Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, favol είπε:

Κατα τις μέρες που υποθετικά γίνεται η εμφύτευση έχετε κανονικά επαφές ή το αποφεύγετε; Ο γιατρός είπε γενικά δεν χρειάζεται να προσέχει κανείς τπτ αλλά βρήκα μελέτη που λέει ότι είναι 40% λιγότερες οι πιθανότητες εγκυμοσύνης.. Ξέρετε κάτι;

Καλησπερα και να χαίρεσαι το παιδάκι σου αν κρίνω σωστά από το τικερ! 

Δεν το έχω ακούσει δεν το έχω διαβάσει κάπου αλλα γενικά μην εμπιστεύεσαι μελέτες γίνονται πολλες επιβεβαιωμένες είναι λιγες για αυτό μην δίνεις και πολύ βάση. Αν ήταν έτσι με τόσο  μεγαλες πιθανοτητες δεν θα είχε  τόσο πλυθησμο ο κόσμος.Ουτε γιατρος μου έχει πει κάτι τέτοιο ίσα ίσα. Γνωρίζω μόνο πως στην εγκυμοσυνη δεν πρέπει ο άντρας να ολοκληρώνει μέσα γιατί το σπερμα έχει συστατικά που κάνουν την μητρα να συσπαται. Φιλια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπερα κοριτσια εγω απο χθες τελειωσε η περιοδος μου σημερα ειχα μονο το πρωι αυτα τα καφε που μενουν.ειχα επαφη με τον αντρα μου το μεσημερι και τωρα που πηγα τουαλετα ειχα κοκκινο καθαρό αιμα.τι ειναι αυτο τωρα πρωτη φορα πφφφφ

πρίν από 53 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλησπερα κοριτσια εγω απο χθες τελειωσε η περιοδος μου σημερα ειχα μονο το πρωι αυτα τα καφε που μενουν.ειχα επαφη με τον αντρα μου το μεσημερι και τωρα που πηγα τουαλετα ειχα κοκκινο καθαρό αιμα.τι ειναι αυτο τωρα πρωτη φορα πφφφφ

Εεε μπορει να ειχες κι αλλο αιματακι κ να κατέβηκε. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Εεε μπορει να ειχες κι αλλο αιματακι κ να κατέβηκε. 

Ανησυχησα γιατι ζαλιζομουν πολυ και ειχα ενοχλησεις στην κοιλια και συν οτι τωρα εχω συνεχεια διαφανα υγρα με ροζ μεσα.τι να πω μακαρι να ειναι απο περιοδο

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ανησυχησα γιατι ζαλιζομουν πολυ και ειχα ενοχλησεις στην κοιλια και συν οτι τωρα εχω συνεχεια διαφανα υγρα με ροζ μεσα.τι να πω μακαρι να ειναι απο περιοδο

Δεν ξέρω βρε κοριτσι μου. Παντως μου τύχει να ειμαι ετσι στα τελειώματα να κανουμε κ να κατέβει κόκκινο. Πονοκοιλο κ διαφανα υγρα με ροζ μέσα μου χει τύχει σε ωορρηξία. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Και εμενα μου έχει τύχει και μόλις ξανά εβγαλα είχα πονακι δεν είναι τίποτα αιματακι που έμεινε και κατέβηκε εξού και τα καφέ στην αρχή της περιοδου.Οταν βγάζεις αίμα που είναι πολύ κοντά στη περιοδο δεν είναι τίποτα. Τα υγρα μπορεί να είναι από την επαφή και είναι ροζ επειδή έχεις αιματακι αλλα βγαίνουν κ υγρα λόγω ορμονικής αλλαγής επειδή ξανά κατέβασες αίμα. Αν είναι έτσι αύριο το πολύ μεθαύριο θα έχει τελειώσει.Βεβαια εμεις λέμε ότι μας έχει συμβεί αλλα αν ανησυχεις μπορείς να πάρεις τον γιατρό σου. 

Γκουντ μορνινγκ! Πως είστε σουρλουλουδες όλα καλα;;

Λοιπόν έχουμε τώρα την @Efouko περιμενουμε μην μας ξεχάσεις πλιζζζ! Οι υπόλοιπες πιο μετά αν δεν κάνω λάθος. @Dimitr@17 και εσυ διακοπαρεις να περνατε υπέροχα να το ευχαριστηθεις εσυ νομίζω σε καμια εβδομάδα περιμένεις, εύχομαι το καλύτερο! @*ζουζουνα*!!! και εσυ κάπου εκεί ε; Ότι καλύτερο και εσένα κορίτσι μου!! 

Σε οσες είστε στα σκαριά εύχομαι να το τσακωσετε! Αντε κοριτσια να κλείσει το καλοκαίρι με ευχάριστες εκπλήξεις! 

Εννοείται πολλα Φιλια και στις εγκυουλες!!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Και εμενα μου έχει τύχει και μόλις ξανά εβγαλα είχα πονακι δεν είναι τίποτα αιματακι που έμεινε και κατέβηκε εξού και τα καφέ στην αρχή της περιοδου.Οταν βγάζεις αίμα που είναι πολύ κοντά στη περιοδο δεν είναι τίποτα. Τα υγρα μπορεί να είναι από την επαφή και είναι ροζ επειδή έχεις αιματακι αλλα βγαίνουν κ υγρα λόγω ορμονικής αλλαγής επειδή ξανά κατέβασες αίμα. Αν είναι έτσι αύριο το πολύ μεθαύριο θα έχει τελειώσει.Βεβαια εμεις λέμε ότι μας έχει συμβεί αλλα αν ανησυχεις μπορείς να πάρεις τον γιατρό σου. 

Καλημερα κοριτσι δικιο εχεις δεν ξέρω γιατι αγχωθηκα ετσι χωρις λογο.δεν παω καλα χαχα

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Λοιπόν έχουμε τώρα την @Efouko περιμενουμε μην μας ξεχάσεις πλιζζζ! Οι υπόλοιπες πιο μετά αν δεν κάνω λάθος. @Dimitr@17 και εσυ διακοπαρεις να περνατε υπέροχα να το ευχαριστηθεις εσυ νομίζω σε καμια εβδομάδα περιμένεις, εύχομαι το καλύτερο! @*ζουζουνα*!!! και εσυ κάπου εκεί ε; Ότι καλύτερο και εσένα κορίτσι μου!! 

Σε οσες είστε στα σκαριά εύχομαι να το τσακωσετε! Αντε κοριτσια να κλείσει το καλοκαίρι με ευχάριστες εκπλήξεις! 

Καλημερα μπεμπουλα και στις υπολοιπες κοπελες...ναι ειμαι διακοπες αλλα το αγόρι μου εφυγε οποτε δεν εχω κ πολλα να περιμενω..

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα μπεμπουλα και στις υπολοιπες κοπελες...ναι ειμαι διακοπες αλλα το αγόρι μου εφυγε οποτε δεν εχω κ πολλα να περιμενω..

Έχεις λιγες μερες μόνο ακόμη για περιοδο όμως σωστά θυμαμαι; Αν είναι έτσι τότε περιμένεις.. 

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσι δικιο εχεις δεν ξέρω γιατι αγχωθηκα ετσι χωρις λογο.δεν παω καλα χαχα

Ποιος πάει;; :P

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έχεις λιγες μερες μόνο ακόμη για περιοδο όμως σωστά θυμαμαι; Αν είναι έτσι τότε περιμένεις.. 

Ποιος πάει;; :P

Εχεις δικιο έχουμε τρελαθει ολες χαχαχαχ

• Χαχα 1

19 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν το έχω ακούσει δεν το έχω διαβάσει κάπου αλλα γενικά μην εμπιστεύεσαι μελέτες γίνονται πολλες επιβεβαιωμένες είναι λιγες για αυτό μην δίνεις και πολύ βάση. Αν ήταν έτσι με τόσο  μεγαλες πιθανοτητες δεν θα είχε  τόσο πλυθησμο ο κόσμος.Ουτε γιατρος μου έχει πει κάτι τέτοιο ίσα ίσα. Γνωρίζω μόνο πως στην εγκυμοσυνη δεν πρέπει ο άντρας να ολοκληρώνει μέσα γιατί το σπερμα έχει συστατικά που κάνουν την μητρα να συσπαται. Φιλια!

Σε ευχαριστώ πολύ!! 

Εδώ είναι η μελέτη: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074557/ και https://www.fertilitycenter.com/fertility_cares_blog/intercourse-at-the-time-of-embryo-implantation/--> "Couples who had intercourse on 2 or more days during the peri-implantation window were 40% less likely to become pregnant compared with couples who did not have intercourse during the peri-implantation window.  Αλλά σε αυτό που λες " Αν ήταν έτσι με τόσο  μεγαλες πιθανοτητες δεν θα είχε  τόσο πλυθησμο ο κόσμος" έχεις δίκιο! χαχα Βασικά μάλλον με το οτι συσπάται η μήτρα και δεν γίνεται η εμφύτευση φαντάζομαι έχει να κάνει..

Ουφφφ... δεν παλεύονται αυτά τα "αν" και η αναμονή, δεν παλεύονται!!!

20 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! 

Εδώ είναι η μελέτη: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074557 και https://www.fertilitycenter.com/fertility_cares_blog/intercourse-at-the-time-of-embryo-implantation --> "Couples who had intercourse on 2 or more days during the peri-implantation window were 40% less likely to become pregnant compared with couples who did not have intercourse during the peri-implantation window. "  Αλλά σε αυτό που λες " Αν ήταν έτσι με τόσο  μεγαλες πιθανοτητες δεν θα είχε  τόσο πλυθησμο ο κόσμος" έχεις δίκιο! χαχα Βασικά μάλλον με το οτι συσπάται η μήτρα και δεν γίνεται η εμφύτευση φαντάζομαι έχει να κάνει..

Ουφφφ... δεν παλεύονται αυτά τα "αν" και η αναμονή, δεν παλεύονται!!!

10 hours ago, Beboula25 said:

Hellooooo !!! Εγώ σήμερα- αυριο περίμενω αλλά με ποναει η κοιλιά μου ρε κορίτσια και δεν μπορώ να πάρω τα ποδια μου.. όπως όταν είναι να μου έρθει ... Οπότε έχω αρχισει και απογοητεύομαι.. έβλεπα και ένα χαζό ονειρο το βραδυ .. είχα κάνει λέει χοριακη και ήταν 99 ούτε καν 100 !! Χαχαχαχαχααχ ότι να ναι εχουμε χαζεψει..

Καλησπέρα κορίτσια πως είσαστε!

Διαβάζω κάποια λίγα πράγματα άλλα είμαι διακοπές και δε προλαβαίνω να γράφω!

@Flo flo πως είσαι κοπέλα μου;

Καλυτερα;

Πηγές και σε άλλο γιατρό σήμερα;

@Beboula25 @kido όλα καλα;

Σας φιλώ όλες!!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...