Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια.. Έχω κ εγώ κάποιες απορίες,αν μπορείτε να με βοηθήσετε..Έχω ήδη 3 παιδάκια... τώρα το πρόβλημα είναι ότι λόγω ανωμαλιών του κύκλου μου τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να πάρω για 2 μήνες αντισυλληπτικά τα οποία σταμάτησα την 8η μέρα του 3ου κύκλου (τόν Ιούλιο).την 9η μέρα είχα μία ελεύθερη επαφή κ στην 13η-14η παρουσιάστηκε λίγο αίμα.σκεφτηκα ότι ίσως είναι λόγω τής διακοπής τών χαπιών ή είναι σημάδι ωορρηξίας. Από 15η-18η μέρα σε είχα καφέ.την 19η βλέννα σαν ασπράδι αυγού και αργότερα το ίδιο βράδυ κ την επόμενη μέρα το πρωί είχα πολύ έντονες σουβλιες στην κοιλιά χαμηλά όπως τής ωορρηξίας κ μπερδεύτηκα.τις ημέρες από 9η εως19η είχα μόνο μια φορά επαφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέσα,κ είχα άλλη μια επαφή ολοκληρωμένη την 20η μέρα.απο την τελευταία επαφή, μετά από 2μερες περίπου άρχισα να έχω τσιμπήματα κ ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά,το γνωστό πρήξιμο πρίν την περίοδο, ελάχιστα φουσκωμένο στήθος (γενικά δεν πρήζεται ιδιαίτερα), όταν ανεβαίνω σκάλες με πονάνε τα πόδια μου και δυσκολεύομαι ,κ απ'ότι πρόσεξα ειμαι λίγο πιο οξύθυμη κ ανά διαστήματα κακοκεφη.. κανονικά περίμενα περίοδο την Τετάρτη στις 1/8 αλλά μέχρι χθές βράδυ (Πέμπτης) δεν είχε φανεί κάτι κ έτσι πήρα τεστακι κ τό έκανα σήμερα το πρωί μιας και ήταν ήδη 2 μέρες καθυστέρηση.μαλλον όμως τζάμπα τό έκανα γιατί εκτός από το ότι βγήκε αρνητικό, μετά από λίγο είδα ροζ στο χαρτί που σκουπιστηκα ,μέχρι το μεσημέρι έβλεπα καφέ κ τωρα το βράδυ (Παρασκευή) είδα μαζί με το καφέ κ κανονικό αίμα.εσεις τί λέτε? το πρωί που έκανα το τεστ σκεφτόμουν πως αν έβγαινε θετικό θα πήγαινα μετά κ για χοριακη.αν έβγαινε αρνητικό σκεφτόμουν να την κάνω την Δευτέρα το πρωί.ομως μετά από τό αίμα δεν ξέρω... τι να κάνω? λέτε τζάμπα να βασανίζομαι???το πρήξιμο στην κοιλιά έχει φύγει από προχθές, τό στήθος είναι τά ίδια,οι σουβλιες κ τά τσιμπήματα συνεχίζουν όπως και τά νεύρα μου τά οποία δεν είναι στα καλύτερά τους..!!!αρπαζομαι χωρίς λόγο και τώρα το απόγευμα μετά από μια μικρόπαρεξηγηση με τον σύζυγο(λόγω του ότι αντιδρούσα έντονα σε ότι μου έλεγε μέχρι που νευρίασε κ αυτός) ήθελα να βάλω τά κλάματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.αν αν μπορείτε πείτε μου τή γνώμη σας κ συγνώμη για το τεράστιο ποστ!! θα περιμένω...!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, kido είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να κανεις τη διαφορά αυτό το μήνα!!

Ναι οουουου ειδικα τωρα που εχουμε χασει τις μισες γονιμες τι να σας πω...καλημεραααα κιολας....σημερα μετα τηαπο δουλειά φευγω για διακοπές..

7 ώρες πρίν, Marimar3 είπε:

Γειά σας κορίτσια.. Έχω κ εγώ κάποιες απορίες,αν μπορείτε να με βοηθήσετε..Έχω ήδη 3 παιδάκια... τώρα το πρόβλημα είναι ότι λόγω ανωμαλιών του κύκλου μου τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να πάρω για 2 μήνες αντισυλληπτικά τα οποία σταμάτησα την 8η μέρα του 3ου κύκλου (τόν Ιούλιο).την 9η μέρα είχα μία ελεύθερη επαφή κ στην 13η-14η παρουσιάστηκε λίγο αίμα.σκεφτηκα ότι ίσως είναι λόγω τής διακοπής τών χαπιών ή είναι σημάδι ωορρηξίας. Από 15η-18η μέρα σε είχα καφέ.την 19η βλέννα σαν ασπράδι αυγού και αργότερα το ίδιο βράδυ κ την επόμενη μέρα το πρωί είχα πολύ έντονες σουβλιες στην κοιλιά χαμηλά όπως τής ωορρηξίας κ μπερδεύτηκα.τις ημέρες από 9η εως19η είχα μόνο μια φορά επαφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέσα,κ είχα άλλη μια επαφή ολοκληρωμένη την 20η μέρα.απο την τελευταία επαφή, μετά από 2μερες περίπου άρχισα να έχω τσιμπήματα κ ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά,το γνωστό πρήξιμο πρίν την περίοδο, ελάχιστα φουσκωμένο στήθος (γενικά δεν πρήζεται ιδιαίτερα), όταν ανεβαίνω σκάλες με πονάνε τα πόδια μου και δυσκολεύομαι ,κ απ'ότι πρόσεξα ειμαι λίγο πιο οξύθυμη κ ανά διαστήματα κακοκεφη.. κανονικά περίμενα περίοδο την Τετάρτη στις 1/8 αλλά μέχρι χθές βράδυ (Πέμπτης) δεν είχε φανεί κάτι κ έτσι πήρα τεστακι κ τό έκανα σήμερα το πρωί μιας και ήταν ήδη 2 μέρες καθυστέρηση.μαλλον όμως τζάμπα τό έκανα γιατί εκτός από το ότι βγήκε αρνητικό, μετά από λίγο είδα ροζ στο χαρτί που σκουπιστηκα ,μέχρι το μεσημέρι έβλεπα καφέ κ τωρα το βράδυ (Παρασκευή) είδα μαζί με το καφέ κ κανονικό αίμα.εσεις τί λέτε? το πρωί που έκανα το τεστ σκεφτόμουν πως αν έβγαινε θετικό θα πήγαινα μετά κ για χοριακη.αν έβγαινε αρνητικό σκεφτόμουν να την κάνω την Δευτέρα το πρωί.ομως μετά από τό αίμα δεν ξέρω... τι να κάνω? λέτε τζάμπα να βασανίζομαι???το πρήξιμο στην κοιλιά έχει φύγει από προχθές, τό στήθος είναι τά ίδια,οι σουβλιες κ τά τσιμπήματα συνεχίζουν όπως και τά νεύρα μου τά οποία δεν είναι στα καλύτερά τους..!!!αρπαζομαι χωρίς λόγο και τώρα το απόγευμα μετά από μια μικρόπαρεξηγηση με τον σύζυγο(λόγω του ότι αντιδρούσα έντονα σε ότι μου έλεγε μέχρι που νευρίασε κ αυτός) ήθελα να βάλω τά κλάματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.αν αν μπορείτε πείτε μου τή γνώμη σας κ συγνώμη για το τεράστιο ποστ!! θα περιμένω...!!!

Δε νομίζω ότι είναι εγκυμοσύνη,μάλλον για ανωμαλία λόγω αντισυλληπτικων το βλέπω. Βέβαια δες κ τη ροη που θα έχεις και αν σταματήσει κλπ αλλά δύσκολο το βλέπω.

8 ώρες πρίν, Marimar3 είπε:

Καλημέρα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καταρχήν!

Δεν ξέρουμε τι κύκλο έχεις όπως είπες έχει γίνει άνω κάτω οποτε δεν μπορείς να υπολογίσεις εάν η 9η μέρα ήταν πολύ νωρις για κάτι.Αν υποθέσουμε πως έχουμε ωορρηξια 14 μερες πριν αδιαθετησουμε τότε ισως να είχες την 21η και για αυτό ισως να είχες αυτά τα τσιμπήματα το πρήξιμο στο στηθος κτλ. Εφόσον ήταν αρνητικό και έχεις και αίμα προφανως είναι περίοδος. Τα υπόλοιπα με εκνευρισμό ευαισθησία κ τέτοια τα έχουμε κ στην περιοδο οποτε μην ανησυχείς. Αν κατάλαβα σωστά επιθυμεις άλλο ένα παιδάκι οποτε με το καλό να σας έρθει!   

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσια.αδιαθετησα χθες βραδυ :sad:

Καλημέρα κορίτσι μου.. Εφόσον ήρθε προσπάθησε να το ξεπεράσεις και ξεκινα να σκέφτεσαι την επόμενη προσπάθεια εντάξει; :wub:

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καταρχήν!

Δεν ξέρουμε τι κύκλο έχεις όπως είπες έχει γίνει άνω κάτω οποτε δεν μπορείς να υπολογίσεις εάν η 9η μέρα ήταν πολύ νωρις για κάτι.Αν υποθέσουμε πως έχουμε ωορρηξια 14 μερες πριν αδιαθετησουμε τότε ισως να είχες την 21η και για αυτό ισως να είχες αυτά τα τσιμπήματα το πρήξιμο στο στηθος κτλ. Εφόσον ήταν αρνητικό και έχεις και αίμα προφανως είναι περίοδος. Τα υπόλοιπα με εκνευρισμό ευαισθησία κ τέτοια τα έχουμε κ στην περιοδο οποτε μην ανησυχείς. Αν κατάλαβα σωστά επιθυμεις άλλο ένα παιδάκι οποτε με το καλό να σας έρθει!   

Καλημέρα κορίτσι μου.. Εφόσον ήρθε προσπάθησε να το ξεπεράσεις και ξεκινα να σκέφτεσαι την επόμενη προσπάθεια εντάξει; :wub:

Ε πρωτη μερα ειναι και ειμαι χαλια αλλα θα μου περασει. 

πρίν από 5 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ε πρωτη μερα ειναι και ειμαι χαλια αλλα θα μου περασει. 

Σου στελνω μια αγκαλίτσα ❤️ Σύντομα θα είσαι έτοιμη για νέες προσπάθειες!

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι οουουου ειδικα τωρα που εχουμε χασει τις μισες γονιμες τι να σας πω...καλημεραααα κιολας....σημερα μετα τηαπο δουλειά φευγω για διακοπές..

Καλημεραααα 

εντάξει... ότι κάνατε κάνατε τώρα, περιμένουμε σε 2 βδομαδες νέα! Καλές διακοπές!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Σου στελνω μια αγκαλίτσα ❤️ Σύντομα θα είσαι έτοιμη για νέες προσπάθειες!

Καλημεραααα 

εντάξει... ότι κάνατε κάνατε τώρα, περιμένουμε σε 2 βδομαδες νέα! Καλές διακοπές!!!

Σε ευχαριστω κοριτσάκι μου γιατι με εχει παρει απο κατω.αλλα τωρα που θα φύγουμε διακοπές θα ειναι οι γονινες οπότε κάτι θα κανουμε :-) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσακο μου γιατι με εχει παρει απο κατω.αλλα τωρα που θα φύγουμε διακοπές θα ειναι οι γονινες οπότε κάτι θα κανουμε :-) 

Έτσι μπράβο το έχεις κανονίσει καλά, έχεις σχέδιο εσυ! Εγώ... χαϊβάνι όλο σε άκυρες μερες φεύγουμε... πχ είχαμε επαφή χθες βράδυ 26η μερα... ο,τι ναι! Δεν πιστεύω αν έχει πάει να δέσει το γλυκό να πειράζει ε; Να του πω αν είναι ΟΧΙ, απόψε η αύριο, αν θέλει πάλι τρελίτσες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , kido είπε:

Έτσι μπράβο το έχεις κανονίσει καλά, έχεις σχέδιο εσυ! Εγώ... χαϊβάνι όλο σε άκυρες μερες φεύγουμε... πχ είχαμε επαφή χθες βράδυ 26η μερα... ο,τι ναι! Δεν πιστεύω αν έχει πάει να δέσει το γλυκό να πειράζει ε; Να του πω αν είναι ΟΧΙ, απόψε η αύριο, αν θέλει πάλι τρελίτσες!

Καθόλου δεν πειραζει, ναι να του πεις. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Καθόλου δεν πειραζει, ναι να του πεις. 

Α ωραία, γιατί κ εγώ δεν θα ήθελα να το χάσω μόνο κ μόνο μπας κι έχει γίνει κάτι, που δεν πρόκειται, αλλά λέμε τώρα... γενικά δεν του αρνιέμαι!

• Μου αρέσει 1

Beboula, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.ο κύκλος μου μέχρι που γέννησα το 3ο μου παιδάκι πρίν 4,5χρονια  ήταν 28 με 1-2 μέρες+-.. από κει κ έπειτα άστα να πάνε... το τελευταίο 6μηνο έπαιζε 23-26 κ όταν πήρα τά χάπια γύρισε στις 27 μέρες.ναι η αλήθεια είναι ότι θά ήθελα άλλο ένα πλασματακι να μας ερχόταν.. τώρα όσον αφορά τις γόνιμες κ εγώ έχω χάσει το μπουσουλα.υποτιθετε ότι βάσει ημερολογίου ήταν οι γόνιμες μέρες από 9η έως 15η με γόνιμη την 14η, αλλά αυτές τις μέρες εμφανίστηκε τό αίμα.μετα  19η-20η είχα δει τά υγρά κ τους πόνους της ωορρηξίας γι'αυτό σκέφτηκα ότι έκανα τότε την ωορρηξία. Πάντως όσο περνάει η ώρα κ εγώ πιστεύω ότι είναι κανονική ροή της περιόδου οπότε τό παίρνω απόφαση.

3 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Δε νομίζω ότι είναι εγκυμοσύνη,μάλλον για ανωμαλία λόγω αντισυλληπτικων το βλέπω. Βέβαια δες κ τη ροη που θα έχεις και αν σταματήσει κλπ αλλά δύσκολο το βλέπω.

Elfer,σ'ευχαριστω για την απάντηση.. ναι κ εγώ μάλλον το ίδιο πιστεύω ότι είναι ανωμαλία του κύκλου μου. Θα δείξει βέβαια αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...