Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, kido είπε:

Μωρε λες;;; Να αρχίσουμε να το πιστεύουμε;;; Εκτός κι αν δεν έχω υπολογίσει καλά την οωρρηξία και έκανα αργότερα και άρα και οι επαφές ήταν νωρίς και αρχίσει να πρίζεται από το ΣΚ και ίσως η περίοδος μου αργήσει;;; 

Εγω κοριτσια ειμαι 15ημερα σημερα αλλα δεν καταφεραμε να κανουμε κατι..ειχαμε ομως χθες επαφη..σημερα εχω κατι πονους οποτε μαλλον ειναι τξς ωορρηξίας..οταν ειχα κανει τεστακια ειχαν βγει θετικα 15η οποτε αυριο πρεπει να γινει οπωσδήποτε δουλιτσα ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , Flo flo είπε:

Κορίτσια μου αρνητικό ήταν το έκανα πριν από λίγο. Ε αφού το ήξερα.....

Τώρα την Δευτέρα μπαίνω στις γόνιμες μου ....

Σήμερα είδα κ την κουμπάρα μου είναι 6 μηνών έγκυος κ όσο να ναι ζήλεψα λιγο:-(

Έμεινε μέσα σε 4 μήνες έγκυος 

Ζηλεψες θετικα ομως!! Ε σε καποιες έρχεται πιο εύκολα η αλήθεια είναι αυτη. 

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω κοριτσια ειμαι 15ημερα σημερα αλλα δεν καταφεραμε να κανουμε κατι..ειχαμε ομως χθες επαφη..σημερα εχω κατι πονους οποτε μαλλον ειναι τξς ωορρηξίας..οταν ειχα κανει τεστακια ειχαν βγει θετικα 15η οποτε αυριο πρεπει να γινει οπωσδήποτε δουλιτσα ε?

Και αύριο και μεθαύριο!! Η και σήμερα. 

nlmNp2.png

Μια χαρά είσαι κάνε κ αύριο κ είσαι σούπερ...

@Smile89  ε ναι θετικά ζήλεψα εξάλλου την κουμπάρα μ την έχω σαν αδερφή μου .Αλλά λέω όλες μα όλες οι φίλες μ κ είναι 4 με 5 η 4 μείνανε μέχρι 4 μήνες προσπάθειας μόνο η τελευταία έκανε 6 μήνες....

LolXp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Flo flo είπε:

@Smile89  ε ναι θετικά ζήλεψα εξάλλου την κουμπάρα μ την έχω σαν αδερφή μου .Αλλά λέω όλες μα όλες οι φίλες μ κ είναι 4 με 5 η 4 μείνανε μέχρι 4 μήνες προσπάθειας μόνο η τελευταία έκανε 6 μήνες....

Ναι αυριο πρεπει οπωσδήποτε να γινει αν θελουμε να εχουμε μια ελπιδα για αυτον τον μηνα...γτ μετα ακριβως απο τις γονιμες φευγει το αγορι μου για δουλεια 3μηνες εξωτερικό..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Flo flo είπε:

Ναι καμια φορα λες τι στο καλο!!! 

Ναι αυριο πρεπει οπωσδήποτε να γινει αν θελουμε να εχουμε μια ελπιδα για αυτον τον μηνα...γτ μετα ακριβως απο τις γονιμες φευγει το αγορι μου για δουλεια 3μηνες εξωτερικό..

Ωωω θα σου λείψει!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

καλησπέρα κορίτσια!

αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά! γιούπι!!!!!!!

εγώ περιμένω γύρω στις 11/8 , χθες είδα κάποια άσπρα υγρά και σήμερα νιώθω κάποια ελαφριά πονάκια, υποψιάζομαι πως θα μου έρθει, ίσως και νωρίτερα...

πάντως έδωσα πόνο αυτό το μήνα χαχαχα!

Κ εγώ τα  ίδια υγρά έχω..κ περιμένω από 11/8μέχρι 14/8 το πολύ..πιο πολύ τείνω στις 11 με 13κάπου εκεί..καλή επιτυχία εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κορίτσι! Ε βέβαια πρέπει, έλα αφού τα ξέρετε εσείς αυτά, τώρα που φεύγει θα τσιγκουνευτειτε τις επαφές?! Δώστου να καταλάβει και που ξέρεις μπορεί στο αποχερετηστηριο να γίνει η δουλειά!!!!

12 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Ζω ακριβώς το ίδιο με τις φίλες μου αλλά τι να κάνουμε κάποιες δεν είμαστε τόσο τυχερές, δεν σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Εσυ ειδικά προσπαθείς πολύ λίγο, θα δεις στο 4ατραμηνο πάνω μπορεί και να έχεις πιάσει! Εγώ που έχω ξεπεράσει χρόνο τι να πω κι όλες μου λενε «ακόμα? τι κάνετε?» λες και είναι παραγγελία που άργησε... πλέον τους έχω πει ότι έχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις, είμαστε καλά και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Από ενδιαφέρον το λένε το ξέρω, γιατί είναι φίλες μου και θα χαρούν όταν γίνει, αλλά δεν το έζησαν έτσι όπως εγώ και δεν ξέρουν πως είναι!

Άντε καλημερες!!

πρίν από 40 λεπτά , kido είπε:

Καλημερα κορίτσι! Ε βέβαια έλα αφού τα ξέρετε εσείς αυτά, τώρα που φεύγει θα τσιγκουνευτειτε τις επαφές?! Δώστου να καταλάβει και που ξέρεις μπορεί στο αποχερετηστηριο να γίνει η δουλειά!!!!

Ζω ακριβώς το ίδιο με τις φίλες μου αλλά τι να κάνουμε κάποιες δεν είμαστε τόσο τυχερές, δεν σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Εσυ ειδικά προσπαθείς πολύ λίγο, θα δεις στο 4ατραμηνο πάνω μπορεί και να έχεις πιάσει! Εγώ που έχω ξεπεράσει χρόνο τι να πω κι όλες μου λενε «ακόμα? τι κάνετε?» λες και είναι παραγγελία που άργησε... πλέον τους έχω πει ότι έχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις, είμαστε καλά και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, τι άλλο να κάνουμε δηλαδή; Από ενδιαφέρον το λένε το ξέρω, γιατί είναι φίλες μου και θα χαρούν όταν γίνει, αλλά δεν το έζησαν έτσι όπως εγώ και δεν ξέρουν πως είναι!

Άντε καλημερες!!

Πέρασα την ίδια κατάσταση πέρυσι, ενώ εγώ ειχα πάθει εξωμητρια κυηση, ταυτοχρονα οι 3 μου κουμπαρες ειχαν μεινει έγκυες. Γεννησαν με μια βδομαδα διαφορά η καθε μια. Υπηρξε περίοδος που δεν πήγαινα στις συναντησεις που κανονιζαμε γιατί δεν μπορούσα να βλέπω κοιλιτσες. Και το κλαμα πηγαινε συννεφο όποτε μιλουσαμε τηλεφωνικως και μου ελεγαν οτι κλωτσαει το μωρο κτλ. Ενιωθα μια μικρη ζηλια. Φέτος στις βαφτίσεις των μωρων τους θα πάω εγώ με κοιλίτσα :-), και εγινα και νονά με κοιλιτσα. Γιατί έτσι ήθελε ο Θεος, η σειρά μου εμενα θα ερχοταν αργότερα. Και σε όλες έρχεται!! Κάθε μηνας που περνά σας φερνει πιο κοντα στην πολυποθητη εγκυμοσυνη. Συντομα θα γινει το θαυμα και θα δινετε εσείς κουράγιο σε αλλες κοπελες.

• Μου αρέσει 6

Καλημερα κοριτσια κανω υπομονη μεχρι αυριο να δω.σηνερα ξυπνησα και ειχα διαφανα υγρα που ποτέ δεν εχω πριν ερθει η περιοδος.οχι οτι λεει κατι γιατι εχω πονους και πρησμενη κοιλια.πφφφ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikaki82 είπε:

Καλημερα κοριτσια κανω υπομονη μεχρι αυριο να δω.σηνερα ξυπνησα και ειχα διαφανα υγρα που ποτέ δεν εχω πριν ερθει η περιοδος.οχι οτι λεει κατι γιατι εχω πονους και πρησμενη κοιλια.πφφφ

Όλα αυτά που λες λένε κάτι! Μακάρι! Εμένα άρχισε λίγο να πρίζεται στήθος, αλλά όχι τόσο όσο άλλες φορές που περιμένω περίοδο σε μόνο 3 μερες!

21 hours ago, Beboula25 said:

Αα οκ κατάλαβα! Πάντως μην βιάζεσαι να σκέφτεσαι τι θα κανεις με την περιοδο γιατί δεν σκέφτεσαι τι θα κανεις αν είσαι;;; :-D

Δε θέλω να φάω τα μούτρα μου παλιιιι

36 minutes ago, vikaki82 said:

Καλημερα κορίτσι !Υπομονή..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ακριβως το ιδιο εγινε και σε μενα μια μερα πριν απο την αναμενόμενη περιοδο και την ψιλιαστηκα οτι μπορει να ειμαι έγκυος γιατι ποτε δεν ειχα υγρα πριν την περιοδο. Και τελικα την αλλη μερα το τεστ εδειξε θετικο :) Σου το ευχομαι και σενα

@kido περιμένουμε και τα δικα σου νεα, αντε λιγο έμεινε ακομα! Σου ευχομαι ενα θετικοτατο τεστ! :x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

20 hours ago, kido said:

Μωρε λες;;; Να αρχίσουμε να το πιστεύουμε;;; Εκτός κι αν δεν έχω υπολογίσει καλά την οωρρηξία και έκανα αργότερα και άρα και οι επαφές ήταν νωρίς και αρχίσει να πρίζεται από το ΣΚ και ίσως η περίοδος μου αργήσει;;; 

Εγώ δεν έδωσα βάση στην ωορρηξία και σε τεστ αυτό το μήνα. Απλά κοπανουσαμε τη πρώτη και λίγο τη δεύτερη εβδομάδα. Εγώ έχω 24-25 μέρες κύκλο οπότε κάνω πολύ νωρίς ωορηξια. Θα δείξει κοριτσάκι μου.  Εγώ πάντως κανένα σύμπτωμα ακόμα... ούτε στήθος ούτε τίποτα

πρίν από 16 λεπτά , Efouko είπε:

Εγώ δεν έδωσα βάση στην ωορρηξία και σε τεστ αυτό το μήνα. Απλά κοπανουσαμε τη πρώτη και λίγο τη δεύτερη εβδομάδα. Εγώ έχω 24-25 μέρες κύκλο οπότε κάνω πολύ νωρίς ωορηξια. Θα δείξει κοριτσάκι μου.  Εγώ πάντως κανένα σύμπτωμα ακόμα... ούτε στήθος ούτε τίποτα

Μ αρέσει που κοπανουσατε!!! Άντε κορίτσι μου να έχεις ευχάριστα γι αυτό να μην έχεις συμτωματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...