Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 minutes ago, kido said:

Μ αρέσει που κοπανουσατε!!! Άντε κορίτσι μου να έχεις ευχάριστα γι αυτό να μην έχεις συμτωματα!

Χαχαχαχααχχα μαζί να κάνουμε το σερί. Σ ευχαριστώ πολύ !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , Efouko είπε:

Δε θέλω να φάω τα μούτρα μου παλιιιι

Καλημερα κορίτσι !Υπομονή..

Καλημεραα!! Να ελπιζεις λέω απλα και αν δεν κάτσει τώρα δεν χάνεις δεν τελειώνει κάτι έχεις και αλλες ευκαιρίες! 

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσια κανω υπομονη μεχρι αυριο να δω.σηνερα ξυπνησα και ειχα διαφανα υγρα που ποτέ δεν εχω πριν ερθει η περιοδος.οχι οτι λεει κατι γιατι εχω πονους και πρησμενη κοιλια.πφφφ

Καλημέρα! Για να δούμε μόνο μια μέρα ακόμη υπομονή..  :-D

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσια κανω υπομονη μεχρι αυριο να δω.σηνερα ξυπνησα και ειχα διαφανα υγρα που ποτέ δεν εχω πριν ερθει η περιοδος.οχι οτι λεει κατι γιατι εχω πονους και πρησμενη κοιλια.πφφφ

συμφωνώ Κ εγώ με την Νικόλ,την πιθανή  ημέρα που περίμενα είδα διάφανα σχεδόν υγρά ελαστικά να κρέμονται οπότε κ εγώ τότε έκανα τεστ,άργησε να βγει θετικό αλλά χοριακη είχα 76.5 την ίδια μέρα..εύχομαι καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημερα κορίτσι! Ε βέβαια πρέπει, έλα αφού τα ξέρετε εσείς αυτά, τώρα που φεύγει θα τσιγκουνευτειτε τις επαφές?! Δώστου να καταλάβει και που ξέρεις μπορεί στο αποχερετηστηριο να γίνει η δουλειά!!!!

Ζω ακριβώς το ίδιο με τις φίλες μου αλλά τι να κάνουμε κάποιες δεν είμαστε τόσο τυχερές, δεν σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Εσυ ειδικά προσπαθείς πολύ λίγο, θα δεις στο 4ατραμηνο πάνω μπορεί και να έχεις πιάσει! Εγώ που έχω ξεπεράσει χρόνο τι να πω κι όλες μου λενε «ακόμα? τι κάνετε?» λες και είναι παραγγελία που άργησε... πλέον τους έχω πει ότι έχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις, είμαστε καλά και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Από ενδιαφέρον το λένε το ξέρω, γιατί είναι φίλες μου και θα χαρούν όταν γίνει, αλλά δεν το έζησαν έτσι όπως εγώ και δεν ξέρουν πως είναι!

Άντε καλημερες!!

Εγώ είμαι παντρεμένη από το 2013 Κ όταν μ λένε ακόμα να κάνετε παιδί με τρελαίνει. 

Αλλά επειδή είμαι πολύ επιθετική κ αμυντική πολλές φορές σταμάτησαν να μ το λένε όσοι με ξέρουν. Γιατί παίρνουν την ανάλογη απάντηση. Ντάξει να στο πουν μια φορά οκ αλλά δεύτερη φορά κ 3 τα παίρνω στο κρανίο. 

Εσύ kido προσπαθείς σχεδόν 1 χρόνο ήμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία. 

Ποιες εξετάσεις έχεις κάνει?Εκτός από θυροειδη που ξέρω  Σπερματοδιαγραμμα?

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Flo flo είπε:

Εγώ είμαι παντρεμένη από το 2013 Κ όταν μ λένε ακόμα να κάνετε παιδί με τρελαίνει. 

Αλλά επειδή είμαι πολύ επιθετική κ αμυντική πολλές φορές σταμάτησαν να μ το λένε όσοι με ξέρουν. Γιατί παίρνουν την ανάλογη απάντηση. Ντάξει να στο πουν μια φορά οκ αλλά δεύτερη φορά κ 3 τα παίρνω στο κρανίο. 

Εσύ kido προσπαθείς σχεδόν 1 χρόνο ήμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία. 

Ποιες εξετάσεις έχεις κάνει?Εκτός από θυροειδη που ξέρω  Σπερματοδιαγραμμα?

Ορμονολογικές τη 2η μέρα περιόδου (lh, fsh, e2, prl κλπ), προγεστερόνη 18η μερα περιόδου, σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος, καλλιέργεια κολπικού υγρού, καμπύλη σακχάρου, γλυκοζυλιωμένη, αιματολογικές για θυροειδή και αντισώματα και υπερυχο... αυτά νομίζω... Εντάξει φτάνουν!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Όλα αυτά που λες λένε κάτι! Μακάρι! Εμένα άρχισε λίγο να πρίζεται στήθος, αλλά όχι τόσο όσο άλλες φορές που περιμένω περίοδο σε μόνο 3 μερες!

Καλα δεν εχω μεγάλες ελπιδες..θα δούμε κοριτσι

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα μια μερα πριν απο την αναμενόμενη περιοδο και την ψιλιαστηκα οτι μπορει να ειμαι έγκυος γιατι ποτε δεν ειχα υγρα πριν την περιοδο. Και τελικα την αλλη μερα το τεστ εδειξε θετικο :) Σου το ευχομαι και σενα

@kido περιμένουμε και τα δικα σου νεα, αντε λιγο έμεινε ακομα! Σου ευχομαι ενα θετικοτατο τεστ! :x

Μακαρι...:-)

πρίν από 28 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν πειράζει έχουμε εμείς για εσένα :)

Κοριτσι εχει ξεπρηστει το στηθος εχω μικρο ενοχλησεις και τωρα που πηγα τουαλετα και σκουπιστηκα ειναι κοτρινα ξερεις..(συγνωμη για περιγραφη) χαχαχ οποτε μαλον θα ερθουν ενταξει στεναχωριεμαι παλι δεν το κρυβω αλλα δεν μπορω να κανω κατι

πρίν από 5 λεπτά , vikaki82 είπε:

Κοριτσι εχει ξεπρηστει το στηθος εχω μικρο ενοχλησεις και τωρα που πηγα τουαλετα και σκουπιστηκα ειναι κοτρινα ξερεις..(συγνωμη για περιγραφη) χαχαχ οποτε μαλον θα ερθουν ενταξει στεναχωριεμαι παλι δεν το κρυβω αλλα δεν μπορω να κανω κατι

Κίτρινα υγρα εννοεις? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , vikaki82 είπε:

Μέχρι να δούμε αίμα ελπίζουμε... καμία φορά ελπίζουμε και μετά το αίμα αλλά οκ...

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Οχι υγρα.εννοω που 1-2 μερες πριν την περιοδο οταν σκουπιζεσαι ειναι πιο κιτρινωπα στο χαρτι

Ούτε κ το χα παρατηρήσει αυτο. Παντως δεν είναι κ απόλυτη ένδειξη περιοδου. Ας ελπίσουμε πως δεν θα έρθει. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...