Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ναι σιγουρη ειμαι.. τελευται περιοδο ειχα 4/6/2017. τωρα δεν ξερω θα δειξει. απλα με προβληματιζει το στηθος δεν ποναει ποτε ουτε οταν περιμενω ουτε κατα την διαρκεια της περιοδου και ειναι δυομιση βδομαδες τωρα ο πονος και οι πονοι περιοδου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, reniatzo είπε:

κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχω 11 μερες καθυστερηση και πονους περιοδου πονανε οι ρογες μου ενω σε καμια προηγουμενη περιοδο δεν εχει ξανα συμβει εχω μερικες φορες πονους δεξια αριστερα και χαμηλα.. επισης τωρα θερμομετρηθηκα και εχω 37... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την θερμοκρασια να μου εξηγησετε πως και ποτε υπολογιζω γτ δεν γνωριζω... δεν εχω κανει τεστ ακομα ουτε χοριακη λεω απο βδομαδα πρωτα ο θεος αν δεν αδιαθετησω.

11 μέρες καθυστέρηση και όλα αυτά που είπες... Ναι... Δίκιο έχεις είναι νωρίς για τεστ, όταν πάει νηπιαγωγείο κάν' το.. :-P:-P:-P:-P:-P γι' εμένα είσαι σίγουρα έγκυος με αυτά που περιγράφεις!! Πώς μπορείς να κρατιέσαι και νη μην κάνεις τεστ;;;;

επειδη την εχω πατησει στο παρελθον γιαυτο ειμαι επιφυλακτικη ακομα... απλα τωρα εχω και τον πονο στον στηθος γιαυτο το σκεφτομαι λιγο και πονους χαμηλα αριστερα και δεξια που δεν ειχα ποτε πριν.

Just now, reniatzo είπε:

επειδη την εχω πατησει στο παρελθον γιαυτο ειμαι επιφυλακτικη ακομα... απλα τωρα εχω και τον πονο στον στηθος γιαυτο το σκεφτομαι λιγο και πονους χαμηλα αριστερα και δεξια που δεν ειχα ποτε πριν.

Γι' αυτό σου λέω ότι πιστεύω πως είσαι!!! :-):-):-):-)

πρίν από 31 λεπτά , Ani ani είπε:

Να σας πω και εγω τα δικα μου!!! Πρησμένο στηθος απο πολυ νωρις οπως και εξακολουθει να ειναι και πονους περιοδου 10 μερες περιπου τωρα αλλωτε ήπιοι αλλωτε πιο εντονοι!  Τπτ αλλο δεν εχω κοριτσια!!! 

ανι θερμοκρασια πηρες καθολου καμια μερα?και γω πονους ειχα 10 μερες πριν την περιοδο δλδ 4 μερες μετα την ωορρηξια.θελω ακομα 5 μερες για την περιοδο.εχω 37.4 εδω και 3 μερες που μετραω και νιωθω  μια φουντωση ακομα και αν δεν κανω τιποτα.επισης εβγαλα μικρα κοκκινα σπυρακια στο ντεκολτε σημερα.και  σημερα ειδα και το στηθος να εχει μεγαλωσει πολυ αλλα δεν με ποναει στα πλαγια ως συνηθως..αλλα στο κεντρο ελαφρα...

6penp2.png

Διαφημίσεις

μακαρι... δεν ξερεις ποσο το θελω... αν δεν μου εχει δευτερα τριτη θα κανω. με τηνθερμοκρασια τι γινεται παιζει ρολο?

σημερα μονο μετρηθηκα... και ειχα 37. θα το ελεγχω τις επομενες μερες να δω... ποσο πρεπει να ειναι για να εχω μια ελπιδα παραπανω?

καθε μια διαφορετικα..Εγώ δεν ειχα πονους κ ουτε πρησμενο συηθος και ειχα μια καφε σταγονα..η ανι τα αντιθετα!! @orianna  εγω μετραγα θερμοκρασια αλλα αν δεν κοιμόμουν καλα μου εδειχνει 36.5 καο σμρ που δεν κοιμηθηκα 36.6 μου εδειξε...μετα απο κανα 20 πηγε 36.8...εγω το πρωι ειχα 36.5-36.9 αναλογα τον υπνο!

πρίν από 2 λεπτά , reniatzo είπε:

μακαρι... δεν ξερεις ποσο το θελω... αν δεν μου εχει δευτερα τριτη θα κανω. με τηνθερμοκρασια τι γινεται παιζει ρολο?

σημερα μονο μετρηθηκα... και ειχα 37. θα το ελεγχω τις επομενες μερες να δω... ποσο πρεπει να ειναι για να εχω μια ελπιδα παραπανω?

εγω αν δεν κοιμομουν καλα μου εδειχνε 36.5...αν ειχα κοιμηθει καλα 36.8-36.9....πρωι μετριεσαι ετσι?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@orianna εχω κ αυτο το προβλημα...αφου πιθανον εκανα διπλη ωορρηξια γτ δεν γονομοποιήθηκαν και τα δυο?κ αν γονιιμοποιηθηκαν κ εχω τοσο χαμηλη χοριακη κατι δεν παει καλα!

πρίν από 2 λεπτά , reniatzo είπε:

ε σημερα που μετρηθηκα δεν ηταν και πρωι ηταν προς μεσημερακι αλλα αυριο θα μετρηθω πρωι.

πες μου παλι σε ποια μερα του κυκλου εισαι κ συνηθως τι κυκλους κανεις

ειμαι στην 42η μερα του κυκλου και συνηθως ο κυκλος μου ειναι 35 με 38.. πιο πριν ηταν 30ρης σταθερα αλλα μετα το φολικο οξυ που μου εδωσε η γυναικολογς αλλαξε... γιαυτο ειμαι επιφυλακτικη.  :/ 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καθε μια διαφορετικα..Εγώ δεν ειχα πονους κ ουτε πρησμενο συηθος και ειχα μια καφε σταγονα..η ανι τα αντιθετα!! @orianna  εγω μετραγα θερμοκρασια αλλα αν δεν κοιμόμουν καλα μου εδειχνει 36.5 καο σμρ που δεν κοιμηθηκα 36.6 μου εδειξε...μετα απο κανα 20 πηγε 36.8...εγω το πρωι ειχα 36.5-36.9 αναλογα τον υπνο!

εγω αν δεν κοιμομουν καλα μου εδειχνε 36.5...αν ειχα κοιμηθει καλα 36.8-36.9....πρωι μετριεσαι ετσι?

εγω δεν εβαλα σημερα το πρωι γτ δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου.μια ζεστενομουν ξυπνουσα ανοιγα τον ανεμηστηρα μετα κρυωνα στο μισαωρο εκλεινα τον ανεμιστηρα μετα ξανα τα ιδια.ολο το βραδυ πηγε ετσι.χτες που μιλουσαμε και εβαλα που ειπες εχεις 37.4 και γω τοσο ειχα και πριν λιγο τα ιδια.3  μερες ετσι και το καταλαβαινω..ουτε στον καυσωνα παντως δεν ζεστενομουν τοσο.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna εχω κ αυτο το προβλημα...αφου πιθανον εκανα διπλη ωορρηξια γτ δεν γονομοποιήθηκαν και τα δυο?κ αν γονιιμοποιηθηκαν κ εχω τοσο χαμηλη χοριακη κατι δεν παει καλα!

πες μου παλι σε ποια μερα του κυκλου εισαι κ συνηθως τι κυκλους κανεις

καλε γτ λες οτι ειναι χαμηλη.δεν εχεις καν καθυστερηση σωστα?σημερα δεν ηταν να αδιαθετησεις?στα hometest λεει οτι στην πρωτη καθυστερημενη περιοδο μπορει να φτασει και 100 μοναδες η χοριακη.αλλες ξεκινανε με καθυστερηση και εχουν 50 χοριακη.απλα κρατα το στο μυαλο σου. θα δειξει στη πορεια η ανοδος που θα εχεις.

6penp2.png

@reniatzo και εγω παιρνω ινοφερτ και glucophage...κανε μια χοριακη θα δείξει σιγουρα... @orianna  ναι το θυμαμαι για την θερμοκρασια!!και εγω μια ζεστη μια κρύο!!!ποσες μερες ειπαμε θες ακομα??ναι σμρ θα μου ερχόταν κανονικα..απο αυριο μετράει καθυστερηση!ελπιζω να ανέβει..τωρα εχω 37.2

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@reniatzo και εγω παιρνω ινοφερτ και glucophage...κανε μια χοριακη θα δείξει σιγουρα... @orianna  ναι το θυμαμαι για την θερμοκρασια!!και εγω μια ζεστη μια κρύο!!!ποσες μερες ειπαμε θες ακομα??ναι σμρ θα μου ερχόταν κανονικα..απο αυριο μετράει καθυστερηση!ελπιζω να ανέβει..τωρα εχω 37.2

στις 20 περιμενω. θετικο τεστ 4 και 5 και μαλλον ωορρηξια 6 .και επαφες 3-5-6-7.τα σπυρακια στο σαγονι που ειχες βγαλει πως ηταν?ειδα κ γω σημερα. καμια δεκαρια στο ντεκολτε.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...