Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ΧρυσαΜθυμαμαι ποσο αγχωμενη ησουν!!ολα καλα ομως πανε βλεπεις??,

συμπτωματα τπτ...δε παρατηρησα κατι που να μην μου εχει τύχει ξανα σε αλλο κυκλο...πονους περιόδου δεν ειχα αλλα εχει υπαρξει μηνας που δεν ποναγα κ αδιαθετησα...δεν εχω κατι να πω να βοηθήσω!!!τσιμπιες ειχα κ μια σταγονα παφε ενα πρωι 4 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο...συχνοουρια εχω αλλα πινω κ πολλα νερα οποτε δε μου λεει κατι...οποτε αυξανω τα νερα κατουραω συνεχεια!το στηθος μου 2 μερες εχει πρηστει...δεν με ποναει ιδιαιτερα μια πολυ μικρη ευαισθησια...οι θηλες μου εχουν μεγαλωσει λιγο...δεν εχουν αλλαξει χρωμα ομως...αυτα...ομως ολα αυτα 1-2 μερες πριν...οχι νωριτερα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 51 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@elenakii22 δεν έχει σημασία η αρχική τιμή αλλά ο διπλασιασμός της.. Η Αλέκα ξεκίνησε με 63, εγώ με 336, άλλη με υψηλότερη. Παίζει ρόλο το πότε έγινε η σύλληψη. Μη σε ανησυχεί καθόλου αυτό!!!! Επειδή και εμένα ο γιατρός μου μού είχε συστήσει να περάσουν κάποιες μέρες για επαναληπτική, το ίδιο θα σε συμβουλέψω κι εγώ. 

@Ani ani χάρηκα πάρα πολυ!!!! Εσύ δεν ήσουν που την προηγούμενη φορά είχες αγοράσει το φορμάκι και εν τέλει ήταν αρνητική η χοριακή; τελικά ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις :-P με το καλό σου εύχομαι!!!

Εγω ημουν και δικαιωθηκα γιατι πηγα και ξανααγορασα το ιδιο!!! Χαχαχα σας ευχαριστω κοριτσια μ επομενα αποτελεσματα της χοριακης τωρα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

συμπτωματα τπτ...δε παρατηρησα κατι που να μην μου εχει τύχει ξανα σε αλλο κυκλο...πονους περιόδου δεν ειχα αλλα εχει υπαρξει μηνας που δεν ποναγα κ αδιαθετησα...δεν εχω κατι να πω να βοηθήσω!!!τσιμπιες ειχα κ μια σταγονα παφε ενα πρωι 4 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο...συχνοουρια εχω αλλα πινω κ πολλα νερα οποτε δε μου λεει κατι...οποτε αυξανω τα νερα κατουραω συνεχεια!το στηθος μου 2 μερες εχει πρηστει...δεν με ποναει ιδιαιτερα μια πολυ μικρη ευαισθησια...οι θηλες μου εχουν μεγαλωσει λιγο...δεν εχουν αλλαξει χρωμα ομως...αυτα...ομως ολα αυτα 1-2 μερες πριν...οχι νωριτερα...

Πρήξιμο χαμηλά στην κοιλίτσα σου έχεις; 

@elenakii22 μπράβο κοπέλα μου πολύ καλή η χοριακη σου, καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό μωράκι,

@Ani ani συγχαρητήρια και σε σένα! Εύχομαι καλή χοριακη την Δευτέρα και να πάνε όλα καλά!

μπραβο κορίτσια πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Άντε στείλτε τώρα μπεμπεδοσκονες και σε εμάς!

2rxqp3.png

@Papaki@ σε ευχαριστω!!!ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχουμε ολες θετικα νεα απο δω κ μπρος!!

@alina80 εγω να σου πω την αληθεια νιωθω ενα βαρος αλλα τπτ το σπουδαιο...τωρα ενταξει απο περιπτωση σε περιπτωση διαφερει..νομιζω η ανι ειχε...λιγες ενοχλησεις ειχα κ χθες μια δεξια μια αριστερα...αλλα οχι πονο..

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχω 11 μερες καθυστερηση και πονους περιοδου πονανε οι ρογες μου ενω σε καμια προηγουμενη περιοδο δεν εχει ξανα συμβει εχω μερικες φορες πονους δεξια αριστερα και χαμηλα.. επισης τωρα θερμομετρηθηκα και εχω 37... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την θερμοκρασια να μου εξηγησετε πως και ποτε υπολογιζω γτ δεν γνωριζω... δεν εχω κανει τεστ ακομα ουτε χοριακη λεω απο βδομαδα πρωτα ο θεος αν δεν αδιαθετησω.

καλημερααα

@elenakii22 @Ani ani ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ νεα κοριτσια μου, ολα καλα να πανε, με τους γιατρους σας μιλησατε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 137!!!

12. Ani ani   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ !!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. Olivia3 28/6/2017!!!

3. giota@ 10/7/2017!!!

4. alina80 15/7/2017!!!

5. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

6. orianna  20/7/2017!!!

7. Nati85 23/7/2017!!!

8. caramel_83  24-28/7/2017!!!

9. λουπιτα 26/7/2017!!!

10. marillia 30/7/2017!!!

11. linaa  30/77/2017!!!

12. andrianni  1/8/2017!!!

13. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 24 λεπτά , reniatzo είπε:

κοριτσια να σας ρωτησω κατι εχω 11 μερες καθυστερηση και πονους περιοδου πονανε οι ρογες μου ενω σε καμια προηγουμενη περιοδο δεν εχει ξανα συμβει εχω μερικες φορες πονους δεξια αριστερα και χαμηλα.. επισης τωρα θερμομετρηθηκα και εχω 37... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την θερμοκρασια να μου εξηγησετε πως και ποτε υπολογιζω γτ δεν γνωριζω... δεν εχω κανει τεστ ακομα ουτε χοριακη λεω απο βδομαδα πρωτα ο θεος αν δεν αδιαθετησω.

Κορίτσι γιατί δεν κάνεις ένα τεστ; Έχεις σταθερό κύκλο;

πρίν από 49 λεπτά , Papaki@ είπε:

@elenakii22 μπράβο κοπέλα μου πολύ καλή η χοριακη σου, καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα γερό μωράκι,

@Ani ani συγχαρητήρια και σε σένα! Εύχομαι καλή χοριακη την Δευτέρα και να πάνε όλα καλά!

μπραβο κορίτσια πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Άντε στείλτε τώρα μπεμπεδοσκονες και σε εμάς!

Σε ευχαριστω πολυ @Papaki@ στελνω στελνω οσο μπορω!!!! Τη δευτερα θα σας πω!

πρίν από 11 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερααα

@elenakii22 @Ani ani ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ νεα κοριτσια μου, ολα καλα να πανε, με τους γιατρους σας μιλησατε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 137!!!

12. Ani ani   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ !!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. Olivia3 28/6/2017!!!

3. giota@ 10/7/2017!!!

4. alina80 15/7/2017!!!

5. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

6. orianna  20/7/2017!!!

7. Nati85 23/7/2017!!!

8. caramel_83  24-28/7/2017!!!

9. λουπιτα 26/7/2017!!!

10. marillia 30/7/2017!!!

11. linaa  30/77/2017!!!

12. andrianni  1/8/2017!!!

13. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Σε ευχαριστώ πολυ καραμελιτσα..οχι.εγω δεν εχω γυναικολογο σταθερο απο βδομαδα θα καταληξω!!!

• Μου αρέσει 1

δεν ειναι σταθερος γιαυτο δεν εχω κανει ακομα τεστ η χοριακη ειναι 38ρης συνηθως... παιρνω και φολικο οξυ ενημερωτικα και απο τοτε αλλαξε ο κυκλος ενω πριν ηταν πιο σταθερος

Διαφημίσεις

@reniatzo εγω εκανα μια μερα πριν και μου εδειξε...εισαι σιγουρη για την καθυστερηση δλδ ξερεις ποτε εγινε η ωορρηξια η το υποθετεις?

@caramel_83 ευχαριστουμε!!!!!!στο γιατρο θα παω δευτερα...δεν έχουμε μιλησει καθολου!αντς κ στα δικα σου!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

137 κοριτσια!!!!καλα με βγαζει για τις μερες που ειμαι!!!στο φυλλο γραφει τις τιμες αλλα σε φυσιολογικό κυκλο οποτε μου ειπαν να μην το κοιταξω γτ ναι μεν ειμαι 37η μερα αλλα δεν εχω κυκλο φυσιλογικο!!!

λοιπον.....καταρχας συγχαρητηρια ελενακι μου...επιβεβαιωμενα πλεον εισαι ΕΓΚΥΟΣ...με το καλο να σου ερθουν ολα τελεια.παρα πολυ χαρηκα αλλα ημουν και σιγουρη οτι θα εμενες εγκυος γρηγορα.εχω να σου πω να κρατησεις στο μυαλο σου οτι μπορει να εκανες και διπλη ωορρηξια. υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα εφοσον δεν ξερουμε τι εγινε με το αλλο αυγουλακι.

6penp2.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Να σας πω και εγω τα δικα μου!!! Πρησμένο στηθος απο πολυ νωρις οπως και εξακολουθει να ειναι και πονους περιοδου 10 μερες περιπου τωρα αλλωτε ήπιοι αλλωτε πιο εντονοι!  Τπτ αλλο δεν εχω κοριτσια!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Οχι το βραδυ θα του κανω εκπληξη!!! Την δευτερα θα την κανω κοριτσια!! Δεν το εχω πιστεψει ακομα!!!

συγχαρητηριαααα ρε κοριτσι,,,με το καλο...μια μεγαλη χοριακη...χαχαχαχα τι γινεται?κολλητικο ειναι?

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

συγχαρητηριαααα ρε κοριτσι,,,με το καλο...μια μεγαλη χοριακη...χαχαχαχα τι γινεται?κολλητικο ειναι?

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! @oriannaΣυγχαρητηρια @elenakii22 για την τελεια χοριακη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...