Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@Myrtw80 και @Flo flo καλη επιτυχία!! Θα έχει σασπένς το ΣΚ!! Εύχομαι και happy end!!!

Ευχαριστούμε @kido μην καταλήξει σε ταινία τρόμου φοβάμαι χαχαχα!!! Και σε σένα καλη επιτυχία και υπομονούλα τώρα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@kido ευχαριστούμε. 

Μ έπιασαν κ λίγο οι πόνοι περιόδου βασικά δεν θα τους έλεγα πόνους τρομερούς  αλλά τραβήγματα κ έντονα τσιμπήματα  συνεχόμενα μέχρι κ τώρα που σας μιλάω πονάω. Αχ αχ προβλέπω να μου έρχεται η σκατουλενια γρρρρρ

Για να δούμε :ph34r:

@Myrtw80 μαζί στον αγωνα αυτό το ΣΚ να έχω κ παρέα 

LolXp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido ευχαριστούμε. 

Μ έπιασαν κ λίγο οι πόνοι περιόδου βασικά δεν θα τους έλεγα πόνους τρομερούς  αλλά τραβήγματα κ έντονα τσιμπήματα  συνεχόμενα μέχρι κ τώρα που σας μιλάω πονάω. Αχ αχ προβλέπω να μου έρχεται η σκατουλενια γρρρρρ

Για να δούμε :ph34r:

@Myrtw80 μαζί στον αγωνα αυτό το ΣΚ να έχω κ παρέα 

Κι εγω έχω τετοια πονακια κι ειμαι 19η μέρα μόνο... τι να πω; Μπέρδεμα! Να σε ρωτήσω σαν γυμναστρια, όσο περιμένουμε τώρα το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις γόνιμες, επιτρέπεται η γυμναστική; Εγώ πχ που κάνω γιογκα, πιλάτες και λίγο αερόβιο κάνει ή όχι; Γιατί έχω ακούσει και κάτι άλλες που λένε ότι ούτε σταυροπόδι δεν κάθονται!

Κι εγώ κορίτσια έμεινα πάλι στην ίδια  τάξη... 0,00. Είμαι πολύ κακή μαθήτρια φαίνεται. Το κάρμα με μάρανε... Πάω για  μπάνιο να πνίξω την απογοήτευσή μου. Καλύτερη τύχη εύχομαι στις υπόλοιπες!

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

@kido Ναι πάμε για τον επόμενο μήνα δλδ Αύγουστο 4 μήνα προσπαθειών θα μπω δεν πτοουμε καθόλου  

Απλά με ανησυχεί πάρα πολύ η τραχηλιτιδα ενώ ο δικός μ γιατρός λέει ότι δεν παίζει ρόλο θα πάω τον Σεπτέμβρη η Οκτώβρη να πάρω δεύτερη γνώμη (άμα δεν έχω μείνει ακόμα λεμεεεεε)

1 hour ago, kido είπε:

Κι εγω έχω τετοια πονακια κι ειμαι 19η μέρα μόνο... τι να πω; Μπέρδεμα! Να σε ρωτήσω σαν γυμναστρια, όσο περιμένουμε τώρα το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις γόνιμες, επιτρέπεται η γυμναστική; Εγώ πχ που κάνω γιογκα, πιλάτες και λίγο αερόβιο κάνει ή όχι; Γιατί έχω ακούσει και κάτι άλλες που λένε ότι ούτε σταυροπόδι δεν κάθονται!

Ναι μπορείς να κάνεις γυμναστική τα πάντα. Όχι όμως με πολλά κιλά βαρη εάν κ δεν νομίζω να κάνεις. 

Είχαμε κοπέλες πολλές που δεν ξέρανε καν ότι ήταν έγκυες κ μέχρι τον δεύτερο μήνα αρχές κάνανε crossfit αλλά με πολλά κιλά κ δεν παθανε απολύτως τπτ .

Κανονικά τα βιβλία λένε δεν απαγορεύεται η γυμναστική μόνο η πάρα πολλή έντονη γυμναστική σε σημείο υπερκόπωσης. Γι αυτο κάνε άφοβα....

• Ευχαριστώ 1

LolXp3.png

2 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@kido Ναι πάμε για τον επόμενο μήνα δλδ Αύγουστο 4 μήνα προσπαθειών θα μπω δεν πτοουμε καθόλου  

Απλά με ανησυχεί πάρα πολύ η τραχηλιτιδα ενώ ο δικός μ γιατρός λέει ότι δεν παίζει ρόλο θα πάω τον Σεπτέμβρη η Οκτώβρη να πάρω δεύτερη γνώμη (άμα δεν έχω μείνει ακόμα λεμεεεεε)

Ναι μπορείς να κάνεις γυμναστική τα πάντα. Όχι όμως με πολλά κιλά βαρη εάν κ δεν νομίζω να κάνεις. 

Είχαμε κοπέλες πολλές που δεν ξέρανε καν ότι ήταν έγκυες κ μέχρι τον δεύτερο μήνα αρχές κάνανε crossfit αλλά με πολλά κιλά κ δεν παθανε απολύτως τπτ .

Κανονικά τα βιβλία λένε δεν απαγορεύεται η γυμναστική μόνο η πάρα πολλή έντονη γυμναστική σε σημείο υπερκόπωσης. Γι αυτο κάνε άφοβα....

Εγώ και στα 2 πριν μαθω οτι ειμαι έγκυος ειχα λιώσει στο γυμναστήριο. Χεχεχε 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ και στα 2 πριν μαθω οτι ειμαι έγκυος ειχα λιώσει στο γυμναστήριο. Χεχεχε 

Εγώ το έχω αφήσει λίγο τώρα κάνω μόνο κολύμπι..

Ελένη μου, ειδα ότι έχει ρίζα μακα στις αντρικές βιταμίνες pregnacare wellman που παίρνει ο άντρας μου κ σε θυμήθηκα!!! Δεν το ήξερα!!! Καλό Ε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Αρνητικό και σήμερα το τεστ ωορρηξίας αλλά είχα πιο πολλά υγρα από τις προηγούμενες μέρες...

Οπότε ελπίζω κάποια από τις επόμενες μέρες να το βρω!

Εμείς πάντως τηρούμε το μερα  παρά μέρα για κάθε ενδεχόμενο!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Αρνητικό και σήμερα το τεστ ωορρηξίας αλλά είχα πιο πολλά υγρα από τις προηγούμενες μέρες...

Και πολύ καλά κάνετε! Συνέχισε ετσι και τεστ και επαφές!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, kido είπε:

Βρε αφού σου είπε να ξανακάνεις χορικη και ο γιατρός μπας κι είναι καμία καθυστερημένη σύλληψη και ανεβαίνει σιγα σιγα; Είχατε επαφές στο δευτερο μισό του κύκλου σου, μετά την οωρρηξια και προς το τέλος δηλαδή; Στήθος και πόνος περιόδου χωρίς αίμα χμμμ σαν κάτι να γίνεται...

Ειχαμε ξανα 3 μερες μετα την υποτιθεμενη ωορρηξια. Δε νομιζω μωρε. Κατι αλλο παιζει. Να ρωτησω κατι χαζο... η ωχρινικη φαση μπορει να παθει καποια ανωμαλια και να γινει  μεγαλυτερη απο 14+-2 μερες σε  ή παντα ειναι στανταρ;

πρίν από 46 λεπτά , Wannabe mom είπε:

Ειχαμε ξανα 3 μερες μετα την υποτιθεμενη ωορρηξια. Δε νομιζω μωρε. Κατι αλλο παιζει. Να ρωτησω κατι χαζο... η ωχρινικη φαση μπορει να παθει καποια ανωμαλια και να γινει  μεγαλυτερη απο 14+-2 μερες σε  ή παντα ειναι στανταρ;

Θεωρητικά πρέπει να είναι εκεί γύρω η φάση αυτή για να λειτουργούν όλα καλά. Καμία φορά με το άγχος τα μπάνια στη θάλασσα κλπ μπορεί να είναι μεγαλύτερη και να έχουμε μικρές καθυστερήσεις περιόδου σύμφωνα με τη γυναικολόγο μου.

5 ώρες πρίν, kido είπε:

Εγώ το έχω αφήσει λίγο τώρα κάνω μόνο κολύμπι..

Ελένη μου, ειδα ότι έχει ρίζα μακα στις αντρικές βιταμίνες pregnacare wellman που παίρνει ο άντρας μου κ σε θυμήθηκα!!! Δεν το ήξερα!!! Καλό Ε;

Ω Ναιιιι καλοοοοο!!! Φατε μακα!!!! Χεχε κανει καλο παντως!

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Έτσι μέρα παρα μερα!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...