Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Marimar3 είπε:

Γειά σας κορίτσια.. Έχω κ εγώ κάποιες απορίες,αν μπορείτε να με βοηθήσετε..Έχω ήδη 3 παιδάκια... τώρα το πρόβλημα είναι ότι λόγω ανωμαλιών του κύκλου μου τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να πάρω για 2 μήνες αντισυλληπτικά τα οποία σταμάτησα την 8η μέρα του 3ου κύκλου (τόν Ιούλιο).την 9η μέρα είχα μία ελεύθερη επαφή κ στην 13η-14η παρουσιάστηκε λίγο αίμα.σκεφτηκα ότι ίσως είναι λόγω τής διακοπής τών χαπιών ή είναι σημάδι ωορρηξίας. Από 15η-18η μέρα σε είχα καφέ.την 19η βλέννα σαν ασπράδι αυγού και αργότερα το ίδιο βράδυ κ την επόμενη μέρα το πρωί είχα πολύ έντονες σουβλιες στην κοιλιά χαμηλά όπως τής ωορρηξίας κ μπερδεύτηκα.τις ημέρες από 9η εως19η είχα μόνο μια φορά επαφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέσα,κ είχα άλλη μια επαφή ολοκληρωμένη την 20η μέρα.απο την τελευταία επαφή, μετά από 2μερες περίπου άρχισα να έχω τσιμπήματα κ ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά,το γνωστό πρήξιμο πρίν την περίοδο, ελάχιστα φουσκωμένο στήθος (γενικά δεν πρήζεται ιδιαίτερα), όταν ανεβαίνω σκάλες με πονάνε τα πόδια μου και δυσκολεύομαι ,κ απ'ότι πρόσεξα ειμαι λίγο πιο οξύθυμη κ ανά διαστήματα κακοκεφη.. κανονικά περίμενα περίοδο την Τετάρτη στις 1/8 αλλά μέχρι χθές βράδυ (Πέμπτης) δεν είχε φανεί κάτι κ έτσι πήρα τεστακι κ τό έκανα σήμερα το πρωί μιας και ήταν ήδη 2 μέρες καθυστέρηση.μαλλον όμως τζάμπα τό έκανα γιατί εκτός από το ότι βγήκε αρνητικό, μετά από λίγο είδα ροζ στο χαρτί που σκουπιστηκα ,μέχρι το μεσημέρι έβλεπα καφέ κ τωρα το βράδυ (Παρασκευή) είδα μαζί με το καφέ κ κανονικό αίμα.εσεις τί λέτε? το πρωί που έκανα το τεστ σκεφτόμουν πως αν έβγαινε θετικό θα πήγαινα μετά κ για χοριακη.αν έβγαινε αρνητικό σκεφτόμουν να την κάνω την Δευτέρα το πρωί.ομως μετά από τό αίμα δεν ξέρω... τι να κάνω? λέτε τζάμπα να βασανίζομαι???το πρήξιμο στην κοιλιά έχει φύγει από προχθές, τό στήθος είναι τά ίδια,οι σουβλιες κ τά τσιμπήματα συνεχίζουν όπως και τά νεύρα μου τά οποία δεν είναι στα καλύτερά τους..!!!αρπαζομαι χωρίς λόγο και τώρα το απόγευμα μετά από μια μικρόπαρεξηγηση με τον σύζυγο(λόγω του ότι αντιδρούσα έντονα σε ότι μου έλεγε μέχρι που νευρίασε κ αυτός) ήθελα να βάλω τά κλάματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.αν αν μπορείτε πείτε μου τή γνώμη σας κ συγνώμη για το τεράστιο ποστ!! θα περιμένω...!!!

Επειδή καμία φορά μπορεί να είσαι έγκυος κ να δεις λίγο αίμα όταν περιμένεις,περίμενε μια με 2 μέρες κ αν δεν σ έρθει κανε ενα τεστ..πάντως για ωορρηξία το βλέπω μάλλον για τις 19η ημέρα να έκανες κ αν είχε ελεύθερη επαφή,πολύ πιθανόν ..μάλλον οπότε υπολόγισε 2 βδομάδες από εκεί,σε πόσες μέρες περιμένεις?καλή επιτυχία εύχομαι.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Έτσι μπράβο το έχεις κανονίσει καλά, έχεις σχέδιο εσυ! Εγώ... χαϊβάνι όλο σε άκυρες μερες φεύγουμε... πχ είχαμε επαφή χθες βράδυ 26η μερα... ο,τι ναι! Δεν πιστεύω αν έχει πάει να δέσει το γλυκό να πειράζει ε; Να του πω αν είναι ΟΧΙ, απόψε η αύριο, αν θέλει πάλι τρελίτσες!

Χαχαχα δεν υπάρχεις. Δεν πειραζει κανε τρελιτσες φουλ 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

Επειδή καμία φορά μπορεί να είσαι έγκυος κ να δεις λίγο αίμα όταν περιμένεις,περίμενε μια με 2 μέρες κ αν δεν σ έρθει κανε ενα τεστ..πάντως για ωορρηξία το βλέπω μάλλον για τις 19η ημέρα να έκανες κ αν είχε ελεύθερη επαφή,πολύ πιθανόν ..μάλλον οπότε υπολόγισε 2 βδομάδες από εκεί,σε πόσες μέρες περιμένεις?καλή επιτυχία εύχομαι.

Ζουζούνα, περίμενα 1/8κ ξεκίνησε από χθές το μεσημέρι σιγά σιγά ( μετά από 2μερες καθυστέρηση) μια ροή όπως τής περιόδου...αν υπολογίσουμε ότι ήταν 19η-20η μέρα η ωορρηξία, μέχρι σήμερα είναι περίπου 11-12 μέρες... ουσιαστικά το περίμενα χθές ότι θα είναι αρνητικό τό τέστ γιατί ήταν πολύ νωρίς για να δείξει.. αλλά τώρα με το αίμα πού έχω τι να πω.. θά δείξει η πορεία..

On 8/3/2018 at 2:55 PM, vikaki82 said:

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια χαχαχαχ

Μακαρι κοριτσι μου να βγω λαθος.τι να κανουμε εδω λεμε τον πονο μας ολες.γιατι εγω απο την αρχη επέλεξα να μην πω σε κανεναν οι προσπαθουμε για μωρο για μην ρωτανε συνεχεια και με κανουν να αισθανομαι ασχημα.οποτε εσεις εισαστε η παρηγορια μοθ 

Καλησπέρα κορίτσια μου !!! Εμείς ήρθαμε διακοπουλες οπότε δε μπορώ να σας παρακολουθώ τόσο συχνά !!! @vikaki82 δεν πειράζει καλή μου .. το ξέρω ότι στεναχωριεσαι αλλά συνεχίζουμε δυνατά !!! Δε το βάζουμε κάτω !! @kido μου περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να μας πεις για ένα τεράστιο θετικοοοο !!! Σας φιλώ !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Efouko είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !!! Εμείς ήρθαμε διακοπουλες οπότε δε μπορώ να σας παρακολουθώ τόσο συχνά !!! @vikaki82 δεν πειράζει καλή μου .. το ξέρω ότι στεναχωριεσαι αλλά συνεχίζουμε δυνατά !!! Δε το βάζουμε κάτω !! @kido μου περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να μας πεις για ένα τεράστιο θετικοοοο !!! Σας φιλώ !!

Ευχαριστώ μακάρι να είμαστε και οι δυο με ευχαριστα νέα μετά το ΣΚ!!! Καλά να περάσετε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, kido είπε:

Α ωραία, γιατί κ εγώ δεν θα ήθελα να το χάσω μόνο κ μόνο μπας κι έχει γίνει κάτι, που δεν πρόκειται, αλλά λέμε τώρα... γενικά δεν του αρνιέμαι!

Εεε μην λες δεν προκειται. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Κορίτσια μου την τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μ.Σημερα εκεί που έτρεχα (είχα καιρό να τρεξω) μ έπιασε πονος αφόρητος στο εντερο κ προς την μήτρα δεν μπορούσε να με σηκώσει ο άντρας μ το έχω ξαναπάθει αλλά όχι τόσο έντονα . Υποψιάζομαι ενδομητρίωση με συμφησεις .

Πονάω στην περίοδο πονάω στην επαφή πονάω στην γυναικολογική εξέταση κ είναι συμπτώματα ενδομητρίωσης. 

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γενικά :cry:

Επίσης προκαλεί κ υπογονιμότητα 

• Λυπημένη/-ος 1

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Κορίτσια μου την τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μ.Σημερα εκεί που έτρεχα (είχα καιρό να τρεξω) μ έπιασε πονος αφόρητος στο εντερο κ προς την μήτρα δεν μπορούσε να με σηκώσει ο άντρας μ το έχω ξαναπάθει αλλά όχι τόσο έντονα . Υποψιάζομαι ενδομητρίωση με συμφησεις .

Πονάω στην περίοδο πονάω στην επαφή πονάω στην γυναικολογική εξέταση κ είναι συμπτώματα ενδομητρίωσης. 

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γενικά :cry:

Επίσης προκαλεί κ υπογονιμότητα 

Η ενδομητριωση ομως Ειναι Κατι που υποθετεις εσυ, οποτε αγαπηην το σκέφτεσαι ετσι. Σε ποια γυναικολογική εξέταση πονας? Σε ολες? 

• Λυπημένη/-ος 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Η ενδομητριωση ομως Ειναι Κατι που υποθετεις εσυ, οποτε αγαπηην το σκέφτεσαι ετσι. Σε ποια γυναικολογική εξέταση πονας? Σε ολες? 

Πονάω στον ενδοκολπικο  υπέρηχο  ειδικότερα από την μια πλευρά πετάγομαι από τον πόνο. 

Όταν φθάνει προς το εντερο κ κατά κάποιο τρόπο το πιέζει. Κ μετά κάνει ώρα να μ περάσει. Επίσης πολλές φορές στην επαφή τιναζομαι πάλι σε αυτήν την πλευρά. 

Δεν ξέρω αρχίζω κ ανησυχώ. Σήμερα κορίτσι με μαζευανε ο άντρας μ τρόμαξε είχα  διπλωσει. 

Πάντως έχω έναν καλό γιατρό που ειδικεύεται στην ενδομητρίωση Όχι σε αυτόν που πάω σε άλλον(Που είναι μόνο γι αυτό)

LolXp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

Πονάω στον ενδοκολπικο  υπέρηχο  ειδικότερα από την μια πλευρά πετάγομαι από τον πόνο. 

Όταν φθάνει προς το εντερο κ κατά κάποιο τρόπο το πιέζει. Κ μετά κάνει ώρα να μ περάσει. Επίσης πολλές φορές στην επαφή τιναζομαι πάλι σε αυτήν την πλευρά. 

Δεν ξέρω αρχίζω κ ανησυχώ. Σήμερα κορίτσι με μαζευανε ο άντρας μ τρόμαξε είχα  διπλωσει. 

Πάντως έχω έναν καλό γιατρό που ειδικεύεται στην ενδομητρίωση Όχι σε αυτόν που πάω σε άλλον(Που είναι μόνο γι αυτό)

Στην περιοδο ποναω πολύ την πρωτη μέρα μονο θερμοφόρα με σωζει, στην επαφή ποναω σε μια συγκεκριμένη σταση αλλες φορές πιο έντονα αλλες λιγότερο. Ποναω στο παπ εγώ. Είμαι Κομπλε ομως. Κοίτα αν αυτα ειναι συμπτώματα δεν ενδομητριωσης τοτε καλο θα είναι να το δεις και γενικα ειναι καλο να το δεις και μετα το σημερινό, απλα μην προτρεχεις. Κι αν είναι κατι θα διορθώνεται σίγουρα. Περιοδο και επαφή ποναω δε παραπανω μετα την θλαση κοιλιακών που καταφερα να παθω, πικρα... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Smile89 είπε:

Στην περιοδο ποναω πολύ την πρωτη μέρα μονο θερμοφόρα με σωζει, στην επαφή ποναω σε μια συγκεκριμένη σταση αλλες φορές πιο έντονα αλλες λιγότερο. Ποναω στο παπ εγώ. Είμαι Κομπλε ομως. Κοίτα αν αυτα ειναι συμπτώματα δεν ενδομητριωσης τοτε καλο θα είναι να το δεις και γενικα ειναι καλο να το δεις και μετα το σημερινό, απλα μην προτρεχεις. Κι αν είναι κατι θα διορθώνεται σίγουρα. Περιοδο και επαφή ποναω δε παραπανω μετα την θλαση κοιλιακών που καταφερα να παθω, πικρα... 

Εγώ στην περίοδο άμα δεν πάρω μεσουλιτ δεν με σώζει τπτ .

Σε στάση σχεδόν όλες με πονάνε δυστυχώς. Στον ενδοκολπικο υπέρηχο την ακούω λίγο στο τεστ Παπ κ εκεί πολύ λίγο. 

Εσύ όταν σου κάνουν τεστ Παπ βγάζεις λίγο άιμα? Το έχεις παρατηρήσει ποτέ?

Θα πάω στον δικό μ γυναικολόγο την τρίτη κ βλέπουμε τι θα μ πει .

Καμία κοπέλα εδώ με εμπειρία ενδομητρίωσης?

LolXp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Flo flo είπε:

Σε στάση σχεδόν όλες με πονάνε δυστυχώς. Στον ενδοκολπικο υπέρηχο την ακούω λίγο στο τεστ Παπ κ εκεί πολύ λίγο. 

Πιο μικρή κ μου χαν πει πως έχω ευαίσθητο τραχηλο γιαυτο το αίμα. Τα τελ χρονια οχι δεν εχω. Ναι ο γυναικολόγος ειναι βασικό τι θα σου πει. Ελπίζω δεν τρέχει κατι. 

nlmNp2.png

12 ώρες πρίν, kido είπε:

Έτσι μπράβο το έχεις κανονίσει καλά, έχεις σχέδιο εσυ! Εγώ... χαϊβάνι όλο σε άκυρες μερες φεύγουμε... πχ είχαμε επαφή χθες βράδυ 26η μερα... ο,τι ναι! Δεν πιστεύω αν έχει πάει να δέσει το γλυκό να πειράζει ε; Να του πω αν είναι ΟΧΙ, απόψε η αύριο, αν θέλει πάλι τρελίτσες!

Αστον άνθρωπο να εκδηλωθεί!:D Για να μην νομίζει κιολας πως τον εκμεταλλεύεσαι μόνο για τον σκοπό Χαχαχαα! 

3 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Να περάστε τέλειααα!! Και εσένα δεν περιμενουμε να περάσουν οι μερες; Αλλαξε κάτι κ το έχασα μήπως;; Θετικό και από εσένα περιμενουμε! Φιλάκια!!!

πρίν από 38 λεπτά , Flo flo είπε:

Κοριτσάκι μου μην βάζεις κάτι στο μυαλό πριν δείτε εντάξει; Ξέρω αγχώνεσαι κ εγω που σου λέω τώρα έτσι κάνω χειρότερα αλλα δεν κάνει καλό,εντάξει; Υπομονή μέχρι την Τριτη να δεις τι θα σου πει. Όλα καλα θα είναι!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Flo flo είπε:

Καλησπέρα! Εγω ειχα ενδομητρίωση! Οντως ο πονος ειναι σημάδια βεβαια σε προχωρημένο στάδιο ενδομητριωσης... που με εναν υπέρηχο θα φανει αν ειναι καλος ο γυναικολογος σου υπαρχει και μια εξέταση αιματος που δείχνει την ενδομητρίωση ca 125 λέγαμε! Οτι θελεις μπορεις να με ρωτήσεις την εχω φαει με το κουταλι!!! Αλλα μην αγχώνεσαι χωρις να το διαπιστώσεις πρωτα ακομα και να εχεις δεν ειναι και τοσο σοβαρό!

jgJqp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα! Εγω ειχα ενδομητρίωση! Οντως ο πονος ειναι σημάδια βεβαια σε προχωρημένο στάδιο ενδομητριωσης... που με εναν υπέρηχο θα φανει αν ειναι καλος ο γυναικολογος σου υπαρχει και μια εξέταση αιματος που δείχνει την ενδομητρίωση ca 125 λέγαμε! Οτι θελεις μπορεις να με ρωτήσεις την εχω φαει με το κουταλι!!! Αλλα μην αγχώνεσαι χωρις να το διαπιστώσεις πρωτα ακομα και να εχεις δεν ειναι και τοσο σοβαρό!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ξέρω την υποψιάζομαι. Πονάω σχεδόν παντού κ σε όλα. Ξέρω ποια είναι η αιματολογικη θα την κάνω. Έχω κάνει υπέρηχους κ μου χει βρει κάπου κάπου κυστουλες οι οποίες φεύγουν μετά από μόνες τους .

Για πες μ για την δικιά σ ενδομητρίωση ποτέ εμφανίστηκε που πονάς ποτέ άρχισες να πονάς κ πως είσαι τώρα κτλ 

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...