Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Εμένα μου κράτησε 2 μέρες κ μου κόπηκε μαχαίρι την 3 μέρα. Όταν λέμε μαχαίρι εννοούμε ούτε σταγόνα. :evil:

Ρε συ είσαι σίγουρη ότι είναι από το χαπι; 

Για ξανά πες γιατί έχω χάσει κάποια μνμ. Σου ήρθε σταμάτησε στις δυο μερες και μετά πάλι σταγόνες; Μου θυμίζεις μια φάση μου όχι κάτι σοβαρό για αυτό σε ρωτάω μήπως δεν είναι το χαπι. Μιλα παντως με τον γιατρό και πες μας. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ρε συ είσαι σίγουρη ότι είναι από το χαπι; 

Για ξανά πες γιατί έχω χάσει κάποια μνμ. Σου ήρθε σταμάτησε στις δυο μερες και μετά πάλι σταγόνες; Μου θυμίζεις μια φάση μου όχι κάτι σοβαρό για αυτό σε ρωτάω μήπως δεν είναι το χαπι. Μιλα παντως με τον γιατρό και πες μας. 

Ναι έτσι ακριβώς. 

Τι είχες πάθει εσύ?

Ειμαι 100% σίγουρη ότι είναι από το χάπι  Αύριο θα τον πάρω τηλ 

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Μμμμ μήπως είναι ψευτοπεριοδος; Τεστ έχεις να κάνεις; Μην σε ξεσηκωνω βέβαια θα μου πεις, αλλά όλα παίζουν!

Τι τεστ εγκυμοσυνης? Όχι ρε δεν υπάρχει περίπτωση να ειμαι έγκυος είναι από το κωλοχαπο ειμαι σίγουρη. Αυριο θα σας στείλω μνμ να σας πω τι θα μ πει θα τον πάρω κατά τις 10 κ μισή 

LolXp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Flo flo είπε:

Ναι έτσι ακριβώς. 

Τι είχες πάθει εσύ?

Τι τεστ εγκυμοσυνης? Όχι ρε δεν υπάρχει περίπτωση να ειμαι έγκυος είναι από το κωλοχαπο ειμαι σίγουρη. Αυριο θα σας στείλω μνμ να σας πω τι θα μ πει θα τον πάρω κατά τις 10 κ μισή 

Οκ κοριτσάκι μου, κανε μήπως και τις υπόλοιπες ορμονολογικές τώρα που είσαι αδιάθετη μήπως ξερυθμιστηκαν από το χαπι του θυρεοειδή. Περιμένουμε νέα! Μην τρομάζεις βρε! Όλα καλά θα είναι!

Επεξεργάστηκαν by kido
  • Λυπημένη/-ος 1

8 hours ago, melanouri said:

Έτσι κατάλαβα κι εγώ ότι ήμουν εγκυος. Γυρνούσα σπίτι κι όταν έβγαζα το σουτιέν, υπέφερα απ'τον πόνο μέχρι να συνέλθω! Με το καλό!

Χαχαχα καλά μελανουρακι μου θα δείξει.. δεν ελπιζω σε τίποτα ακόμα ! 

7 hours ago, Beboula25 said:

Ξέρω πως το περιμένεις και από εμενα και ξέρω ποσο θα χαρούμε όλες η μια για την άλλη! Παίρνουμε κουράγιο από τα ευχάριστα! 

Φυσικα το νέο μας Μότο “θα τα καταφέρουμε” !!

Καλά αγάπη εσύ είσαι το πιο standaraki από ολες μας δεν το συζητώ!!! Εγώ 2 χρονια και ούτε μια καθυστέρηση βρε αδερφέ χαχαχαχα

3 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Ναι έτσι ακριβώς. 

Τι είχες πάθει εσύ?

Εντάξει τοτε αφού είσαι σίγουρη και μην αγχώνεσαι θα φτιάξει. Περιμενουμε νέα!

1 hour ago, Efouko είπε:

Χαχαχα καλά μελανουρακι μου θα δείξει.. δεν ελπιζω σε τίποτα ακόμα ! 

Καλά αγάπη εσύ είσαι το πιο standaraki από ολες μας δεν το συζητώ!!! Εγώ 2 χρονια και ούτε μια καθυστέρηση βρε αδερφέ χαχαχαχα

Και εσένα θα έρθει και θα είναι μια και καλή!! Μετά θα συζητάμε για την 2ρη χαχαχ

Διαφημίσεις

6 hours ago, Beboula25 said:

Εντάξει τοτε αφού είσαι σίγουρη και μην αγχώνεσαι θα φτιάξει. Περιμενουμε νέα!

Και εσένα θα έρθει και θα είναι μια και καλή!! Μετά θα συζητάμε για την 2ρη χαχαχ

Καλημερα !!! Άντε να δούμε πότε θα ερθει αυτή η στιγμή..

πρίν από 3 λεπτά , Efouko είπε:

Καλημεραααα πως είσαι σήμερα;; Εγώ τα ίδια δηλαδή τίποτα! Να ανησυχήσω;;; Λέω όχι! Ο,τι θέλει ας γίνει!!!

28 minutes ago, kido said:

Καλημεραααα πως είσαι σήμερα;; Εγώ τα ίδια δηλαδή τίποτα! Να ανησυχήσω;;; Λέω όχι! Ο,τι θέλει ας γίνει!!!

Καλημέρα γλυκουλαααα!!! Και γω τίποτα ... Δεν καταλαβαίνω τίποτα διαφορετικό... σαν να ξεπρηστηκε το στήθος... Αλλά νταξει ποτέ δεν ξέρεις.. σου λέω και το τίποτα και αυτό παίζει χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Efouko είπε:

Καλημέρα γλυκουλαααα!!! Και γω τίποτα ... Δεν καταλαβαίνω τίποτα διαφορετικό... σαν να ξεπρηστηκε το στήθος... Αλλά νταξει ποτέ δεν ξέρεις.. σου λέω και το τίποτα και αυτό παίζει χαχαχαχα

Το ξέρω δεν βγάζεις άκρη!! Κάποια είχε πει ότι ένιωθε πως δεν θα της έρθει περίοδος, νομίζω εσύ Κική μου @Beboula25; Ε αν νιώθω κάτι αυτό είναι! Δεν έχω κανένα σύμπτωμα που να μου θυμίζει ότι σε 5 -6 μέρες περιμένω περίοδο!! Θα φανεί σύντομα! 

Καλό μήνα τσούπρες!!!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@Beboula25 τι είχες εσύ που σου το θύμησα? 

Καλημέρα! Μου είχε κρατήσει δυο τρεις μερες κ σταμάτησε.Μετα όμως από κανα δυο μερες και έπειτα από αρκετό περπάτημα ξανά κατέβηκε λίγο αίμα.Δεν ήταν κάτι το ενδομήτριο έπεφτε ήταν η φάση που ήμουν στα ταβάνια ορμονολογικα και ψυχολογικά,το έπαθα δυο τρεις φορες και τέρμα έστρωσε.Εμενα ήταν άλλη φάση δηλαδή.  Και εσένα αν στο έκανε το χαπι ορμονη δεν αφορά το συγκεκριμένο; Αρα θα φτιάξει πάλι μην ανησυχείς 

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;;; Καλο και ευλογημενο μηνα ευχομαι σε ολες σας! Ευχομαι να ειναι γονιμος για ολες!:D Και συντομα να ενταχθειτε στην ενοτητα μπεμπακια 2019❤❤❤ 

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 47 λεπτά , kido είπε:

Το ξέρω δεν βγάζεις άκρη!! Κάποια είχε πει ότι ένιωθε πως δεν θα της έρθει περίοδος, νομίζω εσύ Κική μου @Beboula25; Ε αν νιώθω κάτι αυτό είναι! Δεν έχω κανένα σύμπτωμα που να μου θυμίζει ότι σε 5 -6 μέρες περιμένω περίοδο!! Θα φανεί σύντομα! 

Καλό μήνα τσούπρες!!!

Καλημέρα καλό μήνα σε όλες!!

Ναιιι εγω το είχα πει! Το συμπέρασμα αυτό το εβγαλα επειδή την πρώτη φορά δεν ήξερα πως είμαι δεν το περίμενα. Απλώς την ημέρα που νόμιζα πως θα αδιαθετησω μου έκανε εντυπωση που ένιωθα πως δεν θα μου έρθει εκείνη την ημέρα.Ετσι ξανά μέτρησα τον κύκλο και κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος και είχα μια μέρα καθυστέρηση και το γεγονός πως ένιωθα ότι δεν θα έρθουν με έκανε να πάω για τεστ και στο μεταξύ όταν ντυνόμουν είδα διάφανα υγρα ε και εκεί είπα κάτι παίζει εδώ..Να σημειώσω πως Επι μια εβδομάδα είχα πάνω από 37.5 κάθε μέρα ακόμη και πριν σηκωθώ, την μετρούσα γιατί έπαιρνα αντιβιωση για κάτι και νόμιζα πως είχα από αυτό δεκατα.Τότε όμως δεν είχα ενοχλήσεις περιοδου από νωρις είχα λιγες ώρες πριν μου έρθουν.ουτε στις δυο επομενες είχα τώρα τελευταία αρχίζουν μερες πριν και τώρα ενώ ποναγα κ ήμουν σίγουρη πως θα μου έρθουν ήμουν εγκυος αλλα πιστεύω πως για εμενα προφανως αυτες οι ενοχλησεις ήταν σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλα.  

Για να σε βοηθήσω κι’αλλο να σου πω ότι παρόλο που δεν είχα συμπτώματα περιοδου από νωρις τις δυο τελευταίες μερες ένιωθα διαφορετικά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλα από κανα δυο πραγματάκια ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι ήμουν και η σιγουριά προερχόταν επίσης στο ότι δεν αναρωτιόμουν τότε για τίποτα και είχα ένα χαζό χαμόγελο από τις ελεύθερες επαφες μέχρι και το τεστ.:D Δεν σκεφτομουν αρνητικά δεν φοβομουν για κάτι απλώς περίμενα να δω αν είμαι εγκυος. Τώρα που μου έχουν τύχει αυτά έχω τον φόβο.

Αν όσο περνούν οι μερες νιωθεις διαφορετικά εμπιστευσου το ένστικτο σου και μην φοβάσαι να ελπίζεις! 

2 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Καλημέρα καλό μήνα με πολλά ευχάριστα!! Έρχεται η στιγμή στο εύχομαι να είναι τώρα αυτή!!

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;;; Καλο και ευλογημενο μηνα ευχομαι σε ολες σας! Ευχομαι να ειναι γονιμος για ολες!:D Και συντομα να ενταχθειτε στην ενοτητα μπεμπακια 2019❤❤❤ 

Καλημέρα καρδούλα❤️ Καλό και ευλογημένο μήνα σε ευχαριστούμε πολύ!! Πως είσαι η μπεμπουλα τι λέει κλωτσάει;;:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 53 λεπτά , kido είπε:

Καλό μήνα τσούπρες!!!

Καλημέρα κοριτσάκιααα!! @kido  Μακάρι να έχεις το σποράκι στην κοιλία σου!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα καλό μήνα σε όλες!!

Καλημέρα καρδούλα❤️ Καλό και ευλογημένο μήνα σε ευχαριστούμε πολύ!! Πως είσαι η μπεμπουλα τι λέει κλωτσάει;;:wub:

Καλα ειμαι κοριτσι μου τπτ απο ενοχλητικα συπτωματα δοξα τον Θεο μονο κατι μικροποναλακια χαμηλα...μεγαλωνει η μητρα τι να κανουμε...η μπεμπα κανει παρτυ σας χαιρεταει ολους κ σας στελνει την θετικη της ενεργεια...τωρα αμα σηκωθω να κανω δουλειες θα καθεται ακινητη παλι κ οταν ξαπλωσω αντε παλι απο την αρχη!❤ Εσυ ειδα πηγες σε γιατρο χαιρομαι π εφυγες ευχαριστημενη και οχι με αποριες...τωρα ποιο ειναι το επομενο βημα!;

Ανυπομονω 9 του μηνος για την β επιπεδου!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...