Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , vikaki82 είπε:

Κοριτσι εχει ξεπρηστει το στηθος εχω μικρο ενοχλησεις και τωρα που πηγα τουαλετα και σκουπιστηκα ειναι κοτρινα ξερεις..(συγνωμη για περιγραφη) χαχαχ οποτε μαλον θα ερθουν ενταξει στεναχωριεμαι παλι δεν το κρυβω αλλα δεν μπορω να κανω κατι

Κοιτα σίγουρα εσυ γνωριζεις καλύτερα από τον καθένα τον οργανισμό σου και εγω στηρίζομαι σε αυτό. Δεν δίνω ελπίδες γιατί πρέπει αλλα γιατί όντως τόσα έχουμε ακούσει εδώ που λες εντάξει όλα παίζονται 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Ούτε κ το χα παρατηρήσει αυτο. Παντως δεν είναι κ απόλυτη ένδειξη περιοδου. Ας ελπίσουμε πως δεν θα έρθει. 

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια χαχαχαχ

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Κοιτα σίγουρα εσυ γνωριζεις καλύτερα από τον καθένα τον οργανισμό σου και εγω στηρίζομαι σε αυτό. Δεν δίνω ελπίδες γιατί πρέπει αλλα γιατί όντως τόσα έχουμε ακούσει εδώ που λες εντάξει όλα παίζονται 

Μακαρι κοριτσι μου να βγω λαθος.τι να κανουμε εδω λεμε τον πονο μας ολες.γιατι εγω απο την αρχη επέλεξα να μην πω σε κανεναν οι προσπαθουμε για μωρο για μην ρωτανε συνεχεια και με κανουν να αισθανομαι ασχημα.οποτε εσεις εισαστε η παρηγορια μοθ 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Ορμονολογικές τη 2η μέρα περιόδου (lh, fsh, e2, prl κλπ), προγεστερόνη 18η μερα περιόδου, σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος, καλλιέργεια κολπικού υγρού, καμπύλη σακχάρου, γλυκοζυλιωμένη, αιματολογικές για θυροειδή και αντισώματα και υπερυχο... αυτά νομίζω... Εντάξει φτάνουν!

Α έχεις κάνει όλα αυτά ε?

Σπερματοδιαγραμμα καλό βγήκε? 

Επίσης τι είναι το γλυκοζυλιωμενη ?

Εγώ έχω κάνει ορμονικές μια χαρά εκτός προγηστερονης .(Lh,fsh,prl ktl) κ θυροειδη όλα καλά. 

Επίσης έκανα κ καλλιέργεια κολπικου υγρού κ είχα βγει θετική στον εντεροκκοκο. Το οποίο θα το ξανακάνω το σεμπεμβρη .

LolXp3.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

:-D:ph34r:

:mrgreen: πολλά λαικ! Γελάω μόνη μου ρε φιλε 

πρίν από 6 λεπτά , Flo flo είπε:

Εγώ έχω κάνει ορμονικές μια χαρά εκτός προγηστερονης .(Lh,fsh,prl ktl) κ θυροειδη όλα καλά. 

Επίσης έκανα κ καλλιέργεια κολπικου υγρού κ είχα βγει θετική στον εντεροκκοκο. Το οποίο θα το ξανακάνω το σεμπεμβρη .

Μετρας το σάκχαρο στο αίμα.Εκανα κ εγω τώρα στην φάση 

πρίν από 15 λεπτά , Flo flo είπε:

Όλα καλά βγήκαν ναι. Μου λείπει η ΑΜΗ κ η σαλπιγγογραφια κ συμπληρώνω τη συλλογή μου...

πρίν από 13 λεπτά , Beboula25 είπε:

:mrgreen: πολλά λαικ! Γελάω μόνη μου ρε φιλε 

Μετρας το σάκχαρο στο αίμα.Εκανα κ εγω τώρα στην φάση 

Ναι είναι για διαβήτη και τέτοια @Flo flo

Γελάτε γιατί χανόμαστε κορίτσια!!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Όλα καλά βγήκαν ναι. Μου λείπει η ΑΜΗ κ η σαλπιγγογραφια κ συμπληρώνω τη συλλογή μου...

Ναι είναι για διαβήτη και τέτοια @Flo flo

Γελάτε γιατί χανόμαστε κορίτσια!!!!

Έτσι!!!! 

Η αμη μην σε αγχώνει κάνε την αν χρειαστεί. Εδω έχεις εμενα το ζωντανό παράδειγμα με τοσοδουλα αμη έμεινα.. Απλά χαμηλή αμη σε συνδυασμό με υψηλή fsh δυσκολεύει την σύλληψη.Αλλα και η FSh μεταβάλλεται κάθε μήνα οποτε όλα αυτά θέλουν συνεχή παρακολούθηση όταν μπεις στο ψάξιμο για πιο ασφαλή συμπέρασμα 

Just now, Beboula25 είπε:

Έτσι!!!! 

Η αμη μην σε αγχώνει κάνε την αν χρειαστεί. Εδω έχεις εμενα το ζωντανό παράδειγμα με τοσοδουλα αμη έμεινα.. Απλά χαμηλή αμη σε συνδυασμό με υψηλή fsh δυσκολεύει την σύλληψη.Αλλα και η FSh μεταβάλλεται κάθε μήνα οποτε όλα αυτά θέλουν συνεχή παρακολούθηση όταν μπεις στο ψάξιμο για πιο ασφαλή συμπέρασμα 

Ε ναι θυμάμαι... εμένα όλοι φυσιολογικά μου τα βρίσκουν! Άγχος λένε... γι αυτό κι εγώ πάω για μπάνιο να χαλαρώσω. Φιλιαααα

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ε ναι θυμάμαι... εμένα όλοι φυσιολογικά μου τα βρίσκουν! Άγχος λένε... γι αυτό κι εγώ πάω για μπάνιο να χαλαρώσω. Φιλιαααα

Μπράβο σωστηη!!! Φιλάκια!! 

Καλημέρα σε όλες!θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση γιατί πραγματικά έχω πελαγώσει! Έχει τύχει σε κάποια από εσάς να έχει 2 θετικά τεστ εγκυμοσύνης clea@!!## αλλά αρνητική χοριακη?και τι εγινε τελικα?υπαρχει περιπτωση να ναι λαθος η χοριακη? τεστ εχθές και προχθές και τα 2 θετικά και χοριακη χθες αρνητικη 0.1....κανονικα δεν περιμενω περιοδο αυριο!απλα ηθελα να δω αν υπαρχει κοπελα που να της εχει τυχει κατι παρομοιο! Ευχαριστώ!

πρίν από 49 λεπτά , elerina80 είπε:

Καλημέρα σε όλες!θα ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση γιατί πραγματικά έχω πελαγώσει! Έχει τύχει σε κάποια από εσάς να έχει 2 θετικά τεστ εγκυμοσύνης clea@!!## αλλά αρνητική χοριακη?και τι εγινε τελικα?υπαρχει περιπτωση να ναι λαθος η χοριακη? τεστ εχθές και προχθές και τα 2 θετικά και χοριακη χθες αρνητικη 0.1....κανονικα δεν περιμενω περιοδο αυριο!απλα ηθελα να δω αν υπαρχει κοπελα που να της εχει τυχει κατι παρομοιο! Ευχαριστώ!

Καλησπερα.. Αρχικά παίρνεις κάτι; Εννοω έκανες μήπως ένεση χοριακης ή κάποιο σκεύασμα που περιέχει ορμονη; Θετικά θετικά ή πολύ αχνά; Ήταν γαλάζιες οι γραμμες ή γριζαριζαν γιατί παίζει τεράστιο ρόλο! Κοίταξε κατά βάση η χοριακη δεν κάνει λάθος. Η περίπτωση να βγει αρνητική με θετικά τεστ είναι η βιοχημική κυηση. Το μόνο που μπορείς να κανεις τώρα είναι υπομονή έως αύριο και εάν μεθαύριο δεν έχει έρθει ή επαναλαμβάνεις αν θέλεις χοριακη αλλα θα σου ελεγα πρώτα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Εμενα τώρα μια μέρα πριν με δυο θετικά τεστ το ενα ίδιο με το δικό σου αλλα παρα πολύ αχνό το άλλο αλλης μαρκαΣ ξεκάθαρα θετικό και την επόμενη που θα περίμενα περιοδο χοριακη 20.Κατεληξε σε βιοχημική μέσα σε δέκα μερες. Ότι θέλεις πες μας 

Διαφημίσεις

όχι δεν έχω πάρει κάτι που να αλλοιώνει το αποτέλεσμα του τεστ...το προχθεσινό τεστ είναι πιο αχνή η γραμμή αλλά το χθεσινό είναι πιο έντονη και μπλε... χοριακη και τεστ εγιναν την ιδια μέρα..οποτε δεν γινεται να ανιχνεύτηκε στο τεστ και οχι στο αιμα σε περίπτωση βιοχημικής...πιθανολογώ και τα 2 τεστ να εκαναν λάθος γιατί η χοριακή δύσκολο

13 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημερα κορίτσι! Ε βέβαια πρέπει, έλα αφού τα ξέρετε εσείς αυτά, τώρα που φεύγει θα τσιγκουνευτειτε τις επαφές?! Δώστου να καταλάβει και που ξέρεις μπορεί στο αποχερετηστηριο να γίνει η δουλειά!!!!

Ζω ακριβώς το ίδιο με τις φίλες μου αλλά τι να κάνουμε κάποιες δεν είμαστε τόσο τυχερές, δεν σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Εσυ ειδικά προσπαθείς πολύ λίγο, θα δεις στο 4ατραμηνο πάνω μπορεί και να έχεις πιάσει! Εγώ που έχω ξεπεράσει χρόνο τι να πω κι όλες μου λενε «ακόμα? τι κάνετε?» λες και είναι παραγγελία που άργησε... πλέον τους έχω πει ότι έχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις, είμαστε καλά και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Από ενδιαφέρον το λένε το ξέρω, γιατί είναι φίλες μου και θα χαρούν όταν γίνει, αλλά δεν το έζησαν έτσι όπως εγώ και δεν ξέρουν πως είναι!

Άντε καλημερες!!

Μπα.ουτε σημερα εγινε κοριτσια..αλλα ολως περιεργως καπως εχει αρχισει το στήθος μου και πρηζεται

5 ώρες πρίν, elerina80 είπε:

όχι δεν έχω πάρει κάτι που να αλλοιώνει το αποτέλεσμα του τεστ...το προχθεσινό τεστ είναι πιο αχνή η γραμμή αλλά το χθεσινό είναι πιο έντονη και μπλε... χοριακη και τεστ εγιναν την ιδια μέρα..οποτε δεν γινεται να ανιχνεύτηκε στο τεστ και οχι στο αιμα σε περίπτωση βιοχημικής...πιθανολογώ και τα 2 τεστ να εκαναν λάθος γιατί η χοριακή δύσκολο

συμφωνώ με την μπεμπουλα αλλά καμία φορά γίνονται λάθη κ στην χοριακη,μπορεί κ στα διαγνωστικά...εύχομαι να είναι τέτοιο λάθος κ να είσαι έγκυος κ η χοριακη απλά να ήταν λάθος..πάντως και άλλες κοπέλες ήταν έγκυες ενώ είχαν αρνητική χοριακη...δεν θέλω να σ δώσω ελπίδα..αλλά αν όντως έχεις καθυστέρηση ξανά Κάνε άλλη μια.πάντως υπάρχουν τεστ που ανιχνεύουν την ορμόνη πάνω από 10 Κ αλλά που είναι πάνω από 25 ,νομίζω το clr Είναι το 2ο Γιατί έχω πάρει κ εγώ έτσι να έχω το διπλό..τώρα σε βιοχημική εμένα που μου είχε τύχει είχα 3 μέρες καθυστέρηση,ένα τεστ αχνό θετικό ,δεν πήγα για χοριακη καθόλου κ μετά από 2 μέρες ήρθε το αίμα κ πολύ μάλιστα.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 17 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

συμφωνώ με την μπεμπουλα αλλά καμία φορά γίνονται λάθη κ στην χοριακη,μπορεί κ στα διαγνωστικά...εύχομαι να είναι τέτοιο λάθος κ να είσαι έγκυος κ η χοριακη απλά να ήταν λάθος..πάντως και άλλες κοπέλες ήταν έγκυες ενώ είχαν αρνητική χοριακη...δεν θέλω να σ δώσω ελπίδα..αλλά αν όντως έχεις καθυστέρηση ξανά Κάνε άλλη μια.πάντως υπάρχουν τεστ που ανιχνεύουν την ορμόνη πάνω από 10 Κ αλλά που είναι πάνω από 25 ,νομίζω το clr Είναι το 2ο Γιατί έχω πάρει κ εγώ έτσι να έχω το διπλό..τώρα σε βιοχημική εμένα που μου είχε τύχει είχα 3 μέρες καθυστέρηση,ένα τεστ αχνό θετικό ,δεν πήγα για χοριακη καθόλου κ μετά από 2 μέρες ήρθε το αίμα κ πολύ μάλιστα.

Ναι το άλλο είναι το πρεντ που δείχνει μέχρι έξι μερες πριν αυτό έκανα και ήταν μπαμ θετικό με σίγουρα χοριακη κάτω από 20 γιατί την επόμενη από το τεστ την έκανα. @elerina80Εύχομαι κ εγω να ήταν λάθος όλα γίνονται.Πες μας νέα αύριο 

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Μπα.ουτε σημερα εγινε κοριτσια..αλλα ολως περιεργως καπως εχει αρχισει το στήθος μου και πρηζεται

Για να δούμε τι θα δούμε..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να κανεις τη διαφορά αυτό το μήνα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...