Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σου @fairy-mary!!!  Απο 0.1 ανεβηκε 0.8 δηλαδη τιποτα. @kidoΠηρα και τον γιατρο επειδη ειχαμε κανει υπερηχο και υποτιθεται μου ειχε επιβεβαιωσει την ωορηξια (κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει με βασει τον υπερηχο του) αλλα μου ειπε να ξανακανω την επομενη εβδομαδα να δουμε αν δεν ερθει μεχρι τοτε.   Πονους περιοδου εχω καποιες στιγμες κ πονο στο στηθος  που ειναι πιο εντονος απο χτες. Πιστευω οτι ειναι καμια ανωμαλια ορμονικη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, melanouri είπε:

Καλησπέρα στα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εμείς είδαμε προχθές το  αμνιακό σάκο! Και το σποράκι που είναι 8 χιλιοστά και σε 2 βδομάδες ευχόμαστε να ακούσουμε την καρδούλα του.

Ο γιατρός μου είπε να μην αγχωθω από τώρα να κάνω εξετάσεις, αλλά μόλις ακούσουμε την καρδούλα του. Και δεν μου έγραψε ακόμα βιταμίνες κτλ (το λέω γιατί διαβάζω κατά καιρούς ότι κατευθείαν με την αναγγελία εγκυμοσύνης κάποιοι γιατροί συνιστούν φυλλικό οξυ και αλλά διάφορα... Επίσης, μέχρι να ακούσουμε καρδούλα κομμένες οι επαφές! Και μετά χωρίς να τελειώνουμε μέσα (το σπέρμα προκαλεί συσπάσεις στη μητρα). Αγχώθηκα λίγο με όλα αυτά!

Στο εύχομαι ολόψυχα!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να ακούσετε καρδούλα!! Όσο για τις εξετασεις καλως είπε μόνο για το φιλισιν έχω ένσταση χωρίς να θέλω να παρακούσεις τον γιατρό.Οχι πως κάνει κακο ισα ίσα. Το φιλισιν μας το δίνουν πριν ακόμη μάθουμε για εγκυμοσυνη είναι απαραίτητο για το έμβρυο και πρέπει να έχουμε επάρκεια στο οργανισμό επίσης βοηθα στον σίδηρο μας. Οπως αισθάνεσαι εσυ ομως πράξε και μην ανησυχεις. Επαφη ολοκληρωμένη ναι δεν πρέπει να έχετε αυτό το συστήνουν καποιες φορες όταν φτάνει η στιγμή να γεννήσει η γυναίκα για τον λόγο που ανέφερες προκαλεί συσπασεις και σε αυτή την περίπτωση το κάνουν για να βοηθήσει την γυναίκα να ξεκινήσει η διαδικασία. Να μην αγχώνεσαι βιώνεις μια φυσιολογικη φάση προς την μητρότητα να έχεις μια πανέμορφη εγκυμοσυνη!!!!:wub:

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κ εμενα ετσι μ ειχε πει κ ετσι το επερνα 2μηνες πριν μεινω! Ο γιατρος του καθενος ξερει καλυτερα! Να τους εμπιστευομαστε λοιπον!:lol:

Κλείνω σχεδόν ένα χρόνο συνεχόμενα αφου μου έχει γίνει συνήθεια πλέον μαζι με τον καφέ χλουπ και το χαπάκι Χαχαχ! 

• Χαχα 1

6 ώρες πρίν, Wannabe mom είπε:

Γεια σου @fairy-mary!!!  Απο 0.1 ανεβηκε 0.8 δηλαδη τιποτα. @kidoΠηρα και τον γιατρο επειδη ειχαμε κανει υπερηχο και υποτιθεται μου ειχε επιβεβαιωσει την ωορηξια (κανονικα θα επρεπε να ειχε ερθει με βασει τον υπερηχο του) αλλα μου ειπε να ξανακανω την επομενη εβδομαδα να δουμε αν δεν ερθει μεχρι τοτε.   Πονους περιοδου εχω καποιες στιγμες κ πονο στο στηθος  που ειναι πιο εντονος απο χτες. Πιστευω οτι ειναι καμια ανωμαλια ορμονικη.

Βρε αφού σου είπε να ξανακάνεις χορικη και ο γιατρός μπας κι είναι καμία καθυστερημένη σύλληψη και ανεβαίνει σιγα σιγα; Είχατε επαφές στο δευτερο μισό του κύκλου σου, μετά την οωρρηξια και προς το τέλος δηλαδή; Στήθος και πόνος περιόδου χωρίς αίμα χμμμ σαν κάτι να γίνεται...

Καλημέρα κοριτσια...εγω σημερα παλι εχω κατι μικρα πονακια στο κεντρο και δεξια πολλες φορες δε μοιάζουν ομως με πόνους περιόδου,αλλα δεν εχω αδιαθετησει ευτυχως ακόμα... Βεβαια τωρα που ηρθα σπίτι και πηγα τουαλέτα στο σκούπισμα ειδα λιγο καφε δε ξερω :/

πρίν από 3 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλημέρα κοριτσια...εγω σημερα παλι εχω κατι μικρα πονακια στο κεντρο και δεξια πολλες φορες δε μοιάζουν ομως με πόνους περιόδου,αλλα δεν εχω αδιαθετησει ευτυχως ακόμα... Βεβαια τωρα που ηρθα σπίτι και πηγα τουαλέτα στο σκούπισμα ειδα λιγο καφε δε ξερω :/

Καλημέρα. Με τα πονάκια άκρη δεν βγαίνει! Υπομονή για να δούμε ως το βράδυ. Σου ξεκινάει η περίοδος με καφέ άλλες φορές;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα. Με τα πονάκια άκρη δεν βγαίνει! Υπομονή για να δούμε ως το βράδυ. Σου ξεκινάει η περίοδος με καφέ άλλες φορές;

Αλλες ναι και αλλες οχι αλλα αν και φοραω σερβιέτα δεν ειχε εκει κάτι στο σκούπισμα μονο.. Μετα που ξαναπήγα τιποτα. 

πρίν από 21 λεπτά , soth_26 είπε:

Τι τραβάμε ρε κορίτσια αυτό το 2βδόμαδο της αναμονής... Να προσπαθείς ν' αξιολογήσεις τα πάντα στο σώμα σου μήπως και βγάλεις καμιά άκρη άλλα όλα είναι τόσο διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίκα και από μήνα σε μήνα. Αν καταφέρναμε ν' αποστασιοποιηθούμε από αυτή τη διαδικασία ίσως να μην ήταν όλο τόσο ψυχοφθόρο αλλά άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις...

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κοριτσάρες μου.....

Εμένα πάλι πρηστικε το στηθος μου σήμερα. Μωρέ ότι να ναι είμαι.

Πάντως θα σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε 

Έχω αυτήν την μυρωδιά  που λένε της περιόδου το αισθάνομαι...:oops:

• Μπερδεμένη/-ος 1

LolXp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Myrtw80 είπε:

Τι τραβάμε ρε κορίτσια αυτό το 2βδόμαδο της αναμονής... Να προσπαθείς ν' αξιολογήσεις τα πάντα στο σώμα σου μήπως και βγάλεις καμιά άκρη άλλα όλα είναι τόσο διαφορετικά από γυναίκα σε γυναίκα και από μήνα σε μήνα. Αν καταφέρναμε ν' αποστασιοποιηθούμε από αυτή τη διαδικασία ίσως να μην ήταν όλο τόσο ψυχοφθόρο αλλά άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις...

Ελα ντε! Μαζόχες οι γυναίκες παιδί μου! Εγώ να δεις, έχω δεν έχω πονάκια/υγρά/πρισμένο στήθος λέω κάτι σημαίνει!! Λοιπόν δεν βγαίνει έτσι, γιατί από το τόσο στρες, διαταράσσεται η ορμονική ισορροπία και μπορεί να μπλοκάροουμε και τίποτα στη διαδικασία. Γι αυτό όλοι λένε να είμαστε ήρεμες και να κάνουμε θετικές σκέψεις αυτό το τελευταίο 10ημερο του κύκλου ώστε να παραχθούν οι κατάλληλες ορμόνες και να βοηθήσουμε τυχόν σύλληψη και εμφύτευση όσο μπορούμε. Άλλωστε ό,τι είναι να γίνει, καλό ή κακό, έχει ήδη γίνει!  

Διαφημίσεις

Μεχρι χτες ήρεμη ελεγα ειμαι, αλλα με επιασε ξαφνικα και εμενα.. Χαχαχαχ. Και τωρα αρχιζει αλλο που ειδα τα καφε.. Λεω το πολυ πολυ δεν ειμαι θα αδιαθετησω και μετα σκεφτομαι και αν ειμαι και ειναι κατι κακο? Πφφφ δε βγάζεις ακρη

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου.....

Εμένα πάλι πρηστικε το στηθος μου σήμερα. Μωρέ ότι να ναι είμαι.

Πάντως θα σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε 

Έχω αυτήν την μυρωδιά  που λένε της περιόδου το αισθάνομαι...:oops:

Εμένα πάλι που δεν πρήζεται το στήθος μου ποτέ πριν την περίοδο και τι δεν θα έδινα να είχε πρηστεί έστω και λίγο! Ούτε μετά από τόσο ζούληγμα δεν πρήστηκε έστω λίγο για δείγμα. Μην σας πω ότι συρρικνώθηκε κιόλας!!!:-D

πρίν από 13 λεπτά , Myrtw80 είπε:

Εμένα πάλι που δεν πρήζεται το στήθος μου ποτέ πριν την περίοδο και τι δεν θα έδινα να είχε πρηστεί έστω και λίγο! Ούτε μετά από τόσο ζούληγμα δεν πρήστηκε έστω λίγο για δείγμα. Μην σας πω ότι συρρικνώθηκε κιόλας!!!:-D

Κοίτα σε πολλές γυναίκες δεν πριζεται το στηθος γενικά....

Αυτό μπορεί να το δεις κ από την θετική πλευρά όταν θα συλλάβεις μπορεί το πρώτο σύμπτωμα να είναι αυτό κατευθείαν. Μπορεί κ όχι βέβαια...

Πάντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό μην αγχώνεσαι. 

Κ εσύ στις προσπάθειες είσαι?

Εγώ κορίτσια θα ξέρω αύριο η την Κυριακή για να δούμε για να δούμε 

LolXp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Flo flo είπε:

Κοίτα σε πολλές γυναίκες δεν πριζεται το στηθος γενικά....

Αυτό μπορεί να το δεις κ από την θετική πλευρά όταν θα συλλάβεις μπορεί το πρώτο σύμπτωμα να είναι αυτό κατευθείαν. Μπορεί κ όχι βέβαια...

Πάντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό μην αγχώνεσαι. 

Κ εσύ στις προσπάθειες είσαι?

Εγώ κορίτσια θα ξέρω αύριο η την Κυριακή για να δούμε για να δούμε 

Μα αυτό είναι το θέμα μου ότι θεωρώ ότι αν τα καταφέρω ποτέ να μείνω έγγυος το πρώτο σύμπτωμα θα είναι στο στήθος μου που δυστυχώς ένα χρόνο τώρα που προσπαθούμε δεν φαίνεται να συγκινείται από τις προσπάθειες μας!!!  Κι εγώ περιμένω να δω τι θα δείξει η χοριακή αν και την έκανα μία μέρα νωρίτερα... Μαζί είμαστε, καλή μας επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...