Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , kido είπε:

Γλέντι θα στήσουμε τετραπλό! @Efouko που ποναέι τόσο το στήθος που πετάει τα σουτιέν, @vikaki82 που πονάει η κοιλιά τόσο πολύ και τόσο νωρίς πρώτη φορά, @fairy-mary που απαρνήθηκε τα τεστάκια και πάρολα αυτά είχε μέρα παρά μέρα επαφές ευλαβικά και η αφεντιά μου που είχα τις πιο πολλές και στοχευμένες επαφές ever!!!!

Μεχρι και πριν τρεις μερες ποναγα κατω αριστερα χαμηλα.τωρα απλα εχω ενοχλησεις περιοδου αλλα εχω πρηστει παρα πολυ μια εβδομαδα τωρα στη κοιλιά. Το στηθος εχει πρηστει κ ποναει που δεν το παθαινω ποτε συν οτι απο δυσκοιλια που ημουν τωρα παω συνεχεια τουαλετα. Αλλα αυτα μπορει να ειναι συνπτωσεις η να εχω κανα κρυωμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Ειπα μόνο για μας τις 4 που περιμένουμε κοντα, εννοείται και για σένα έρχεται Κική μου που αναθάρρησες με το νέο γιατρό και που σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα! Άλλωστε μας βάζεις κάτω γιατί έχεις πιάσει ήδη, άρα για σένα ισχύει το μία φορά έγκυος για πάντα έγκυος! Άσε που τώρα είναι και γόνιμη περίοδος από τα πρόσφατα συμβάντα οπότε δεν σε φοβάμαι, σε έχω στα σίγουρα ευχάριστα νέα! Είπαμε το νέο μάντρα μας είναι "θα τα καταφέρω"! 

Ξέρω πως το περιμένεις και από εμενα και ξέρω ποσο θα χαρούμε όλες η μια για την άλλη! Παίρνουμε κουράγιο από τα ευχάριστα! 

Φυσικα το νέο μας Μότο “θα τα καταφέρουμε” !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , vikaki82 είπε:

Μεχρι και πριν τρεις μερες ποναγα κατω αριστερα χαμηλα.τωρα απλα εχω ενοχλησεις περιοδου αλλα εχω πρηστει παρα πολυ μια εβδομαδα τωρα στη κοιλιά. Το στηθος εχει πρηστει κ ποναει που δεν το παθαινω ποτε συν οτι απο δυσκοιλια που ημουν τωρα παω συνεχεια τουαλετα. Αλλα αυτα μπορει να ειναι συνπτωσεις η να εχω κανα κρυωμα

Α έχεις πολλά κι εσύ!!! Δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται καλά!!! Εγώ δεν έχω τίποτα πάντως ούτε το στήθος που πάντα πρίζεται 5 μέρες πριν αδιαθετήσω... δεν κάνω μαντεψιές, περιμένουμε και θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Α έχεις πολλά κι εσύ!!! Δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται καλά!!! Εγώ δεν έχω τίποτα πάντως ούτε το στήθος που πάντα πρίζεται 5 μέρες πριν αδιαθετήσω... δεν κάνω μαντεψιές, περιμένουμε και θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!!!! 

Μακάρι να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα απλα ξερεις πολλες φορες το μυαλό οταν θες κατι δημιουργει πραγματα που δεν υπαρχουν ασε να το δω λίγο πιο χαλαρα για να μην κλαιω μετα.χαχαχα

πρίν από 8 λεπτά , vikaki82 είπε:

Μακάρι να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα απλα ξερεις πολλες φορες το μυαλό οταν θες κατι δημιουργει πραγματα που δεν υπαρχουν ασε να το δω λίγο πιο χαλαρα για να μην κλαιω μετα.χαχαχα

Ναι ισχύει, αλλά ειναι και το σώμα μας μπερδευτικό. Πολλά συμπτώματα δημιουργούνται από την προγεστερόνη που αυξάνεται στο β μισό,  απλά όσο δεν προσπαθούσαμε για μωρό δεν τα παρατηρούσαμε τόσο στενά.

Εγώ πάντως όπως την πάτησα πριν κανά 2 κύκλους που είχα λίγο αίμα πριν αδιαθετήσω, ή τα χριστούγεννα που είχα βγάλει άσπρα στίγματα στις θηλές και πολύ πρήξιμο,  προτιμώ αυτό που έχω τώρα, δηλαδή το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!! Εξάλλου κι όταν τα είχα αυτά μια χαρά μου ήρθε η κυρά-περίδος, μη χάσει!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ναι ισχύει, αλλά ειναι και το σώμα μας μπερδευτικό. Πολλά συμπτώματα δημιουργούνται από την προγεστερόνη που αυξάνεται στο β μισό,  απλά όσο δεν προσπαθούσαμε για μωρό δεν τα παρατηρούσαμε τόσο στενά.

Εγώ πάντως όπως την πάτησα πριν κανά 2 κύκλους που είχα λίγο αίμα πριν αδιαθετήσω, ή τα χριστούγεννα που είχα βγάλει άσπρα στίγματα στις θηλές και πολύ πρήξιμο,  προτιμώ αυτό που έχω τώρα, δηλαδή το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!! Εξάλλου κι όταν τα είχα αυτά μια χαρά μου ήρθε η κυρά-περίδος, μη χάσει!

Καλα εγω εχω παθει και το αλλο μια φορα ειχα ζαλαδες τάσεις εμετου καθε πρωι καθυστερηση 3 μερες και χαρα εγω οτι ειμαι εγκυος και μόλις πηγα φαρμακειο να παρω τεστ να το κανω το πρωι μετα απο μια ωρα αδιαθετησα.γι αυτο σου λεω αστα να πανε χαχα

πρίν από 13 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλα εγω εχω παθει και το αλλο μια φορα ειχα ζαλαδες τάσεις εμετου καθε πρωι καθυστερηση 3 μερες και χαρα εγω οτι ειμαι εγκυος και μόλις πηγα φαρμακειο να παρω τεστ να το κανω το πρωι μετα απο μια ωρα αδιαθετησα.γι αυτο σου λεω αστα να πανε χαχα

Αυτό με τη ζαλάδα το είχα κι εγώ, εννοείται σκέφτηκα πρώτα εγκυμοσύνη! Αλλά μετά που αδιαθέτησα  ακόμα ζαλιζόμουν. Τελικά έκανα πρόσφατα μια καμούλη σακχάρου έτσι προληπτικά και έχω μετά τη γλυκόζη αρκετά χαμηλές τιμές. Αρα ίσως γι αυτό το παθαίνω, είτε όταν είμαι νηστική ή επειδή έχω υπογλυκαιμίες! Την έστειλα στο γιατρό μου να τη δει βέβαια, λέω να μην κάνω μόνη μου ερμηνείες...

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido Σήμερα δεν πήρα το χάπι για να κανω την εξεταση κ η περίοδος μου συνεχίζεται. Ότι να ναι ρε συ .αυριο βγαινουν τα αποτελέσματα κ θα πάρω τηλ τον γιατρό 

Δεν το πήρες καθόλου; Ούτε μετά την αιμοληψία; Εγώ το παιρνω αμέσως όταν μου πάρουν το αίμα όταν έχω εξετάσεις. Να του το πεις, δεν είναι κάτι πάντως.

α σορρυ έκανες η αύριο κανεις εξέταση; Μπερδεύτηκα. Εγώ δεν το έκοβα καθολου το χαπι, απλα το έπαιρνα αμέσως μετά που έδινα αίμα.

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Δεν το πήρες καθόλου; Ούτε μετά την αιμοληψία; Εγώ το παιρνω αμέσως όταν μου πάρουν το αίμα όταν έχω εξετάσεις. Να του το πεις, δεν είναι κάτι πάντως.

α σορρυ έκανες η αύριο κανεις εξέταση; Μπερδεύτηκα. Εγώ δεν το έκοβα καθολου το χαπι, απλα το έπαιρνα αμέσως μετά που έδινα αίμα.

Το έκοψα σήμερα για να δώσω αίμα. Κ λέω δεν το παίρνω μέχρι να πάρω τον γιατρό αύριο το πρωί. 

Αρχίζω κ ανησυχώ λίγο...τώρα πάλι έχω σταγόνες.

Δλδ εσένα στην αρχή σου μείωσε την ροή έκανες εξέταση κ ήταν στο πάτο η tsh κ μετά από κανένα 1μιση μήνα ξαναεκανες εξέταση κ ήταν οκ ? Με κανονική ροή?

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Flo flo είπε:

Το έκοψα σήμερα για να δώσω αίμα. Κ λέω δεν το παίρνω μέχρι να πάρω τον γιατρό αύριο το πρωί. 

Αρχίζω κ ανησυχώ λίγο...τώρα πάλι έχω σταγόνες.

Δλδ εσένα στην αρχή σου μείωσε την ροή έκανες εξέταση κ ήταν στο πάτο η tsh κ μετά από κανένα 1μιση μήνα ξαναεκανες εξέταση κ ήταν οκ ? Με κανονική ροή?

Εγώ το ανακάλυψα Δεκέμβριο ότι έχω 4,8 την Tsh αφού προσπαθούσα ήδη ένα εξάμηνο για εγκυμοσύνη. Είχα από πάντα μικρή ροη στην περίοδο μου χωρίς πόνους. Το έχω πάρει από τη μάνα μου αυτό γιατί έτσι είναι και εκεινης. Στο δίμηνο που έκανα εξετάσεις μετα το χαπι 75mg Τ4, δηλ Φεβρουάριο, ήταν στο 0,8 η tsh! Η ροη αμέσως μίκρυνε από τον πρώτο μήνα και δεν θα έλεγα ότι έχει επανέλθει. Φοβήθηκα και είπα στον ενδοκρινολόγο να μου το κατεβάσει σε 62 ή 50. Αλλά μου είπε να συνεχίσουμε και σε ένα δίμηνο πάλι να τσεκάρουμε. Είμαι 65 κιλά και ειναι βάσει κιλών οκ η δόση. Και Απρίλιο που ξαναέκανα ήταν 1,1 μου είπε «άψογα, εκεί τη θελουμε αλλά κανε πάλι σε ένα δίμηνο για σιγουριά».Τώρα Ιούνιο 1,2. Μια χαρά θα ξανακάνω Οκτώβριο εκτός κι αν μείνω έγκυος νωρίτερα!!!

Επεξεργάστηκαν by kido

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Εγώ το ανακάλυψα Δεκέμβριο ότι έχω 4,8 την Tsh αφού προσπαθούσα ήδη ένα εξάμηνο για εγκυμοσύνη. Είχα από πάντα μικρή ροη στην περίοδο μου χωρίς πόνους. Το έχω πάρει από τη μάνα μου αυτό γιατί έτσι είναι και εκεινης. Στο δίμηνο που έκανα εξετάσεις μετα το χαπι 75mg Τ4, δηλ Φεβρουάριο, ήταν στο 0,8 η tsh! Η ροη αμέσως μίκρυνε από τον πρώτο μήνα και δεν έχει επανέλθει. Φοβήθηκα και είπα στον ενδοκρινολόγο να μου το κατεβάσει σε 62 ή 50. Αλλά μου είπε να συνεχίσουμε και σε ένα δίμηνο πάλι να τσεκάρουμε. Είμαι 65 κιλά και ειναι βάσει κιλών οκ η δόση. Και Απρίλιο που ξαναέκανα ήταν 1,1 μου είπε άψογα, εκεί τη θελουμε αλλά κανε πάλι σε ένα δίμηνο. Τώρα Ιούνιο 1,2. Μια χαρά θα ξανακάνω Οκτώβριο εκτός κι αν μείνω έγκυος νωρίτερα!!!

Α κατάλαβα δλδ η  Tsh είναι οκ κ η ροή σου ακόμη να επανέλθει? Κ όταν λες πάντα ήσουν έτσι πόσο σου κρατούσε 2 μέρες μόνο?Κ με το χάπι σου πήγε 1 μέρα?

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Α κατάλαβα δλδ η  Tsh είναι οκ κ η ροή σου ακόμη να επανέλθει? Κ όταν λες πάντα ήσουν έτσι πόσο σου κρατούσε 2 μέρες μόνο?Κ με το χάπι σου πήγε 1 μέρα?

Όχι ρε είπαμε, μου κρατούσε 5 μερες το πολύ με μικρή ροη δηλαδή δεν γέμιζαν οι σερβιέτες να αλλάζω πολλές μέσα στη μερα και παιρνω τις μικρές με τις 2 σταγόνες της always και μου έχει πάει 4 μερες τώρα.

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

Όχι ρε είπαμε, μου κρατούσε 5 μερες το πολύ με μικρή ροη δηλαδή δεν γέμιζαν οι σερβιέτες να αλλάζω πολλές μέσα στη μερα και παιρνω τις μικρές με τις 2 σταγόνες της always και μου έχει πάει 4 μερες τώρα.

Εμένα μου κράτησε 2 μέρες κ μου κόπηκε μαχαίρι την 3 μέρα. Όταν λέμε μαχαίρι εννοούμε ούτε σταγόνα. :evil:

LolXp3.png

Just now, Flo flo είπε:

Εμένα μου κράτησε 2 μέρες κ μου κόπηκε μαχαίρι την 3 μέρα. Όταν λέμε μαχαίρι εννοούμε ούτε σταγόνα. :evil:

Μμμμ μήπως είναι ψευτοπεριοδος; Τεστ έχεις να κάνεις; Μην σε ξεσηκωνω βέβαια θα μου πεις, αλλά όλα παίζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...