοιλιά δε θα μπορω να κανω τιποτα!!!! :):)

@caramel_83 εγω δεν καταλαβαινω ποτε έχω ωορρηξία..... 

@Μαρθα Κ αν συνεχίσουν τα καφε πηγαινε για χοριακη....  Εχεις πονακια περιόδου? 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, Alekagala είπε:

Μπορώ να πω οτι τελείωσα για σημερα! Ολα στη θεση τους! Μη νομιζετε οταν κουράζομαι πινω το καφεδακι μου περνώ μια ανασα και συνεχίζω! Αυριο μενει η αποθήκη για να αποθηκευω σιγα σιγα!!!!  Προσπαθω να μην τα εχω για μετα για αμα μεγαλώσει η κοιλιά δε θα μπορω να κανω τιποτα!!!! :):)

@caramel_83 εγω δεν καταλαβαινω ποτε έχω ωορρηξία..... 

@Μαρθα Κ αν συνεχίσουν τα καφε πηγαινε για χοριακη....  Εχεις πονακια περιόδου? 

Από χθες έχω καφέ υγρά… ειδικά εχθές τρόμαξα ήταν πολυ σκούρα… σήμερα όσο πάνε και λιγοστεύουν… έχω τσιμπήματα πονακια… .. το στήθος μου η θηλή μου τι γύρο γύρο έχει μεγαλώσει πολυ σήμερα το είδα…. 

1 hour ago, elenakii22 είπε:

αρνητικο κ σμρ!!!θα κανω μεχρι την 25η μερα κ μετα τελος!τον αλλο μηνα!

Αγάπη μου κάτι μου λέει ότι δεν θα χρειαστεί τον αλλον μήνα να κανεις και το εύχομαι ❤

3 hours ago, Olivia3 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!Πονοι περιοδου ακομα...ποναω χαμηλα...εκει στις ωοθηκες απο εχθες που σας ειπα και σημερα ειναι εντονοτεροι. για καποια στιγμη ενιωσα πως ειχα λιγο παραπανω υγρα και νομιζα πως αδιαθετησα νωριτερα.. αλλα οταν πηγα να δω απλα ειχα υγρα λιγο πιο παχυρεστα βεβαια. Δε ξερω εαν σημαινει κατι αλλα θα φανει. Εμενα ο κυκλος  μου ειναι σχεδον σταθερος εχω μια μικρη αποκλιση συν πλην  μια μερα ή και την ιδια. 

@Μαρθα Κ και εγω λεω να πας να παρεις τεστ!!

@Garifalia1 δεν ειχα καθολου καφετι 

@caramel_83 γτ δεν παιρνεις τον γιατρο σου να τον ρωτησεις τι ηταν αυτο?

@Alekagala αστα χαλιά ειναι νωρις ακομα! Μαρτης γδαρτης λεει η παροιμία. Εχει κρυα ακομα και δεν ειναι αναγκη να κουραζεσαι αυτη τη στιγμη για κανεναν λογο!

Θα παω αγάπη η σήμερα η αύριο…. Σου εύχομαι να κάνεις τεστ και να βγει θετικό !!!

4 hours ago, sonia@ είπε:

Καλημέρα σε όλες ...

@caramel_83 μου καλέ τι ορμονικό μην το σκέφτεσαι καν τώρα θα ερθει το ορμονικό που είσαι στην προσπαθεια δεν νομιζω για εμφύτευση το κόβω και εγώ θετική σκέψη..όσο για την περιγραφή την ίδια κάνουμε όλες όταν περιμένουμε το πολυποθετο σπορακι...

@Alekagala καλέ τι χαλιά λες απο τώρα πρώτον νωρίς για μένα έχει κρυο ακόμα αλλά και δεύτερον πρόσεχε πολύ έχεις ενα νινακι μην ζοριζεσαι και ζητά βοήθεια κορίτσι μου..

@elenaki22 πως είσαι κορίτσι μου γιατί καλέ απο Σεπτέμβριο?? Ως τοτε θα  χει φουσκώσει καλέ η κοιλιτσα σου..

@Olivia3 υπομονή δύσκολο κοπελα μουαλλα θαναι πιο έγκυρο το αποτέλεσμα εδώ θαμαστε να περιμένουμε Μάχι σου..

@Μαρθα Κ κορίτσι μου τι έγινε δεν προλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα 

Εγώ κορίτσια μου τα ίδια σπίτι χθες ζυγισαμε την μπουμπου φτάσαμε 4.300 της αρέσει πολύ το γαλατάκι μου φαίνεται κσι είμαστε 3 εβδομάδων η παιδίατρος είμαι πάμε υπέροχα.. Δεν την χορταινω αλλά από τώρα φαίνεται θα μου βγει γλωσσου χα χα χα..απόψε κοιμηθηκα παρά πολύ καλά την ανέλαβε ο μπαμπάς της επιτέλους υπνοςςςς

Να σου ζήσει… τα λατρεύω τα κοριτσάκια !!!έχω από εχθές υγρά καφε σκούρα και σήμερα ήταν β@ αδιαφετισω αλλά τίποτα πονάκια έσω και καιρό εχω και σήμερα είδα. Οτι το στήθος μου γύρο από την ρόγα εχει μεγαλώσει πολύ… 

@caramel_83 σε αναζήτησα γιατί μου έλειψες και δεν σου κρύβω ότι ανησύχησα γιατί μπενεις συχνά εδώ εσ.…. Λοιπόν στο θέμα μας μοιπως να κάνεις ένα τεστ ???εγω και σήμερα υγρά καφέ μικρό πονάκια περιόδου και απο τι είδα το γύρο γύρο απο την ρόγα μου στο  στήθος μου έχει μεγαλώσει πολύ.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...