Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Καλημερα σε όλες !!!! :) μακααααρι πάρτυ θα κάνω χαχαχαχα

Εγω και ο γιαννης ο περπατητης χαχαχαχα

Να σαι καλά Μυρτουλα :) στέλνετε ολες θετική ενέργεια και μετράει !!

Αυτό το μήνα τα ξεκίνησες;

Χαχαχα.. Έτσι μπράβο μην σταματάς να προχωράς μπροστά! Αντε να κάνουμε τριπλό πάρτυ εδώ μέσα σου λέω χαμός θα γίνει!!Εσυ η @kido είστε για τώρα και η @fairy-mary !!! 

Ειναι καμία άλλη;; @vikaki82 και εσυ περιμένεις τώρα κοντά;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Beboula25Η σαββατο η Κυριακή ειναι να αδιαθετησω και δεν φευγουν με τίποτα οι μερες.το μονο καλο ειναι οταν αν δεν πετυχει αυτο τον μηνα τον αυγουστο τις μερες που φευγουμε διακοπες ειναι οι γονιμες μπας και τοτε που θα ειμαστε πιο χαλαρα μας ερθει.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , vikaki82 είπε:

@Beboula25Η σαββατο η Κυριακή ειναι να αδιαθετησω και δεν φευγουν με τίποτα οι μερες.το μονο καλο ειναι οταν αν δεν πετυχει αυτο τον μηνα τον αυγουστο τις μερες που φευγουμε διακοπες ειναι οι γονιμες μπας και τοτε που θα ειμαστε πιο χαλαρα μας ερθει.

Μακάρι κορίτσι κ εγώ όταν θα φύγω διακοπές είναι οι γόνιμες. Ελπίζω όμως διακοπές να πάτε 3 χιχι

• Μου αρέσει 2

LolXp3.png

πρίν από 17 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ααα όπως και να έχει θα είναι υπέροχα δηλαδή!!! Κοντεύουν οι μερες λίγη ακόμη υπομονή και εύχομαι το καλυτεροοο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχα.. Έτσι μπράβο μην σταματάς να προχωράς μπροστά! Αντε να κάνουμε τριπλό πάρτυ εδώ μέσα σου λέω χαμός θα γίνει!!Εσυ η @kido είστε για τώρα και η @fairy-mary !!! 

Εγώ 10-11 του μηνα περιμένω...

Έχω αρκετό ακόμα.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Flo flo είπε:

Μακάρι κορίτσι κ εγώ όταν θα φύγω διακοπές είναι οι γόνιμες. Ελπίζω όμως διακοπές να πάτε 3 χιχι

Ότι καλύτερο είναι αυτό τέλεια να γυρίσετε 3!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα όπως και να έχει θα είναι υπέροχα δηλαδή!!! Κοντεύουν οι μερες λίγη ακόμη υπομονή και εύχομαι το καλυτεροοο!!!

Και σε εσένα κοριτσακι μου οτι καλυτερο

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Εγώ 10-11 του μηνα περιμένω...

Έχω αρκετό ακόμα.

Έλα βρε παιδί μου που είσαι ανησυχησα.. Όλα καλα γενικοτερα; Τι ωορρηξια την βρήκες με τα τεστ; 

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Και σε εσένα κοριτσακι μου οτι καλυτερο

Σε ευχαριστώ πολύ!!

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έλα βρε παιδί μου που είσαι ανησυχησα.. Όλα καλα γενικοτερα; Τι ωορρηξια την βρήκες με τα τεστ; 

Σε ευχαριστώ πολύ!!

@Beboula25 τα παράτησα τα τεστ, οπότε δε ξέρω να σου πώ.

είπα το καλοκαίρι να το πάω χαλαρά..

είχα βέβαια υγρά οπότε πιθανό να έγινε..

εμείς είχαμε μέρα παρα μέρα επαφές οπότε ποιός ξέρει!

μπορεί και να κάτσει

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

@Beboula25 τα παράτησα τα τεστ, οπότε δε ξέρω να σου πώ.

είπα το καλοκαίρι να το πάω χαλαρά..

είχα βέβαια υγρά οπότε πιθανό να έγινε..

εμείς είχαμε μέρα παρα μέρα επαφές οπότε ποιός ξέρει!

μπορεί και να κάτσει

Όλα καλα λοιπόν και ξανά λέω πολύ καλα εκανες..

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Efouko είπε:

I know what you mean :-D @Beboula25. Εγώ ρε συ παρατήρησα τη διαφορά με το σουτιέν όταν γυρνάω σπίτι και το βγάζω. Αλλά ίσως είναι και ιδέα μου. 

Έτσι κατάλαβα κι εγώ ότι ήμουν εγκυος. Γυρνούσα σπίτι κι όταν έβγαζα το σουτιέν, υπέφερα απ'τον πόνο μέχρι να συνέλθω! Με το καλό!

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Γλέντι θα στήσουμε τετραπλό! @Efouko που ποναέι τόσο το στήθος που πετάει τα σουτιέν, @vikaki82 που πονάει η κοιλιά τόσο πολύ και τόσο νωρίς πρώτη φορά, @fairy-mary που απαρνήθηκε τα τεστάκια και πάρολα αυτά είχε μέρα παρά μέρα επαφές ευλαβικά και η αφεντιά μου που είχα τις πιο πολλές και στοχευμένες επαφές ever!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Γλέντι θα στήσουμε τετραπλό! @Efouko που ποναέι τόσο το στήθος που πετάει τα σουτιέν, @vikaki82 που πονάει η κοιλιά τόσο πολύ και τόσο νωρίς πρώτη φορά, @fairy-mary που απαρνήθηκε τα τεστάκια και πάρολα αυτά είχε μέρα παρά μέρα επαφές ευλαβικά και η αφεντιά μου που είχα τις πιο πολλές και στοχευμένες επαφές ever!!!!

Χαχαχ τι ωραία που τα έθεσες εύγε σε όλες!!! Πάμε να μπει καλα ο μηνας για όλες κοριτσια!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Χαχαχ τι ωραία που τα έθεσες εύγε σε όλες!!! Πάμε να μπει καλα ο μηνας για όλες κοριτσια!!!!

Ειπα μόνο για μας τις 4 που περιμένουμε κοντα, εννοείται και για σένα έρχεται Κική μου που αναθάρρησες με το νέο γιατρό και που σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα! Άλλωστε μας βάζεις κάτω γιατί έχεις πιάσει ήδη, άρα για σένα ισχύει το μία φορά έγκυος για πάντα έγκυος! Άσε που τώρα είναι και γόνιμη περίοδος από τα πρόσφατα συμβάντα οπότε δεν σε φοβάμαι, σε έχω στα σίγουρα ευχάριστα νέα! Είπαμε το νέο μάντρα μας είναι "θα τα καταφέρω"! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...