Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Flo flo είπε:

Εγώ είχα κανονικούς πόνους περιόδου. 

Κ δεν έχω κάνει μπάνια παιδιά ακόμα. 

Άρα δεν είναι από τα μπάνια. 

Πάντως άμα ήμουν θα είχα κ πρησμένο στήθος η πόνους περιόδου τώρα. 

Δεν έχω τπτ απ όλα αυτά. 

Τεσπα θα σας πω το απόγευμα 

Δεν είναι απαραίτητο να είχες κάτι συγκεκριμένο.Η ψεύτο περίοδος λένε οφείλεται είτε σε κυστη είτε από ορμονικές διαταραχές ή σε εγκυμοσυνη. Απλώς εκεί λένε πως διαφέρει το χρωμα και η διάρκεια, ισως να εννοούν πως κυριαρχούν τα καφετί και όχι αίμα κανονικό δεν ξέρω, προσωπικά δεν λέω κάτι στανταρ γιατί ποτε δεν ξέρεις αν και σπάνιο έχει ακουστεί και αυτό οποτε δες κ το τεστ που λες και μετά τα αλλα.  Φυσικα σου εύχομαι τα καλύτερα!! Αντε θα σκάσουμε όμως μην αργείς!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Μια φιλη έμαθε πώς είναι έγκυος στον τρίτομηνα Γιατι τους δυο πρώτους ειχε κανονική ροή και στα δυο της παιδια. Ποτε με τον γιατρό της δεν βρήκαν τον λόγο. Ίσως ορμονικό. Όλα πηγαν μια χαρα κι έχει δυο κούκλες τις οποίες γέννησε φυσιολογικα. Το χω πει 1000αδες φορες τα συμπτώματα ειναι σχετικα!!! @Flo flo μου μακαρί Να ειναι το επιθυμητό αλλα κι αν δεν είναι να Θυμασαι πώς δεν η απόδειξη δεν είναι το στήθος που δεν πρηστηκε. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

@Smile89 @Beboula25 @kido @Elfer κορίτσια μου χίλια ευχαριστώ αγάπες για την βοήθεια. 

Πήρα τον γιατρό μ κ μου είπε να το συνεχίσω το χάπι κανονικά το κάνει κάποιες φορές σαν να παθαίνει ένα σοκ η μήτρα μ είπε αλλά θα επανέλθει. 

Άντε κ για χάρη σας θα κάνω ένα τεστ την Παρασκευή που θα έχω το τεστακι αλλά ξέρω ότι δεν ειμαι 99%:P:P

Εσείς τι κάνετε?

@kido περιμένω νέα σου να ξερειιιιις με ανυπομονησία. 

@Smile89εσύ βλέπω τα πας περίφημα 

@Beboula25εσύ κάποιες εξετάσεις θα πήγαινες ε ????

@Elferεσύ Αγάπη δεν ξέρω τπτ για σένα? Είσαι κ εσύ στην προσπάθεια με μας ε?

LolXp3.png

Just now, Flo flo είπε:

@Smile89 @Beboula25 @kido @Elfer κορίτσια μου χίλια ευχαριστώ αγάπες για την βοήθεια. 

Πήρα τον γιατρό μ κ μου είπε να το συνεχίσω το χάπι κανονικά το κάνει κάποιες φορές σαν να παθαίνει ένα σοκ η μήτρα μ είπε αλλά θα επανέλθει. 

Άντε κ για χάρη σας θα κάνω ένα τεστ την Παρασκευή που θα έχω το τεστακι αλλά ξέρω ότι δεν ειμαι 99%:P:P

Εσείς τι κάνετε?

Εγώ περιμένω δικα σου!!! Έχω δει τέτοια περίπτωση, γι αυτό επιμένω! Κανε αύριο αν γίνεται, γιατί μπορεί αν είσαι στο 1% που αφήνεις την πιθανότητα, να πρέπει να παρεις προγεστερονη για αυτές τις κηλίδες αίματος. Αν βγει αρνητικό απλά θα ησυχάσεις, θα βεβαιωθείς και μπορείς να με βρίσεις μετά αν θες!

• Χαχα 1

Καλο μηνα κοριτσια μου οτι καλυτερο σε ολες:).αντε να δουμε ποσα ευχαριστα νεα θα εχουμε αυτο τον μηνα.εμένα παντως συνεχιζουν οι πονοι φουλ. Θα σκασω παλι το βλέπω εγω το εργο χαχαχα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Flo flo είπε:

Εσείς τι κάνετε?

Εγώ αγαπη δεν σου λέω κανε τεστ οπωσδήποτε. Απλα σε συμβουλεύω να μην θεωρείς πως υπαρχουν δεδομένα συμπτώματα. Ναι το πιθανότερο είναι αυτό που λέει ο γιατρός ομως δεν εχεις να χασεις Τιποτα κανοντας ένα τεστ. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Flo flo είπε:

Εσείς τι κάνετε?

Παρασκευή; Πας καλα θα μας τρελάνεις έχουμε αγωνία :( Εντάξει και εγω λέω πως προφανως ο γιατρος έχει δίκιο και να σου πω την αλήθεια αυτό πιστεύω και από την άλλη δεν ξέρω αλλα δεν θα ήθελα να ξεκινούσε έτσι θα ανησυχούσα καταλαβες τι λέω έτσι;; Όπως σκέφτομαι για εμενα μιλάω και σε εσένα! Έχω μια μαστογραφία την οποια μόλις θυμήθηκα γιατί πρέπει να την κάνω τετοιες μερες του κυκλου και την άλλη που είναι και για το άντρα μου δεν θέλει ακόμη να την κάνουμε...

πρίν από 19 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλο μηνα κοριτσια μου οτι καλυτερο σε ολες:).αντε να δουμε ποσα ευχαριστα νεα θα εχουμε αυτο τον μηνα.εμένα παντως συνεχιζουν οι πονοι φουλ. Θα σκασω παλι το βλέπω εγω το εργο χαχαχα.

Καλο μήνα κοριτσάκι με ένα γερό μωρό στην κοιλιτσα!!! :)

• Μου αρέσει 1

@Flo flo εγώ ουσιαστικά απο αυτόν τον κύκλο θα ξεκινήσω προσπάθειες,μέχρι τώρα απλά είχα μία επαφή στον προηγούμενο κύκλο τις σωστές μέρες. Πάμε για το 2ο παιδάκι μας.. Ελπίζω γρήγορα όλες μανούλες!!

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, kido said:

Το ξέρω δεν βγάζεις άκρη!! Κάποια είχε πει ότι ένιωθε πως δεν θα της έρθει περίοδος, νομίζω εσύ Κική μου @Beboula25; Ε αν νιώθω κάτι αυτό είναι! Δεν έχω κανένα σύμπτωμα που να μου θυμίζει ότι σε 5 -6 μέρες περιμένω περίοδο!! Θα φανεί σύντομα! 

Καλό μήνα τσούπρες!!!

Άστα να πανε... Εγώ σκέφτομαι μήπως πάρω primolut γιατί την αλλη βδομάδα που θα ειμαστε διακοπες είναι οι μερες μου να αδιαθετησω.. αλλά σκέφτομαι άμα 1% είμαι κάνουν κακό στο έμβρυο; Ξέρει κάποια κοπέλα;

1 hour ago, Elfer είπε:

@Flo flo εγώ ουσιαστικά απο αυτόν τον κύκλο θα ξεκινήσω προσπάθειες,μέχρι τώρα απλά είχα μία επαφή στον προηγούμενο κύκλο τις σωστές μέρες. Πάμε για το 2ο παιδάκι μας.. Ελπίζω γρήγορα όλες μανούλες!!

Άντε εύχομαι γρήγορα να πιάσεις το σπορακι σου κορίτσι 

• Ευχαριστώ 1

LolXp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Άστα να πανε... Εγώ σκέφτομαι μήπως πάρω primolut γιατί την αλλη βδομάδα που θα ειμαστε διακοπες είναι οι μερες μου να αδιαθετησω.. αλλά σκέφτομαι άμα 1% είμαι κάνουν κακό στο έμβρυο; Ξέρει κάποια κοπέλα;

Δεν έχω ιδέα! Δεν ρωτάς το γυναικολόγο σου καλύτερα;

Καλημέρες!

Καλημέρα σε όλες!

Μια μέρα ακόμη πιο κοντά στο ονειρο για τα κοριτσια στην αναμονή!! Για τις υπόλοιπες που είναι μερες προσπαθειών βάλτε τα δυνατά σας κοριτσιααα!! 

@Efouko ρώτησε το γιατρό! Να ρωτήσω και εγω κάτι, τα συγκεκριμένα είναι για να μην σου έρθει ή για να σου έρθει; Το δεύτερο ήξερα.. εννοείς να τα πάρεις τώρα για να σου έρθει νωρίτερα;

12 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Καλημέρα κ καλο μήνα κορίτσι μου,καλύτερα αφού ξέρεις ποτέ θα αδιαθετησεις μην τα πάρεις τα χάπια γιατί όντως αν είσαι έγκυος δεν κάνει να τα πάρεις...εγώ τα έχω πάρει 1 η 2 φορές όλη μου την ζωή αλλά είχε αργήσει πολύ η περίοδος κ πρώτα μου έλεγε η γυναικολόγος μου να κάνω χοριακη για σιγουριά...αλλά.ήξερα ότι δεν ήμουν τότε γιατί δεν προσπαθούσαμε για μωρό.καλή επιτυχία εύχομαι!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 43 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Μια μέρα ακόμη πιο κοντά στο ονειρο για τα κοριτσια στην αναμονή!! Για τις υπόλοιπες που είναι μερες προσπαθειών βάλτε τα δυνατά σας κοριτσιααα!! 

@Efouko ρώτησε το γιατρό! Να ρωτήσω και εγω κάτι, τα συγκεκριμένα είναι για να μην σου έρθει ή για να σου έρθει; Το δεύτερο ήξερα.. εννοείς να τα πάρεις τώρα για να σου έρθει νωρίτερα;

Καλημέρα!! 4 και σήμερα για μένα!! Να προσθέσω ότι το στήθος μου είναι ακόμα χαλαρό - περίεργο για μένα - και ότι έχω κάτι λίγα κιτρινωπά υγρά. Έτσι for the record τα λέω!

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα!! 4 και σήμερα!! Να προσθέσω ότι το στήθος μου είναι ακόμα χαλαρό και ότι έχω κάτι λίγα κιτρινωπά υγρά. Έτσι for the record τα λέω!

αχ αυτή  η περιγραφή σου με τρελαίνει...:D

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...