Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ιουλιανά,

Δεν έχει παρενέργειες στο μωρό το βραχιολάκι της ναυτίας;

Γιατί και τα φάρμακα όλα έχουν :-(

Ζω ένα δράμα, όσον αφορά στις μυρωδιές.

Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε φορά τη ζωή που μεγαλώνει μέσα μου και να μην απελπίζομαι τόσο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 39 λεπτά , melanouri είπε:

Ιουλιανά,

Δεν έχει παρενέργειες στο μωρό το βραχιολάκι της ναυτίας;

Γιατί και τα φάρμακα όλα έχουν :-(

Ζω ένα δράμα, όσον αφορά στις μυρωδιές.

Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε φορά τη ζωή που μεγαλώνει μέσα μου και να μην απελπίζομαι τόσο!

Δεν είναι φάρμακο, είναι ένα βραχιολάκι με μια <μπιλίτσα> που ασκεί πίεση σε ένα σημείο του καρπού. Δε θυμάμαι αν στο έγραψα, αλλά με βοηθούσε και το παγωμένο νερό.

Υπομονή, γενικά η μητρότητα απαιτεί πολλή πολλή  υπομονή. 

kRl9p2.png kRl9p2.png

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Αυτο ελπίζω! Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται να νιώθω και πολλά αλλά λέω αν τυχόν έχει δέσει το γλυκό δεν θα μου έδινε ένα σημάδι;!

Όχι απαραίτητα βρε!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

21 hours ago, iouliana said:

Γεια σας κορίτσια!!

Αδιαθέτησα κι εγώ...θα λείπει και ο σύζυγος 2 εβδομάδες όποτε πάει και ο επόμενος κύκλος. Μάλλον θα κάνουμε ένα σπερμοδιάγραμμα. Θεσσαλονίκη έχει κάνει καμμία?

@melanouri είχα πάρει το βραχιολάκι ναυτίας, δε ξέρω αν κάνει κάτι ή αν είναι ψυχολογικό, αλλά με βοηθούσε λίγο. Και έπαιρνα και primperan  σε καταστάσεις ανάγκης. Με τις μυρωδιές άσε...……..ειδικά στην δεύτερη δεν άντεχα με τίποτε την μυρωδιά από το παιδικό αφρόλουτρο της κόρης μου.

@iouliana μου εμείς κάναμε στην αγ.Σοφιας στο andrologylab. Πολύ καλή επιστήμονας και πολύ ήρεμη σαν άνθρωπος. Μας τα εξήγησε όλα αναλυτικά. Αν θες ψαξτην. 55€ κόστισε η εξέταση.

πρίν από 4 λεπτά , Efouko είπε:

@iouliana μου εμείς κάναμε στην αγ.Σοφιας στο andrologylab. Πολύ καλή επιστήμονας και πολύ ήρεμη σαν άνθρωπος. Μας τα εξήγησε όλα αναλυτικά. Αν θες ψαξτην. 55€ κόστισε η εξέταση.

Όταν είναι να πάμε θα ξαναμιλήσουμε για να μου πεις λεπτομέρειες. Ετσι και αλλιώς τώρα λείπει.

kRl9p2.png kRl9p2.png

19 hours ago, kido said:

Δεν μας πήγε καλά ο μήνας κοριτσια! Πολύ φοβάμαι ότι κι εγώ την άλλη βδομάδα  θα ακόλουθησω! Εκτός αν σπάσω το σερί...:?:;)

Πότε δε ξέρεις μαρή !!! Μην το σκέφτεσαι από τώρα !!! 

Εγώ θέλω να ρωτήσω οι θηλές από πότε ξεκινάνε και πρήζονται που λένε; Γιατί οι δικές μου χτες και σήμερα δεν ακουμπιουνται. Βέβαια έχω αλλη μια βδομάδα μπροστά μου ακόμα μέχρι να έρθει. Αλλά λέω μπας και 

Just now, iouliana said:

Όταν είναι να πάμε θα ξαναμιλήσουμε για να μου πεις λεπτομέρειες. Ετσι και αλλιώς τώρα λείπει.

Ότι θες μου λες!!!

πρίν από 9 λεπτά , Efouko είπε:

Πότε δε ξέρεις μαρή !!! Μην το σκέφτεσαι από τώρα !!! 

Εγώ θέλω να ρωτήσω οι θηλές από πότε ξεκινάνε και πρήζονται που λένε; Γιατί οι δικές μου χτες και σήμερα δεν ακουμπιουνται. Βέβαια έχω αλλη μια βδομάδα μπροστά μου ακόμα μέχρι να έρθει. Αλλά λέω μπας και 

Ότι θες μου λες!!!

Ετσι το στηθος φιλη ξεκινάει από νωρις και όσο πάει γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο! Τσούζει κυριως και πονάει σε κάθε κίνηση αλλα και στην ξάπλα μπρούμυτα ας πούμε δεν πολύ αντέχεται. Όλα αυτά είναι σχετικά η κάθε κοπέλα διαφέρει εγω παραθέτω τα δικα μου που δεν άντεχα ούτε να μου το πιάσουν καταλαβες...;-)

• Χαχα 1

10 minutes ago, Beboula25 said:

Ετσι το στηθος φιλη ξεκινάει από νωρις και όσο πάει γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο! Τσούζει κυριως και πονάει σε κάθε κίνηση αλλα και στην ξάπλα μπρούμυτα ας πούμε δεν πολύ αντέχεται. Όλα αυτά είναι σχετικά η κάθε κοπέλα διαφέρει εγω παραθέτω τα δικα μου που δεν άντεχα ούτε να μου το πιάσουν καταλαβες...;-)

I know what you mean :-D @Beboula25. Εγώ ρε συ παρατήρησα τη διαφορά με το σουτιέν όταν γυρνάω σπίτι και το βγάζω. Αλλά ίσως είναι και ιδέα μου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Efouko είπε:

I know what you mean :-D @Beboula25. Εγώ ρε συ παρατήρησα τη διαφορά με το σουτιέν όταν γυρνάω σπίτι και το βγάζω. Αλλά ίσως είναι και ιδέα μου. 

Κοιτά μην το σπάσεις εσυ φίλη το σερί!!! Πολύ θετικό το ότι πονάει έτσι νωρίς ο στήθος. Εμένα μια χαρά ακουμπιεται ακομα και χουφτωνεται μη σου πω!!!!! 

• Χαχα 3

1 minute ago, kido said:

Κοιτά μην το σπάσεις εσυ φίλη το σερί!!! Πολύ θετικό το ότι πονάει έτσι νωρίς ο στήθος. Εμένα μια χαρά ακουμπιεται ακομα και χουφτωνεται μη σου πω!!!!! 

Να το σπασουμε μαζί !!! Τόσο τυχερή εγω δε νομίζω να ειμαι πάντως... Ιδέα μου θα είναι όπως και τις προηγούμενες φορές που πάντα κάτι αλλο νομιζω ότι είναι σύμπτωμα :-D Εμένα πάντως μια φίλη μου που έμεινε έγκυος @kido μου δεν είχε κανένα σύμπτωμα πριν οπότε ίσως είναι και για καλό μην απογοητεύεσαι! Πότε περιμένεις;

18 minutes ago, vikaki82 said:

Την καλησπερα μου σε ολα τα κοριτσια. :):).η αναμονη βρε κοριτσια άτιμο πράγμα. Χαχαχα.καθε μηνα θα ερθει δεν θα ερθει.πφφφφ

Άστα να πάνε @vikaki82 δε περνάνε οι ατιμες οι μέρες

πρίν από 9 λεπτά , Efouko είπε:

Να το σπασουμε μαζί !!! Τόσο τυχερή εγω δε νομίζω να ειμαι πάντως... Ιδέα μου θα είναι όπως και τις προηγούμενες φορές που πάντα κάτι αλλο νομιζω ότι είναι σύμπτωμα :-D Εμένα πάντως μια φίλη μου που έμεινε έγκυος @kido μου δεν είχε κανένα σύμπτωμα πριν οπότε ίσως είναι και για καλό μην απογοητεύεσαι! Πότε περιμένεις;

Ακριβως χαχαχαχα :-)

πρίν από 12 λεπτά , Efouko είπε:

Σε μια βδομάδα!! 6-7/8

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...